Sex och stan eller mama mia

Minns ni att jag pratade om att jag skulle gå på bio idag eller imorgon. Det blir imorgon.
Det var antingen Mama Mia eller Sex and the City!



Sex and the City
får det bli en annan dag,men imorgon bli det



Ser fram emot en trevlig biokväll!

Kram och natti

Heldag på stranden igen



Idag hade jag en heldag på stranden tillsammans med mina grannar Mats, Sylvia och Zack, men Mats stannade bara ett par timmar eftersom han skulle jobba. En strålande dag! I bakgrunden ser ni den vackra öresundsbron!



Sylvia och Zack




Härlig bild tycker jag









Ja det var en skön dag igen. Vi låg där till klockan 16.30 och sen var det träning som gällde. Fram till nu har jag städat och gjort mat om vartannat...



Bilder av Göteborgstopp








Upp och ner är ingenting för mig

Okej, nu är jag hemkommen från jobb. Solen skiner och det blir självklart stranden idag. Vad annars? Jag hade ett skönt stopp i Göteborg. Jag och en annan kollega som heter Julia var på Liseberg. Vi betalade 70 kronor för att komma in, men det är så mysigt att bara gå och titta. Julia ville jättegärna åka Balder, men jag har blivit en total åkmes med åren. Får svindel bara jag tittar upp på något som ser läskigt ut. Jag har åkt Balder en gång för några år sedan då den var ganska ny fortfarande. Jag minns att jag var livrädd redan i kön, så ALDRIG mer!
Däremot blev det Lisebergsbanan. En klassisk berg och dalbana utan några looper. Jag gillar inte att åka upp och ner. Särskilt inte efter alla olyckor på tivolin dom senaste veckorna. Min pappa var ju så rolig (tyckte han) när han drog med mig i en karusell på Liseberg som då hette aerovarvet när jag var liten. Jag vägrade. Jag ville inte,men han påstod att det inte var något farligt. Jag stortjöt under hela resan som var upp och ner och såg min mamma och lillebror nere på marken och dom vinkade. Jag trodde att jag skulle dö. Att säkerhetsanordningen skulle släppa. När vi äntligen var på marken igen fick pappa sig en rejäl utskällning av mamma. Han ångrade sig och bad mig om ursäkt. Än idag är han ångerfull. Detta skapade nog min rädsla och fobi mot höga höjder och upp och ner karuseller.

I alla fall så har jag lite bilder på mig och Julia somkommer under dagen förhoppningsvis!

Ha en skön dag i solen!

Jag gillar Gynnings skøna stil

Nu ær jag snart i mål! Har flugit Stockholm fram och tillbaka och snart beger jag mig till den glada staden Gøteborg:)
Jag ær en stor fan av Carolina Gynning førresten. Jag ælskar henne som mænniska. Hon ær spontan och hærligt skånsk och skæms inte før den hon ær. Så jag blev jætteglad idag nær jag upptæckte att hon hade en blogg.
http://gynning.blogspot.com
Ja, men vill man få sig ett hærligt skratt ska man titta på hennes tv-program. Minns att jag hade standby en gång och dagen gick så fort nær jag tittade på web-tv och føljde alla hennes program i serien "I huvudet på Gynning".
Skrattade åt hennes galna upptåg och jag vet att fler och fler har ændrat uppfattning om henne.
You go girl!!!

Flugor bajsar faktiskt!

Hej igen! Jag fick mitt ælskade Gøteborgstopp:)! Så nu ær jag minsann på Kastrup igen. Har precis proppat i mig en fiskgratæng som saknade krydda. Jag tror att jag næstan anvænde upp hela saltkaret:(, men man ska inte førvænta sig så mycket av kockarna som arbetar på basen. Ibland smakar det bra, ibland smakar det mindre bra, MEN salladsbuffén ær fræsch och læcker!

Jo, det som jag har lagt mærke till dessa extremt varma dagar ær att det ligger døda flugor øverallt på golvet. Innan jag begav mig hemifrån skyfflade jag sækert upp femton stycken! Æckligt vidrigt! Varfør? Kan någon svara varfør? Det sitter jæmt en massa flugor och skit på våra fønster, OCH FLUGOR BAJSAR FAKTISKT! Minst en gång i veckan måste jag torka bort skitet i smygarna och på rutorna. Det ær irriterande. Først tænkte jag om det var dålig luft i vårt hus och i så fall så skulle detta resultera i att varken jag eller Peter skulle vakna upp en morgon. Æven vi skulle vara døda! En annan tanke ær ju att dom flyger rakt in i rutan før att dom inte tror att det existerar något dær, men vips! Dær var minnsan en glasruta! Så dom bryter sin lilla sk nacke eller???
 Ja inte vet jag, men døda flugor kommer vi inte undan denna sommaren åtminstone!!!

Ren njutning innan jobb!!!

Vi vaknade tidigt. Fick inget på min standby igår. Vi satte på oss träningskläder och körde till gymet. Skönt att ha träningen avklarad så tidigt på dagen:)
Sen handlade vi lite mat på Willys och massa dricka. Vi törstar ihjäl i värmen. Nu ligger vi i trädgården och slappar. Jo min standby har börjat men jag tror att jag ska checka in kl 17.10. Dom hade den redan inlagd i systemet igår, men kunde inte släppa den förrän kl 15.00 idag. I så  fall blir det ett härligt Göteborgstopp! Jippi!!!! Gratis skjuts till jobbet idag med Magnus Hansson som bor några gator längre ner i området. Perfekt!!!

Vi håller på att sätta in annonser på blocket på lite byggsaker som vi inte längre behöver.
Någon som behöver en Elbjörn?


HI! Hi! Hi!

Nej nu ska jag njuta lite till i sommarvärmen med mitt hjärta

Maska i strumpan ær inget ovanligt!

Två timmar kvar på min standby. Æn så længe har jag hunnit med att blogga. Pratat med tre søta kollegor. Ætit en god rækomelett med sallad och nu återstår två timmar. Det har gått en maska på strumpan, men det skiter jag i! Vet ni hur mycket pengar jag anvænder varje år før att køpa strumpbyxor till jobbet. Enormt mycket och detta ær minsann inte avdragsgilltigt i deklarationen. Jag ær rætt kræsen nær det kommer till hudnæra færger. Det får absolut inte vara tantfærgat. Grått eller mot det beiga hållet ær fruktansvært fult. Det ser ut som om huden ær død. Nej på sommaren førsøker jag hitta solbruna færger, men det ær inte heller helt lætt. Vill man ha lite tjockare(før att dom ska hålla længre och vara lite stød åt benen) blir det oftast ingen snygg nyans. Dom bæsta ær faktiskt dim. Man får grymt snygga ben i deras tan-færg och utøver det så ær det snygg lyster. OBS! INGET STØD, ENDAST 15 DEN!!!
På høsten och vintern anvænder jag marinblå strumpbyxor från twilfit i 40 den som ær perfekta både i utseende och pris.
Det borde faktiskt ingå i vår uniform att få strumpor. Jag menar mænnen som arbetar i vår firma slipper ju den avgiften!!!

Om jag inte får något på min standby idag så børjar en ny rolig dag imorgon. Klockan tretton ser jag fram emot tio timmar standby! Pest och pina!!!

Det var ett tag sedan jag træffade Marie och lilla Noa. Vi har bara haft kontakt via sms och telefon. Saknar dom!!!

På torsdag eller fredag blir det nog lite biotajm!!! Jippiiiii!
Tjejtema så det blir inte med Peter. Jag och Peter ska se nya Batman-filmen har vi bestæmt, men eventuellt ska jag se antingen "Mama Mia" eller "Sex and the City". Jag har hørt att båda ska vara bra. Man kan bara inte missa sex och stan om man har føljt alla avsnitten på tv ellerhur?
Sen kan man inte missa Abbaklassikern heller eftersom man kan dom flesta låtarna och jag har hørt att publiken ær helt galen nær låtarna spelas och Meryl Streep kør igång. Hon ska ha en enorm kapacitet i røsten. Pierce Brosnan ska vara sæmst men dock måste han ju vara rimligt bra før att vara med i den filmen!

Næ nu ska jag inte førstøra min blogg med en massa skitsnack!
Vi ses och hørs!!!

Coffee, tea or me?

På jobb nu. Jo jag tænkte på en sak. Ær næmligen inte helt førtjust i att prata om mitt jobb med mænniskor som inte kænner till yrket så væl. Før icke flygande mænniskor ær vi mest "kaffe och te værdinnor" och gør inte mycket annat æn det. I længden nær man har hørt klassikern "kaffe? te?" mer æn miljontals gånger har man faktiskt anledning att surna. Det ær næmligen trist att behøva førsvara vad ens jobb egentligen går ut på. Inte hoppar jag på sæljare, kontorsarbetare, lastbilschauffører, bagare etc. Flygværdinnor ær en utsatt grupp och jag vet med all sannolikhet att det finns fler æn jag som tycker likadant.
Nu ær det också så att jag accepterar skæmt. Jag accepterar och kan tycka att det ær kul till viss del och det ær inte lætt før andra utomstående att veta att det dom nyss har sagt har sagts MÅNGA gånger førr. Hi! Hi!

...men ær ni nyfikna på vad mitt yrke egentligen går ut på?

Okej, jo jag skulle kunna ha en hel utlæggning hær från SAS Flight Academy eller nu heter det faktiskt Oxford Aviation Academy, men det orkar jag inte. I stora drag och det viktigaste kan jag tycka. Jag och mina underbara kollegor ær faktiskt dær før att rædda dig ur en nødsituation. Vi ær trænade på detta. En gång om året går vi igenom nya saker och gammalt återupprepas och før många av mina kollegor som har varit med om nødsituationer sæger att det som vi får læra oss på skolan sitter i ryggmærgen nær det væl gæller.

Service ær bara ett plus.

Før mer information logga in på www.oxfordaviation.net
Visserligen står det en hel del om pilottræning men ær man intresserad av det hela så...

Vilken bitch jag blev nu eller? Næ jag ær ingen elak mænniska. Jag har bara funderat på varfør det ær så jobbigt att prata om sitt yrke ibland. Har ni funderat på att jag dessutom sover borta mycket. Jobbar mycket obekvæm tid. Helger och kvællar. Sover på hotell lika ofta som i min egen sæng. Efter nio år ær inte det så spænnande længre, men det ær ett jobb. Jag ser det bara som ett jobb och før det mesta trivs jag jættebra!

Tjingeling!!!

Falsterbo eller Sibbarp?

Vi har varit  flitiga idag. Jag och Peter. I denna värmande hetta har vi röjt undan lite skit igen på vår framsida, men framförallt har vi hunnit med att städa ur vårt förråd. Där var en massa bråte sedan renoveringstiden som vi behövde slänga och sortera. Jättetrist! Det är ju inget kul att städa, men efteråt känns det ju alltid så lättsamt skönt. Då är det värt all möda kan jag tycka.

Har nyss kommit hem från Sibbarps badstrand. Tog ett snabbt dopp på gubbabryggan. Härligt svalkande. Jag låg en stund ihop ihop med Sylvia och hennes lilla Zack. Tyvärrr var jag tvungen att lämna innan kl 16 då jag har airportstandby från kl 18 ikväll. Bläääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää!

Nåja, igår var vi I Falsterbo. Trevligt sällskap. Det var Sylvia som presenterade mig för Louise och Björn. Det var lite blåsigt och vi hade en känsla av att det var sensommarvämen som var på intåg, men idag är det ju högsommar igen!
Det var däremot inte så vackert som det brukar vara på näset. Massvis av äcklig tång. Vattnet var lite gröngrumligt. Om jag skulle välja så tar jag faktiskt Sibbarps badstrand detta året. Perfekt när jag själv bor här;)



Han e ju bara såååå söt! Lille Zack!





Inte lika fint som det brukar vara...



I drömmarnas värld


Möllanfestivalen




























Sibbarp är underbart!!!

Bilder från gårdagens folkfest på Möllan kommer jag att lägga ut imorgon. Jag har liksom inte haft tid idag. Har gått i ett men dagen har varit alldeles underbar. Härligt underbar. Längesedan jag var så helnöjd med en dag. Gick upp. Körde iväg för att handla frukost. Peter låg en aning avslagen på soffan. Han hade också varit ute en sväng igår. Bredde smörgåsar och annat gott och packade mig en picknickväska och cyklade ner till Sibbarps badstrand. Lade ut mina filtar och solstol och åt lite från min matsäck. Pappa kom och vi hade en heldag på stranden med sju dopp i det härliga vattnet. Lite snack, lite radio, lite aftonbladet. Ren avkoppling. UNDERBART!

Sedan.

Jag och Peter lagade en jättegod middag. Grillade ryggbiff, lyxig sallad och två såser till. Lite som "black and white". Mumsigt! Vi njöt av trädgården och sedan lockade jag med Peter på ett kvällsdopp. Han cyklade. Jag rullade (inlines), men den fegisen har fortfarande inte badat i år och gjorde inte det idag heller. Jag däremot simmade lite i det svalkande vattnet.
Klädde på mig och sedan bar det av till strandbaren på lite vin och öl för att avsluta denna perfekta dag.
Jag sitter här i soffan och ler. Framför oss har vi grönsaker med dippa och om några minuter blir det film på tv.
Får se om vi orkar oss hålla vakna.

Kramen

Möllan eller lilla torg?

Jag ska till Möllefesten ikväll med Helene. Ja det var inte planerat, men när hon frågade så behövde jag ett par timmar innan det blev ett positivt svar. Jag har aldrig hängt på Möllan. Det har alltid blivit lilla torg av en märklig anledning. Det är dit som merparten av mina vänner har gått och det är där som jag känner mest folk. Sedan vet jag att många föredrar Möllan. Det är både billigare och mer avslappnat. Det kan jag hålla med om.
Ikväll är det i alla fall många olika band som spelar. Får se om musiken faller mig i smaken. I vilket fall som helst som Helene antydde så är det kul att bara träffas. Vi gör det alldeles för sällan även om det bara var ett par dagar sedan sist.

Fint väder. Blåser lite. Vad fan ska man ha på sig? Hrmmm. HJÄLP!!! MÅste handla lite nytt till garderoben. Både jag och Peter behöver en hel del baskläder, men det hade varit kul att köpa lite speciella klädesplagg också. Något som faller en i smaken direkt när man ser det på en galge i butiken.

Nu är jag fri heeeeeeeeeeeela helgen! Det er dejligt! Jag ska ta vara på varje stund. Jag tänkte lapa lite sol imorgon och på kvällen hade det varit gott att dricka iskall sangria i trädgården med en god bit mat.
Drömmande härligt!!!

Egentligen finns det en hel del att göra i huset också, men vi har tagit lite paus från det nu känns det som. Panelen som började sättas upp för en månad sedan är inte uppe ännu. Småsaker inne som jag inte orkar ta itu med när solen skiner. Vi borde ha lameller i alla fönster så vi slipper det direkta solljuset. Det blir så satans varmt och så ser man smutsen överallt!!! Men allting kostar pengar. Allt blir en prioriteringsfråga...

På eller i Limhamn? That´s the question

Så var man tillbaka på arbetet igen. Just nu kænns det som om jag spenderar mer tid hær æn hemma. Lite tråkigt, men ingenting att gøra åt.
Middagen hos grannarna igår var jættetrevlig. God mat och hærligt umgænge. Sylvia har lagt ribban høgt før våra næsta bjudningar. Peter och jag får fundera ut något lika smaskigt att bjuda på då.
Alexandra och Jonas och deras søta pojkar, Mio och Alvin var också roliga att få læra kænna. Det ær bara att konstatera att vi bor på den bæsta gatan i Limhamn!!!
Oj førlåt. Det ska ju vara korrekt. Bæsta gatan PÅ Limhamn. Sen kan man ju diskutera hit och dit varfør man sæger på och inte i. Det ær i alla fall inte mitt påhitt, men visst ær det lustigt. Det faller sig naturligt før många att sæga på och før lika många faller det sig naturligt att sæga i....
Nog om detta...

Låt denna dag flyga fint førbi

Efter en god natts sømn. Hør och hæpna så ær jag då på jobb och det ær tidigt tidigt. Det som kan få denna dagen att kænnas kortare ær i så fall att jag och peter ær inbjudna till grannen ikvæll. Det ska bli trevligt. Det blir en riktig grannkvæll då ett annat par på gatan också ær inbjudna.

Typiskt dock att det ser ut som att det ska bli strandvæder idag. Klarblå himmel før en gångs skull, men jag hoppas att det håller i sig till helgen då jag ær fri. Bættra på brænnan lite ær alltid fint. Den sista tiden tycker jag dock att mina pigmentflæckar i ansiktet har blivit tydligare. Det ær inte mycket, men det ær irriterande. Det var en kollega som tipsade mig om en kræm. En dyr kræm minns jag som hon anvænde som hade gjort underverk. Kommer dæremot inte på vad den hette, så om det ær någon annan som kænner till något annat hjælpmedel mot pigmentflæckar får ni gærna tipsa mig...

Jenny Ljungberg! Nu ær det dags før dig att komma hem tycker jag. Jag saknar dig och vill høra om hela din fantastiska resa øver ett glas rødvin nu i augusti månad. Jag antar att ni har det super och det ær du værd!!!

Idag har jag en tolvtimmarsdag! TOLVTIMMARSDAG! Usch!!! Jag hoppas på bra besættningar rakt igenom så att det går fort och smærtfritt:)

Nu kom en kollega førbi med en hælsning från en gammal skolkamrat. Sara Henrysson. Henne har jag inte sett på år och dar! Ha! Fan vad kul! Hon hade visst skrivit på hennes blogg. Anette Jernstrøms blogg. Den ær dock MYCKET større æn mitt lilla påhitt och då hade Anette svarat tillbaka att hon visste vem jag var.
Undrar så hur det ær med henne. Ska nog ta mig i kragen och se om jag kan hitta henne på hitta.se.
Hon fick barn tidigt och flyttade till Landskrona och sen har ingen hørt något från henne kænns det som, men jag ska gøra ett førsøk. Nær vi var små hade vi alltid "sælle" till skolan och hon lockade alltid med mig hem efter skolan på stekt ægg och aromat. Konstig blandning och konstig lockelse, men jag var superførtjust i alla former av ægg och det ær jag fortfarande. Kryddan dæremot, aromat anvænder jag inte så mycket mer;)

Nu kallar plikten ochjag måste sætta mig till briefing. Ha en underbar dag i solen!







Äntligen är min utväxt borta!

Idag har jag äntligen fått färga min hemska utväxt, men denna gång färgade jag allt! Hela håret och det blev jag väldigt nöjd med. Min mammas gamla väninna hjälpte mig. Hon arbetar som frisör och det var så gulligt av henne att vilja hjälpa mig.

Ja och nu är vi lite närmre en försäljning av vår lägenhet, men vi har inte bestämt oss helt ännu. Vi avvaktar med besked.

Jag har gått omkring i min egen lilla zombievärld idag igen. Typ inte varit klar när vi pratat med folk. Fysikt varit med, men mina tankar har svävat iväg på annat håll. Obehagligt. Helt ärligt tror jag att jag är utarbetad. Jag är så trött hela tiden. Sen känner jag ingen energi. Orklös på ett märkligt sätt.

Jag ska snart hoppa in i duschen. Har varit och tränat på IMC trots att jag var trött. Hurra för mig! Duktigt! Sen har vi ätit spaghetti och köttfärssås nyss.

Innan idag blev jag så sugen på ungersk mat. När vi var små. Jag och mina syskon, så åt vi alltid söndagssmiddag hos mormor och morfar. Åh det var så gott. Alltid soppa innan huvudrätten. Min mamma kom nämligen till Sverige 1956 från det ungerska inbördeskriget och detta innebär då helt käckt att jag är halvungersk:)
Det är inte ofta min mamma lagar ungersk mat, men det måste provas. Jag har mina favoriter och innan jag går i graven så ska jag lära mig att göra riktig ungersk hönssoppa.

Imorgon ska jag jobba igen! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
Vill inte! Tycker jag befinner mig inne i det där röret mer än hemma i mitt eget hem. Imorgon ska jag flyga Frankfurt fram och tillbaka och sen en Paris fram och tillbaka. DET ÄR INGET GLAMORÖST ATT VARA FLYGVÄRDINNA IDAG INTE!!!

Gick amok på golvmoppen

Jag fick ett jävla nervsammanbrott på den satans moppen ikväll. Hade feta problem att vrida ut den så  att vattnet inte droppade. Oj vad jag skrek! Tårarna sprutade och gud vad arg jag var. Nu efteråt kan jag skratta åt det. Ha! Ha! Ha!
Värre saker finns, ellerhur?

Igår var vi i Kristianstad hos Peters föräldrar. Mysigt som vanligt och maten är alltid så god. Det serverades kokt lax med goda tillbehör, men allra godast var såsen. Ett recept som egentligen kommer från Mats mamma. Alltså Peters farmor. Alla såser med grädde och majonäs är smaskiga! Jävla skit att dom sätter sig på magen bara.

Idag har vi äntligen fått vår steroanläggning inkopplad med displayer i hela huset. Lyxigt! Ser väldigt nice ut och dessutom är det megabra ljud överallt!

Åhhhhhh vad jag inte vill arbeta på torsdag. Jag har ansökt om en ledig dag, men det händer väl inte mig. Det kan jag aldrig tänka mig. Jag bara jobbar och jobbar och jobbar! Snart semester! Längtar!

Nu måste jag gå och smörja in mina händer med fet kräm. Dom känns så torra. Jag är beroende av två saker. Handkräm och läppkräm! Kan inte leva utan det!
Apropå krämer så fick jag utav Peters mamma igår en hel påse proppat med en massa skönhetsprodukter. Oj vad glad jag blev. En riktig "gottepåse". Hon är bara så underbar!!!

Natti!

I min lilla zombievärld

Henkommen från washington DC. Trött som vanligt och funderar på att bidda Europastopp i nästa månad. För mycket långt är fan inte bra för kroppen. Min sömn har blivit helt rubbad och jag går omkring i min sömniga värld 24 timmar om dygnet. En kollega hade räknat ut att han förlorade 40 nätters sömn förra året. Det skrämde mig! 40 nätter är mycket!

Stoppet var okej. En av stewardarna fyllde 36 år så vi hade en sk debriefing på hans rum och provade lite goda viner som vi har ombord. Jag hade först tänkt mig en lugn kväll på rummet, men man kan ju inte tacka nej till lite födelsedagsfest.
Nästa dag hade vi strålande sol och JÄTTEVARMT! Då låg jag vid poolen och simmade 35 längder i poolen. Det fick räcka som träning kände jag. Det var helt för varmt att orka något annat.
Flygningen hem var dryg. Alla var trötta. Det var inget riktigt flow i serveringen i ekonomiklassen och det kändes inte så roligt. Alla ville bara hem! Skönt när vi landade och då fick jag skjuts av Ann-Charlotte till Svågertorp och sen skjuts med Carina från Svågertorp till Sibbarp. Så jäkla lyxigt:)

Peter har träningsvärk  och lite ont i axeln från beach-handbollen i Åhus nu i helgen och är soffliggande. Jag var mig en vända på Mobilia. Ville in på rean på Vero Moda, men hittade ingenting. Grannen hade fyndat jättemycket i förra veckan, men jag var väl sent ute sopm vanligt.
Efter det hälsade jag på Helene. Även om inte vi ses på flera veckor/månader så känns det alltid som det var igår. Vi uppdaterar varandra, ventilerar, skrattar och sen är det tack och adjö till nästa gång. Nästa gång man träffas kan det vara party party, djupa samtal, vin från bag in box och tack och adjö. Nästan alltid för trötta att fortsätta vidare ut i nattlivet Malmö. Nästa gång vi träffas kan det bara vara en snabb visit. Tristess. Dåliga dagar samtidigt är ingen bra kombination. Då segar man i soffan och orkar knappt öppna munnen. Då är det tack och adjö till nästa gång. Jag gillar Helene! Vi vet exakt var vi har varandra! Det är toppen!

Ja och nu sitter jag här och bloggar i sovrummet. Önskar att jag hade lite mer på hjärtat, men nu är det bara en powerwalk som står högst på listan. Ikväll är det pizza på min och Peters sk "Ninjaställe". Ha! Ha!
Så jäkla gott och fett!!! Bra jetlagmat!

Bye Bye

Dålig på att höra av mig

Så nu ringde pappa och påtalade att jag var dålig på att höra av mig. Nä den har jag ju aldrig hört förut. Jag vet inte varför, men tiden räcker inte till. Jag vill bara bli av med lägenheten och sen gott folk. Sen kommer jag nog börja höra av mig mer igen
Dock blir jag sjukt irriterad på när folk säger "ja man vet ju aldrig när du är hemma, så man vet ju inte när man kan ringa". Man kan väl alltid ringa och tar jag telefonen så är det ett plus. Även jag kan bli glad av ett telefonsamtal. Det är ett stort ansvar att lägga över allting på mig. Det är väl inte bara jag som ska hålla kontakten;)

Nu är jag på väg ut genom dörren och ska bli skjutsad till Svågertorp av grannen. Idag bär det av till Washington igen. Jag menar för ovanlighetens skull.

Kram Kram

Jag som bara skulle ha en glass

Mitt i rusningen. Alla har slutat jobba och jag befinner mig inne i lågprisvaruhuset Lidl i Limhamn. Tänkte bara köpa en glass och lite disktrasor. Jag märker redan när jag kliver in i butiken att det är långa köer. När jag väl är framme vid kassorna så är det bara en kö som rör sig. Den andra står still. Självklart ställer jag mig i fel kö och efter en stund när jag tycker att min glass har smält litegrand går jag tillbaka i butiken för att lägga tillbaka den och ta upp en ny. På väg upp mot kassorna plockar jag på mig lite mer varor och lägger ner det i min kundkorg.
Nu ställer jag mig i rätt kö och den rör sig väldigt långsamt framåt.

Några tanter i den andra kön beter sig som några av dom hemska passagerare som vi ibland kan ha ombord. Jag känner av vibbarna direkt och det skapar agg inom min kropp när dom riktar sitt missnöje mot den stackars unga killen som sitter bakom kassan. Det ska slängas kommentarer. Det ska vara högt och spydigt och helst ska dom få med sig hela butiken i sitt hån mot en ung oskyldig kille. Jag har sådan lust att gå fram och läxa upp dom efter noter. Vad är det ni sysslar med?

Kassaapparaten hade hängt upp sig och man kunde inte öppna lådan med pengarna i. Uppenbarligen ingenting som den unga killen kunde rå för.

Det tar lång tid och hela tiden tänker jag, jag som bara skulle ha en glass...

När det väl är min tur i den "rätta" kön sitter där en ung blonderad tjej bakom kassan. Undrar för mig själv om det är sommararbetare hela högen. Dom verkar nämligen så oerfarna.
Hon bläddrar bland sina listor och knappar in i sin kassa. "Hrm, jag undrar vad detta är för tomater" säger hon högt och verkar bläddra fram i flera listor på olika sorters tomater och då kan inte ens jag hålla mig. Kön är sinnessjukt lång och hon verkar ha problem. "Ursäkta, men om jag hade varit du nu så hade jag bara slagit in tomater och inte brytt mig om det var plommon eller kvisttomater". Kanske det var lite bitchigt, men i nästa sekund är jag glad att jag yttrade mig. Hon tar upp en avocado i sin hand och bläddrar återigen på sitt enerverande vis. Det tar onödigt lång tid och sen säger hon "jag vet inte vad detta är för någonting, vet du?"

När man jobbar inom service måste man också ha ett finger för vad service står för och sedan måste man som arbetsgivare även utbilda sin anställda och ansvara för sin butik. I detta fall på Lidl låg där nog mycket nervositet och spänning bakom stressen som uppstod när alla kunder blev sura, MEN vet inte alla människor vad en en avocado är?

Morgonrapport

Hej Hej! Sov länge idag. Min kropp var helt mör efter träningspassen dom sista dagarna. Samtidigt som det är helt underbart så gör det också fruktansvärt ont.
Om en liten stund kommer Peter hem och jag längtar. Fan vad vi jobbar om varandra hela tiden nu denna månaden. Hörde av Jenny på mail idag och allting var fina fisken. Förutom att det regnar en del så har dom det fantastiskt bra i Thailand. I natt trodde dom att deras bungalow skulle sköljas bort.  För nuvarande så befann som sig på Phi Phi och om några dagar skulle dom resa vidare till Krabi.

JAG VILL OCKSÅ!!!


En storvinst på TRISS hade också varit mycket välkommet!


Jag har så underbara grannar. Dom ställer upp så mycket för oss. Nu när bilen pajade så körde dom Peter till tåget i måndags och nu har dom lovat att köra mig till Svågertorp i morgon. Sen har vi tack och lov bil igen! Man är lite handikappad utan den som sagt!!!

Nu ringer mamma! Vi hörs!!!


En dålig film, ett skämt eller är jag bara fullkomligt galen?

Det var så jäkla märkligt nu när jag var i Washington sist. Jag trodde för en stund att jag höll på att bli galen. Att jag var med i en dålig film eller att jag var sjuk.

Jag var nere och åt frukost i restaurangen tillsammans med andra kollegor, men när jag skulle upp på rummet igen så upptäckte jag att min nyckel var kvar inne i rummet.Jag var utelåst! Istället för att springa ner till receptionen direkt letade jag upp en vänlig städerska på sjätte våningen. Berättade lugnt och sansat att jag var utelåst och om hon kunde vara snäll att öppna rum 6075 till mig. "No problem" sa hon och vi gick mot mitt rum. När hon satte ner kortet i dörren öppnades den inte. Hon fick en röd och gul indikation som betydde att någon var inne i mitt rum. Att dörren var låst inifrån. Scary! Jag menar, vem var inne i mitt rum? Jag blev ganska uppjagad. Städerskan frågade mig om detta verkligen var mitt rum och jag svarade ja, men innerst inne började jag bli osäker. Kunde det verkligen vara så att jag hade glömt bort mitt rumsnummer? Jag tackade henne och tog hissen ner till lobbyn och gick med bestämda steg till receptionen och förklarade läget. Damen bakom disken frågade mig om jag verkligen bodde i rum 6075. "Ja men det kan väl du checka upp till mig, svarade jag tillbaka ganska så irriterat. Det visade sig att dom hade en policy. Hon fick inte säga vad jag hade för rumsnummer. Istället skrev hon ner det på en lapp. När jag läste vilket rum som stod registrerat på mig höll jag på att krevera. RUM 7014! Höll jag på att bli galen? Det klingade så fel. Jag nekade till att jag bodde där. Damen skruvade på sig och erbjöd sig att följa med upp på rummet (7014) ifall att jag var rädd. Rädd? Varför skule jag vara rädd? Ja i så fall för att kliva rakt in i en vilt främmandes rum.
När vi kom ut ur hissen gick vi till vänster. Redan där opponerade jag mig. Detta är så fel. Jag är 100% säker på att jag har gått till höger hela tiden.
Hon vägrade tro mig och precis innan hon skulle sticka ner kortet i dörren var jag en smula nervös att det verkligen skulle visa sig att det var mitt rum. Att det hade slagit slint i mitt huvud. Ja det hade det gjort. Där mitt framför ögonen på mig stod en likadan SAS-väska som jag hade. Shit! Vad hade hänt med mig? Var jag utarbetad? Som tur var så såg jag vid närmare granskning att rummet tillhörde en manlig kollega till mig. Det kunde ju även receptionisten se så vi vände tillbaka.
Hon följde med mig till rum 6075. Knackade. Ingen öppnade. Till slut öppnade hon mitt rum och jag ropade ett högt YES av glädje och letade fram min nyckel och det lilla kuvertet med mitt namn på som ett bevis för att det verkligen var jag som bodde i rummet. Hon bad om ursäkt och lämnade mig i fred.

Jag undrar dock fortfarande om det var någon i mitt rum. Var där ett perverst svin som satt och luktade på mina använda trosor eller var det bara så att dörren registrerade fel? Jag orkade inte bry mig. Det var bara några timmar till pick up och jág letade under sängen och bakom gardinen och duschdraperiet.
Ingen där!

Lugnet efter stormen

En ny spekulant på lägenheten idag. Jag säger inte mer än så eftersom jag inte längre vågar hoppas. Det är ingen självklarhet att få den såld, så jag lovar att berätta om något under inträffar;)

Gucci, prada damen är ute ur leken. Hon var inte heller rätt köpare. Jag tror att den vänder sig till en man om jag ska vara ärlig. En ungkarl som älskar lyx och design. Hon lämnade ett skambud efter helgen och då får det vara.
Än en gång - vi tänker inte skänka bort lägenheten...

Bilen är lagad nu och Peters pappa har hämtat hem den, så nu står den på deras uppfart i Viby och väntar på att sin rätte ägare ska komma och köra den tillbaka till Malmö. Jag har faktiskt klarat mig ganska så bra med cykel och buss. Inga problem, men det är ju inte hållbart i längden. Man har ju blivit bortskämd...

Igår var det liv och rörelse överallt. Idag är det tyst, men just nu sitter jag framför tv:n och myser. Ser på Marie Antoniette på TV 1000 för andra gången denna månaden. Tar det bara lugnt och ser fram emot en mumsig morotskaka som Lollo lämnade kvar här till mig innan hon drog hem. Gott Gotti Gott Gott!

Har varit och tränat. Både på gymet och sen var jag rastlös och tog en timmes powerwalk några timmar senare. Då får man lov att synda lite efteråt eller?

Lollo träffar Mi och vi njuter av en underbar kväll

Jag tänkte visa upp en del bilder på en helt underbar dag tillsammans med Lollo och gänget hemma hos Marie Pernum!


Lollo fick i uppgift att smycka vinet som vi skulle ge bort


Så här fint blev det:)


På plats och Marie har förberett läckra förrätter som smakade så underbart gott


Lollo, Marie och Jonas som är Maries systers sambo


Lollo och jag



Hela sällskapet, Hanna, Marie, Jonas, Lollo, Bianca och Kenneth


Härliga systrar!!!


Det är fantastiskt att se Kenneth så glad


Välkommen till Marie och Kenneth


Vi blev ordentligt bortskämda


Jo, karaoken avslutade kvällen naturligvis;)








Ingen fest hos Marie om inte perukerna kommer fram...


Mysko typ med tävlingscykel mitt i natten

Jag har Lollo här på besök och det blev lite fest igår hemma hos Marie och Kenneth som hade besök från Stockholm. Det var Maries syster Hanna och hennes sambo Jonas och dottern Bianca. Vi blev bjudna på grillad mat och det smakade utsökt gott och sen hade Marie gjort en smaskig cheesecake som dessert!
Jag och Lollo var hemma efter tre någon gång efter att ha drabbats av panik den sista biten på väg hem. Vi skjutsade varandra på cykel och plötsligt står det en man med bockstyre vid ett elskåp som ser så skum ut. Både jag och Lollo reagerar och jag försöker verkligen cykla det fortaste jag kan, men inte världens lättaste när det är dubbel vikt. Han säger något mysko och vi svarar nonchalant tillbaka, men sen dyker den idioten upp bredvid oss och frågar oss var vi är på väg. Var vi har varit? Om vi har tårgas i väskan etc. Vi svarar lite småkäckt på hans frågor och lyckas göra oss av med honom till slut. När vi sedan sitter hemma i huset så ser jag faktiskt honom komma cyklandes förbi huset, men han tittar inte in. Han har nog ingen aning om att det är jag som bor i just det huset på gatan, men ändå lite småläskigt i nattens svarta djup.

Lollo är så söt. Hon påstod att han hade heroin i en liten påse på pakethållaren...

Tänkte uppdatera med lite bilder från partyt senare idag.

En Kram Till Dig

När jag säger till henne att gråta så kommer det ett helt hav av tårar. Hon behöver gråta och ventilera sina känslor. Det är inte alltid lätt att leva. Man kämpar och ibland så kan man tycka att man kämpar utan resultat. Jag vill bara krama om henne, men nu råkar vi prata i telefon.
Ibland ser man bara en fasad, men är man riktigt bra vänner så kan man se igenom den tuffa ytan och långsamt närma sig det som gör ont.
Jag finns i alla fall här för dig gumman...


Jag ska bajsa mitt golv

Landade från Washington i morse. Jag mådde så fruktansfärt illa. Ville bara sova. Snabbt av med kläderna, snabbt tvätta bort nattens smink, kissa och kissa en gång till igen och sen äntligen krypa ner under sitt täcke. Mysigt! Grejen är bara den att efter att jag har flugit en hel natt så har jag bundit så mycket i vatten att när jag äntligen kommer till ro i min egen säng så måste jag gå på toaletten minst en gång i timmen. Drygt och störande!

Det var en jättebra besättning. Vi hade roligt ombord både på ditvägen och tillbakavägen. Skrattade så jag höll på att dö den sista timmen av flygningen till Köpenhamn. Då var alla så trötta och då hamnade våra samtal på bajs och kissnivån...

Kristina står och funderar. Hon är gift med en svensk man och har bott i Sverige i många år och är duktig på dom olika skillnaderna i våra skandinaviska språk.

- Visste ni att ordet bajsa i Sverige betyder betsa på danska?, säger hon plötsligt
Många står och vänder och vrider på sig och funderar. Det kan ju inte vara möjligt?Hon fortsätter,
-  Ja men tänk om jag som dansk skulle gå in i färgbutik i Sverige och säga att jag skulle bajsa mitt golv!
Nu brister alla ut i värsta skrattet
- Jag ska bajsa mitt golv och vill gärna ha det i någon brun nyans, inte för mörkt utan gärna lite åt det ljusare hållet. Kan ni hjälpa mig med detta!...

Ungefär på den nivån låg vi på när vi började närma oss målet Köpenhamn. Då är det dags att kliva av och säga tack och hej...


Det var längesedan jag var så här sliten och trött. Tror att jag har flugit lite väl mycket långt den sista tiden och att detta är sviterna efter dålig och oregelbunden sömn. Nu väntar kvällsmat och en bra film.
Saknar Peter. Han åkte till Seattle idag :(























Tankar ihop med manikyr

Efter ett ganska så svalkande kvällsdopp i havet ligger jag nu med mina nya manikyrerade naglar på vädring i den gröna soffan. Jag var lite dum som målade dom innan jag hade tagit bort nagellacket på tårna. Det kan betyda att jag förstör en lång stunds arbete. Det tar ju lite tid att få det jämnt om man väljer en annan färg än transparant och det ljusa hållet. Idag kände jag för knall rosa och jag tycker att det blev superfint.
I bakgrunden lyssnar jag på the 80´s på VH1.

Peter är på golfbanan och kommer snart hem och då ska vi grilla cevapcici. Det ska bli gott!

En vecka går så fort. Pappa kommer tillbaka från Mallorca redan imorgon, men han har haft det bra. Hyrt en scooter och kört omkring i bergen och upplevt fantastiska platser. Är så glad för hans skull. Han var lite orolig för att resa ensam. Inte för att resa ensam i den bemärkelsen, men orolig för vad andra runtomkring ska tycka och tänka. Det tog lite tid att övertyga honom. Det är ju bara nonsens. Det är långt ifrån alla som är 60 som har funnit sig en ny livspartner efter sin skilsmässa. Han har försökt, men det måste kännas helt rätt annars kan det vara tycker han. Ja varför ska han nöja sig med mindre. Nu gick denna resa väldigt bra och jag tror att han har fått mersmak för resandet igen.
Någon dag snart tror jag att han kommer att finna den stora kärleken igen.

Nej, nu har lacket torkat klart så nu är det tårna nästa...

Ett avslut

Åh vad skönt det hade varit nu om mäklaren ringde och sa att allt var klart och att vi skulle skriva papper! Det är så nära, men ändå så jättelångt ifrån. Det är tjejen som velar lite. Hon vet inte helt klart om hon ska eller inte ska köpa lägenheten. Jobbigt! Hade varit skönt att åka till Washington imorgon och allting hade varit klart som sagt.

Nåja, nu drar jag en tur på mina inlines och sen in på gymet och kör igenom kroppen. Härligt att rensa tankarna en stund!

Bye Bye

Välkommen Hem Lollo!

Min gamla barndomskompis Lollo har nog bestämt sig för att flytta tillbaka till Sverige. Det glädjer mig! Hon har bott I Shanghai i alldeles för många år och nu är hon hemma för att känna sig för i fem veckor. Jag lovar att göra mitt yttersta för att få henne att aldrig mer vilja bo i Kina.
När SAS hade stopp i Shanghai var det roligt eftersom jag kunde besöka henne och vi hade alltid trevligt, men nu går det alldeles för lång tid mellan varven.
Välkommen hem Lollo!!!




Ett stopp i Shanghai och jag och Lollo ska ut men stannar till på ett japanskt ställe



En annan kväll



Karaoke i Kina är väldigt speciellt... (ABBA- tjejerna här!)



Självklart hann jag med lite besök på marknaderna också



Två små söta kinesiska brödrar

Noa Hanne Isabelle - prinsessan av Limhamn

Hon är som en liten prinsessa. Alltid glad och så liten och nätt. Maries lilla dotter är alldeles underbar. Om några dagar blir hon sex månader gammal. Minst en gång i veckan får jag mig en liten "Noa"-dos. Hon gör mig alltid så glad. Ett leende från henne och alla mina problem är som bortblåsta.
Idag umgicks jag med Marie och vi gick en promenad i Limhamn och jag fick äran att använda babybjörnen. Heter det så? Eller har jag fel? Den där selen som man bär sin bebis i på magen. Det är inte märkligt att man längtar efter sin egen lilla prinsessa, men den tiden kommer. Nu har jag Noa och en massa andra kära barn runtomkring mig...

Tillåt mig att presentera Noa Hanne Isabelle...












En liten söt kicka som ska heta Tilde

Äntligen fick jag se Maddes och Fredriks lilla underverk. Sexton dagar gammal och trött och hungrig om vartannat. Så söt och allting går i rosa. Både Madde och Fredrik såg ut att må bra och Madde axlade rollen som nybliven förstagångsmamma alldeles utmärkt.




Jag har nuförtiden ganska så många bilder av denna sorten när jag håller mina vänners bebisar;)



Suddig bild, men jag älskar bebisars små fötter

En skitdag?! - Gå till Bunkeflo Bilservice:)

Vi vägrade budet! Vi tyckte bara att det var för lågt! Nu så säger mäklaren till oss att marknaden ser svår ut. Av alla deras 65 objekt som dom har så ringer det totalt åtta stycken som vill komma på visning. Det är kränkande dåligt! Om allt hade gått vår väg så hade vi sålt lägenheten för ett år sedan, men hantverkare är ett jävla släkte! Balkonghelvetet kom ju aldrig på plats! Dessutom blev den 70 000 kr dyrare än sagt! Pengar vi vägrar att betala! Jag har så mycket aggression inom mig och jag behöver öppna för en av alla ventiler just nu. AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!

Så, var vi någonstans...?

Jo, mäklaren tror inte att marknaden kommer att vända i en handvändning. Det kommer att ta tid och för varje vecka som går så blir kunderna alltmer rädda för att köpa objekt i takt med att räntorna stiger. Det säger ju sig självt! Synd bara att det blir vi som blir drabbade igen. Jag vet att det låter martyriskt, men när hade vi tur allra senast?
Jag tror att vi blir tvungna att möta damen som budar på halva vägen och detta känns inget vidare bra. Jag är väldigt ledsen just nu och vill bara ha allt elände ur världen.
Leva.

Jag var på Bunkeflo Bilservice för att få framlyktorna på bilen utbytta. Han var en ängel. Sänd från ovan. Han bjöd på både servicen och dom nya lamporna. "Tack" sa jag med ett stort leende på läpparna. Gud vad snällt av honom. Blev så glad av detta och självklart kan en sådan sak göra att resten av dagen känns bra.


Powerwalks ger så mycket mer än bara motion

Det finns en underbar slinga att gå/promenera där jag bor. Den ingår i mitt nya träningsprogram. Varannan dag så går jag en powerwalk och den tar cirka en timme att  ta sig igenom. Från Sibbarp till Bunkeflostrand under öresundsbron och över dom gröna ängarna. Det är hur vackert som helst och du inandas verkligen frisk luft.
Jag har nyss kommit hem från en sådan tur och det känns alltid så himla skönt efteråt. Benen är lite möra och du har fått härlig rosig färg om kinderna. Funderar på att ta ett kvällsdop dessutom för att göra njutningen fullständig.

Nu har jag dessutom försökt få ordning på alla måsten som jag hängandes över mig. Tagit beslut, ringt en massa samtal och vet nu hur resten av denna vecka kommer att se ut.

Imorgon kommer Lollo hem! Jippiiiii! Ska bli så roligt att äntligen få se henne och att hon äntligen ska flytta hem till Sverige igen! Välkommen hem från Shanghai och välkommen till Sverige!

Jag vet att rätt person finns där ute och troligen i Danmark

Inget nytt om lägenheten. Drömmen om att det skulle sättas igång en budgivning börjar redan kännas avlägsen. Vi behöver hitta en rik jävel som inte bryr sig om vad saker och ting kostar. Han ( det känns som om lägenheten vänder sig till en man) betalar vad som helst bara det är något han verkligen vill ha. VAR E DU UNDERBARA MÄNNISKA?
Jag vet att han finns där ute och jag börjar mer och mer tro på anonnsering i Danmark. Börsen weekend eller vad den nu heter ska rikta sig till rika människor har jag hört. Åtminstone människor som har en hel del pengar på banken och som vill investera.
Jag ska kolla upp detta närmre så fort jag vaknar. Priset för anonnsering är ganska så viktigt!!!

Spydighet och øversittarfasoner ombord

Du kan inte gå ihop med alla mænniskor på detta jordklot, æn mindre alla dina kollegor. Nyss landat från washington och ar så glad att flygningen æntligen ær øver!  Stewards och værdinnor drar inte alltid jæmt. Inte om det ær en steward som tror att han/hon bossar øver allt och alla inklusive pursern ombord. Ær man trøtt dessutom så kan vad som helst få kannan att rinna øver.

Nu ær det tack och lov mer sællan æn ofta detta hænder och jag ær ofta glad før mina kollegor som jag arbetar tillsammans med.

Nu væntar en hærlig sæng och några timmars god sømn innan jag ær back on track igen...

Forsta budet e lagt!!!

Denna gång befinner jag mig i varma Washington. Kvava Washington vill jag nog säga. Jag och två andra kvinnliga kollegor var ute i parken igår och skulle dricka lite champagne och mysa i solen. Det gjorde vi också men mitt i alltihopa drog det upp till värsta ovädret. Vi fick packa ihop våra saker och bege oss hem fort som fan. Det var som om himlen öppnade sig och  att man ungefär satte på duschen på hogsta speed direkt. Det tog fem sekunder och sen var vi dyngsura! Jag hade ett vitt linne UTAN behä!!! Ja det sager väl rätt mycket om den saken!  Vi skulle korsa övergångsstället och då glider mina abercrombie flipp flopp av mina fötter och flyter ivag i vattenströmmen. Jag står kvar och undrar vad som alldeles nyss har hänt! Smått chockad att det kan regna så mycket...

Vi hade i alla fall en mysig kväll i Lottas rum och sen åt vi mexikanskt på kvällen och då hade det tack och lov slutat att regna!!!

Vid frukostbordet i morse pa Mariott Hotel sa fick jag ett sms av Peter att det var lagt ett bud på lägenheten! Jippiiiiii! Tyvärr var det 500 000 kr under vårt första utgångsbud och 300 000 kr lägre an det nya priset så vi kommer inte att acceptera. Nej! Nej! Nej! Den ar fan värd så mycket mer! Köparna idag tror att dom äger marknaden och det känns nästan som så, men vi kan inte skänka bort lägenheten som Peter har arbetat sa mycket med. Det går liksom inte...
Nu hoppas vi på att en budgivning mellan två huvudpersoner kommer att gå vägen. Vi hoppas, men jag biter mig i tungan så fort jag skenar iväg med mina förhoppningar och tankar. Man blir bara så ledsen.

Nu kallar poolen och en kall iskaffe på Starbucks!!!

Kramelikramen

Gratis mat smakar underbart bra

Tre dagar i sträck har jag och Peter haft den underbara äran att bli bortbjudna på god mat. Först var det hos pappa som samlade oss tre syskon och respektive på grillning nere på hans gård. Dagen därpå var det mamma som ville ha sällskap i huset. Peter kombinerade det besöket med golfträning i Barsebäck. Jag och mamma myste ute på Barsebäckshamn och sen lagade hon min favoriträtt "kålpudding". Mums!!!
Igår efter att jag hade landat från Frankfurt så fick jag snabbt byta om inne på en toalett på terminalen så att jag skulle kunna hinna med att följa med på Peters mormors 81-årsdag som skulle firas på Spången i Ljungbyhed.
Det var verkligen jättemysigt! Smörgåsbord som man kunde äta hur mycket som helst ifrån. Efter det hade vi picknick på skäralid och vädret var ju helt perfekt för det!

Nu när vi är inflyttade i huset så har jag blivit en smula bortskämd med närheten till havet. Igår t.ex. cyklade jag bara rakt ner med bikini och handduk runt mig och kunde ta ett kvällsdopp inom loppet på fyra minuter. Helt jäkla underbart!
Det var så behagligt temperatur i vattnet. Ingen chock alls när man hoppade i. Bara skönt!

Jag fick ett meddelande från Jenny som är i Thailand nu i fyra veckor. Hon skrev att hon njöt av billiga priser och god mat och dryck. Härligt att höra men gud vad jag längtar bort! Vill också resa bort och få ett välbehövligt miljöombyte!
Jag ska jobba hela juli månad och dom två första veckorna i augusti innan det blir dags för oss.
Pappa reste till Mallorca igår och min lillebror och reste till Grekland idag med sin tjej och deras lilla mage;)

Nu ska jag alldeles snart bli hämtad av Fredrik. Han ska flyga till New York och jag till Washington. Vi checkar in samtidigt så det är perfekt att samköra!
Peter checkade in kl 6.00 i morse och fick ta bilen! Han ska flyga charter till Turkiet!

Ha det gött! Nu ska jag njuta av sol och bad  vid poolen på Mariott Hotel. Ingen shopping här inte!!!


 

En downperiod och en känsla av att ingen förstår

Hej igen!
Det var några dagar sedan, men jag tappade lusten för allt ganska så plötsligt. Landade sent från min tredagarsslinga och checkade in två dagar senare kl 06.00 på morgonen. Dom två fridagarna bara blåste iväg och jag var trött och grinig!
Nu e jag dock på bättre humör igen.
Det kan vara jobbigt när man hamnar i en sådan situation. Ingen förstår. Alla blir ittiterade eftersom det förväntas att jag ska vara glad - ALLTID! Sorry! Jag är bara en helt vanlig människa.

Imorgon beger jag mig till Washington DC

Kramen

Sov i Bryssel i natt och ikvæll bær det av till Amsterdam

Hallåååå! Jag kom faktiskt ivæg igår på en tredagarsslinga och det var faktiskt en bra slinga. Kryss i taket! Nu sitter jag på basen i Køpenhamn och dærfør blir det inte helt vanliga vokaler med prickar på...

Igår checkade jag bara in på kvællen før att flyga till Bryssel på ett nattstopp och det var ænda fram till 10.30 i morse så det blev sovmorgon. Helt perfekt! Idag har jag dæremot en længre dag. Fyra leg (turer fram och tillbaka) men sen ska jag på ett halvlångt Amsterdamstopp och det ær ju så mysigt - verkligen!

Blev faktiskt helt førvånad att jag kan blogga från jobb. Normalt spærrar dom alla andra sidor som jag besøker. Ha!Ha! Facebook kan du glømma att du kan besøka! Det får du gøra på din fritid!

Fick precis meddelande från min søta Marie att hon kan hjælpa mig att færga håret. Det var snællt. Dær jag brukar gå nu før tiden har semesterstængt så jag drabbades lite av lætt panik.

Linda, kæra væn. Vi får aldrig tid att træffas. Førlåt!  Det va ju synd att vi inte kan ses imorgon heller, men jag landar først vid midnatt. Vi får høras av snart istællet!

Just nu håller jag på att sætta ihop ett hæfte med bilder på vår lægenhet som vi håller på att sælja. Det ær en trøg marknad i Sverige før tillfællet. Dærfør tænkte jag sætta upp vår lægenhet på basen hær i Kastrup och hoppas på att någon kollega nappar! Det ær ju inga pengar før danskar eller?!!

Næ nu sitter det någon och tjuvtittar bredvid mig. Så irriterad jag blir!!!

Hej då!!!

RSS 2.0