Standby är att långsamt dö av tristess

Det tillhör mitt yrke, men jag bara hatar att ha standby(jour). Alltid redo hör till de gamla hederliga scouterna. Själv blir jag som tokig när jag sitter här i soffan. Tittar på tv. Surfar på nätet. Tittar på tv. Surfar på nätet. Pratar i telefon. Äter lite onyttigt. Tittar på tv igen och inser ganska snart att jag har åtta timmar kvar. Vad ska jag göra nu?

Jag kan inte gå och träna. Om dom skulle få för sig att ringa in mig på exakt en timme blir det stressigt att hinna hem och duscha, göra sig i ordning och köra till Kastrup. Funderar att gå en promenad runt kvarteret för att få lite frisk luft åtminstone.

Jag tycker ändå att jag har bättrat mig på att ha standby. För några år sedan steg jag upp kl 5.00 om jag hade standby från kl 6.00 för att göra mig i ordning. Sen satt jag på helspänn i uniformen hela dagen för det visade sig alltid att trafikvakten ringde in mig strax innan min standby slutade efter tio timmar. Fattar ni? Jag var ju helt slut innan jag kom in till flyget:)

Nu duschar jag bara och sen myser jag i sköna kläder och tittar på tv. Surfar på nätet. Pratar i telefon. Äter lite onyttigt. Tittar på tv igen...
Inser ganska snart att det inte är så mycket som är oförändrat. Jag sitter hemma som i ett fängelse oförmögen att ta mig utanför det höga stängslet...

Tackar Helena och hennes lilla dotter Nicole för snabbvisiten. Det var trevligt med ett litet avbrott. Nu ska jag fortsätta att hålla standby:)


Guldlock är faktiskt en liten söt pojke



Lilla Phoenix passar så bra in i vårt "green room". Sen är han så sprudlande söt att jag kan äta upp honom.
Han kommer att bli farlig när han är stor!!!

Fotbollsfinal på tv och nu måste man ju heja på något annat land

Ja och jag väljer att heja fram det land som minst antal människor i min omgivning hejar på. Tyskland. HEJA TYSKLAND!

 Varför hejar Charlotta på Tyskland? För det första blir det mer spännande om man sitter några personer tillsammans och inte alla hejar på samma lag;)
För det andra så känner jag mig närmare Tyskland på något vis. Jag pratar flytande tyska och kan konversera med dessa människor. Spanien. Shit! Jag försökte mig på en kurs på Komvux en gång för att imponera på mig själv. Jag lyckades få MVG och det fattar jag fortfarande inte. Jag har glömt i princip allt!
Jag har fortfarande en fras i mitt huvud som jag aldrig kommer att glömma. Något om att jag heter Charlotta. Jag är si och så gammal och jag bor i slottstaden i malmö vilket jag gjorde då.

Nu börjar andra halvlek och tyvärr står det 1-0 till Spanien. Jädrans!!!

Jag har poppat popcorn och gjort dippa. Peter som inte kunde förstå varför man skulle ha dippa till popcorn har ätit upp hela skålen själv.  Det är så typiskt män!!!

Tillbaka till soffan. The green room!

Soffan är grön alltså!...

En lyckad kväll med Jenny föreställandes "Mat Tina"!!!


Ja kvällen igår blev supertrevlig. Vi hann prata om allt mellan himmel och jord och bli uppdaterade om varandras liv.

Jenny bor på Bankgatan i Lund. Alltså mycket centralt. En jättemysig lägenhet som hon har inrett med sin typiska charm. När jag kommer dit känner jag mig alltid "hemma". Det är en skön känsla. Då har man lyckats med sin uppgift att inreda sitt hem kan jag tycka. Undrar vad folk känner när dom kommer hem till oss...
Det är nog inte läge att ställa den frågan då det fortfarande är rätt så mycket kaos i vårt renoverade hus;)

Nu över till gårdagen!



Jenny står och krossar is med en hammare och gör till sin dialekt och då låter hon genast som Mat-Tina





Glada tjejer i sina allra bästa år;)
Ha!Ha!



och så lite mer socker i caprinhan!!!



Lite mer sprit tack! Mycket viktigt att det kommer från Berlin!!!



Drinkarna blev väldigt goda och jag spelade in Jenny på videokamera! Shit vad roligt! Funderar skarpt på att lägga ut den nya "Mat-Tina" på Youtube...



Fan vad jag är läcker i glasögon! Provar Jennys brillor...



Det e något med oss tjejer och kameran. Vi lever ut våra drömmar!



...och Jenny gör det så jävla BRA!

Efter några drinkar och lite rödvin kändes det lagom att lämna Lund, så jag traskade i mina höga klackar till Centralstationen i Lund. Gick självklart inom Burger King och beställde ett whopper Meal som smakade mer än utsökt gott! Sen hoppade jag in i tåget som tack och lov var ett direkttåg till Malmö. För första gången skulle jag ta mig kommunalt till Limhamn på nattetid. DET GICK SÅ JÄKLA SMÄRTFRITT!
Nummer fyra direkt till mitt hus nästan där Peter kom och mötte mig. Min underbara älskling!

Tack för en rolig kväll Jenny och ha en underbar semester i Thailand din lilla råtta;)

Bomullsdränkta pads för att döda den elaka finnen

 Det här är min barndomskompis Jenny som jag ska träffa ikväll. Vi ska dricka vin och snacka massa skit och sen vet man ju aldrig vart det leder någonstans. Kanske utgång, MEN jag har ju fått värsta röda pricken på kinden. Det dunkar så det måste nog vara en aning irriterat. SKIT!




Jag vill inte kalla mig själv fåfängd för det vet jag om att jag inte är, men när man för en gångs skull ska hitta på något så vill man klä upp sig lite snyggt, lägga en snygg kvällsmakeup;) och då stör den jävla finnen mig!
Jag sitter här i sängen med en ansiktsvatten indränkt bomullspad  påklistrad på kinden. Ser inte klok ut, men jag ska döda den jäveln!

Jenny ska åka på semester till Thailand i fyra veckor. Hon åker på onsdag och guuuuuud vad underbart säger jag bara.
Hon ska resa runt en hel del och bada i kristallklara vatten. Fattar ni så gött!



Här ovan kan man bara längta sig bort. Detta är Phi Phi. Åhhhhhhhhhhhhh!!!

Här hemma regnar det bara...


Designad tvåa på S:t Pauli Kyrkogata (paradgatan) är till salu!

Här kommer ett urval bilder. Vill ni se mer och är ni intresserade av att köpa vår eleganta lägenhet kan ni boka visning hos Johan på våningen och villan i Malmö.














För att se fler bilder och är ni intresserade. Kontalkta Johan Linde på våningen och villan i Malmö, www.vaningen.se


Ps, I love you...

Jag har sett en enormt bra film! Såååååå jäkla bra! Jag storgrät och gapskrattade om vartannat! "PS I love you" framkallade så många känslor inom mig och jag skulle lätt vilja se om den igen.
Jag gick för en stund sedan in på itunes för att ladda hem några otroligt bra låtar som fanns med i filmen.


Nu var det dock inte alla som gick att ladda ner utan att behöva köpa albumet, men jag tipsar er om bra musik nu. Mysig och känslosam sådan.

* Fairytale of New York, The Pouges and Kirsty Mac Coll
* Love you till the end, The Pouges
*
Kisses and cake,  John Powell
*
More time,  Needtobreathe

Några bra låtar att försöka få tag. Kanske lika bra att ladda ner hela soundtracket;)


Min pappa  var nyss här och försökte nog få mig på gott humör. Idag är det nästintill omöjligt. Jag ligger i sovrummet och har dragit för gardinerna. Orkar inte med några uppmaningar. Orkar inte med något alls idag faktiskt. Orkar inte med verkligheten för tillfället.
Det är skönt att leva sig in i filmens värld...

Jag  är så trött inombords...


Goda bullar och snack om barn


Jättegod frukost. Nybakade bullar från konditoriet, skinka, ost, marmelad, kaviar, ägg, majonäs, gurka, tomat, gräslök, mozzarella, nybryggt kaffe och färskpressad juice. Verkligen mums!
Man ville på något vis inte sluta att äta förrän alla fat var tomma, men så glupsk får man inte lov att vara. Nej jag kan inte visa den sidan när jag är bortbjuden. Då äter jag fint max två bullar. Sen önskar man att värdinnan tittar bort en längre stund så man kan norpa lite till på osten. Fy skäms Charlotta!

Det blev mycket prat om barn. Det blir alltid prat om barn numera. Jag har vant mig och jag trivs med det samtalsämnet en stund men ser gärna att man byter ämne mellan varven. Lite skvaller från jobb är alltid intressant. Man får alltid reda på något nytt och man blir alltid så förvånad. "Va?", "Hur fan kan man göra så?", "Du måste skoja nu!".
Vi är en stor skara kollegor på jobb så det är långt ifrån alla man känner, men ibland undrar jag verkligen hur människor är funtade och vad som händer i deras huvuden...

Efter frukosten åkte jag hem en stund till Mi och hennes lilla underbara dotter Noa. Jag var bara tvungen att få min lilla dos av Noa. Jag blir alltid på så gott humör när jag får leka med den lilla tösen. Hon är så liten och oskyldig. Helt ovetandes om världen utanför. Det är verkligen världens sötaste bebis! Sen har hon också helt fantastiska föräldrar.

Nu är jag hemma och funderar på att gå och träna. Jag har kommit bra igång nu, men ibland är det svårare att ta sig dit än andra dagar. Det börjar kännas som att det är sådan dag idag:(
Tungt! Som ett måste!

Kram


God morgon alla som har fått sova:(

Nej jag har knappt sovit på hela natten. Märkliga powernaps. Det är allt! Nu ska jag snart göra mig i ordning för att hämta Peter på Svågertorp( från tåget) och sen är det frukost kl 10 tillsammans med tre kollegor till mig.

I eftermiddag har jag inga direkta planer. Jag hoppas innerligt att det dåliga vädret håller i sig hela dagen för då har jag ro att bara vara hemma.
Mi lånade ut en film igår som jag gärna skulle vilja se "PS, I love you". Hon säger att den ska vara riktigt bra! Härligt i så fall, men Peter vill kanske se golf och för tillfället har vi bara en tv och då får jag vika mig. Han kommer ju från New York och har jetlag.

Tror minsann att jag återkommer mer under dagen. Nu ska jag välja kläder och lägga en dags make up som nu för tiden mest består av naturlig skönhet, ha! ha! ha!  Detta beror på min lathet!

Kramelikramen

Nyheten är kläckt!

JAG SKA BLI FASTER!

Han var en smula nervös när han berättade.

... eh jo (host, host) jo jag skulle bara säga eller berätta att du ska bli moster, eller jag menar vad heter det faster!

Eftersom jag redan i mitt inre som jag aldrig betvivlar visste så blev jag inte chockad. Jag blev faktiskt glad!

"Nä men, åh vad roligt! Ett stort GRATTIS!, utbrast jag

Dom var gravida i tolfte veckan och bebisen beräknas komma i januari. Gott om tid att smälta att jag ska bli faster innan jag själv har hunnit bli mamma. Nej nu låter jag bitter igen. Fan också!

Jag är verkligen glad deras vägnar, Jag visste hur gärna dom längtade efter barn så detta var bara att vänta!

JAG SKA BLI FASTER!

Helt sjukt! Ha! Ha!

GRATTIS IGEN!

Godnatt!

Kläck nyheten innan jag dör av nyfikenhet!

Ni vet när man anar någonting och ändå inte vet till etthundra procent!
När man pratar omkring ett hett ämne och innerst inne vet att den man pratar med egentligen pratar om sig själv.
Ni vet den gamla klassikern, jag har en kompis till en kompis som...

Nu är det inte riktigt så men inte helt långt därifrån heller.

Min familj träffades för ungefär en månad sedan hemma hos min lillebror och hans fästmö för att fira hennes 25-årsdag och titta på Eurovision Song contest.
En trevlig tillställning som födde en del frågetecken och skapade en hel del rundsnack som jag nu är så förbannat trött på.

Fästmön, vi kallar henne för Camilla rökte inte. Hon skyllde på att hon hade haft ont i halsen. Ingenting som jag överhuvudtaget reagerade på. Måste erkänna att jag annars brukar vara klarvaken för förändingar i min omgivning. Min storebrors fru däremot var på sin vakt och började tissla och tassla. Självklart blev jag nyfiken.
Det visade sig senare att det vita vinet som Camilla hade i sitt glas bara var vanlig läskeblask och då florerade en hel del tankar i mitt huvud. Dom väntar barn!

Drygt en månads tid har gått och ingen har bekräftat "ryktet", men ni vet när man ändå är så bombsäker att man egentligen inte behöver få det berättat för sig.Man vet ändå...

Man känner det på sig när ens föräldrar gör och säger klumpiga saker dessutom.

Jag väntar bara på det där telefonsamtalet från lillebrorsan som annars är så dålig på att höra av sig. Är nyfiken på hur han ska lägga fram att jag ska bli moster:)
Jag kommer ju inte att bli chockad eller överraskad.
"Nej men är det sant?"
"Shit, är det sant?"
"Det visste jag redan men tack för att ni berättar ändå!"
"Okej, då ska jag förbereda mig inför den viktiga och nya rollen som moster!"

Lillebror ska bli pappa! Herregud egentligen! Roligt men konstigt samtidigt!
Men RING NU INNAN JAG DÖR AV SPÄÄNING!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0