Dagens bild*2


Dikten jag läste på Morgans dop den 28:e mars i år


...och så ett egokort innan jag begav mig till kyrkan

O.P.I är allra bäst!!!

Köpte O.P.I nagellack i Chicago. Världens bästa! Slitstarkt och bra och så ville jag ha i en mörk metallisk färg. Här hemma kostar ett lack 149 kronor, men jag betalade bara 55 kronor för mitt.





Ellerhur är det fint?


Svar på tal! Pang bom!

Dom ringde från the studio alldeles nyss och ville bjuda in mig till fotografering. Det var nämligen Yvette som hade skrivit upp mitt namn på en lista när hon var där. Äntligen fick jag lov att säga vad jag tyckte om deras behandling när vi var där den 11:e september. Jag berättade att jag redan hade varit där och att jag hade varit irriterad i två dagar efteråt. Han som ringde var vänlig och lyssnade och antecknade. Det var inte första gången som han hade fått klagomål från Malmö. Han skulle framföra detta och jag påpekade att det var en oerhört bra affärsidé, men att den höll på att förstöras av okunnig och otrevlig personal.

Nu mår jag bättre! Det var skönt att få ventilera eftersom det var en märkbart otrevlig upplevelse!

... och så var det fram med dammsugaren

Hej alla glada!
Nu är jag hemkommen igen och det känns skönt. Jag är faktiskt rejält trött den här gången. Lyckades inte sova innan pick up. Jag hade någon form av torrhosta. Flygtiden hem var 7 h och 40 minuter och jag arbetade i business tillsammans med Ole, Svend och Maria. Det fanns liksom ingenting att göra efter serveringen. Nattflygning. ALLA vill sova. Det inkluderar mig också. Ibland är det en mardröm att hålla sig vaken när dom andra är på vila. Idag hade vi en period på nästan två timmar då vi var off duty, men däremellan var vi på vakt. Det var så tyst och sövande. Jag fick gå fram och tillbaka i kabinen för att hålla mig alert. När det väl blev min tur att sluta ögonen en stund var jag kissnödig under hela min vila. Jag var så trött att jag inte orkade lämna modulen, men blåsan gjorde sig mer och mer påmind. Det slutade med att jag fick gå ut ur modulen och därefter gick jag inte in igen. Jag drack kaffe med gänget där framme istället.

När jag kom hem slängde jag mig på dammsugaren och på moppen. Nissarna hade varit här och arbetat igår och det syntes på golvet. Jag verkligen storstädade och när jag precis var klar knackade det på dörren. Det var nissarna. Dom undrade om dom fick lov att arbeta och göra klart det sista eller om dom störde. Innerst inne kokade det inom mig, men självklart ska dom få lov att arbeta. Ju förr det blir klart desto bättre. Nu är dom i förrådet och fixar det sista.

Jag hoppas att ni läser min andra blogg nu. Jag börjar få kläm på den nu och det är den jag uppdaterar mest när jag är hemifrån.
Adressen är liteavallt.wordpress.com

Ikväll ska jag ABSOLUT titta på det missade avsnittet av svenska hollywoodfruar på webben.

Min andra blogg

www.liteavallt.wordpress.com

Dagens bild


Titta så söta vi är! Jag och Helen i hennes soffa i Dubai.

Sovmorgon

Vi har dragit oss i sängen i en timme. Mysigt. Det är ju riktigt höstväder utanför. Jag beger mig lite tidigare till jobb idag. Har nämligen bestämt mig för att undersöka anatlet standbydagar jag har haft det här året. Känner nämligen att jag har haft fler än tillåtet.

På torsdag ska jag ta bort det där födelsemärket (pomperipossagrejen) som jag har på högra sidan av min näsa. Det ska bli SÅ skönt! Jag har nämligen börjat lägga märke till den på bilder och då stör det mig otroligt mycket.

Nu ska vi äta frukost!

Kram

...vad gör han på tv liksom?

Varken jag eller Peter var särskilt hungriga när maten var klar. Märkligt eftersom jag har tränat ikväll, men så kan det ju vara ibland. Det blir mest fläderblomssaft från i somras som åtminstone jag häller i mig. Är jättetörstig!

Jag blev lite förvånad när jag alldeles nyss upptäckte att jag kände igen en kille i "ensam mamma söker". Brukar inte se det programmet, men vi hade det på av någon anledning. När Katarina gifte sig i somras med sin Markus Gyllin satt jag och mina tjejkompisar vid ett bord med en massa singelkillar. Där satt även den här nissen. Nu kommer jag inte ihåg hans namn, men jag hängde upp mig på hans "bonniga" skånska. Den passade inte riktigt till hans utseende. Han stötte dessutom på min kompis Jenny hela kvällen. Jag ska se om jag hittar en bild på den skånska nissen som nu gör sig ett namn på trean. Ha! Ha!

Tyvärr kan jag inte ladda upp en bild för tillfället, men jag hade bara hans ryggtavla ändå...

Nu ska jag träna

Tänk att jag fick den här fridagen också...
Är så glad för det...

Har inte gjort särskilt mycket av dagen, men ibland kan ju det vara ganska skönt det också. Jag har börjar blogga från liteavallt.wordpress.com idag och det går ganska bra. Min nya iphone-blogg. Just nu är det mest för att testa och det går ganska bra. Gå in och titta!!!

Nu har jag precis ätit en bit skaldjurspaj och ska bege mig till gymet för att träna. Riktigt roligt nu när man har kommit i gång. När jag åker till Chicago i morgon tar jag några dagars vilodagar och så kör jag på igen.
Jag hoppas att Peter har med sig en flaska gott rödvin när han kommer hem. Jag ska tillaga biff enchiladas ikväll. Blir jag nöjd med reultatet ska jag del med mig av receptet. Det kommer från Arla...


Tillåt mig att presentera min iphone-blogg

Nu ska jag presentera min nya blogg.
Kom ihåg att detta INTE är en ersättningsblogg!!!
Det är en blogg skapad för min iphone.
Charlysprat kommer att finnas kvar, men min iphone-blogg kommer att sköta dom där inläggen när jag inte sitter framför min dator hemma. Okej?

www.liteavallt.wordpress.com

Lämna gärna kommentarer!!!

KRAMEN


Dagens bild


Skoj hemma hos Marie

FRI

... ibland händer saker som man bara kan drömma om. Jag vaknade i morse i tron om att jag skulle flyga till Chicago idag. Jag låg länge i sängen och drog mig och tänkte på om jag skulle träna eller inte innan det var dags att bege sig till Kastrup. Jag bestämde mig för att träna i Chicago istället och sov ytterligare en timme. När jag väl bestämde mig för att gå upp ville jag gå in i portalen för att se vem jag skulle arbeta ihop med. Det var då jag upptäckte att jag INTE skulle flyga. Idag var imorgon. Helt fantastiskt! Inte för att jag inte vill flyga till Chicago, men en dags ledighet till är ju hellt underbart!!!

Planen är att röja undan här hemma. Syftar nog mest på att moppa golven rena och sedan ska jag planera mat för mig och älsklingen ikväll. Tänkte göra något riktigt smaskigt.
Jag har lite lust att köra till Nova Lund också, men då vill jag ha sällskap.
Jag tänkte hinna med träning också innan Peter kommer hem från Köpenhamn med grabbarna.

Ja det är väl bäst att köra i gångg...


Blogg.se är bäst hittills

Idag har jag haft en trevlig dag. Åt lunch med Vesna på Lieto i/på Limhamn. Efter det så tog jag bilen mot Mobilia. Det var dags att handla nya strumpor till uniformen. Bunkrade upp med tre par med den 40 i färg navy. Intressant va?

Jag har tränat idag. Kondition och då valde jag att lyssna på Laila Bagge i sommar i P4. Mycket intressant. Jag älskar podradio! Igår lyssnade jag på Lena Ph som också var ganska givande.

Jag har inte gjort så mycket idag, men det har varit lugnt och skönt. Det är lite mysigt med hösten och ikväll ska jag äta gårdagens rester och titta på film.

Det är redan mörkt ute.

imorgon bär det av till mitt favoritstopp Chicago! Det ska bli trevligt och jag har planer. Jag har min shoppingrunda b.la.

Kanske att jag skriver mer ikväll. Är lite ofokuserad för tillfället. Håller på att starta upp en ny blogg för min iphone, men inget är så bra som blogg.se hittills. Här är det så tryggt och jag har lärt mig en massa koder osv.
Wordpress eller iblogger som jag är inne på nu är inte lika enkla och logiska att blogga ifrån.
Vi får se vad det blir till slut...

Dagens bild


En söt liten Noa, tiden bara flyger förbi oss

Slut på fönstertittare nu!

Nu är det slut med fönstertittare!
Inte klokt egentligen att man ska behöva sätta upp lakan för sina fönster för att förhindra detta!
Blir arg när jag tänker på det!!!




...kan inte sova:(

Nja jag ska nog gå och lägga mig en liten stund till åtminstone. Klockan är 06.52 och det är lördag och jag har inga barn. GÅ OCH LÄGG DIG CHARLOTTA!!!

Ja jag har väl inget val och jag tror att jag egentligen är ganska så trött. Ska förresten se om man kan hitta "Cookalong-avsnittet med Carolina Gynning" på webb-tv. Hade varit lite roligt att se.


...men så svara då;)

Hej hopp!
Några av mina vänner är otroligt duktiga på att svara på sms. Andra är urusla! Det kan vara lite irriterande ibland när man vill få ett svar fort. Jag tillhör nog den gruppen som svarar så fort jag hör det där plinget i mobilen. PLING*
Gör jag inte det beror det på omständigheterna runtomkring. Att jag kanske är på jobb (inne i ett flygplan). Att jag står i kassan eller något annat!
Nåja, jag tycker om mina vänner ändå... SJÄLVKLART!!!

Nu har jag precis kommit hem från ett svettigt träningspass med Lena Ph i radioprogrammmet "sommar i P4" i hörlurarna. Ganska så roligt för omväxlings skull att inte ha musik till träningen. Trodde faktiskt att det skulle vara jobbigt att konditionsträna utan musik, men nej. Så är det inte. Man glömmer bort tiden genom att man koncentrerar sig på vad personen säger. Kommer på mig själv ibland att skratta. Lite kul faktiskt!

Nu har jag tillagat fisk, pangasiusfilé med pestotäcke, skivade tomater och pinjenötter. In i ugnen i 25 minuter och så serverar jag ris och sallad till det.


Lite stressad

Ska iväg och träna nu. Har liksom inte hunnit det på hela dagen. Har haft en härlig dag hittills. Frukost med pappa och sedan lunch med Pierre. Min storebror.
Nu har jag hämtat Peter på golfbanan i bokskogen. Han har spelat tävling och kommit trea. Roligt för honom!
Jag skriver lite mer ikväll.

Puss

Dagens bild


En härlig bild på min granne Sylvia och hennes son Zack förra sommaren

Saknar dig gummann

Helen skickade två härliga bilder på oss från när hon var hemma på besök från Abu Dhabi. Saknar henne redan! Hoppas få ett stopp snart till Dubai.




Allemansrätt!!! Jo visst, men inte i vår trädgård!!!

Både jag och Peter är rejält trötta på respektlösa fönstertittare. Så fort någon granne ska sälja sitt hus och en mäklare ska ha visning får vi alltid ett helt följe med människor utanför vårt hus. Det kvittar om vi är hemma eller inte. Folk har ingen skam i kroppen. Ibland ringer dom på dörren. Dom vill komma in och titta på hur vi har renoverat vårt hus. I början var det smickrande, men nu släpper vi inte in fler. Nu får det vara nog! Vi har kämpat  i snart tre år och använt vår fantasi för att uppfylla våra drömmar. Vi vill inte att folk ska kopiera det rakt upp och ner. Det värsta är när dom ställer sig med kupande händer för att titta in genom våra fönster. Fan vad arg jag blir!!!




Nu i helgen ska vi faktiskt sätta upp lakan för våra fönster. Det är inte klokt att det ska behöva vara så, men vi måste markera! Folk verkar inte fatta!
Det är visning i helgen och då vet vi vad som väntar. Vi kanske skulle klä oss som apor. Det är ju så man känner sig. Som en apa i en bur!!!

Härligt att träna igen

Upp och hoppa!
Ja det var inte så svårt idag faktiskt. Skönt när det är så. På schemat idag är träning av högsta prioritet. Igår körde jag kondition och det kommer det nog att bli idag också med inslag av styrka. Alltså måste jag äta lite frukost nu för att orka med passet.

Klockan 12.00 ska jag färga mitt hår och höra lite skvaller från min frisör Christina. Jag tror minsann att hon har träffat en ny kille. Roligt i så fall.

I eftermiddag ska jag träffa Marie och höra om hennes semester i New York. Hon kom hem igår.

Det var lite snabbt om min dag. Nu är det frukost som gäller.

Dagens bild


Jag i underbara Sydafrika för snart två år sedan

Jo då, spelet var nog en glad överraskning

Fan, jag har ont i ryggen igen. Peter försökte trycka ut en muskelknuta och shit vad det gjorde ont.
Just nu sitter vi i soffan och Peter spelar golf och jag surfar och tittar på Kändisdjungeln. Är lite trött och tror att jag ska lägga mig snart.

Godnatt

Min iphone är borta. Peter är borta...

Alla är vi olika. Du och jag tänker garanterat helt olika. Det är det som gör oss unika. Idag ville jag nämligen överraska Peter när han kom hem från jobb. Jag blev ju så glad i lördags när jag fick min iphone. Det var en mycket försenad födelsedagspresent. Värd att vänta på. Många talar om livet före och efter sin iphone. Ja vem vet. Det kanske blir så när man lär sig hur allting fungerar. Jag lär mig något nytt varannan timme;)

Tillbaka till the big surprise.

Jag laddade ner ett golfspel till Peter på min iphone. Tiger Woods PGA. Jag visste att han skulle bli glad. Det var också lite av egoism. Vi bråkar gärna om vem som ska ha datorn. Nu har vi något som gör att vi båda kan bli nöjda. När han har datorn har ju jag min iphone, men när jag väljer att blogga från datorn så kan han spela golf på min telefon. Perfekt!

Var är Peter nu?

Vänta...

Min iphone är borta. Peter är borta. Jag tror att han blev MYCKET glad för spelet... :)


Mia och Klara rockar även på radion

Jag såg det andra avsnittet av svenska Hollywoodfruar imorse. Jag spyr! Inte så mycket på Maria och Anna Nicole. Bara på Anna the Duck!!!
I nästa avsnitt får vi se lite på hennes uppfostran. Hon verkar ju vara helt hemsk som mamma dessutom!

Jag har laddat ner lite på min iphone idag också! Radioprogram. Mia och Klara förstås, men också sommar i P4. där får man höra olika sommarpratare och det kan bli intressant. Perfekt när man ligger i modulen på jobb.

Nu ska jag snart hämta Peter...

Dagens bild


julafton 2005 hemma hos mamma

Bilder från Tokyoflygningen

Här kommer lite bilder från Tokyoflygningen:)


Emilia med sin iphone


Ikuko ställde upp på bild:)




Mr Miyagi och jag




Vår purser Lasse


Hjördis checkar specialmaten




Lasse var barnvakt


Han var så söt den lille pojken


Dessa tvillingflickorna också


Back to the 80´s

Lite rolig text på AQUA´s nya låt "back to the 80´s"...




 
   
 
 

Aqua Back to the 80's Lyrics:
Back in the Ronald Reagan days
When we put satellites in space
When boys wore skinny leather ties, oo-oh-oh
Like Don Johnson from Miami Vice

When Eminem was just a snack
And Michael Jackson's skin was black
Back when the coolest thing in store, oo-oh-oh
Was a Commodore 64

(Yeah)
(Yeah)
(Yeah)

Back to the 80s
Back to Soap
Back to Rocky and Cherry Coke, yeah
Those were the days
And we go

Back to the 80s
Say 'Hey there, Mister T.'
Put Twisted Sisters on MTV, yeah
Those were the days
I'll come back

To Iron Maiden and 7Up (Oo-oh yeah)
Bananarama and Breakfast Club
Come back (Yeah)
Come back (Yeah)
I'll come back

When Huey Lewis was the news
And we went flying with Tom Cruise
When shoulder pads and looking tough, ooh-oh-oh
Was the dirty David Hasselhoff

Too many men with heavy makeup on (Hey)
Too many poodles with guitars
Thanks for all the joy you've given us
You will always be our superstars

(Yeah)
(Yeah)
(Yeah)

[ Find more Lyrics on www.mp3lyrics.org/H3Ah ]
Back to the 80s
Back to Soap (Back to soul)
Back to Rocky and Cherry Coke, yeah
Those were the days
And we go

Back to the 80s
Say 'Hey there, Mister T.'
Put Twisted Sisters on MTV, yeah
Those were the days
I'll come back

To Iron Maiden and 7-Up (Oo-oh yeah)
Bananarama and Breakfast Club
Come back (Yeah)
Come back (Yeah)
I'll come back

(We love the 80s)
(Oh)

Hooray for Cosby and Rubik's cube
Hooray for Dynasty and moon boots
Hooray for Devo and barber curls
Hooray for Poltergeist and Barbie girls

We love
We love
We love
We love

Back to the 80s (We love the 80s)
Back to Soap (We love it all)
Back to Rocky and Cherry Coke, yeah
Those were the days...
Let's go back!

Back to the 80s (To Ferris Bueller)
To Mister T. (Yeah)
And Twisted Sisters on MTV, yeah
Those were the days
I'll come back

To Iron Maiden and 7Up (Oo-oh yeah)
Bananarama and Breakfast Club
Come back (Yeah)
Come back (Yeah)

Let's go back (to) (the 80s)
7Up
(We love it all)
(All the stars still standing tall)
Let's go back (to) (the 80s)
Back (to) (the 80s)
Back (to) (the 80s)
7Up
(We love it all)
(All the stars still standing tall)
Lyrics: Back to the 80's, Aqua [end]

Dagens bild * 2


En gammal bild på mig och min pappa


Pappa cirka 30 år senare med sin nya kärlek, Ingalill

Tillbaka igen;)

Hej!
Gud någonting har hänt!
Jag har tredubblat mina läsare på tre dagar. Märkligt! Roligt självklart!

Jag har nyss kommit in genom dörren och ska bara snabbt byta om. Tänkte nämligen köra till IKEA och byta några handtag. Lika bra att få det gjort!
Jag har haft det jättebra i Tokyo och det var så kul att Emila var med på stoppet.

Jag tänkte lägga upp två dagens bild också eftersom jag missade gårdagen.

Ses ikväll!

Dagens bild


Min familj, men Peter saknas på bilden


Kan ju inte vara roligt att läsa om mig nu

Nä men gud vad tråkig jag har varit dom sista tre dagarna. Ingen anledning alls att gå in på min blogg. Ha! Ha! Förlåt! Jag har varit väldigt trött och rygg och nacke har fortfarande inte varit bra. Sjukgymnasten tejpade mig och gav mig lite ström, men jag kunde lika gärna ha varit det utan...

Igår i det fina vädret fick vi gjort lite ärenden och sedan målade vi vårt proppskåp vitt. Med några lager påstrykningar blev det bra. Jag strök på det första lagret och trodde aldrig att det skulle bli så fint som det blev nu.

Idag ska jag till Tokyo. Tillsammans med emilia förhoppningsvis. Det är inte helt säkert dock eftersom hon har fått någonting på ögat. Jag håller tummarna. Det hade varit så roligt!
Jag har inga planer för mitt stopp mer än det vanliga. Stonespa och lite god mat!

Just nu är jag på väg till gymet! Har blivit ganska flitig. Peppar peppar...

Jag har tagit lite bilder med min iphone, men har inte blivit färdig att sätta in dom i datorn ännu...

In bed with my iphone

Jo just nu handlar allting om min iphone;)
Är jätteglad!
Tyvärr så kan jag inte blogga från blogg.se och detta innebär att jag ska starta upp en ny blogg som iphone stöder. Under tiden jag arbetar med den så kommer självklart denna blogg finnas kvar. Jag ska bara flytta till en annan sida så småningom.

Tänk att en telefon kan göra en så glad!
Fråga Emila (min kollega). Hon vet!!! Vi ska flyga till Tokyo i morgon. Det kommer bli en massa iphone-prat till skillnad från annat...;)
Ha!Ha!


Dagens bild


Fest i huset;)

Nu är den min, bara min

... så nu är iphonen betald och vi är på väg och ska hämta den nu. Gissa vem som är gladast i världen?


Liten vad jag ska göra idag

Vi ska käka fredagsfrukost på KNUS nu och sedan kanske åka förbi min mormor i Bara. Strax innan klockan 16 ska jag se min sjukgymnast och ikväll blir det antagligen bio. Mysigt!
Skriver mer sen!

Dagens bild


Thailand i februari, Koh Lanta med älskling. Vill resa igen...

Milano

Jag äter Peters fantastiska thaimat nu och snart ska jag bege mig till jobb. Dom ringde mig prick klockan 13.00 när min standby började. Jag ska flyga till Milano och landar i köpenhamn igen klockan 22.00. Jag trodde inte att dom skulle ha en till på den eftersom dom redan var fyra i besättningen. Därav att jag hade räknat bort den. Det bor ingen riktig trafikvakt i mig trots allt...

Jag ska snart bege mig. Peter har bilen och jag ska ta mig till jobb med buss och tåg. Stressigt om man inte är ute i god tid.

Trafikvakten Charlotta

Träning avklarad!
Elektrikern är här och gör det fint i grovingången. Härligt med ljus!
Jag har lekt trafikvakt och kommit fram till att det kan bli en München eller en Amsterdam idag och då landar jag inte förrän vid 22-tiden. Lite drygt. Jag hade nämligen HELT andra planer för kvällen...


Dagens bild


Ett sista farväl av lägenheten. Finbesök;)

En ny idé är kläckt

God Morgon på er alla!
Hur mås det idag!
För fem timmar sedan trodde jag att jag skulle behöva sjukanmäla mig, men NU kör jag! En dag till på jobb och så sjukgymnasten i morgon. Det måste jag ju klara!

Jag har precis pratat i telefon med Helen. Min S:t Moritz kompis. Hon åker tillbaka till Abu Dhabi i morgon. *Snyft! Jag kommer att sakna henne. Vi har lovat att skypa och hon ska t.o.m installera msn. Ha! Ha! Jag som inte har använt mitt msn-konto på år och dar. Ja då får jag väl se om det fortfarande fungerar.

Min standby börjar klockan 13 och innan dess ska jag hinna med frukost, ta emot elektrikern och så tänkte jag bege mig till gymet för att köra lite lugnt. Bättre det än ingenting alls.

I mitt huvud håller jag på att fila på en ny blogg som ni säkert vet. Det kanske blir en likadan eller så kommer den handla om någonting specifikt. jag är bara sugen på att göra något nytt. Starta upp bloggen någon annanstans. Vad som än händer så lovar jag att ge besked.

Jag kanske ska börja med något nytt här på min blogg tills vidare. Dagens bild. En tanke om att gå igenom bildarkivet och bara ta en bild från en mapp i taget. Vi kan ju se vad det blir av det.
Ni kommer att hitta detta under kategorin med samma namn. Då kör vi i gång!

Dagens bild kommer i nästa inlägg...

När ska jag bli bra?

Hemma.
Peter har korkat upp vin och jag njuter av ett glas nu i soffan, MEN.
Jag har så ont i min nacke fortfarande och det är inte roligt att arbeta när det stramar i axel och ryggpartiet. Ska försöka stå ut i morgon också och sedan hoppas jag på underverk hos min sjukgymnast på fredag.
Fan! I snart två veckor har jag haft ont...


Självklart är det fotboll i balgrunden:)

Idag har jag lyssnat mycket på Bob Marley och Phil Collins på Spotify:) Tala om kontrast! Vi fick i alla fall monterat ihop fyra tvättkorgar med hjul tack vare Bob tror jag. Det gav oss energi.)
Tvättkorgarna är jättefina och nästan måttanpassade känns det som till vårt utrymme i tvättstugan:)



ANTONIUS Tvättsäck med stativANTONIUS Tvättsäck med stativ

Bilden är lånad från IKEA
Vi har köpt två vita och två svarta.
Ska ta bild på hur det ser ut sen...


Oj nu har Peter somnat...

Natti Natti

...när allting bara är åhhhhh

Åh vad allting kan vara deppigt ibland...

I villket fall som helst ska jag flyga till Oslo fram och tillbaka. Hade hoppats på ett nattstopp, men man får vara glad att det inte blev en charter idag. Det hade jag inte orkat... Har nämligen varit uppe med tuppen i morse och tagit emot en elektriker och sedan har det rullat på med trädgårdsanläggare och plattläggare.

Det kommer inte bli så mycket bloggande idag. Är inte riktigt på det humöret. Känner mer för att kura in mig på ett mysigt ställe med ett glas vin och  bara "chilla"...

Ciao

Har inget att tillägga

Ja jag vet att jag var fel på datumet till schedule release. Nu är det i alla fall här och ja. Inget mer att säga om den saken...

Godnatt

Vad tyckte ni om Anna Anka?

Ibland händer det att man har mer tid över än andra dagar till att blogga. Tycker att jag har suttit framför datorn mer eller mindre hela dagen, men det har också gett mig spotify som jag är så otroligt glad över.

Såg ni möjligtvis det första avsnittet av Hollywoodfruar igår på tv3? Så pnsamt! Anna Anka! Tjejen som från början kommer ifrån Bjuv!!! Vilken diva! Jag läste i aftonbladet idag att hon inte kunde förstå varför man blandade in dom andra två fruarna i programmet. Enligt henne hade dom ju ingenting att komma med i jämförelse med henne! Ha! Ha!

Tänk vad pengar kan förändra en människa!!!


Äggsås till kokt torsk

Ett recept på en sås som är jättegott till kokt torsk och potatis kommer här.
Ganska lätt!
Du kokar upp en vanlig vit sås (recept finns på baksidan av idealmjöl om ni inte vet hur man gör).
Du kokar 3-4 hårdkokta ägg.
Lägg i en buljong i såsen och sedan finskivar du äggen och häller ner i din sås!
Klart!
Bort från spisen!


Äggen som ska ner i såsen (baserat på 4 pers)




Färdig!


Jag idag


Du och jag är stulen rakt av och jag som ville ha pengar;)

När jag var yngre. Typ för drygt tio år sedan. Då var jag i ett förhållande där min kille höll på med musik. Oj vad han kämpade med sin musik. Han hade allting i sitt sovrum, men idag vet jag att han har en studio i Lund som faktiskt är jättefin.
Eftersom jag alltid har varit intresserad av musik fick jag ibland låtar som jag skulle skriva text till. Det var jätteroligt och ibland fick jag spela in demos så att den riktiga sångerskan skulle ha en mall att gå efter.
Som sagt så har åren gått och idag vet jag att han ligger bakom många av Caracolas låtar. Ja ni vet dom där tre unga tjejerna som var med i melodifestivalen. Förra året dock tror jag.
Grejen är den att dom har spelat in en låt på deras skiva som jag har skrivit texten till, men mitt namn står inte med. Märkligt va?
Inte för att jag är imponerad av texten, men det hade så klart varit roligt ändå.
Låten heter du och jag och finns med på spotify b.la. Jag hittade en liten snutt på youtube.





Dom har minsann en egen hemsida också:)

www.caracola.se



Ost med gurka och lite yoghurt tack!!!

Ibland är man glad att man har kontakter.
Är så glad för mitt älskade spotify...

Anledningen till att jag skriver är ett minne eller rättare sagt en flashback från min barndom.
Jag fick det i morse när jag hyvlade ost till mina skorpor.

Minnet

Jag var hemma hos familjen Ljungberg och jag och Jenny blev sugna på någonting att äta. Tror att jag sov över rätt så ofta hos henne en period. Älskade att äta frukost med hennes familj förresten. Det var alltid så mycket uppdukat på bordet;)
Över till minnet. Vi tar ut en ost ur kylen och så lite gurka och yoghurt. Vi hyvlar osten och lägger gurkor emellan och stoppar den lilla munsbiten i munnen. Jenny doppar sin ostgurka i lite jordgubbsyoghurt. Det där fattar jag aldrig, men det var liksom hennes grej.
Ett sött minne...

Gud vad tiden flyger fort förbi oss...

Inget scema

Nej av någon anledning så fick vi inte schemat igår och inte heller idag. Vad är det som händer?
Nåja, jag är väl i något bättre form idag.
Sviterna efter den där nackspärren känns dock i ryggen fortfarande och jag ska träffa min sjukgymnast på torsdag. Hon tror att jag har en låsning i bröstbenet vilket är normalt efter en nackspärr. Vi får se...

Idag ska jag bara promenera ner till lilla Limhamn city;) och ta en kaffe och läsa tidning. Bara ta det lugnt och njuta av det vackra höstvädret.
Är trött hela tiden...

Peter kommer hem från Tokyo idag och jag längtar såååå efter honom...

Väntar med spänning

Har man tur och systemet har kommit i gång på SAS-portalen så kommer schemat för nästa månad ikväll. Det är lite spännande, men denna gång tror jag dock inte att mina önskningar går i uppfyllelse. Jag har önskat långa stopp i Bangkok och säg vem som inte har gjort det...

Väntar med spänning...

Lite bilder från Maries fest

Jag tömde min inkorg på min hotmail idag och såg att Marie hade skickat bilder från sin tjejfest. Ja den där som hon hade för några veckor sedan. Roligt! Jag minns nämligen att jag tog paus från min blogg just den kvällen och lämnade kameran hemma.
Nu delar jag med mig till er.


Söta Yvette till vänster, Jenny, Maggi och Petra


Jag och Riam


Knytkalas som blev lyckat gott


Värdinnan Marie, Petra och Yvette

Designjobbet fortsätter

Det blir kanske inte så mycket skrivet just nu, men det är bara för att jag är helt uppe i att designa min blogg och att eventuellt öppna upp en ny.
Ja vi får väl se...


Trött, så detta blir godnatt

Så nu är den väl någorlunda räddad.
Säger godnatt nu.

Natti Natti...

Shit allting blev en röra

Hungrig och trött och råkade göra ett enormt fel i kodmallen och fick återställa den. Det innebär att det blev ganska mycket fel på utseendet igen. Jag håller på att reparera. Hoppas bli klar till i morgon...

Sanningen bakom studiobesöket!

När vi kom in till den här studion i Turning Torso var vi alla väldigt förväntansfulla. Från ett snabbt ögonblick till ett annat satt vi alla med hakan nere vid fötterna. Stämningen var trist! Dom anställda var inte glada. Vi var mer ett besvär än någonting annat. Det var MÅNGA som skulle fotograferas. Vi satt i ett väntrum tillsammans med både ostylade personer och dom som redan hade blivit stylade till fotografering. Det roliga var att ALLA hade likadana frisyrer. Antingen var det spikrakt hår (plattat med tång) eller var det lite Hollywoodlockar framtill. Okej tänkte jag. Upp med humöret!

När vi hade skrivit in oss delade dom ut listor där vi skulle skriva namn på andra av våra vänner som skulle vilja komma dit. Vi skulle ge dom rekommendationer INNAN vi ens visste hur dagen skulle komma att se ut. Nej tack! Jag fyller i den här listan sist på dagen!!!!

Jag har väl redan skrivit om den unga tjejen som sa till oss att fotografering inte var tillåten. Jag hade oturen att få henne som min sminkös och håruppsättare. Det var ett STORT skämt!
Hon skulle föreställa en diplomerad make up artist och frågade mig hur JAG hade tänkt att se ut. HALLÅ! JAG ÄR INGEN MODELL! DET ÄR DU SOM SKA TITTA PÅ MIG OCH SE VAD DU TYCKER ATT JAG PASSAR I FÖR FÄRGER OCH SEN BARA KÖRA PÅ!!! Jag sa att jag inte ville vara för hårt sminkad.
Resultatet blev okej om man jämför med Maries t.ex. Hennes sminkös hade valt helt fel färger till henne och gjort henne mycket besviken och varit väldigt hård i sina påstrykningar mot hennes hy.

HÅRET!
Hon tuperade det på hjässan och sedan plattade hon det översta håret och sedan sprayade hon lager på lager med ett billigt hårspray som förstörde mer än vad det gjorde nytta!
Okej tänkte vi alla! Vad ska vi göra?
Vi vill ju bli bra på bilderna!
Riam, den tredje tjejen som var med oss är frisör. Hon lånade en locktång och fixade till mitt och Maries hår. Jag hade eget smink med migf som vi alla fick använda för mer eller mindre reparera skadorna.
Efter detta kände vi oss nyladdade och klara för fotografering.

Fotografen hade jobbat där i en vecka, men det står i en broschyr att studions fotografer skulle vara välutbildade med många års erfarenhet. Jag vill inte klaga för mycket. Hon var trevlig, men något proffs var hon knappast. Det kan man ju se på bilderna. Hon skulle ha guidat oss igenom tagningarna på ett annat sätt. Det var mycket skugga på mer än hälften av våra bilder.

Efteråt var jag mycket deprimerad. Det hade varit mycket stress innan och under detta studiobesök och förväntningarna hade sågats totalt. Jag köpte tio stycken bilder och det var sjukt dyrt, men det är kul att ha på något vis. Dom var ju inte helt kassa. Mycket bättre än dom man själv tar. Å andra sidan är jag en amatör.

Jag värvade åtta stycken vänner ENBART för att det gav mig en bild gratis. Jag är ärlig! Deras bemötande och okunnande förstörde en dag som skulle ha kunnat vara mycket trevlig. Det blir bara minus, men som sagt är jag ändå glad för mina bilder.

Till er som funderar på att åka dit!
Fixa hår och smink hemma!!!

Lek med liten blogg

Ja som ni ser har jag lekt lite med utseendet på min blogg och Peter löste det sista här nu ikväll. Höll på att brista när jag inte hittade den sista koden. Ja det är en massa koder bakom utseendet på en blogg. Nu är jag väl ganska nöjd. Saknas någonting i det högra hörnet kanske, men det kommer;)

Ja bilden är från igår:)

Vad tycker ni omen nya förändringen?

Ja vad ska man säga?

Har precis varit ute och motionerat och ska alldeles strax dricka en proetinare;)
Har nyss tittat på gårdagens bilder och nja. Inte för att vara så, men så där proffsiga ÄR dom faktiskt inte. Är faktiskt lite besviken, men självklart. Återigen är det roligt att ha sådana bilder på sig själv.
Jag kan avslöja en bild som är tagen på mig när vi nyss anlänt till studion. Bara ett kort ögonblick därefter fick vi veta att det var förbjudet att fotografera, men ojsan då!!!


Gårdagen då...

Klart jag ska berätta om min dag i studion, men inte nu. Jag kan avslöja återigen att dom där senfödda 80-talisterna och 90-talisterna inte imponerar på mig. Dom vet inget smack om vett och etikett och förstörde mycket av dagen tyvärr.
Om jag köpte bilder?
Mmm. Det gjorde jag faktiskt! Riktigt dyrt!!!

Mitt stopp i Chicago

Tjenis Penis!
Dom första bilderna jag lägger upp idag blir faktiskt på min lilla shoppingrunda i Chicago. Jag köpte absolut ingenting i dessa butiker då jag redan hade en lista att gå efter. Det blev lite krämer och ett par byxor från XXI. Det är bara härligt att promenera och häromdagen var det en fantastiskt sensommardag i underbara Chicago.


Hancock Building




På Oak street hittar du...


b.la Jimmy Choo...


... och vår älskade shampobutik. En djungel av bra märkesshampon.


Promenaden gick vidare som ni ser


I år ska jag köpa dom där stickade uggsen tror jag


På Michigan Avenue igen






Se vilket vackert vatten!!!










... och så jag




Många brudpar gifte sig 090909




En snabbis på Nine West innan jag ska tillbaka på rummet;)


Fotomodell för en dag

Ett inlägg strax innan fotograferingen på Turning Torso. Jagär lite nervös. Främst för att jag inte tycker att min garderob är särskilt spännande. Jag har tagit ett beslut angående stövletterna. Jag behåller dom! Har varit runt överallt i Chicago och tycker att stövletter är otroligt snyggt.
Jag ska se om jag kan ta några bilder under dagen. Det hade varit roligt att ha.
Wish me luck!

På basen

Så nu har jag landat från mitt ælskade Chicago. Har fått handla næstan alla mina kræmer som jag har fått veta genom min hudterapeut att jag ska anvænda. Decleór och så MD formulations. Næstan halva priset! Då blir man lycklig! Ænnu lyckligare av alla små presenter som man fick:)

Nu væntar jag på att Peter ska hæmta mig hær på basen. Han har spelat golf i Køpenhamn och då passade det utmærkt att hæmta mig. Ær glad om jag slipper åka tåg.
Jag ska hem och checka min garderob infør morgondagens fotografering. Jag har børjat tappa lusten allt eftersom en och en har hoppat av. Det blir sækert roligt nær man  væl ær dær, men just nu ær jag trøtt och lite oengagerad.

Kanske skriver jag mer ikvæll...


In Chicago

I just love Chicago, don`t wanna go home. Not yet...
Bye Bye from Apple store:)

Otur

Fan allting går sønder!
Først skruvkorken till min MD formulations rengøringsmjølk. Nu har jag fått linda in den i plastpåse før att førhindra læckage och smet i min neccesær.
Nu pløtsligt gick rakhyveln i två bitar och korken saknas på min fuktspray!
FAN!

Hittade den rätta adressen

En ny uppdaterad adress till Elin Kling.
Rätt ska vara rätt!
Det är på tv 4 hon finns nu...

http://stylebykling.tv.se

Rättelse

Elin Kling bloggar nog inte längre på Kanal 5. Hennes sista inlägg var nämligen skrivet i juni. Ja ja. Vi får se vart hon bloggar nästa gång. OM hon tänker blogga igen vill säga...

Chicago

Jag ska faktiskt flyga till Chicago idag och det ser jag mycket fram emot. Det var längesedan. Planer är att gå omkring och hämta lite inspiration nu till hösten samt att inhandla lite beställningar från vänner.
Jag ska även handla lite produkter från MD Formulations.

Temperaturen i Chicago är just nu 25 grader.

Just nu ser jag en duva sitter på fläderblomsträdet. Nu är det ju bara fläderbär och inte många kvar faktiskt. Då behöver jag inte längre bekymra mig för att ta ett beslut på att göra saft på bären;)

Tjingeling!

I valet och kvalet

Ibland när jag blir lite osäker på nyinköpta kläder/skor så går jag in och tittar på lite modebloggar. Jo det är sant! Lite sjukt kanske, men vaddå. Jag har idag b.la varit inne och läst Elin Klings blogg, http://kanal5.se/stylebykling 
Jag var ute efter stövletter och lite kombinationer och det första jag fick se var ju faktiskt Elin iförd ett par stövletter själv.

Dom  var jättefina. Kanske ett snäpp klumpigare än mina. Rättare sagt många snäpp klumpigare än mina och inköpta på WHYRED och kostade 2800 kronor. Mina var ju 1800 kronor billigare och här sitter jag med lite dåligt samvete. Det är botat nu! Ha! Ha!!


Elins stövletter

Jag vet inte om bilden fastnar. Gå annars in på hennes blogg på adressen ovanför.


Mina ser kanske lite "mesiga" ut nu...

Är det fint eller inte?

Då var det tippen som gäller idag.
Om Peter orkar vill säga. Han är väldigt seg och trött idag. Ja annars tar jag en runda dit.
Har nyss kommit hem från Marie. Vi skulle titta ut vad hon skulle ha på sig på fotograferingen på Turning Torso på fredag. Vi kom fram till att hon behövde rensa ut. Ha! Ha! Vissa har svårare än andra att slänga massa gamla kläder som man faktiskt ALDRIG använder.
Jag har börjat sälja mitt på tradera, men just när det kommer till kläder så är det mer populärt med herrkläder av en konstig anledning.

Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Jag vill ju vara mig själv och ha på Charlotta-kläder. Förstår ni vad jag menar då?
Häromdagen köpte jag ett par stövletter på öppet köp. Jag har fortfarande inte använt dom och nu tänkte jag fråga er vad NI tycker om dom?


På långt avstånd


Nära avstånd

Jag är lite ovan att använda stövletter, men det KAN vara fint. Jag gillade dessutom klacken på dessa, men återigen.
VAD TYCKER NI?

Min heldag med fru Griffis i Ängelholm

Det var ett mysigt återssende igår. Många gamla minnen (som vanligt) diskuterades och det skrattades en hel del. Vi började med att gå en promenad till stranden. Helt underbart väder och det är så vackert i ängelholm. När vi kom hem stod maten på bordet. Mamma Birgitta hade lagat en god dillköttsgryta på kalv. Helens favorit fick jag veta. Till efterrätt blev det hembakad blåbärspaj. Jag älskar Helens föräldrar. Birgitta och Bosse. Dom får mig alltid att känna mig så välkommen.
Efter middagen gick vi ytterligare en promenad. Till hembygdsparken. Där var det nämligen trädgårdsmässa. Den promenaden var tyvärr inte lika mysig då jag fick menssmärtor. Hade jätteont, men tack och lov blev det bättre efter en naproxen och en stund med Birgittas vetekudde på soffan.
Här kommer lite bilder förresten...




Helen och mamma Birgitta








Vi tar en likadan i färg;)








Återseende

Idag vaknade kroppen och skrek efter luft och vatten. Både jag och Peter kände oss helt däckade. Hjärtat ska faktiskt sova två timmar till, men jag ska göra mig i ordning. Jag ska nämligen träffa min älskade kompis Helen. Henne jag brukar träffa när jag har stopp i Dubai. Helen är hemma på besök och bor hos sina föräldrar i Ängelholm. Det ska bli så mysigt och jag ska bara snabbt få i mig något att äta och sedan ska jag dra.

Med nackspärren är det bättre. När Peter kom hem i natt så tryckte han ut en massa muskelknutor och det hjälpte faktiskt. Nu är jag bara lite öm.

Vår nya grovingång

Jo vi har ju snart gjort klar vår groventré. Vi har städat ut och gjort en dörr direkt in till vår garderob genom förrådet som numera är vår sk grovingång. Vi har köpt skåpsluckor på garderoberna så nu ser det mer stilrent och städat ut.

Lite småsaker till som ska sättas upp, men snart är det helt klart.





Fint va?

It´s always a blast

Jag tyckte inte att jag blev så berusad igår, men jag kände av gårdagens snapsar i morse när jag vaknade. Fy jädrans alltså. Det är först nu ikväll som jag börjar bli mig själv igen. Ja jag är knappast 20 längre. Åldern tar ut sin rätt;)
Sedan hade jag ju fortfarande ont i nacke och rygg. Ömhet efter nackspärren, så jag kände mig inte alltför kry när jag vaknade idag.
Festen var i alla fall trevlig. Det är skönt att börja tidigt ibland så man kommer hem i tid.




Söta Koda


...och lika söta storebror Phoenix


Natasha


Mats


Jag och Anna




Lyssnar upppmärksamt på Fredrik som säger någonting kul




Fredrik


Mysstund utomhus (undrar vad det är med Mats;)?)




Puss Puss




Nackspärren gjorde sig påmind ibland


Dom tre töserna från Sibbarp!!!


Har glömt att presentera Ludde


Ludde busar med mig


... och så tar vi en snaps


Turturduvor



Som sagt. Det var en trevlig kväll och som Natasha skrev till mig i ett sms innan idag.
It´s always a blast!

Nästan klart

Jag är så stel i nacken igen. Inte konstigt när man inte har tagit det lugnt heller. Jag är så trött och orkar egentligen inte gå på kräftskiva idag, men det ska bli trevligt ändå såklart.
Här hemma har vi fått mycket gjort. Peter har varit rejält flitig och monterat upp nästan allting som vi köpte igår. Nu har vi en fin groventré. Precis som vi har önskat oss. Det börjar ta form. Plåtslagaren har också gjort klart sitt jobb på baksidan och det blev också bra till slut. Nya fönsterbläck och nya stuprör. Härligt!


Nej nu måste jag vila mig en halvtimme känner jag...

Grrrr

Vaken!
Svårt att sova när spisfläkten slår i takt med blåsten utanför. VI MÅSTE FÅ DEN FIXAD!!!
Känner lite att jag kan ha vaknat på fel sida idag, men jag hoppas att det vänder.
Nackspärren är bättre, men jag är öm ända ner i ryggraden fortfarande. Det får bli en vilodag idag också och sedan fortsätter vi med träning/diet...

Jag ska köra och handla kräftor nu, så att dom hinner tina upp till ikväll.
Sedan ska jag överraska min man (som fortfarande) med en rykande frisk kaffe latte med dubbla shots.

Kram Kram

...hon skäms nog för sina "små" snedsteg...

Är det för att jag vet så mycket om henne, men hon så lite om mig...

Märkligt...

Ja jag behöver inte låtsas vara hennes vän heller...

...såhär blev dagen

Vi har satt upp garderobsdörrarna nu. Det blev jättefint och mycket mer stilrent! Jo vi har en del kvar att göra. Fyra garderobsstommar till att sätta upp. Önskar att det gick på ett kick!

... så har jag varit iväg och tittat på en iphone. Det är lite knepigt och inte helt lätt när man redan har bundit upp sig ett år på ett annat abonnemang, MEN det satans telefonen gick ju sönder!

Jag har fortfarande ont i nacken, men det är en aning bättre. Dessvärre blir ju träningen lidande. Lite störigt när man har satt i gång att träna.

Har blivit bortbjuden på kräftskiva i morgon hos Fredrik och Natasha. Det ska bli trevligt. Anna och Mats kommer också dit. Tyvärr ska Peter sova i Bergen...


Nackspärr av graden tio

Efter lite bus som jag kallar det för när jag och Peter småtetas med varandra på skoj så fick jag känning av nackspärr. Peter försökte knäcka bort det, men det hjälpte inte. I bilen på väg mot IKEA reagerade jag på alla gupp, svängar och inbromsningar. Det gjorde fruktansvärt ont. Peter fick plocka ihop alla garderobsdörrar själv och lite annat. Jag gick stel som en pinne bredvid. Tack och lov träffade vi en gammal kompis utanför IKEA som var snäll och hjälpte Peter att lasta in i släpet.

Jag brukar få nackspärr, men den här omgången har nog varit värst hittills. Nu är vi hemma och jag har fått på mig kragen och ser ut såhär. Tänkte vila en stund nu...


Kul när man har fyra fridagar kvar...

IKEA

Alldeles snart bär det av mot IKEA!
Vi ska handla!!!


Rytmen är hittad

Så är jag hemkommen från Tokyo. Stoppet var underbart lugnt. Jag har hittat min rytm nu alldeles lagom till att jag ska flyga lite Chicago i september månad. Så typiskt. Det var mysigt med Stonespa. Avkopplande och svettigt. Jag kände mig så uppfriskad efteråt.

Ja och nu är jag då hemma i mitt hus igen. Vi har varit och käkat middag med Peters lillebror i stan. Stackars Jens. Jag kände mig alldeles avtrubbad och trött efter Tokyoflygningen och Peter är fortfarande lite trött efter sin Chicago. Jag undrar vad han tänkte om oss...?;)

Plåtslagaren har varit här idag och satt upp fönsterbläck på baksidan. Inte jätteproffsigt gjort! När t.o.m jag kan se att det inte är helt snyggt så är det inte heller det. Han kommer i och för sig tillbaka redan på fredag morgon och då kanske han rättar till dom fel som vi har upptäckt idag. Hoppas, hoppas...


RSS 2.0