CPH-BKK

Tjenare!
Nu är räkningarna betalda!
Vi drar om cirka två timmar och jag har bestämt mig för att resa i  röda klackskor och mina ljusgrå monkybyxor. Kanske lättare att sitta i business om man undviker jeans liksom. Vi har tryckt ut business-biljetter och vi hoppas på plats, men i värsta fall blir det economy och det gör inte så mycket. Huvudsaken är att vi kommer fram;)



Ja nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig klar. Vi ska ju träffa Magnus och Vesna på flygplatsen på en drink innan avgång. Dom ska nog bara stanna i Bangkok ett par dagar, men trevligt att ha ressällskap en bit på vägen;)
Passet har kommit hem till mignu förresten! Skönt och befriande!

Ha det så bra här hemma!
När jag återkommer hoppas jag på ännu mer vår än det här, men i morse kunde jag höra härligt fågelkvitter.

Natti

God natt mina vänner!
Flyget lyfter 14.30 imorgon eftermiddag!
Shit vad härligt det ska bli!

Bloggar nog en runda i morgon bitti!
KRAAAAAAAAAM

Hela tiden att göra

Jag gick upp när Peter skulle köras till tåget tidigt i morse. Sedan gick jag inte till sängs igen. Jag hade en hel lista att bocka av med ärenden och jagär totalt slutkörd i kroppen. Semester. Inte just nu. Det ska bli skönt att byta miljö och komma från. Det är det som verkligen är semester. Är man hemma har man alltid en massa saker som man MÅSTE göra.
Jag har varit på tippen och slängt allt emballage till tv:n. Jag har varit på biblioteket och lånat en massa nya pocketböcker och en ljudbok till Peter. Jag har varit på Mediamarkt och konfliktat, men dom är väldigt körda i huvudet. Jag överlåter det där ärendet till Peter istället;)
Jag har ringt och meddelat mitt biljettnummer till ID-kontoret. Vi har blivit bekräftade hem från Thailand och det känns väldigt tryggt och skönt.
Jag har fått veta att mitt pass har kommit tillbaka till basen och Magnus Hansson kommer hit med det ikväll när han har slutat jobba.
Jag har varit på Mobilia. Köpt ett par fulsnygga tygskor med snörning. Jag vet inte om det är inne. Alla skorbutiker säljer sådana skor nu, men jag köpte dom just för att jag behöver ett par skor till imorgon. Det är bra med snörning när jag har dom problem som jag har med höfterna. Då sitter skorna bättre än t.ex vanliga ballerinaskor, men snygga är dom nog inte. Nja...
Jag har köpt tre par linnen på H&M också, där man fick 50% rabatt på det billigaste plagget. Perfekt!
Jag har packat! Jag har åtminstone lagt fram alltihop så jag vet vad jag ska packa ner i min ryggsäck. Jag vet fortfarande inte vad jag ska resa i. Lite jobbigt när det är kallt på hemmaplan och varmt på bortaplan. Blir nog byxor och någon tunika och en tunn kofta kan jag tänka mig.
Jag har tagit bort nagellacket på fingernaglarna och nu är jag som sagt helt slut.

Tack för alla fina semesterhälsningar som jag har fått på mail/ facebook och på telefon. Det är jätteroligt! Jag har ännu inte bestämt mig för om jag ska blogga från Koh Lanta. Jag lämnar nämligen datorn hemma, men hittar jag ett internetcafé så blir det nog lite uppdatering från värmen.
Det lovar jag!

Nu ska jag fortsätta med packningen!
Inte glömma biljetter!
Inte glömma något viktigt alls!

I gång med att packa


Aldrig mer att jag sätter upp en tv!!!

Gud så sliten jag är.
Svettig dessutom!
Fan vad man är rädd när man ska hantera en ny och tung tv. Livrädd att den ska skadas när man ska bära upp den. Innerst inne hoppades jag på att Peter skulle ringa in någon granne, men klockan hann bli mycket. Den är uppe först nu och klockan är strax efter 23 på kvällen. Det var meckigt, men resultatet blev super!



Skåpet i tvättstugan är också uppsatt idag! Det känns bra och jag har fått sortera lite saker från köksskåpen som inte ska vara i köksutrymmet överhuvutaget.

Min dag med min kära väninna var jättemysigt. Vi fikade och snackade en massa skit och lite roliga S:t Moritz-minnen som bara är roliga för oss själva att lyssna på. Vi gick i affärer. Helen köpte ett par skor på H&M och jag försökte hålla i mina slantar. Köpte en förvaringsgrej till mina smycken på Guldfynd däremot.
Det har varit stress ända sedan vi skildes åt vid 14-tiden, men gud vad glad jag är att vi hann träffas.



En bild inifrån Åhlens City;)

Mitt pass har inte kommit tillbaka från ambassaden ännu. Har lite smått panik.
Måste sova nu...

In till Malmö idag igen

God morgon!
Nu är min ena kompis på väg till Sharm el sheik med sina två döttrar och en väninna och hennes barn. Min väninna har verkligen kämpat hårt för att ha råd med denna resa och jag är så glad för hennes skull, men så får jag det här sms:et i morse och tycker så synd om henne.

Nu sitter vi här och väntar. Dricker champagne och har varit hos polisen (arg gubbe). 980 kronor för ett nytt pass eftersom mitt var lite trasigt? Då kommer man inte in i Egypten. Jaja min vanliga otur. Kram

Så jäkla typiskt, men nu är dom i alla fall på väg...

Mina planer idag är att träffa min S:t Moritz väninna. Ja, hon som bor i Dubai vanligtvis. Hon är hemma på besök och vi ska träffas på en fika i Malmö. Det ser jag väldigt mycket fram emot, men sen blir det bara hemmamys imorgon. Packa och inhandla det nödvändigaste osv.
Jag har fortfarande inte hunnit läsa ut min bok som jag är helt betagen av.



Jag tänkte avsluta den och lämna tillbaka alla böckerna på biblioteket. Sedan tänkte jag gå på bokrean!

Fettisdagen i bilder


Lille Emil charmar in sig som vanligt

Helt underbara ögon

Så klart ville inte Emil sitta still i sin vagn. Han ville gå själv.


Sedan sprang vi på den här söta valpen. Jag ville bara krama om den.

Efter fikan så gick jag hem till min pappa som fyllde år. Vi fikade en stund. Stackarn har ischias och har ont som fanken i ryggslutet och ända ner till fötterna.

Innan Peter hämtade mig handlade jag två semlor på bageriet och dom klämde vi faktiskt i bilen. Jag hade florsocker överallt, men gott var det.

Vi körde till snickeriet och fick utfört våra ärenden och sedan körde vi hem och påbörjade tv-projektet. Det blev inte riktigt klart eftersom vår skruvdragare är riktigt kass. Vi måste låna min pappas som är bätte imorgon. Peter t.o.m påbörjade skåpprojektet i tvättstugan och allting SKA vara klart imorgon.


Peter målar i ramen där tv:n ska sitta

Resultatet får ni förhoppningsvis imorgon

Natti!


Pappa fyller år

Ja idag mår jag bättre.
Började min dag med ett träningspass och kanske blir det ytterligare ett ikväll. Det blir åtminstone en promenad. Just nu sitter jag hemma hos pappsen som fyller år. Stackarn har fått ischias och har jäkligt ont.
Jag har varit och fikat med Malin Lindow idag och det var jättetrevligt. Bilder på lille Emil (pampersbarnet) kommer senare när jag kommer hem till min egen dator. Snart kommer Peter och hämtar mig och vi ska försöka hitta två brädor som vi ska såga till hos Robert på snickeriet.
Hoppas, hoppas att datorn kommer upp idag!

Skitdag


Detta symboliserar min dag!
Usch så surmulen jag har varit!
Ingenting har känts roligt!
Dom förväntningar man hade när man vaknade utbyttes mot ilska i eftermiddags. Det där jävla väggfästet till tv:n var mer komplicerat att sätta upp än vad Peter trodde. Så detta resulterar i att vi fortfarande inte har kunnat sätta upp den!
Alla ofärdiga saker kittlar på ett enerverande sätt i min kropp. Jag orkar inte se skiten längre! Jag vill ha allting klart! NU!

En annas sak som irriterade mig till tårar var att jag spillde lite tomatsås på vår vita futon. Typiskt och så jävla dumt att äta där inne överhuvudtaget. Jag försökte ta bort den lilla näst intill osynliga fläcken (om man jämför vad som blev istället) med vatten. Bara vatten och en trasa. sedan stod jag med hårfönen för att torka madrassen. När detta var klart var fläcken ännu större. En enorm vattenring. Gulaktig. Mitt på madrassen! Jag började nästan att gråta.
Panik utbröt!
Jag ringde till kemomaten här i Limhamn och undrade varför det blev sådana fula fläckar. Hon svarade att det materialet skulle kemtvättas. Det tålde överhuvudtaget inte vatten. Skulle man ta vatten skulle man i så fall lägga hela överdraget i blöt, men då riskerade man att det krympte och inte passade till madrassen igen. Kemtvätt skulle inte heller kunna ta bort det. Med andra ord var det kört och jag kände mig totalt misslyckad!
Nu har jag lagt en svart pläd ovanpå!
Aldrig mer ska jag har något i vitt eller krämvitt!!!

Sedan var dte lite annat också. Småsaker, men allt på en dag!!!

Nu ska jag lägga mig och läsa klart min bok.

Hemma

Har kommit hem från den amerikanska ambassaden nu. Skönt att även det är överstökat. Nu börjar vi närma oss Thailand med stormsteg och nedräkningen har börjat.
Just nu ska jag lägga mig i soffan med en kopp grönt te och läsa klart min bok "brunstkalendern". Den börjar verkligen bli spännande nu. I eftermiddag ska vi fixa lite saker och sedan ska jag försöka hinna med att träffa en kollega också.

Lermask

Nu sitter jag med en nyinköpt lermask på ansiktet och ska snart skölja bort den. Efter det ska jag och Peter köra och träna. Han har legat på sofflocket hela dagen. Det kan inte jag göra när det är helt underbart väder ute. Lite synd att den snön som kom i natt redan har töat bort:( Jag tycker att det är så mysigt när det ligger ett vitt täcke utanför huset.



Nytt nagellack

Sen köpte jag även ett nytt nagellack. Jag tyckte att det knallröda som jag hade på mig innan idag var lite fult. Därför köpte jag en annan nyans av rött. Lite åt det vinröda hållet. Lite mildare på handen kan jag tycka. Ett litet lack på 5 ml som heter MAVALA och färgen heter 63, acapulco.


Kuvertväska i färgglada färger

På kort tid. Inom en vecka har jag köpt två väskor, men inga dyra. Jag kunde inte låta bli den färgglada kuvertväskan på Nilson skor idag. Jag såg den och tog den genast i min hand. Den där är min tänkte jag och gick för att betala den direkt. halva priset dessutom och perfekt till Thailandresan.



Melodifestival ikväll

Så var det dags ikväll igen. Tredje delfinalen av melodifestivalen. Det kändes som jag tjuvstartade igår när vi sjöng karaoke hemma hos Marie. Shit vad roligt vi hade. Det blev en del låtar om man säger så. En del som man inte alls skulle ha sjungit eftersom dom inte alls passade ens röst. Typ när man skriker mer än man sjunger. Exempel på det är "the winner takes it all" med ABBA. I slutet av låten är den så otroligt hög att rösten spricker totalt! Ha!Ha! Man känner av det i rösten idag.
Marie är så himla rolig. Herregud vad jag skrattar ihop med henne när hon drar igång sitt race. Med hjälp av peruk och uppstoppade bröst spelade hon Victoria Silvstedt. Alltså, hon var så himla rolig. Jag skrattade så jag fick ont i magen. jag spelade in allt på min mobiltelefon, men det där klippet sparar vi nog för oss själva. Ha! Ha! Låten däremot som hon sjöng när hon gick in i rollen som Victoria var bra.  One way ticket.
 

För  min egen del blev det lite Madonna och Cher-låtar.

Mitt i alltihop så vaknade sötnosen Noa. Inte alls glad, men när hon fick vara uppe tillsammans med dom stora tjejerna började hon busa och bli sig själv igen.


Noa tittar på oss som sjunger alldeles nyvaken

Okej då återgår vi till kvällens allvar.
Åtta nya artister ska tävla i en ny delfinal. Jag har läst Markus Larssons uttalande i aftonbladet om dom olika framträdanden. Såhär sätter han betygen:

-
*
**
***
****
*****

Artist 1: Velvet **

Artist 2: Rigo&The topaz sound feat. Red Fox (vilket jävla artistnamn förresten) **

Artist 3: Molly Sandén ***

Artist 4: EMD **

Artist 5: Mikael Rickfors *

Artist 6: Maja Gullstrand -

Artist 7: Sofia **

Artist 8: BWO ***

Utan att ha hört något av bidragen så vet jag med säkerhet att Molly Sandén har bra sångröst och därför hoppas jag att hon gör bra ifrån sig ikväll. BWO börjar bli så uttjatade och även EMD. Det finns nog ingen artist ikväll som tilltalar mig till 100%, men vi får hoppas på en bra delfinal från Leksand kl 20:00 ikväll.


 


På besök hos Morgan som snart blir två månader

I morse när jag vaknade kände jag att det var ett bra tag sedan jag träffade lille Morgan. Han har om två dagar hunnit bli två månader gammal. Jag ringde till min lillebror och stämde av med tid och om det passade sig att komma. Efter ett litet träningspass dök jag upp hos dom strax efter 11 i förmiddags och gud så söt min lille prins var!

Här följer några bilder på Morgan och hans söta familj!



En härligt glad liten familj.

Stolt faster som reagerade på hur fort tiden går


Tuff liten brottarkille

Smart barnstol från bloom





Vad ska jag sjunga för någonting ikväll??

Jag kunde inte stå emot karaoke hemma hos Marie ikväll, så nu byter jag ut mys till lite vildare former. Peter e söt som lämnar och hämtar. Har nämligen redan druckit ett glas rödtjut och det smakade underbart gott. Maries syster Hanna är på besök från Stockholm och hon e så rar och rolig. Det ska bli ett kärt återseende dessutom eftersom jag och Marie inte har setts på två veckor nu. Det e lång tid för oss. Lilla Noa ligger väl redan i sängen när jag dyker upp. Får pussa på henne en annan dag. Svårt att låta bli bara...

SKYPE

Nu har jag installerat skype på datorn. Tjohooo!
Hemma och glad!
Nu ska jag dra över golven med en mopp och sedan bara lägga mig framför tv:n och NJUTA!

Jävla Mediamarkt! Vi har fortfarande inte fått vårt tv-ställ så vi kan hänga upp vår nya tv och jag som ville ha den imorgon till melodifestivalen:(

Grattis till er nya væxande!

Idag upptæckte jag tre nya kollegor som ær gravida! Dom har fått æran att gå som "on time" agenter! SAS ær duktiga på att hitta på nya arbetsuppgifter till våra væxande kollegor;)
Lycka till och grattis i alla fall!


S-E-M-E-S-T-E-R

SEMESTER!

Nu e den æntligen hær! Hurra!!!
Ær sjukt trøtt efter så många tidiga morgnar på rad. Sitter på basen och ordnar infør mitt besøk till den amerikanska ambassaden på måndag. Mitt USA-visum går ju ut den 15:e mars och måste førnyas. Det betyder intervju och hela køret! BLÆÆÆÆÆÆ!!!
En massa konstiga frågor som ska besvaras osv.


Ikvæll blir det bara total avslappning och rødvin kan jag tænka mig. Mer orkar jag inte och imorgon så kanske Anna och Mats kommer på besøk. Jag vill kolla melodifestivalen också..

Dålig planering

Ja men så sæger man en tidpunkt innan man går och lægger sig. Imorgon bitti kør vi 06 .30, men så blir det ændå tjugo minuter senare. Hrmm, jag undrar hur han bær sig åt...

Nu ær jag på basen och ska flyga en Peris fram och tillbaka. Sen ær det semester i en hel månad!!!

Gøtt!

Carolina Herrera piggade upp i snöovädret

En lååånd dag med mycket förseningar, men vi hade det roligt ombord. Jag provade ett par nya Carolina Herrera solbrillor från vår flightshop. Dom var faktiskt skönare att ha på än dom som jag köpte för några veckor sedan. Kanske lite väl stora. Svårt att avgöra.




Bambi-tröjan


Vænta

Jag ær klar med min nødtræning och nu sitter jag på basen igen och væntar på att Peter ska landa från Oslo. Vi ska samkøra hem också. Før hans del blir det nog ingen fysisk træning på gymet utan istællet nødtræning. Han har en massa frågor och svar att læsa på infør nødtræningen imorgon. Jo, det ær sant. Nær min slutar så børjar hans, men sedan ær det øverstøkat.

Maten igår kvæll var ingen hit. Torsk med potatis och ingen god sås till. Torrt och færgløst och inte gjort med någon vidare kærlek. Ikvæll ska vi førsøka gøra något roligare och godare med kyckling som huvudingrediens.

Kryphål finns øverallt på facebook

Idag har jag raderat næstan alla mina fotoalbum som jag har på min facebook. Jag blev trøtt på att hela tiden behøva tænka på vem som kunde komma in och se mitt liv. Jag førstod mer och mer att utomstående (inte mina tillagda vænner) kunde få tillgång till detta ibland.
Om jag t.ex kommenterar min kompis Jennys bilder så kan mina vænner se att jag ha gjort det. Om dom sedan vill så kan dom klicka in på den dær bilden som jag alldeles nyss har valt att kommentera och få møjligheten att se hela Jennys album trots att dom inte kænner henne. Detta vill jag inte råka ut før av personliga skæl och fram till nu har jag noga valt ut dom vænner som jag vill acceptera. Det finns idioter/psykopater nærmre æn du tror. Ett tips ær att hålla dom utanfør din privata sfær.

Jo jag vet att jag har en blogg och att det ær att blotta sitt liv, men det kænns ændå som att facebook ær någonting helt annat. Dær kan ALLA hitta dig! Jag har ju långt fler "vænner" på facebook æn antal læsare på min blogg. Dessutom kommer jag att lægga upp mina bilder fortsættningsvis bara på min blogg.


Tre timmar kvar

Tre timmar kvar på denna dagen.
Har precis ätit lunch och det var laxkotletter som serverades dagen till ära.
Har varit uppe i ottan, men jag ska ändå försöka hinna med att träna idag. Första gången i så fall efter sprutorna.
Härligt!!!
Jag räknar ner till semestern hela tiden!!!

T-shirt med Bambi

Jag bestæmde mig precis innan læggdags att jag skulle følja med Peter i bilen tidigt i morse, istællet før att behøva klydda med buss och tåg. Så hær ær jag nu. På basen och ska snart køra vidare till skolan. Andra dagen. Sen ær det ett helt år till næsta gång om inga oførutsedda saker intræffar.

Det blev inget mer bloggande igår. Jag var trøtt. Peter var trøtt. Vi gick till sængs vid 21.00 redan och det var skønt.

Idag har jag på mig en "flickig" trøja enligt Peter. Ja det var just så han sa i morse. "Åh så søt liten trøja du har ælskling. Den ser så flickigt ut!"  Lite svårt att avgøra om han menade att den var søt på riktigt eller om det var hans sætt att sæga att trøjan var græslig. Ha!Ha! Det ær en vanlig t-shirt med en søt liten bambi, rådjur på. Man skulle lætt kunna tro att det var ett nattlinne nær jag førklarar den, men det ær det INTE! Jag køpte den på ZARA i førra veckan och jag tycker att den ær jættesøt!

Jag tar bild på den ikvæll. Okej?

Jag STORTRIVS i min flickiga trøja!!! HA! HA!


Home sweet home

Ja så var man hemma igen.
Skönt!
Nu är jag hungrig och vill ha mat!
Måste tyvärr köra till willys först eftersom maten här hemma är slut.
Har varit ute och promenerat och luftat in mig frisk luft. Jag får panik av att sitta stilla och inomhus en hel dag. Tack och lov har jag inget jobb som kräver detta av mig.

Jag tror jag återkommer senare idag. Nu ska jag och Peter drömma oss fram till vår semester!!!
Åh vad jag längtar!


I pausen

Drygt och klockan är bara 10.10. Hur ska jag överleva denna dagen och ändå ha en bra attityd? Ha! Ha! Jo, det är det nya på skolan nu. Vi kan inte längre slappna av efter testet utan koncentrera oss på allting annat också. Även mock up-casen!!! Om du inte failar på testet så kan du faila med dålig attityd! Äsch! Jag tar det inte så allvarligt! Kram

Rapport från skolan

Jag klarade det!

Menade du massagestav?

Ett gott skratt förlänger livet eller hur?
I morse när jag vaknade och loggade in på min blogg och läste vad en anonym läsare hade kommenterat i mitt "Klara och Mia inlägg" i söndags så kunde jag inte låta bli att dra på mungiporna. Jag visade ju upp min nystädade låda och då hade anonym fått för sig att där låg en massagestav längst bort till höger. Ha! Ha! Nej för allas upplysning. Det är faktiskt bara tråkiga bomullspads!!!

Jag är uppe i tid idag. Äter frulle i lugn och ro och snart ska jag bege mig till skolan på Kastrup. Vill inte. Är sjukt nervös och vill bara ha det där testet överstökat och helst alla rätt!

Annars är det en riktigt fin vinterdag och jag hoppas att  alla barn får möjlighet att åka pulka eller skidor idag. Här i skåneland är det ju som sagt sportlov.

Sedan vill jag passa på att önska Jens Lundgren ett stort grattis på födelsedagen!

It is my song

Kvällens låt med James Blunt och Laura Pausini

It is my song

Kvällens låt med James Blunt och Laura Pausini

Kvällsresumé

Det har nästan blivit en bloggfri dag idag, men jag har haft fullt upp hela tiden. Lämnade först Peter vid tåget tidigt i morse. När jag kom hem skulle jag sätta mig framför datorn och försöka klura ut hur man ansöker om ett nytt USA-visum på amerikanska ambassaden i Köpenhamn. Inte helt självklart.

Sedan tog jag bilen till Lund och målet inriktat på Nova Lund där jag hade bestämt träff med Yvette. Vi hade det riktigt mysigt med en förmiddagskaffe och scones på Espresso House och sedan tog vi några varv på köpcentrat. Jag köpte faktiskt en handväska. Glömde bort MariaMargareta för en stund och hittade en billig variant så länge.

När jag kom hem så läste jag lite på mina questionaire inför nödträningen imorgon och sedan kom min kompis Helene hit på en eftermiddag/kvällsfika. Vi har inte setts på länge och det var roligt att träffas. Jag har faktiskt nyss kört henne hem och nu ska jag duscha och sedan är det väl dags för Peter att landa. En snabb tur till Svågertorp för att hämta honom. Lika bra att avsluta dagen likadant som den började;)

Mia och Klara är precis min typ av humor

Ha!Ha! Jag tittade nyss på Mia och Klara på SVT´s websida. Avsnitt två som jag missade förra söndagen. Det där är precis min humor. Jag får min fula skrattattacker mellan varven när Peter bara undrar vad som alldeles nyss var roligt. Ha!Ha! Min humor har alltid varit på kiss och bajs- nivå tyvärr. Jag rekommenderar varmt Mia och Klara som går på SVT på söndagar kl 20.00. Alltså om tjugo minuter ska jag se ett nytt avsnitt.

Vi har fått hem vår nya tv idag. Dessvärre hade dom inte fått hem väggfästet vilket betyder att den stannar i kartongen ett par dagar till, men nu är den hemma hos mamma och pappa;)

Nu ikväll har vi rensat tvättstugans avlopp med propplösare och så har jag rensat upp i min egen lilla låda i badrummet. Slängt en massa förpackningar och tuber. Torkat rent och sorterat. Känns jäkligt skönt. Det blir lätt oreda där när man reser så mycket som jag.



Ordning och reda hemma hos oss ;)

Imorgon ska jag träffa en mycket kär väninna på Nova i Lund. Yvette. En kollega. Dom håller på att renovera sitt sovrum och jag ska hjälpa henne att välja färger b.la och sedan blir det naturligtvis lite skvaller;)

Jag säger godnatt!


MargaretaMaria clothes and bags i Limhamn

Idag när jag var ute och vallade mig själv i Limhamn sprang jag på en jättetrevlig butik.
MargaretaMaria clothes and bags. Järnvägsgatan 45a i Limhamn centrum. Det var självklart stängt idag eftersom det är söndag, men guuud så fina väskor dom verkade ha. Jag MÅSTE kika in där imorgon och då får ni veta ytterligare om det är något att hänga i julgranen eller inte.

MargaretaMaria clothes and bags

Nu ska jag och Peter köra och hämta hem vår splitternya tv. Det var nog nära att han drog sig ur eftersom jag mer eller mindre har varit en bitch sedan jag vaknade i morse. Jag fattar inte vad som flyger i mig emellanåt, men det är nog dags för den röda veckan snart.

Alla hjärtans dag blev Las Palmas och Måns Zelmerlöw

Så var alla hjärtans dag förbi och min Las Palmas överstökad som tur är. Det var faktiskt helt okej att flyga den igår eftersom det var underbara och roliga kollegor som jag arbetade tillsammans med. Passagerarna som vi hade över var också bra. Dom flesta var svenskar som hade med sig sina sportlovsbarn. Det var väl mer vägen tillbaka till Köpenhamn som kändes enormt dryg. Det var något med passagerarna. Det skapade lite dålig stämning och sedan blev kapten sjuk dessutom. Lyckligtvis hade vi varandra och det tjoades och tjimmades en hel del.

När jag kom på kvällen så var det melodifestivalen eller mellos som Lisette brukar säga. Det var ett bra startfält och det var svårt att veta vem som skulle gå direkt vidare till finalen. Jag höll på Måns som är min favorit, men lilla Amy Diamond var också bra. Hennes låt kommer att spela sönder radion i sommar. Markoolio borde inte vara med, men hans kärlekssång var barnsligt söt.  H.E.A.T var suveräna och jag är glad att dom kvalificerade sig till finalen tillsammans med Måns. Lilli och Sussie körde sin grej. Det var mycket 80-tal och deras comeback kommer inte att vara särskilt länge, men det var roligt att se dom.
Förra helgen när jag missade den första delfinalen så skrevs det så mycket negativt om programledaren Petra Mede. Det kunde jag inte förstå efter gårdagens program. Hon var kanon!


Cecilia och jag

Lena

Erika, Charlotta och Jan

PamAnn eller?

Cecilia hade beställt en massa sprit hemifrån;)

Vi sålde en hel del...

...och fick ta emot en hel del pengar också

Inte långt kvar till landning eller?

Sen blev det alla hjärtans dag champagne på kvällen

Inga köttbullar

Det blir inga hemlagade köttbullar idag. Inte mitt val. Peter ville hellre mysa med suchi och det passar mig utmärkt. Efter min dåliga humördag så är jag faktiskt lite trött för att rulla köttbullar. Peter har istället lovat att göra det imorgon tills jag kommer hem på kvällen efter Las Palmas.

Skolbalen gjorde sig påmind

Jag fortsätter gå igenom mina mobilbilder. Dessa två bilder är tagna strax innan vi skulle till Sylvias cocktailfest i november. Jag åkte hem till mamma och skulle se över hennes klänningar. Hon brukar alltid ha så mycket hängandes, men istället kom hon ut med min gamla balklänning som jag hade i tredje ring på gymnasiet.
- Snälla du kan väl prova, sa hon
Jag var nästan bombsäker att jag inte skulle komma i den där klänningen igen och blev en aningen paff när den satt som klippt och skuren igen. Okej, på vissa ställen kanske den satt mer åt, men på skolbalen var den faktiskt en aning stor så det var nog därför. Glad i hågen blev jag i alla fall. Inte för att jag tänker använda den igen, men jag ska spara den som ett kärt minne.


Är det inte lite väl tidigt med vårtecken?

Ja så var det där cellprovet avklarat.
Fort gick det och det var inga konstigheter överhuvudtaget!
Ingen kvinna gillar ju att ligga i den där omtalade gynstolen.

På väg dit fick jag se en del vårtecken förutom alla fåglar som kvittrade alldeles underbart.




Knoppar överallt:)

Vaknade på tråkhumör nyss

God morgon!
Börjar redan fasa för min Las Palmas imorgon. Jag vill verkligen inte! Somliga gillar att flyga charter. Jag tillhör dom som totalt avskyr det punkt slut. Nu är det dessutom sportlov. Ja i alla fall imorgon, så kan man räkna att sportlovet har börjat för oss som bor i skåneland. Det kommer att sitta skrikiga  och oerfarna barnfamiljer på varenda rad. NÄÄÄÄÄ. JAG VILL INTE...

Idag planerar jag att gå och ta det där cellprovet som jag aldrig blir klar att ta annars. Har fått kallelser hem, men så har det inte klingat med dagen osv.
Jag MÅSTE ta mig i kragen och sitta på deras öppna mottagning idag och se om dom har tid att ta mig.

Annars idag har jag inga planer. Jag känner mig ganska uttråkad redan och det är ingenting roligt. Jag borde eventuellt se om jag hittar några oattraktiva arbetsskor i och för sig. Fotvänliga. Med dämpning när vi går på det där hårda golvet i kabinen, men hur snygga kommer dom att vara? Vissa säger att ECCO har poppat till sig lite. Man skulle kanske åka till mobilia och se eller?



Åhhhhhh vad jag vill resa bort genast!!!

Färgstark väska från DonDonna




Lila är ju en färg som jag gillar skarpt just nu och så hittade jag denna väskan idag. Det är en DonDonna väska i äkta skinn och den kostar 1295 kronor, Den finns även att få i svart! Tycker den kan vara fin att ha på våren och sommaren, men just nu har jag inte dom pengarna...

Hemligheten med fiskgrytan



Det är detta som är tipset för en god fiskgryta. Man kan använda både lax och torsk. Idag använde jag torsk och skar den i stora bitar och sedan hällde jag även i skalade blåmusslor. Allting gå väldigt fort och till detta serverade jag fullkornsris.



Kanske lite svårt att se, men det blev betyg fyra av fem. Skulle ha tinat torsken först, men det var supergott!

Efter middagen somnade Peter i futonen och när jag väckte honom var det dags för sängen, så nu sitter jag ensam och myser framför tv:n-

Älskling hemma igen

Ja då var älsklingen hemma igen och allt är som vanligt.
Han verkar ha haft et trevligt stopp i Dubai tillsammans med sina två vänner som han hade med sig på kompisbiljetter. Dom har spelat golf varenda dag och njutit av god mat. Micke som har hjälpt oss att sätta upp panel på huset hade varit så tacksam för det programmet som Peter hade planerat.

Nu ska vi bara mysa och kanske blir det lite mer bloggande ikväll.

It takes a fool to remail sain

The arks låt, It takes a fool to remail sain är en gammal goding som dom spelade på radion alledes nyss och jag blev fylld av massvis av nostalgi. Så jäkla bra låt!

Tack för att ni läser!

Det är roligt när man får veta vem som läser ens blogg. Idag fick jag veta ytterligare ett namn och det var en glad överraskning att just hon läste min blogg.

Nu ska jag undersöka lite saker på nätet!

Tokyo i bilder

Jag tänkte fortsätta presentera lite bilder som har funnits lagrade i min mobilkamera en tid. Här nedan visas det ett längre Tokyostopp. 48 timmar var det på och vi var ute och åt suchi. Fanatstisk god. Vi spelade även dart och biljard.














Jag e en sömntuta

Vill inte gå upp ur sängen

I natt någon gång försvann smärtan från höfterna som jag fått i tisdags av sprutorna. Jag kunde ligga på båda sidor igen och i alla möjliga ställningar. Därför var det så skönt att äntligen få lite sömn. Svårt att gå upp när man bara vill stanna kvar i sängen...

Nu äter jag frulle och ser fram emot att få träffa min prins som kommer hem idag. Innan dess ska jag plocka undan och lite sånt. Inga direkta planer mer än att jag ska göra en ny maträtt ikväll. En fiskgryta. Ska gå och handla lite ingredienser till den innan jag ska hämta Peter tror jag.


Bilder från ett av alla mina Dubaistopp


Jag och Stine på guldsouken i Dubai någon gång i vintras

Stine drömmer

På väg hem utanför flyget

En glad Siri och en viss Stig i bakgrunden


Helle (en av mina favoritpursrar) och så Chris

Jag och Merete

Jag och min älskade Dubaikompis Helen Griffis på the Mall of Emirates och café S:t Moritz.
I värmen gick vi in och mindes tillbaka tiden som en gång var i Schweiz och tog en läbbig
varm choklad med en massa sötsaker i:)


Nu blir det inte fler stopp till Dubai för min del denna säsongen då vi stänger ner den nästa månad och snart har vi semester! Jippi!

Min dag fram till nu;)

Nu har jag minsann varit hos frisören och det blev en fuskdeal idag. Jag slopade folievarianten och gjorde en fuskslingning med kan på överhåret. Det gjorde jag sist också och ju mer man gör det desto bättre blir resultatet. Mer liv i håret och det är ju det som jag vill uppnå:)

Om ni undrar om jag köpte väskan?
Nej, det gjorde jag faktiskt inte. Hade lite dåligt samvete efter besöket hos frisören och bestämde mig för att slopa den spontana tanken som dök upp i morse. Nu i efterhand är jag STOLT!

Jag köpte ett par Caroline Herrera solbrillor ombord för några veckor sedan (innan vi fick den shop now katalogen). Dom är jättefina, men nu tycker jag att dom har börjat kasa ner på näsan när jag rör mig. Väldigt irriterande om man nu planerar långa strandpromenader i Thailand. Detta resulterade i att jag gick in hos en optiker. Dom böjde ner bågarna bakom öronen litegrand. Får se om det hjälper.

Jag har tömt min mobiltelefon på bilder. Tänkte se om det finns några bilder jag kan delge mig av i nästa inlägg.

Gå till nästa inlägg NU!

Morgan

För två dagar sedan blev vi inbjudna till lille Morgans barndop.
Han e ju bara så liten och söt!




Titta så liten han var bara några dagar efter födseln



Några dagar gammal i sin fasters trygga och stora famn


Stoltaste pappan i världen (min lillebror Kristoffer)


Inbjudningskort


Sötnos


Mediehora

Alla har ju tittat på Big Brother någon gång i sitt liv ellerhur?
Jag surfade på Youtube idag och kom över den här låten?
Tror t.o.m att jag kunde texten in och utantill.
DET är PINSAMT!

Handväskan behöver jag mer än färgade slingor

Nu är jag helt klart med nödträningen.
SKÖNT!

Imorgon kommer Peter hem. Vi har inte sett varandra sedan i torsdags i förra veckan. Alltså imorgon en vecka precis.

Jag ska till frisören idag och egentligen så har jag haft tid både för hårbottenfärg och slingor, men i morse när jag vaknade kände jag att det skulle bli för dyrt. Jag behöver inte ha slingor nu eftersom vi ska till Thailand och det kommer ändå att bli solblekt. Sedan så såg jag en handväska igår i stan som jag gärna vill ha. Tyvärr är det inte äkta skinn. Det fanns en äkta läderväska som var hundra gånger snyggare, men den kostade också multum. Jag har ingen snygg väska och jag behöver verkligen en. Därför rök slingorna!
Det blir en handväska istället.

Idag sänkte Riksbanken räntorna med en hel procentenhet. Helt sjukt!!!
Bra för oss!


Nu ska jag avnjuta en god frulle och surfa lite på nätet!

Mardrömstest

Efter att jag i natt drömde om att jag inte klarade testet på nödträningen så ska jag läsa lite på det nu. I drömmen så grät jag floder. Det var helt andra frågor än dom som jag hade gjort här hemma.
Apropå i natt så blev det överhuvudtaget knappt någon sömn. Jag var så öm på båda mina sidor av höfterna.

Nu frukost!

GRATTIS

Jens har fått nytt jobb och jag är sååå glad för hans skull. Jag vill bara skrika ut min glädje, men jag väntar till dess att kontraktet är påskrivet. Jettime är det nya flygbolaget som han ska bära uniform för. Ett charterbolag, men dom vill också betjäna den sk ad-hoc chartermarknaden. Det betyder att grupper flygs ut t.ex sportevenemang och mässor. Låter spännande.
Grattis Jens!!!
Äntligen!!!

Boktips

Boktips!
Två bra böcker som jag läste i Dubai.

Nr 1:
Allt för min syster skriven av Jodi Picult

Handlar om en trettonårig flicka som vid redan vid födseln fick agera donator till sin cancersjuka storasyster. Hon har fått nog och vill inte donera sin ena njure, men utan den så kommer hennes syster att dö. Hon uppsöker advokat och stämmer sina föräldrar för att få rätten att att bestämma över sin egen kropp. Boken är mycket spännande och skrämmande och har mycket hög snyftfaktor. Överraskande och oväntad vändning i slutet som du aldlig kan gissa dig till.

Nr 2:
När livet stannar skriven av Malin Sävstam

Visste inte förrän jag började läsa boken att författaren är en gammal SAS-kollega från Stockholm. Hon berättar om Tsunamikatastrofen och om hur hon och hennes äldsta som Axel genomlevde de första åren efter den. Dom förlorade sin pappa/man och två syskon, dotter och son.
Boken har väldig hög snyftfaktor och du kan inte lägga från dig boken när du väl har öppnat den. Den efterlämnar eftertänksamhet.

Flänga fram och tillbaka;)

Done!
Fy fan vad ont det gjorde idag igen. Det sökte mig riktigt ordentligt och nu är jag självklart öm och halta-Lotta igen i alla fall i två dagar. Inflammationen hade kommit tillbaka:(
Vi ska försöka gå till botten med detta och varför det jämt kommer tillbaka. Det finns uppenbarligen någonting som inte är bra för mina senor. I morgon ska jag ringa IMC på Hemfeldtsgatan och se om jag kan få tid till att göra inlägg för fötterna. Jag pronerar ju med båda fötterna och har redan fått riktiga löpskor utpassade efter mina fötter, men till andra skor vore det bra att ha inlägg.
Nog med detta för stunden!!!

Det var himla trevligt att träffa Camilla och även om det är roligt att träffa hennes lilla son så var det kul att få lite kvalitetstid tillsammans. Vi fick tid att prata vuxensnack;)
Skvaller!
Camilla har alltid någonting som är intressant att skvallra om!
Sedan var vi på ZARA som har rea på hela övervåningen. jag köpte två tröjor för respektive 39 kronor. Det ni!

Just nu har jag lagat mat inför ikväll. Kålpudding på mammas vis. Mmm så gott!

Snart ska jag bege mig in till Limhamn "city" och träffa Emma och Jens. Jens har varit på intervju idag och jag är väldigt nyfiken på hur det har gått.
Emma är sjukskriven och har ledigt veckan ut.

Senare ikväll blir det bara mys.

Se till att få detta överstökat

Jag ska faktiskt köra nu och lämna in dom där viktiga papperna till advokatenoch sedan ska jag träffa Camilla på en fika och det ser jag verkligen fram emot.

Kl 15 ska jag till Cura-kliniken igen och få sprutor i mina höfter. Tror att det är därför som jag har sovit dåligt i natt. Är så himla nervös. Det gör alltid så ont att jag fasar för det där klockslaget.

Nu måste jag köra!
Bältet på!!!!

I hate this part, Pussycat Dolls

Dagens musikvideo blir I hate this part, med Pussycat Dolls. Låten har jag bara spelat på min ipod ett tag och jag har aldrig förr sett videon. Jag hade en helt annan video framför mig än den här. Detta är en typiskt sådan "visa upp mig video" som tjejerna kör.
Skit samma. Låten är super och bra att träna till!!!

Dagis på Kastrup

God morgon!
Jag kom hem igår från Dubai och jag har haft det underbart härligt som vanligt. Bara slappat. Läst ut två bra böcker som jag lånade från biblioteket i Limhamn. Gjort alla questionarie inför nödträningen på tisdag nästa vecka. Solat och tränat och ätit god mat så klart!

Så kom jag hem och fick ta itu med verkligheten. Detta innebar att det var lite motigt. Jag kunde för det första inte öppna upp en bifogad fil som jag hade fått skickat till mig av Peter. Ett brev som han hade skrivit om bestridningen angående balkongen. Dokumentet var skrivet i WORKS och det är satans svårt att öppna upp det i datorer som inte själva har det programmet. Det brukar ju vara WORDS ordbehandlare som är den vanligaste. Jag försökte på jobbet. Jag försökte hos pappa. Jag försökte på ett internetcafé och sedan lyckades jag inne hos min granne. Tack och lov hade hon skrivare. Det var ju det som jag behövde för att printa ut brevet som jag sedan ska lämna in personligen idag.
Ja en enda sörja, men efter mycket annat motigt som hade med samma ärende att göra så lyckades jag till slut få ihop ett prydligt brev med många bifogade bilagor. Nu är jag klar för en fight!!! Ha!Ha!Ha!

På kvällen igår var jag jättetrött, men man har ju saknat att prata med sian vänner och sin familj så jag ringde till Emma och Jenny och sedan pratade jag lite strunt med kära mamma också.
Vi har fått inbjudan till dopet av min brorsson nu. Den 28:e mars på Morgandagen. Väldigt passande. Grejen är den att dom pratade om ett annat datum frpn början. En vecka tidigare och nu har jag requestat ledigt den dagen och nu vet jag inte om jag lyckas bli fri på självaste dopdagen. Så är det med mitt jobb....

Så har jag gått och filat på en idé länge nu, men jag vet inte om den är bra. Jag vet inte heller varför den idén inte redan är kläckt av någon annan och detta gör mig osäker på om det är bra eller dåligt.
Tänk på alla dom som träffar någon annan flygande på jobb och blir förälskade. Det finns ju många par på jobb. Äldre som yngre. Inte bara på SAS. Det finns ju fortfarande andra flygbolag på Kastrup. För dessa människor blir det ju lite avancerat att få ihop vardagen när man får barn tillsammans. Det är ju tillräckligt svårt för dom familjer som bara har en flygande förälder. Då tänkte jag att det vore perfekt att ha ett dagis på Kastrup. Befriande för föräldrarna som slipper pussla ihop med barnvakter och mormor och farmor osv. Kanske också bra för barnet som får en trygg plats att vara på samtidigt som han/hon får träffa andra barn i samma situatíon. Det måste ju bli ett nattdagis. Varje barn måste ha sin speciella sovplats som bara är för honom/henne.
Jag filar fortfarande på idén men det är kanske inte något bra och därför hade jag velat ha lite synpunkter. Både negativa och positiva. Är detta i praktiken helt möjligt? Hur skulle ett sådant projekt startas?



Dubai næsta

Nej nu får jag skærpa mig med svordomar! Førlåt! Nu ær jag i alla fall på bættre humør igen. Skønt! Jag kan bli rædd før mig sjælv ibland. Ha! Ha!

Ær på jobbet nu. Har druckit min kaffe latte som vanligt och om en halvtimmes tid ska jag ha briefing. Ær lite trøtt, men flygtiden ær kort och sen ska jag sova i en underbar sæng i några timmar. På måndag morgon (Dubaitid) kommer jag och min besættning flyga hem med det flyget som Peter kommer in med. Vi jobbar om varandra helt denna omgången tyværr, men snart har vi ju semester och då kommer vi att ses varje dag.


Apropå semester. Vi ska ju till Koh lanta som sagt och idag har vi bestæmt att vi ska bo vid Long beach. Dær finns det tillgång till ett bra gym och lite thaiboxning som vi tænkte prova. Kan ju bli lite roligt.

Long Beach

Ja vad ska jag mer skriva om innan jag læmnar landet?

Jo jag ska tacka caroline før all hjælp tidigare idag. Nu håller vi på att skriva ihop ett brev som ska redovisa allting før den dær satans balkongen. Tænk att vi fortfarande inte ær fria från den dær lægenheten. Det ær helt sjukt egentligen. Inte så konstigt att den dær firman har gått i konkurs. What comes around goes around. Ska førsøka att inte tænka på det længre. Jag får tillita mig på høgre makter och lite positivitet och god vilja. Det var som en god væn sa. Det viktigaste ær att vi ær friska. Jo, det ær væl så man ska tænka. Hælsan ær viktigast...

Nu ska jag gå.

HA DET GOTT!

Pisshelvete

Idag är jag på pisshumör. Ursäkta språket...

Jag trodde verkligen att vi kunde lägga balkonghelvetet på hyllan nu. Det var ju för över ett år sedan som vi fick en faktura på ett tredubbelt så högt belopp som var överenskommet. Nu visar det sig att firman har gått i konkurs och då tar konkursförvaltaren över alla grejer och ska driva in pengar utan att ha någon aning om vad vi har blivit utsatta för. Fy fan vad orättvist! Jag är så jäkla ledsen och förbannad och har ingen lust att börja dra i dessa trådar igen, MEN det är vi tvungna att göra.

En gammal klasskamrat till mig, Caroline arbetar numera som jurist. Hon har varit till stor hjälp idag och det känns mycket bättre nu när vi har fått en del tips och råd.

Ja som sagt. Jag reser snart till Dubai på en minisemester. Jag ska jobba alltså, men det känns ju alltid som en minisemester. Jag har med mig böcker, nödträning, ipod och korsord. Jag hoppas på bra väder, så jag bara kan ligga och slappa vid poolen.

Jag ska nog bli sjuksköterska

Jo då. Filmen var bra. Absolut sevärd, men man är ju lite nere när man lämnar biografen. Tom Cruise är alltid bra. Jag tror inte att han har gjort en enda dålig film någonsin.

Nu är vi trötta och ska sova. Imorgon åker jag till Dubai och det ser jag fram emot. Jag ska bara slappa och läsa böcker. Sola och lyssna på musik. Träna naturligtvis. Det har jag faktiskt gjort idag också. Bra jobbat Charlotta!

Idag har jag även börjat göra mina nödträningsfrågor. Det verkar vara fokus på medical i år. En hel drös med frågor. Ibland undrar jag om det är inför en sjuksköterskaexamen jag pluggar. Helt ärligt! Det tog mig två timmar att lösa det första frågehäftet och då har jag ändå bemödat mig med att köpa OM-A och OM-B. För er som inte flyger är detta våra manualer som vi har ombord. I dom står det allt som vi ska kunna och lite till förstås.

Mina vänner. Nu ska jag sova. Imorgon har vi en hel lista med telefonsamtal som vi ska klara av innan träning och lite strumpbyxeshopping;)

Puss och natti natti

Tom Cruise vann dagens idag...

och vinnaren blev Valkyria

Tips tack!!!

Måste hitta någon annan bio. Peter vill inte gå i Lund. *Snyft*
Nåja, vi ska säkert hitta något annat.
Problemet att gå på bio med sin sambo är att vi inte alltid vill se samma typ av film. Romantik och drama är uteslutet. Annars hade ju både Australia och Changeling varit bra alternativ.

Har ni några tips?
Gärna nu!!!

Lund istället för Malmö?

Det blir nog "Benjamin Buttons otroliga liv" som vi ska se på bio ikväll. Där finns ett problem bara. Det är att vi vill se den tidiga visningen men i Malmö finns där bara en visning idag och den börjar kl 21.00. Jag måste fråga Peter om han kan tänka sig att se den i Lund istället. Där börjar den nämligen 17.30. Jo visserligen lite tidigt, men den är nästan tre timmar lång.

Nu är jag på väg till gymet. Peter har redan begett sig. Vi hade en kvinna här på besök i morse som ville sälja på oss larm och det var mycket intressant.

Eftermiddagstrött

Det blir bio imorgon med älsklingen istället. Gud vad jag känner mig sliten. Tyvärr börjar jag känna ömhet i höfterna igen efter träningen men nu skiter jag snart i att det gör ont. Snart ska jag köpa träningskort på ön och då ska jag välja gym och spinning eftersom aerobic inte ska vara så vänligt just för höfterna:(

Jag har varit med Marie och Noa hela eftermiddagen och kom just hem. Jag får aldrig nog av hennes lilla flicka. Maries mammaledighet är slut nu. Hon ska på kurs i Stockholm den nionde februari. Känns konstigt. Tiden går så fort liksom.

Ikväll blir det korv stroganoff. Inte speciellt hungrig. Blev bjuden på lunch innan och det blev pannbiffar som jag älskar.

Ikväll ska jag leta efter något mysigt ställe att bo på när vi ska resa till Koh Lanta. Skönt att ha bokat någonting dom första dagarna.

Mammut eller Changeling?

Jag känner för att gå på bio ikväll, men jag vet inte om Peter och jag har samma önskan av film. Vi har ju fått lite biobiljetter i julklapp. Jag är nyfiken på den där nya filmen som heter Mammut av Lukas Modysson. Med b.la Michelle Williams.

.

En annan film som jag är nyfiken på är  changeling med Angelina Jolie. Undrar om den har kommit till svenska biografer ännu?

Dreamgirls, one night only


Träna satan

Igår blev det tacos och vitt vin och en bra film på tv. Mysigt!
Jag var duktig och tränade igår! Är faktiskt på väg igen till gymet och ska träna satan. Skönt!!!!

Jag ska träffa Marie och Noa en stund i eftermiddag. Noados som vanligt. Behöver det för att må bra. Jag skulle gärna vilja träffa Morgan också som är min brorsson, men det får jag göra en annan gång. Hade varit trevligt om dom kom hit spontant en dag och hälsade på.

Jag är lite stressad. Ska vara på gymet om 14 minuter. Det är Peter som har en tid att passa. Han tränar ihop med någon nu nämligen. Jag måste hinna med att ladda hem en låt på min ipod somjag hörde precis.

Bränn fett!

Ja idag är det dags! Idag ska det tränas järnet! Nu ska det brännas festt! Fyra kilo vill jag gå ner och det hinner jag knappast till resan, men två kanske...

Alldeles strax ska jag lämna in mina arbetsskor till skomakaren och sedan ska jag slänga en del skräp på tippen. Kanske dricka en latte på ILVA eftersom jag ska hämta min kärlek strax efter 13.00.

Läggdags

Guuuuuuud vad trött jag är nu!!!
Jag har tittat på Beck och alldeles nyss såg jag slutet på en kärlekskomedi med Kate Winslet och Cameron Diaz somheter Holiday. Jag har sett den förut, men den är jävligt bra!!!
Nu ska jag snart lägga mig och alla nyfikna frågor har jag fått svar på. Med andra ord så kan jag sova gott. Förhoppningsvis.
Imorgon kommer älsklingen hem från Dubai.
Imorgon tänkte jag faktiskt börja träna igen. Måndag. Den första dagen på en ny vecka och influensan är över.
Sov gott!!!

Broken strings, James Morrison feat Nelly Furtado


Lek i sänghalmen

Jajamensan! Det händer mycket när inte jag är med ute. Herregud säger jag bara! Lite synd bara att jag inte får ta del av allting. Ja det känns så. Jag får aldrig reda på dagens nyheter. Gårdagens kanske. Lite trist! Det kommer ju fram förr eller senare ändå...
Jag är i alla fall glad att det blev lite gungning i sänghalmen igår för några (inga namn nämnda). Ha! Ha!

Okej. Min dag hittills. Vaknade av ett sms från Peter och kunde inte somna om. Jag började städa istället. Plocka undan och rensa i köksskåpen. Detta p.g.a att pappa skulle komma kl 12 och koppla in vår induktionshäll. Då ville jag ha lite ordning och reda så att jag sedan visste vad som skulle inhandlas. Det är ju lite annat nu när man inte bara har ugn. Plötsligt kan man koka ris, potatis och spaghetti utan att köra igång ett helt projekt. Helt underbart.

Pappa kom prick klockan tolv och det blev superbra och jättefint. Det känns som  vår köksö är komplett nu och det känns underbart! Sedan drack vi kaffe och åt en kaka under tiden vi läste instruktionsboken.


Induktionshäll på plats äntligen

Sedan när pappa hade kört hem så begav jag mig till IKEA. Väl där köpte jag två nya kastruller som är anpassade till induktionshällar. En på fem liter respektive tre. Jag köpte även lite smått och gott som alltid kan vara bra att ha.
Efter det bar det av till Willys och där storhandlade jag allt möjligt. Kul at kunna köpa helt andra saker nu när man kan steka och koka. Vissa saker tar man för givet, men livet är ett projekt utan spis vill jag lova. Det blev ägg, falukov, spaghetti, råris, kornris, köttfärs b.la.

Nu ska jag bara stuva in allting och glädjas åt en hemmalagad god middag till mig själv.

RSS 2.0