Vem vet?

... om jag tänker på det tillräckligt länge så kanske det blir sant...

Tre dagars resumé

Ja jag har varit dålig på att uppdatera bloggen. Det erkänner jag. Två dagars ledighet är inte nog. Det är så mycket annat som man vill hinna med att göra.

I förrgår var jag och Peter i bokskogen och gick en 7 km lång promenad. Vi var även och lunchade på Bokskogens golfbana. Vi avnjöt kaffe på terassen som hade en underbar utsikt. Väldigt mysigt!










Igår var jag och lunchade med pappa. Det var jättetrevligt! Vi satt på ett ställe på Gustav Adolfs torg och så drack vi varsin öl dessutom. Härligt!
Pratade om allt mellan himmel och jord och instämde i att det var för längesedan vi träffades sist.

Sedan kom söta Anna panna. Min härliga granne. Vi satte oss på lilla torg och drack varsin öl och sedan gick vi till checkpoint för att hälsa på Annas väninna och där blev det ett glas rosé. Vi cyklade hem och det var skön motion vill jag lova.


Bästa Anna

Idag har jag jobbat med min älskade vän Lisa från Skegrie. Vi flög till Dublin fram och tillbaka. Mycket trevligt! För länge sedan var min storebror tillsammans med hennes storasyster. På den tiden kände inte jag Lisa, men lagom efter deras uppbrott blev vi vänner eftersom vi blev kollegor i SAS-familjen:)

När jag kom hem från jobb idag hade jag bestämt mig för att shoppa. Jag ville fräscha upp garderoben lite. Jag och Marie och hennes älskade lilla Noa körde till Entré i Malmö. Vi skulle gå där och mysa och sedan skulle Noa få leka i deras lekpalats. Jätterolig plats för barn! Kanske för barn som är något år äldre än Noa och uppåt, men prinsessan älskade aktiviteterna. Hennes mamma också och ja okej då. Jag också...


Noa och mamma






Lite jordgubbsdricka mellan lekarna


... och helst vid ett eget bord i sin egen storlek


Stora damen i en jättesöt klänning som pappa har köpt!

Jag fick handlat, men inte så mycket dock. Det blev två kjolar och en sommarklänning. Jag ville ha med mig något nytt i morgon när jag och Peter ska ha Tokyostopp tillsammans. Jag är så trött på alla mina kläder! Jag ska ta ett fotografi på det nyinköpta sedan om jag inte glömmer bort.
Peter vill att vi ska bege oss direkt in till Tokyo från flygplatsen och låta några andra kollegor ta med sig vårt bagage till hotellet i Makuhari, MEN jag vill gärna duscha först. Då menar Peter att vi kommer att förlora några timmar på detta, så nu får vi se vad som händer. Tokyo är redan en tung flygning från början, men det ska bli supermysigt med stopp tillsammans med sin älskling förstås.

Just nu sitter jag med en drink och Peter sitter framför tv:n med en whisky. Vi ska alldeles snart gå och lägga oss, men nu är jag glad att jag hann uppdatera min blogg innan morgondagen.
Jag avslutar med en fin bild på en älskad vän och syster.






Oksepölse, rullepölse eller helt enkelt bara en vanlig korv?

Jag fick ingenting på min standby idag vilket var skönt. Jag kände mig en aning uttråkad som ni säkert märkte genom mina tidigare inlägg.
Nu är jag i alla fall fri i två dagar, men två dagar går fort. Alldeles för fort. Man brukar ju alltid vara så duktig på att boka upp sig själv på fridagarna till olika saker, men jag ska ta en sak i taget. Efter dessa standby-dagarna känner jag mig mer sliten än efter Tokyo-flygningana. Dessutom är det roligare att servera på långlinjerna än att behöva förklara för icke danskar vad en "oksepölse" är på Europaflygningarna;) För er som inte är flygande så säljer vi två olika smörgåsar på ekonomiklassen. Vi varierar oss, men just nu kan man välja mellan kalkon och "oksepölse". För stockholmare kan det bli lite problem ibland att förstå oss skåningar/danskar. Då kan det bli lite lustigt när man försöker hitta den svenska motsvarigheten till just detta...

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Det ska bli skönt att få sova ut i morgon. Riktigt ljuvligt faktiskt! Vi är lediga båda två i morgon. Dejligt!

Natti!

Standby suger musten ur mig

Nä det finns nog ingenting som är tråkigare än att sitta standby. Jag är sjukt uttråkad och vill bara he en vuxen människa att snacka med nu. Jag har tittat på tv och suttit framför datorn mer eller mindre hela dagen. DET ÄR URTRIST!
Nu vill jag ha luft!
Frisk luft!

Sommarfest

Jag upptäckte att det var mest en massa videoklipp jag hade från Maries sommarfest i lördags. Hon tog nämligen fram gitarren och alla började sjunga. Vet inte om det var så snyggt, men det var himla roligt!
Maries mamma skulle fylla år dagen efter och det var lite i hennes ära som Marie bestämde sig för att ha en fest.
Hon blandade både vänner med familj.


Fr vänster, Bianca systerdotter, Hanna syster, Barbro moster, Marie och
mamma Birgitta.


Marie var läcker! Här med en födelesedagspresent till sin mamma.


Marie tog fram gitarren





Godnatt alla människor

Okej efter en tolvtimmarsdag på jobb så är jag som sagt rätt sliten och orkar inte blogga om gårdagens festande, men det var verkligen trevligt. Ska försöka hinna med att skriva ett inlägg innan min standby börjar i morgon. Klockan 11 först!

Nu ska jag sova och säga godnatt. Detta gör jag med en bild på en ring som jag har fått av min mamma. Trivs jättebra med den.

Tack mamma!


Ser dom inte att jag æter!!!

Jag har mealstop just nu och jag ær sååååå førbaskat trøtt!
Jag har varit i Frankfurt en vænda och helt ærligt så orkar jag inte en vænda en till.
Jag sitter och avnjuter en enkel varm thailændsk lunch med en aftonbladet framfør mig. Upptagen! Då kommer en engelsktalande passagerare fram till mig och frågar en massa saker som jag inte kan svara på. Æn mindre har lust att svara på. Jag ær hungrig och trøtt. Detta ær min egentid! Dessutom har han mage att bli sur nær jag inte har svaren på hans frågor!!!
T.R.Ø.T.T
Snælla. Visa respekt! Jag har inte ætit någonting sedan tidigt i morse och snælla låt mig få sitta i lugn och ro!

Kort ær inte bra i långa taget

Jag ær sååååå glad øver att jag INTE flyger enbart kort!
Jag ær totalt slut!
Trøtt!
Tre tidiga morgnar i rad. Nu ska jag flyga både Frankfurt och en Stockholm. Tre timmars mealstop! Landar først kl 20:00 ikvæll. Då hoppas jag att min ælskade man har gjort en god hemlagad middag. Det ær vi værda!
Myskvæll!
Jag længtar redan!

Trött, men sov gott

Kvart i midnatt.
Fick en Mallorca idag på min standby.
Har varit på sommarfest hemma hos Marie ihop med hennes familj och hennes vänner.
Helt underbart, men jag var tvungen att lämna tidigt.
Check in i morgon 8.25, men bilder kommer att uppdateras efterhand.
Sov gott..

Gårdagens cykeltur på näset

Igår hade jag och Malin en helt underbar dag. Jag körde ner till henne i Höllviken. Gustaf (hennes man) hade hand om barnen och jag och min kära vän begav oss ut på en härlig cykeltur i näset. Jag lånade en cykel. Vi cyklade säkert i fyra timmar med paus för lunch på ett trevligt ställe i Falsterbo som heter Kust och sedan badade vi i kanalen och drack hemmabryggt kaffe på en bänk innan vi cyklade vidare hemåt. Man hade lite ont i skinkorna, men det var det värt.












































En Paris fram och tillbaka

Ja, så fick jag den dær turen som det var tænkt redan igår. Som vanligt har jag sovit dåligt nær jag har tidig morgonstandby. Tror faktiskt inte att jag har sovit någonting alls. Jo bara nær Peter kliade mig lætt på underarmen. Då kopplar jag verkligen av och kan somna.
Det var nog lite dumt att jag drack kaffe hemma hos Anna igår kvæll. Trevligt, men koffein...
Det var nog lite dumt dessutom att lægga sig och kænna lite småhunger.
Smaskiga nyheter fick jag i alla fall veta. Intriger. Ha! Ha!

Paris fram och tillbaka. Landar 13.05. Vi hørs senare!

Mer i morgon

Har standby tidigt i morgon, men kommer jag hem igen så ska jag presentera dagen som har varit helt underbar i bilder.

Försäljning

Jag tänkte att jag skulle gå ut och gå en powerwalk nu.
Jag har ju laddat ned bra musik på min ipod, så det passar ju utmärkt.
Jag känner mig dock tung i huvudet och har ont i mitt ansikte igen. Börjar misstänka bihåleinflammation. Det var Peter som nämnde symtomen. Jag är ju öm i käkbenen och under ögonen. Mina symtom för detta brukar huvudsakligen sitta i pannan, men det kan ju variera. Får se om det lättar annars får jag söka doktor...

Just nu säljer jag två par skor på tradera. Jag tycker att det är så roligt! Folk budar på mina saker. Perfekt!


Använder inte den. Tycker den är fin,,,




...och så dessa. Klacken är inte riktigt i min smak längre...

Morgan på vift

Har fått tre nya bilder skickade till mig idag från en stolt pappa.











Mamma vill oxå

Ett sött videoklipp med Marie och Noa.


Here we come

Nu kör vi i gång igen!
Powerwalk med bad som avslutning!
Anna är med. Då är allting som vanligt!

Here we come!

Kayleigh

Idag har jag nog hämtat lite inspiration!
Jag mår bra!
Jag känner mig någorlunda utvilad och vädret är inte strand, men helt okej ändå.
Det är bättre jag skriver när jag har något att skriva om...

Igår kväll satt jag och Peter letade fram en massa bra låtar på itunes.
Peter blev lite nostalgisk när han hittade låtar som han hade på vinylplattor på vinden.
Ibland vet man inte vilken grupp det är när folk pratar, men sedan känner man igen låten. Så var det igår med flera artiser.

Marillion t.e.x
Hade ingen aning.
Sedan spelade Peter upp flera låtar med gruppen.
B.la Kayleigh
Så jädrans bra!



Dream big

Jag blir så glad!!!

Jazmine Sullivan

Skönt

Nu mina vänner har vi hämtat hem vår nya köksblandare och rörmokaren kommer hit i nästa vecka och monterar upp den. Det ska bli superskönt att få varmvatten igen och dessutom tycker jag personligen mer om denna.

A shopaholic;)

Vi var på Nova Lund igår. Jag och Marie och så lilla Noa så klart. Marie köpte tre par skor!!!






We are the people

Så jäkla bra låt!

Beröm är härligt att få

God morgon,
det var minsann skönt att vakna upp i sin egen säng i morse. Jag har sovit riktigt gott. När jag kom hem från Tokyo igår så städade jag huset. Har inte riktigt hunnit med det sedan dom blev klara i torsdags.
När jag precis var klar så knackade det på dörren och en okänd tjej stod utanför. Jag öppnade frågande och hon överöste mig med hur fint hon tyckte att vårt hus var. Det visade sig att hon var spekulant på området. Det var här dom ville bo när dom väl fick sin lägenhet såld i västra hamnen. Jag bjöd in henne på en titt och hon blev så imponerad. Ibland glömmer man bort hur mycket man faktiskt har gjort med sitt hus att det är kul att bli påmind av en okänd människa. Hon var nöjd och jag var också nöjd.

Idag ska jag hem till Marie alldeles strax tror jag. Det är märkligt väder så det är lite svårt att veta vad man ska ha på sig dock...

Bloggen lever kvar ett tag till. Har inte riktigt bestämt mig ännu. Jag måste hämta lite inspiration igen...

Till mitt andra hemland...igen

Jag funderar på att ta en sommarpaus från bloggandet, men jag har inte riktigt bestæmt mig ænnu. Det ær lættare att kænna lust nær det ær kallt och ruggigt ute. Det ær ju inte så mycket man ær hemma. Inomhus. Jag har haft extremt mycket denna veckan som har varit. Vi har inte kunnat sova ut eftersom det har varit hantverkare hær tidigt på morgonen. I morse pajade dammsugaren, men det var dags att byta ut elændet mot någonting piggare. Den nya dammsugaren har vældigt bra uppsugningsførmåga:)

Jag ær på væg till Tokyo nu och som sagt trøtt. Jag ska bara sova mig igenom hela stoppet och njuta av bra bok.

Som sagt, jag kanske fortsætter att skriva. Vi får se efter Tokyo.

Ha en skøn helg!


...är glad för förändringen

Nu börjar hantverkarna bli klara. Fram och baksida är klart. Nu ska det bränna och sedan är det väl tänkt att vi ska måla. Här har verkligen skett en förändring. Både inne och ute och vi är mer än nöjda. Jag är på bra humör igen, men jag har fortfarande ont i mitt ansikte. Öm i alla dom småben som finns i ansiktet, men har också en ömmande känsla i halsen. Jag vägrar att bli sjuk nu. Ingen bra timing!

Ikväll ska vi hem till Magnus och Vesna på middag. Det blev ganska nyligen beslutat. Vesna ringde och frågade och vi tyckte att det lät trevligt och tackade ja.
Har nyss köpt en bukett rosor att ge bort. Väldigt vackra och stora i bladen. Vit och rosa.

Svullen gris

Vaknade idag upp med värsta huvudvärken. Jag hade ont i hela ansiktet. Tryckte jag på kinden hade jag ont där t.e.x. Jag var tryckkänslig överallt. Käkarna var ömma och Peter sa att jag såg lite svullen ut i ansiktet. Jag fick en värktablett och låg kvar en stund till i sängen och nu mår jag lite bättre.
Jag ska alldeles strax bege mig till sjukgymnasten och kanske blir det en stund på playan också. Får se. Peter ska köpa två skåp på IKEA som dom ska sätta upp i anslutning till garderoben. Kanske att jag följer med där i stället. Känner ju mig som sagt inte helt kry i kroppen.

Igår kväll var jag och Anna och tog en powerwalk och avslutade med ettt dopp i havet och sedan drack vi lite vin på Kajutan i småbåtshamnen. Det var jättemysigt! Peter var med Magnus (också en granne) och drack öl i Strandhuset.

Nu måste jag rusa...

...dock bättre idag

Gud så kvavt det är i luften idag. Man önskar bara att det ska komma ett svalkande regn. Tror verkligen att vi kan behöva det.
Det är många som har hört av sig angående mitt inlägg igår. Jag är inte lika ilsken idag, men det är inte heller helt över. Jag avvaktar och ser vad som händer. Det är lugnt idag!
Vårt hus blir jättefint! Så skönt med den där extra ingånge genom förrådet.

Alldeles strax ska vi köra några ärenden.

Jag hoppas få kunna sova ut i morgon. Behöver verkligen det inför min Tokyoflygning på fredag.

Ingen vettig rubrik eftersom jag ær arg

Jag vet inte vad jag ska sæga.
Jag ær riktigt målløs. Jag ær riktigt upprørd och på krigsstigen.
Varfør ska folk lægga sig i och bry sig om andras saker. Varfør sløsar dom med sin energi på det viset? Fan om allting blir førsenat nu igen!!! Fan sæger jag bara! Jag ær så sjukt førbannad som jag bara blir i bland. Ni vet nær man kænner varje hjærtslag och andningen ær uppe i 220 typ!
Jag var så glad igår. Jag svævade på små moln och kunde æntligen se ljuset i tunneln. Fattar ni? Den lyckan var inte långvarig, men vi sla nog ta oss igenom detta också. Ingen ska knæcka oss mer! Det ær bara ren och skær avundsjuka. Det ær det som ær så hemskt! Mænniskor ær rædda før att førændras och se førændring...

Att snubbla kan gøra riktigt ont

God morgon från kæra Ålborg!
Jag har sovit længre æn normalt, men ær fortfarande trøtt. På ett dygn har jag lyckats snubbla tre gånger. Två av dom iklædd uniform. Inte roligt. Pinsamt værre, men nu i morse såg jag inte trappavsatsen vid frukostbuffén. Det blev ett sånt enormt kliv neråt och det kændes rejælt i lændryggen. Jag skrek AJ vældigt høgt. Det gør fortfarande ont...

Jag ska alldeles strax gå upp mitt rum och vila och titta lite på tv och sedan ær det dags før en passiv øverføring med CRJ´n  till Kastrup før att sedan flyga London fram och tillbaka.
Byggarna var enligt Peter på plats strax innan sju i morse. Dom skøter sig. Inte illa! Ska bli intressant att se vad dom har åstadkommit idag nær jag kommer hem vid 21-tiden;)
Spænnande om inte annat...


Glad

Hej!
Puh vilken dag!
Nu ær jag i alla fall kommen till basen och har alldeles nyss proppat i mig en whopper från Burger King. Jag var så hungrig efter min powerwalk. Jag glømde bort att æta eftersom elektrikern kom och då skulle vi gå igenom sakerna infør hans arbete på onsdag.
Dørren mellan garderob och førråd blev helt fantastiskt bra. Det kommer att bli min och Peters huvudentré. Perfekt nær man kommer utifrån och inte behøver kliva in direkt i køket. Vi ær så tacksamma och glada. Vi har aldrig sett någon arbeta så effektivt. Dom ær dær før att arbeta. Æntligen några hantverkare som førstår. Dessutom kommer dom med positiv energi. Inga trista miner som smittar av sig.
Perfekt!

Nu ska jag alldeles strax flyga till Ålborg och jag ska bara sova! Sova lite till och ænnu mer;)

Tiden är knapp

Ibland räcker inte tiden till. Man hinner inte ens att ringa alla dom där lovade telefonsamtalen.
 
Igår var jag tillsammans med Marie och Noa på dagen och på eftermiddag/kväll var jag tillsammans med min mamma.
Här hemma ser det inte så roligt ut just nu med alla verktyg i vardagsrummet och allt innehåll i förrådet som ligger på skyddspapper, även detta i vardagsrummet. Jag klagar inte. Jag tycker att det är fantastiskt kul att det börjar hända saker. Jag börjar mer och mer tro på det där som spå-kollegan berättade för mig. Hittills stämmer allt in.
Idag sätter sätter dom in en dörr mellan garderob och förråd. Så jädrans härligt!

Jag vet att jag har varit dålig på att blogga, men vissa dagar är mer heltiska än andra och vissa dagar finns det bara så mycket tid över. Ha! Ha! Jag lovar att bättra mig.

Om en timme drygt ska jag fika med Anna och ikväll ska jag flyga till Ålborg och sova. Jag kommer hem i morgon kväll igen.

Michaelas och Lars fest



En massa gott


En vodkadränkt vattenmelon




Kära Michaela




Jag och Lars










Budda


Jens


Hyllning till Michael Jackson;)




Härlig bild på värdparet



A tribute to Michael Jackson , Stockholm

Titta på den här!

En rolig förmiddag

En förmiddag med Noa. Jag höll på att måla naglarna och Noa ville självklart göra likadant.
'


Sen som vanligt lite spex från mamma Marie.


Inga sovmorgnar på ett tag nu...

Det är nog ganska kört att tro att man kan få sova ut nu. Byggarna är redan här och klockan är 07:50 och det är lördag. Jag har fått snooza klockan en hel halvtimme för att till slut orka stå upp från sängen. Peter är redan iväg och spelar golf. Det där är en riktig passion eftersom det inte är några problem att ställa klockan på 06:00 för att åka till Barsebäck...
Nu ska jag i alla fall gå tillbaka till min säng med min dator och titta på lite webb-tv och sedan ska jag äta frukost tillsammans med Marie och Noa. Tror fortfarande att det är för tidigt så jag väntar med att köpa bullar en timme till.

Ikväll ska vi hem till Lars Bo och Michaela. Måste bli pigg till dess...

Morgan är lycka!

Fick alldeles nyss dessa bilderna på min älskade brorson Morgan.




En dag full med händelser

Idag har det varit en märklig  dag.
Det har åtminstone gått i 200.

Tidigt i morse kom byggexpressen hit och stämde av med oss. Det blir inte prioriering med plattor. Först och främst ska vi knyta ihop säcken och göra lita avslut här och där och dessutom slamma fasaden vilket ska bli spännande. Vi ska också göra en dörr mellan garderoben och förrådet. Det ska bli helt underbart! Vi hoppas trots allt att plattor ska bli lagda snart ändå, men det finns andra saker som vi måste ta hänsyn till först.

Vår bil lät lite konstigt i förmiddags så vi bestämde oss för att köra till Svedala och lämna in den för uppsyn. Ola, min kusin lånade ut en gammal mazda till oss som enligt honom skulle gå som en klocka. Vi var nöjda så länge vi hade en bil till vårt förfogande så klart.
Vi lämnade bilfirman och körde därifrån. Ni vet alla vilket väder det har varit idag? Man räknar knappast med att vindrutetorkarna plötsligt ska sluta fungera. Ha! ha! Dom bara stannande mitt på fönsterrutan!




Vi blev så paffa och kunde inte hålla oss för skratt. Vi var tvungna att köra åt sidan och in på ett café för att ta en kaffe tills det att det blev uppehåll.



Vi körde i alla fall tillbaka till Ola och fick utbytt lånebilen till en Suzuki. En väldigt hög kupé. Ola bara skrattade. Vad är det med oss och bilar egentligen?


Peter i bil nummer två idag:)

När vi äntligen kom hem kissnödiga till tusan hade Byggexpressen redan varit här och förberett inför morgondagen. Väldigt städat måste jag säga. Dom hade lagt ut sina verktyg på filtar och skyddat golvet med papper. Bra jobbat!



Jag träffade Vesna en stund i eftermiddag och snackade lite skit och sedan tog jag en powerwalk och när jag kom tillbaka hade Peter lagat jättegod middag.
Då blir man glad...

Up to date

Byggexpressen är här!
Vi ska nämligen lägga plattor ganska omgående på framsidan och dessutom ska dom slamma teglet dessutom. Det går framåt med stormsteg i perioder, men det känns roligt när det väl händer någonting.

Jag och Peter ska strax bege oss för att bestämma oss för vilken platta och för vilken växt vi eventuellt ska använda till häcken som vi diskuterar att ha. Det lutar lite år bambugräs. Min kära vän Lollo tipsade om det igår och det hade passat för vår enkla stil. Man vill ju inte att det ska se ut som en kyrkogård.
Det hade varit skönt att ha det lite insynsskyddat för att kunna använda sig av sin framsida också.

Igår när jag var på ansiktsbehandling tyckte dom att jag skulle börja använda MD Formulations till mitt ansikte. Mmm, lätt att tycka, men gud så dyrt det var. Just nu tittar jag på marknaden i USA. Det kommer ju från USA så det innebär väl att det måste vara billigare där. Ja det tror jag. Peter har standby- månad så man kan ju hoppas att han skickas dit. Jag har ju bara Tokyo, men det är självvalt.  Fler fridagar efter den turen...

Ja, så vad händer idag. Ja jag har en massa erbjudanden. Jag måste bara sortera och ta det i prio-ordning. I morgon ska vi hem till Lars Bo och Michaela. Kollegor som vi träffade på Koh lanta i vintras. Mingelparty. Det ska bli mycket trevligt!


Lars Bo och Michaela

Jag ska skicka iväg tröjorna som jag har sålt. 510 kronor gick dom för och jag startade budgivningen på 1 krona.

Jag säljer ett halsband till en väninna också.
Det ser ut såhär. Någon intresserad?





Ni hittar det på tradera.se och budgivningen startar på 1 krona även där...

Lite oinspirerad

Det står stilla i blogghuvudet idag! Ingen inspiration, men min ansiktsbehandling var alldeles underbar!




Fick en svit i Tokyo den här gången med balkong med trädäck:)


Jag i tankar i Tokyo


En bläckfiskarm


Ostron


Cecilia, Gritt och Christian

...bara ett snabbt hej

Hej på er!

Segt idag!

Har i alla fall hunnit med en powerwalk precis och det gjorde jag med rinnande näsblod som inte ville sluta. Pinsamt när man mötte förbipasserande. Jag fick titta ner i marken.

På dagens schema står en ansiktsbehandling på hudvårdaren i Slottsstaden. Det ska bli sååå skönt att bli ordentligt ren i ansiktet. Porrensning!

Nu alldeles strax ska jag ta en fika med Charlotte vilket ska bli trevligt! Vi blir alltid avbrutna när vi pratar annars.
Därför är jag lite stressad just nu.

Tokyo igen

Eftersom vi inte får någon signal till vår tv, så fick vi igår sitta framför datorn och titta på webb-tv. Det var faktiskt helt okej. Vi såg två dokumentärer. En om Michael Jackson och en om The Beatles. Sedan avslutade vi med finalavsnittet av Ballar av stål. Vi hade en mycket mysig kväll med god mat och gott rött vin.

Nu har vi segat hela morgonen och snart ska jag göra mig i ordning för Tokyoflygningen. Idag känns den extra rolig eftersom jag ska flyga med åtminstone tre som jag känner lite över det extra.

Ni får ha det så bra här hemma i Sverigelandet!

Dagen efter i bilder

Min älskade vän...


Åh vad trött man kan vara



Jag gillar frisyren...:)


Sådan mor och far, sådan son

Nu räknar jag nästan minuterna.
Jag har saknat Peter jättemycket. Snart ska jag hämta honom på Svågertorp. Vi ska mysa hela kvällen och äta tacos (mitt förslag). Det ser jag fram emot.
Dessutom ska jag försöka få honom att vilja gå en promenad för att få lite frisk luft.

Idag har jag hälsat på min älskade Morgon. Han blir bara sötare ju äldre han blir. Idag fick jag även se foton på Therese som bebis och jag kan bara konstatera att Morgan är mycket lik dom båda två!


Morgan och pappa (ni har säkert sett bilden tidigare)


Morgans mamma Therese


Morgan och pappa







I kärlekens tecken i det vackraste väder

Okej, är ni redo för bilder från gårdagen? Det blev en massa fotograferande. Vilket vackert bröllop! Vilken vacker brud! Vilka vackra och underhållande tal! Vilken god mat! Allting var mycket lyckat och jag tror att makarna Gyllin var nöjda med sin dag.


På väg på fördrink hos Jennys föräldrar




Barndomsvänner till Katarina


Posering framifrån...


... och bakifrån






Skål


Matchande klämmor






Ett nervöst brudpar


Njuter av vacker musik








Sofie i färgstark klänning




Mottagning på Ellinge slott




Katarinas systers 10 dagar gamla Alice


Tillbaka från bröllopsfärden


Makarna Gyllin




Fru och nybliven moster dessutom


Vårt lilla bord




Min bordsherre John W




Emmas bordsherre Stefan


Emma håller tal med "mygga"


Bröllopsvals


Riktigt bra


Katarina och Markus Gyllin



Party


Marilyn Monroe 1


Marilyn Monroe 2


Vaknade hos Emma i morse och var trött och sliten

Bröllop idag

Idag är det bröllop hos Katarina och Marcus. En  barndomsväninna ska gifta sig. Det kommer nog att bli pampigt och det ska bli ett nöje att se henne gifta sig.
Just nu sitter jag med mina fötter i fotbad. Vilket väder att gifta sig i! Kunde inte bli bättre!

Virgin Atlantic 25 år



Något för oss?

Hos Johan och Lisa

Tänkte visa lite bilder från middagen igår med Johan och Lisa och deras lilla söta Alva. Måns var hos farfar. Vi hade en mycket mysig kväll med god mat. Fantastisk mat! Glatt sällskap!


Lilla Alva


Maten dukas fram


Värdparet


Peter


Glada Lisa


Jag blev frälst av studsmattan






Senare på kvällen. Vill inte bli myggbiten...


Johan visar oss roliga youtubeklipp och dom återkommer jag till ikväll

Så Jävla gott!

Vi har sovit länge idag. Härligt! Vårt sovrum är alltid så svalt. Det ligger i norr och solen skiner aldrig direkt in där. Vi älskar vårt sovrum. Det är där man tar igen sig en varm dag. Jo det som är så himla gott i min rubrik idag är att jag har fått min locktång såld idag. FÖR 250 KR! Budgivningen trissades upp igår kväll och verkligen i förmiddags. In i sista minuten. Jag skulle ha varit nöjd med 200 och nu är jag mer än nöjd. Ligger just nu på stranden? Njuter av livet. Vi ska bort ikväll. Till Skegrie och en kollega och hennes man. Innan dess ska vi ha besök av några byggare. Ha en skön dag. Kram

En av dom bästa dagarna i solen i sommar

Vilken underbar dag!
Så jädrans härlig!


Först på stranden, sedan frisören.
Sedan powerwalk för att i träningskläder sedan hoppa i badet direkt.
Hem och duscha.
Cykla till västra hamnen
Äta god middag på Albatross.
Cykla hem.
Titta på Linedance.
Dricka vin på plats,
Dricka vin hemma hos mig,
Skratta
Skratta
Skratta





 


Efter powerwalk och bad


På väg ut till västra hamnen


Brunbrända och glada tjejer


Dricker vin och tittar på Ribbans Linedance








En bra dag i solen

Har varit på stranden idag med Anna. Dock inte så länge eftersom jag hade tid hos frisören redan klockan 13:15, men det var skönt ändå. Jag har tagit mitt första bad i svenskt vatten idag och mer blir det ikväll. Jag och Anna ska nämligen strax gå en powerwalk och sedan avsluta med ett svalkande bad. Sedan ska det drickas iskallt vitt vin. Det ska bli super trevligt!

Mitt hår blev också bra!
Är nöjd!
Behåller längden, bara klippt topparna.
Färgat hårbotten.

Tradera, kom igen nu och buda!!!

Min locktång ligger just nu på 105 kronor som högsta bud på tradera. Får jag 200 kronor är jag nöjd!!!
Någon som vill ha?


RSS 2.0