Blev nästan fri hela dagen idag

Jag har haft standby sedan klockan 06:00 i morse och blev uppringd först klockan elva och då sa trafikvakten att jag kunde avsluta min standby för att sedan checka in tidigare imorgon bitti. Nämligen 05:20 och en dubbel Stockholm, men det är okej. Jag fick ju nästan en fridag idag och jag har hunnit med så mycket redan.

Jag tog en fika med Marie och Noa. Det var kanske två veckor sedan sist och Noa har redan utvecklats rejält. Nu kan hon sitta själv och resa sig själv om hon håller i något. Åh så söt hon är. Limhamns egna lilla prinsessa. Hon förtrollar alla som vi möter. Alla ger henne det där lilla gulliga leendet ni vet när man bara vet att det betyder att Noa är såååå söt.

Jag blev av med min lilla mobilstrumpa igår så jag fick köpa mig en ny idag för 69 kronor. Vill skydda displayen ju.

Sedan så köpte jag igår en lång stickad väst till min svarta poloklänning och det blev superfint! Blev väldigt nöjd. Man kan ha det både till vardags och till fest. Kan det bli bättre?

Detta blir mitt sista inlägg idag då jag inte har någon dator  hemma för tillfället, men snart är allt som vanligt igen.

Kramen

Ni var så satans oförskämda!

Hej!
Jag var lite ur gängorna igår. Ganska så deprimerad faktiskt! Detta orsakades av ett större sällskap Stockholmsdamer som reste hem från Rom och jag jobbade ombord på denna flygning. Fy fan för "fina" damer och så jäkla stöddiga och tuffa dom blir i sällskap med varandra. Jag var så arg igår att jag både grät och kokade av ilska.
För att göra en lång historia kort så tog smörgåsarna som vi säljer ombord i Europa slut. Typiskt absolut! Vill bara markera att vi på SAS redan slänger hundratals mackor om dagen eftersom det på en del fygningar inte säljs någonting alls. P.g.a av detta så är det bara lastat en viss uträknad procentdel. Om detta är bra eller dåligt har vi säkert olika uppfattning om och jag orkar inte gå in i någon djupare diskussion idag. Det är inte vi som arbetar ombord som bestämmer catering eller priser och detta fattar inte ALLA våra passagerare. Jag fick stå och ta emot så mycket skit från dessa damer att jag nästintill blev mållös. Dom pratade över mitt huvud och jag hörde ALLTING! Det pratades om att vi snart skulle gå i konkurs och tur var väl det. Det pratades om att det var alldeles för dyrt ombord. Det hånskrattdes riktigt högt och dom var ALLA riktigt riktigt oförskämda. Dom pratade om våra jobb! Dom hånade mig och mina kollegor rent ut sagt. Till sist svarade jag med att jag fick höra samma historier om och om igen och att jag var mättad. Det stod mig hit upp och så visade jag med handen på halsen. Detta kunde inte riktigt accepteras och en av damerna som visade sig vara en sk ledare för sällskapet ville ha mitt fullständiga namn ögonblickligen. Hon skulle skriva rapport!

Hon fick mitt namn och vi fick hennes. Pursern ombord skulle skriva en motrapport. Hon känner mig och vi har arbetat mycket tillsammans och hon vet att jag normalt är en trevlig och glad tjej, men hur mycket ska man tåla? För några veckor sedan slängdes det en påse nötter i huvudet på mig och jag kallades bitch för att maten ombord enligt honom var liknande hundmat. Man kan inte bara ta och ta och ta. Till slut måste man fan ge tillbaka!
Egentligen tror jag aldrig att det skrevs en rapport på mig eftersom vi inte fick in någon när flygningen var över. Många passagerare tycker att det är roligt att skrämmas. Återigen oförskämt!

Medvetet val att køpa før små skor

Jag køpte nya uniformsskor hæromdagen. Likadana som tidigare, samma modell. Peter kaiser. Problemet har varit tidigare att dom har blivit uttøjda och alldeles før stora. Jag har fått anvænda sulor och har fått knipa med tårna før att hålla skorna på plats. Dærfør køpte jag en halv storlek under min normala storlek. Det kændes som ett bra beslut eftersom detta ær tredje paret ut, men gud så trånga dom ær. Aj! Aj! Aj! Det ær bara att hålla ut. Snart blir dom sækert helt perfekta!

Jag ær på jobbet nu! Klockann ær 8:25 och jag har fått en Rom tur och retur på min standby idag. Jo det ær væl okej, men det hade varit skønt med ett nattstopp før att slippa pendla fram och tillbaka hela veckan...

Jag och Peter kom underfund med igår att man betalar ræntan på sitt boende i efterhand. Med andra ord så drar dom ræntan før september månad først nu. Detta var lite trist eftersom vi båda trodde att det var sista gången som vi betalade rænta på lægenheten vid førra månadsskiftet! Jævla skit! Det var ju tur att vi kom på det! Annars hade man ju blivit chockad nær det var så mycket draget på kontot!!!

Ja mina vænner! Ha en underbar dag!

Separationsångest

Jag har nyss drabbats av separationsångest. Åh vad jag inte vill jobba imorgon. Åh vad jag inte vill ha standby nu i fem dagar. Åh vad jag inte vill att Peter ska åka till Seattle imorgon. Jag saknar honom redan. Det känns liksom lite sorgligt. Jag vill bara vara hemma och mysa.

Sedan så har man vant sig vid att Sylvia alltid är hemma, men imorgon börjar hon jobba igen efter mammaledigheten. Ha! Ha! Man vänjer sig fort vid saker och ting.

Jag ska förresten lägga in lite bilder  på träffen hemma hos mormor, men jag ska först lägga in dom i datorn osv...

Nu ska jag se film!
Natti!


Ungefär så här

Detta var gjort sedan en tid tillbaka



Det som återstod på framsiden var ju vardagsrummet och det ser ut såhär idag



En bit på vägen igen;)


Aldrig mer!

Ja då var panelen nästan uppsatt. Alldeles strax är den klar och det ser jättebra ut! Det är skönt att slippa se den röda färgen på gipset. På något vis ser det ut mer som ett hus nu om ni förstår. Visst det återstår att fixa trädgården på framsidan, men det får blo nästa projekt. En sak i taget!
Vi har inte renoverat vårt hus. Vi har byggt ett nytt hus i den gamla stommen. Kan man säga så? Det har varit ett jäkla meck vill jag lova. Aldrig mer! Aldrig mer!

Vilse i Bokskogen

Nu är Micke och Peter i gång med paneluppsättning igen. Äntligen! Det var ett bra tag sedan sist och det vore roligt om framsidan blir klar och det blir den förhoppningsvis snart!
Jippi!

Själv har jag en lugn morgon framför tv:n och datorn. Ska snart äta frukost och sedan ska jag köra och slänga lite sopor på tippen. Det är ett fantastikt höstväder idag. Funderar på en tur i bokskogen. Bara jag inte går vilse. Det har nämligen hänt mig för drygt ett år sedan och det var inte roligt! Det var jäkligt obehagligt eftersom klockan tickade på och mörkret började komma. Jag tror att jag irrade omkring i skogen i fyra timmar istället för en timme som det var tänkt från allra första början. Tack och lov kom jag fram på en golfbana och tog en bild på en av banorna. Närmare bestämt på en tee. Jag tog en bild på skylten av en av teeerna. Kan man säga så? Jag skickade den till Peter och han kunde avläsa att det var Bokskogens golfbana. Han hade ju GPS på den tiden och vägledde mig till golfhuset och där hämtade han mig. Alldeles stelfrusen och rödgråten.
Stackars mig!

Vi åkte direkt till restaurang Davidhall och jag drack en varm eller två stycken glögg med sprit i! Allt för att få tillbaka värmen!

Passagerare tror nog att vi inte genomskådar deras trams

Godmorgon!
Det var en anonym läsare som kommenterade mitt inlägg om "typiskt SAS" och jag misstänker vem som skrev det. Jag tycker att ni ska läsa det! Det var verkligen roligt eftersom denna pesonen arbetar på Sterling och deras passagerare visade sig alltid jämföra allting med SAS. Hos oss skulle allting vara bättre än hos dom! Jag fattar bara inte varför människor/passagerare ska starta konflikter hela tiden. Ni vinner ingenting på att göra det! Tvärtom! Vi är så fucking trötta på ert tramseri. Ni är vuxna människor och fattar förhoppningsvis era egna beslut. Det är ni som bokar resan. Inte vi! Ni har ett val innan ni sätter er ombord hos oss på SAS. Snälla uppför er! Det blir en mycket trevligare stämning ombord och vi kommer att ha mycket trevligare tillsammans. Jag lovar!

Typiskt SAS

Fy fan för sura gamla otacksamma passagerare. Det är som att höra på en cd-skiva som har hakat upp sig. Jag har hört samma gamla klagosång om och om igen och JAG ORKAR SNART INTE MER!
"Typiskt SAS"! Alltid när något går galet och inte som förväntat så är det "typiskt SAS". Det kan också jämföras högt och tydligt om vilka andra bolag som är bättre än det värdelösa SAS. Hos oss är ju allting dyrt. Vi har ingen service. Allting kostar ombord. Vi är alltid sena. Det är alltid dåligt väder. Kaffet är för kallt. Maten smakar inte gott. Det finns aldrig specialmat när man har beställt. Det är ju mycket bättre på STERLING och vad hörde jag idag. Jo visst ja. Spanair.

Vi flög charter idag för Apolloresor. Ungefär halvdelen av våra passagerare var sk "no meals". Passagerare som tycker att det är för dyrt att köpa flygplansmat när dom bokar sin biljett. Vi har en lista ombord så vi är väl medvetna om vem som ska ha och vem som inte ska ha. Det finns nämligen dom som alltid ska prova att mörka.
Idag fanns det flera stycken som klagade på att dom var hungriga. Tro fan det! Klockan var ju 6:35 när vi lyfte från Kastrup. Ingen hade väl hunnit med att äta frukost.
Då har dom mage att tigga till sig lite bröd och smör, men dom har inte råd att betala för det! Det stör mig enbart för att dom andra passagerare har betalt för det dom får ombord!

Förlåt! Jag är väl lite kinkig idag! Trist bara när man får höra massa skit hela tiden. Man ger så mycket av sig själv. Man springer fram och tillbaka hela tiden för att uppfylla deras önskan och ändå. Typiskt SAS!

TYPISKT SAS!!!

Ordning och reda

Luckan till köket blev perfekt och i och med detta fick vi dessutom lite ordning i skåpen. Aldrig fel! Vi har fortfarande inte packat upp saker från sina förpackningar. Det gjorde vi idag och det kändes lite som på julafton.

Vi har handlat massa vin och öl också på netto i Danmark. Bra att ha hemma och ifall man får oväntat besök. Sedan planerar vi inför en fest så småningom.

Jag är lite besviken att jag ska jobba imorgon. Hade ansökt om en ledig dag, men icke så nicke. Imorgon blir det Kreta fram och tilbaka.
Tjohooooo:(

Nu ska vi äta rester från gårdagen!

Kramen så länge


Tunghäfta

Godmorgon.
Ännu en natt med lite sömn och imorgon ska jag upp i ottan! FAN!

Idag ska jag hämta Peter i Kastrup då vi ska vidare till interstudio o Köpenhamn och hämta den skadade luckan till vårt kök! Den har antingen bytts ut eller lagats, men nu är den tillbaka och den kommer göra vårt kök ytterligare mer komplett.
Jippi!!!


Min nya klänning

Har verkligen försökt hitta en bild på min klänning som jag köpt idag på Gina Tricot. Den heter Molly Turtleneck och den ser ut ungefär såhär, men i svart.


Vad tycker ni?

Have a heart slog ut mig helt

Åh vad jag började gråta när "idol-Anna" blev intervjuad av juryn och dom bad henne sjunga "have a heart" igen. FAN vad grym den tjejen är! 16 år ENDAST!

Sedan har jag noterat några andra bra blivande artister. Tyvärr fick man ju inte höra alla lika mycket, men det kan man säkert gå in och göra på kanalens hemsida.

Loulou är en grym tjej med en fantastisk soulröst! Det strålar om henne när hon sjunger!

Johan Palm, även han 16 år. Så spröd och så jävla bra!!!

Sepideh, en av systrarna Vaziri. Ja vad ska man säga? Hon är ju en färdig artist redan! Wow!

Sist men inte minst. Nils! Han är en art för sig och både rolig och bra. Sångrösten är inte den bästa, men i helhet med allt så är han en av dom bästa. Idol kan inte undvara honom!

Händelserik dag med många möten med olika barn

Min dag har minst sagt varit hektiskt fram till klockan 16 i eftermiddags. Jag hade en mycket trevlig fika med Camilla och hennes son Alvin och Linda på Espresso House.


Camilla och Alvin





Linda som inte ville bli fotograferad, men hon e så söt a la naturell

Sedan skildes vi åt och jag gjorde lite inköp på Gina Tricot. Det var ju egentligen inte meningen, men jag fick plötsligt en enorm köplust. Jag köpte en poloklänning i svart. Nya leggings och sedan svarta mönstade strumpbyxor. Jag behövde uppdatera garderoben.

Sedan skulle jag träffa Madde och hennes lilla Tilde klockan tre i slottsstaden, men dom blev en smula försenade på BVC och därför hade hon inte tid att fika så länge. Det blev nästan lite stress. Man fick typ svepa sitt kaffe innan hon var tvungen att lämna, men dom är mitt uppe i flyttkartonger så jag är förstående. Jag fick i alla fall träffa Tilde och hon har blivit stor. Tre månader och något att grabba tag i.


Tilde

Sedan har jag varit inne hos grannen som vanligt och Zack satte i sig gröt helt ensam. Duktig gubbe.


Zack

Sist men inte minst har jag och Sylvia gått en kvälls powerwalk med Zack som somnade ganska omgående och var så yrvaken när vi stannade utanför oss på Frisksportaregatan. Med mössan på sne´!


Sötis

Ja och nu har jag precis gräddat klart min skaldjurspaj. Jag hoppas att den ska smaka nu när jag ska sätta mig framför tv:n och titta på idol och "vem kan slå Filip och Fredrik?".

Stövlarna befinner sig i garderoben nu

Så nu har jag hämtat ner mina svarta stövlar från vinden och accepterat att det är höst, men det gör mig ingenting. Jag älskar ju hösten och välkomnar den med öppen famn.

Jag måste hoppa in i duschen nu eftersom jag ska träffa Camilla och Linda om en och en halv timme och sedan ska jag träffa Madde med hennes lilla Tilde efteråt. Fullt upp med andra ord!

Jag har sovit uselt i natt och borde vara tröttare kan jag tycka, men än så länge är det inte så farligt. Inbillade mig att jag hörde märkliga saker i huset hela tiden och mitt hjärta slog hårdare och fortare varje gång. Just då mitt i natten och när man är ensam känner man sig väldigt liten och sårbar...

3 is a fucking magic number, yes it is...

Ja då var alla ärenden uträttade nu och jag har hängt en stund inne hos grannen. Mysigt som vanligt!
Jag har kopierat en massa kvitton idag hos Pierre på Modulenthus. Säkert 150 stycken! Sen som tack för hjälpen bjöd jag honom på lunch mitt över gatan och då hamnar man på FORUM. Förvånansvärt gog mat måste jag erkänna!

Jag har precis stängt av en tjänst på mitt 3-abonnemang. Nämligen den störiga ringsignalen "3 is a magic number"! Åh vad jag tycker den är enerverande! Jag tror att ALLA vet vilken det är. Den etsar sig fast när man en gång har hört den. Först funderade jag på att ersätta den med en annan låt, men kunde inte bestämma mig för vilken jag kunde identifiera mig med. Nu har jag en vanlig hederlig ring ring signal. Tills vidare fungerar det alldeles perfekt för mig!!!

Jo nu har jag nästan bestämt mig för att börja träna på ön. Friskis och svettis och ta ett två-kombinerat kort. Gym och jympa som dom kallar det för. På autogiro skulle detta kosta mig 300 kronor i månaden. Det är mindre än det jag betalade på SATS och då hade jag ändå rabatt genom jobbet. Den tiden är nog förbi nu tyvärr...

Apropå träning! Nu ska jag gå ut och gå en promenix!

I sann Maddeanda

God morgon!
Nu längtar jag till vår rörmokare kommer hit i nästa vecka och ställer in värmeslingorna på golvet så att det blir jämnvärme i hela huset. På vissa ställen är det nämligen iskallt när kylan utanför gör sig påmind.

Stackars Peter fick gå upp kl 04.00 i morse. Fy fan vad tidigt! Check in kl 5:00. Det är omänskligt! Det enda positiva med att börja jobba så tidigt är att vi får betald taxi. Annars hade detta inneburit att jag också skulle ha gått upp i ottan för att köra honom till tåget! Efter en Chicago är inte det så kul vill jag meddela!

Nu har jag lite ärenden som jag måste ta tag i och jag lär nog inte bli klar förrän efter 17 och sen ska jag bara slappa i soffan och titta på tv!

Jo det är en sån dag idag! Dessutom är jag deppig eftersom jag har börjat få känning i vänstra höften nu. Inte roligt!

Jag tycker att alla ni som läser min blogg ska gå in på nedanstående blogg och läsa Maddes blogg. Madde var en tjej som dog i cancer för några dagar sedan och nu försöker man spara in pengar till cancerfonden i hennes minne. Att läsa hennes kamp och hennes mammas och pojkväns. Det går inte utan att känna gråtklumpen i halsen.
Då känns livet ganska skört! Peter C Carlsson har startat denna insamling! Han är en ängel...

www.enbart.blogg.se


Vilken ugg ska jag välja?

Har tittat runt på internet och tror att dessa blir snyggast.
Både i höjd och färg, men svart går kanske alltid hem eller?

Klicka för att se nästa bild

Vad hade ni valt?

Stickade Uggs är ingen modemiss!!!

Hej!
Nu är jag hemkommen och allting har varit super! Ibland känns våra stopp som lite semester. I synnerhet om du lyckas sova när du själv bestämmer att det är dags. Det kan ju lätt bli ett problem med jetlag i kroppen.
Återigen var det en super besättning. Många skratt ombord hela tiden...

Jag gick och strosade lite i stan och fick shoppat mig lite id- make up. Den bästa kan jag tycka, men den är så dyr här hemma. Bra att passa på innan dollarn stiger igen.

Sedan har jag gått och tittat på ett par skor. Uggs, men stickade. Först tyckte jag att Uggs var skitfula och det tycker jag delvis fortfarande. Originalet kan jag tycka är en total modemiss, men dessa stickade tycker jag är fina. Fortfarande lite osäker, men jag åker snart tillbaka igen. Vad tycker ni om dessa?


Klicka för att se nästa bild

Dom är dessutom billigare i USA!!!
Nästan 1000 kronor som skiljer!!!


Chicago næsta

Hej allihopa!
Nu ær jag på basen och ska alldeles strax flyga till Chicago!
Vi hørs och ses snart igen!

Kænns lite motigt att arbeta på helgen men næsta helg ær jag och Peter lediga tillsammans!
Jippi!!!

Vi skulle egentligen stællt till med fest, men det blev så stressigt och vi har inte varit fria samtidigt så att vi har kunnat planera. Vi ska snart stælla till med fest eftersom vi GÆRNA vill træffa alla våra vænner i vårt hus snart!

Kram

Om du var här

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/musikvideor/article3348482.ab

Om ni gillar Lena och Orup. Kanske har varit på deras show eller funderar på att gå nu i höst?
Gå genast in och klicka på länken och se deras nya video! Om du var här!

För att hålla dig varm och hel...

Jag fick min lilla mobilstrumpa idag. En grå variant som jag tyckte var fin. Man är ju rädd om sin mobiltelefon nu när skärmen är så stor dessutom.

Typ en sån här, men grå och utan slag (vikningen)

Sen hade Peter även fixat min Louis Vuitton klocka. Remmen var sönder och det var en lös sak inne i uret som dom lagade till mig i Peking! Toppen! Så nu kan jag använda min fina klocka igen!

Middagen blev lyckad och uppskattad!
Lite gott rödvin därtill och det smakade alldeles utsökt!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Har sovit dåligt i natt och har en lång dag framför mig imorgon.

Idag fick Anders barn förresten. En flicka...

Godnatt...

Vad gör ni ikväll?

Så nu är allting förberett! Nu ska jag gå in och duscha!
Vad ska ni själva göra ikväll?
Det är ju en underbar sensommarkväll ellerhur?

Imorgon flyger jag tillbaka till Chicago igen. Det ska bli trevligt. Jag känner redan två i besättningen så det gör det hela lite lättsammare och roligare. Det är ju aldrig roligt att flyga bort när det är helg. Det är ju då som alla andra människor är lediga!!!

Kram

Hammars Park är ett säkert kort till barn

Så nu har gullungarna varit här och det visade sig att lekplatsen vid Hammars park var ett säkert kort! Vi fikade först i trädgården och tårtan var underbart god. Kul att träffa Lisa. Det var väldigt längesedan vi sågs. Typ när Alva var liten bebis!
Nu väntar matlagning inför en mysig kväll med Peter.
Det kommer nog att ta tid för honom att komma hem eftersom dom har 36 rullstolsbundna ombord, men jag hoppas att FALCK står redo på Kastrup när han landar.


Alva

Mamma Lisa och en mjölkdrickande Alva

Alva och Måns

Måns styr skeppet på Hammars Park

Grannkärlek

Så nu har jag varit och färgat min hårbotten på Leep Hair. Det är en frisörskola och tjejen jag hamnade hos idag var jätteduktig. Hon sa om och om igen att jag hade jättefint och tjockt hår. Till slut lämnade jag frisörsalongen med ett jättebra självförtroende och nyfärgat hår. Det ni;)

Nu väntar jag på att min kompis Lisa ska komma hit på en eftermiddagsfika med sina två små barn, Måns och Alva. För första gången får jag användning för min fina Georg Jensen kaffetermos som jag fick när jag fyllde 30 år. Min kära granne sponsrar med nybryggt kaffe och dessutom en tårta från Systrar och brödrar som hon hade kvar sedan gårdagen. Det kallar jag för grannkärlek;)

Ikväll när Peter kommer hem har jag förberett för en kycklinggratäng med ananas. Hittade receptet på nätet och det lät så gott och enkelt. Återigen ska grannen sponsra mig med sina tjänster. Hon har lovat att koka riset till mig då vi inte har spis. Det är så jättesnällt!!!


Säkerhetsbälten till hundar

Visste ni att det finns bilbälten till hundar. Jo det är sant! Ikväll kom min kära bror hit med sin gravida fästmö Therese. Dom hade äntligen fått hem sin nyinköpta bil. En Seat Altea. Jättefin!
Är så glad för deras skull!
Lilla Alfons sitter också säkert i baksätet;)



Therese försöker spänna fast Alfons...


Lyckliga familjen framför den fina bilen!!!

Känns som jag ska svimma

Dom sista timmarna har jag gått omkring i en dvala. Lite lätt illamående och tung i huvudet. Trodde jag skulle kräka när jag tränade på gymet innan idag. Jag mår bäst av att vara i rörelse. Så fort jag är stilla kommer det över mig igen. Märkligt. Vad kan det vara för något?

Nu ska jag ha lite kroppsrenovering!

Besök från Höllviken

Hej och hå!
Idag har Malin varit här och tittat på huset och sedan lunchade vi i Limhamn.
Han är ju så söt hennes lille Emil.
Så glad hela tiden!






Malin och Emil

Efteråt så tog jag mig själv i kragen och lämnade in gamla däck till Limhamns däckcenter. Dom har stått alldeles för länge på framsidan nu och sett trista ut. Det kostade 25 kronor per däck eftersom det satt fälg på. Ja, ja skit samma. Sen när jag hade gjort detta tömde jag trädgården på en massa annat bråte som var nödvändigt och körde direkt till tippen i Bunkeflo. Så jäkla skönt!!!

Man känner sig nyttig och duktig efteråt!

Nu tänkte jag gå och träna på IMC. Känner egentligen inte alls för det, men jag MÅSTE!!!

Vi ses!

Godnatt

Jag har inte varit på bra humör idag. Skrivit lite. Inte haft lust.
Nu ikväll åkte Peter till Peking och jag har varit hemma hos Marie en stund.
Ännu senare ikväll har jag suttit i telefon med Jenny och Marie.
Nu är jag trött och sängen väntar.
Godnatt

En panda som reser land och rike runt

Idag är jag jättetrött.
Jag känner mig nästan berusad av trötthet.
Tittar just nu på Oprah där man firar Tom Cruise 25 år i branschen. Han är min filmstjärna! Har alltid varit och kommer alltid att vara. Jag väljer att strunta i alla rykten. Som filmstjärna är han bäst och snyggast!!!

Chicago var bra! Flygningen dit och hem var super och allting gick väldigt smort. Alla kunde sitt för en gångs skull! Vi hade med oss en liten pandabjörn från en skolklass i Skåne som ville se och uppleva världen. Runt halsen hade hade han en liten anteckningsbok som vi som arbetar ombord skulle skriva i. Detta var hans första tur och vi placerade honom i business. I tre månader ska han resa runt med oss på SAS och den 1:a december återvänder han till sin klass med många erfarenheter och kunskaper. Är inte det gulligt?
Han heter Nougat och vi hängde en liten rosa gris runt  hans hals som vi döpte till Fudge. Allt för att han inte ska känna sig helt ensam på färden.


Ingri med Nougat och Fudge

Ja och nu är man hemma i tre dagar och jag ska börja träna så smått igen. Nu har det ju gått en vecka efter kortisoninjektionen så idag blir det IMC och gymet.
Det ska bli skönt!

Peter har träffat killen som har köpt vår lägenhet. Precis som jag,  tyckte han att det var rätt person att ta över den. Han var så ödmjuk och snäll och värderade allt arbete som Peter har lagt ner.
Vi hoppas självklart att han blir nöjd!

Nu ska jag tjingelinga...



Efterlyser bra jeans/byxor på studs!!!

Jag efterlyser skøna jeans! Jag inser att min kropp har førændrats. Jag tror næmligen att jag væger lika mycket, men att allting har børjat falla ner. Det ær fruktansvært att behøva inse detta! det ær inte roligt! Jag tycker inte att det ær roligt att ta på mig byxor længre. I alla fall inte dom som hænger i min garederob...

SÅ JAG EFTERLYSER BRA JEANS TILL EN BILLIG PENG. GÆRNA MED HØG MIDJA EFTERSOM JAG ÆR SÅLD PÅ DET NYA MODET, MEN SÅ LÆNGE DOM ÆR SNYGGA OCH SER BRA UT SÅ KVITTAR DET.

HJÆLP MIG!!!!


En bok om trafficking

Nu ær jag på basen.
Mætt och belåten.
Tror att jag åt før mycket men det var før att det serverades fisk. Jag ælskar fisk! Bættre att æta nu æn att gå omkring och småæta ombord. Det ær jag annars duktig på!

Jag fick skjuts av Sylvias pappa till centralstatioen idag. Återigen lyx!
Jag køpte en ny bok som heter Såld. Skriven av Natasja T och Vera Efron. Detta ær en sann berættelse som handlar om trafficking och en ung rysk flicka. Tænkte jag skulle børja læsa den nu i Chicago. Återkommer om den ær værd att læsa, men det tror jag att den ær. Jag brukar bara læsa sjælvbiografier. Jag tycker att det ær mest intressant och det griper tag
i mig.

Image

Det

Bilder av vår stolthet

Jag tar bilder varje dag nu med min nya mobiltelefon. Måste prova nya saker. Det finns liksom så mycket finesser. Idag när jag vaknade förundrades jag över hur i ordning köket var. Det var ju Peter som städade undan allt skit igår kväll, men nu i dagsljuset såg jag det mer i sin helhet.
Jag är jävligt stolt för vårt kök! Trots att vi inte har alla vitvaror hemma så kommer det att bli så fint när allting är klart!




Badrummet är också jättefint, men där saknar vi en duschvägg och spegel.




Det är kul att känna sig stolt och glad över sitt verk när man lagt ner hela sina själ i projektet "husrenovering".

Söndagsstek

Godmorgon!
Vaknade kl 7 i morse, men tack och lov sov jag vidare till 9:30. Har ju en lång dag framför mig. Chicago väntar och jag har nyss kollat in vädret och det ser ut som om det ska regna hela stoppet. Äsch, det gör mig faktiskt ingenting. Jag tycker att det är mysigare att gå i butiker när det regnar utanför. Är det fint väder vill man ju hellre sitta på mysiga fik och njuta av solen. Kanske gå längs Michigan Lake.
Jag ska inte shoppa något egentligen. Håller i mina sista pengar, men jag ska drömma och önska mig en hel del saker som jag kanske ska köpa nästa månad. Har nämligen lagt in en bid i vårt system på jobbet att jag gärna flyger Chicago i Oktober.

Sen i vinter kommer jag att lägga in resmål till värmen istället. Då blir det antingen Dubai, Bangkok eller New Delhi. Det är då man behöver solen som mest.
Apropå värme och sol så funderar jag och Peter på att resa till Filipperna i början på nästa år. Har ni varit där? Det ska visst vara väldigt vackert!

Idag bjuder min pappa hem på söndagsstek. Alla syskonen och respektive, men tyvärr så kan inte vi komma. Vi jobbar båda två idag. Det hade varit jäkligt gott annars.
Min pappa är en duktig kock om han är på rätt humör!!!


Nä nu måste jag fylla på energiförrådet!
Återkommer om en liten stund!

Min dag i bilder

Min dag i bilder kommer här.
Det började med att Sylvias pappa hjälpte oss att klippa gräset. I och med detta så rensade jag ogräs samtidigt. Efteråt kände jag mig mycket nöjd och tacksam.


Såhär högt var gräset innan det klipptes...


och såhär kortklippt blev det, men det framgår kanske inte så bra på bilden?

Sen efter trädgårdsarbetet träffade jag Marie och Noa på Mobilia. Vi gick i affärer och sedan fikade vi på Espresso House. Noa var mycket nyfiken. Det fanns så mycket att titta på...


Älskade lilla Noa


Tog mig friheten att sätta upp Noas hår i en lite gammaldags frisyr;)
Hon är ju lika söt hur hon än ser ut.

Efter Mobilibesöket skulle jag hämta Peter på Svågertorp. Jag passade på att köpa ett par mysbyxor till honom. Hans gamla är så slitna...
En liten överraskning...


En randig mysbyxa som dessvärre var en storlek för stor (måste byta)


Nu ikväll har vi sorterat lite i skafferiet och plockat undan från ön. Vi har ätit och druckit ett glas rödvin. Nu väntar film. Har bara inte bestämt oss för vilken vi ska se. Måste undersöka tv-tablån nu.
Imorgon bär det av till Chicago igen...

Popcornsbarnet!!!

Hej på er!

Jag var över en en stund hos grannen igår kväll och drack lite gott vitt vin. Zack var vaken till en början och jag förstod att han älskade popcorn. Med sin lilla näve grävde han i popcornskålen för att kunna proppa i sig så många som möjligt på en gång. Han är så söt och f.r.o.m på måndag är han dagisbarn. Tiden går så fort. Han blir ett år på måndag!





När han var klar med sitt uppdrag (slänga ner så många popcorn på golvet som möjligt) var det dags att bada  och så satt jag och Sylvia i soffan och snackade lite skit!



Nu sitter jag här framför datorn igen och har hållt på med en grej i snart två timmar och till slut lyckades jag. Man ska ju inte ge sig i första taget...

Vi är så lyckligt lottade att vi har Sylvias pappa som klipper vår gräsmatta lite då och då. Han är så snäll som klipper sin dotters och nu hjälper han även oss. Vi är väldigt tacksamma och idag ska han få med sig lite japansk whisky. Tycker han om det ska jag köpa en större flaska till honom i Tokyo nästa gång jag är där.
Gräset är så högt nu att det inte längre ser ut som en trädgård...

Pam Ann

Pam Ann är en flygvärdinna som inte är som oss andra. Hon driver med mitt yrke, men självklart med glimten i ögat.

Hold on, be strong!

En annan sommarhit som jag har gillat mycket detta året har varit det norska bidraget till Eurovision Song Contest. Hon heter Maria Haukaas Storeng och det visade sig efter lite påläsning att även hon har vunnit idol. Nämligen den norska varianten.



Sedan ett litet klipp som jag han inte med tidigare. Till alla er som missade idol-Annas audition. Vilkn röst! Jag hoppas att hon håller hela vägen!

Tolkningsfråga men Billie Jean är underbar!

Hej hej!
Har ni det bra där ute i blåsten?
Jag har varit ganska nyttig idag. Fått lite ordning i skåpen och gjort en hemlagad paj. Hälsat på både Marie och Helene. Nu sitter jag framför tv.n och tittar lite på  MTV  Video Music awards.
Mina två favoritlåtar som jag gillar väldigt mycket just nu är Chris Browns "forever" och Rihannas "disturbia". Två superlåtar enligt mig, men så häromdagen hörde jag en tolkning på Michael Jackson "Billie Jean". Det var en sångare som hette Marc Terenzi som hade gjort om låten till en rockballad och det visade sig vara samma låt som american idol vinnaren David Cook sjöng på finalavslutningen. Så jävla bra låt!
Nu har den blivit min favorit!!!
 
Detta är Marc Terenzi
 
Detta är David Cook. Han har bättre och sexigare röst...

Min egen ost/skinkpaj





Den ska avnjutas ikväll

Min egen ost/skinkpaj





Den ska avnjutas ikväll

Hjälp, vet ej hur man mobilbloggar?

Nej det här med mobilbloggning är inte min starka sida, men jag ska på något sätt lära mig detta idag! Det är mitt mission! Jag vill så gärna och har ändå ingenting för mig idag som är så där jätteviktigt!

Jo hon  var bra den där idol-Anna! Vilken röst! Anna Bergendahl. Lite Shakira över henne, men ändå inte. Bara sexton år! Det är ungt. Då måste man nästan hoppa av skolan föra att lyckas. Jag håller tummarna för henne! Heja Anna!

Jag tänkte förbereda klart min ost och skinkpaj nu. Har inte alla ingredienser hemma så jag måste köra till Willys nu. Kanske ska jag baka bröd dessutom. Ni anar inte hur skönt det är ha ugn? Innan har man tagit saker och ting för givet. Idag blir man glad för att man har en ugn!!!

Sjukt!!!

OM DET ÄR NÅGON SOM VET HUR MAN MOBILBLOGGAR? SNÄLLA LÄMNA EN KOMMENTAR!

Pajdeg och web-tv

Godmorgon!
Varit uppe i ottan men är ändå inte riktigt trött.
Tänkte ställa mig och förbereda en pajdej till lite senare idag.
Sedan ska jag nog se om jag hittar idol på web-tv. Är sjukt nyfiken på denn där Anna som alla kvällstidningar pratat om.
Kram så länge

Städa!

Inte kul att städa direkt när man kommer hem, men jag fick ett val. Städa efter hantverkarna eller handla mat/laga mat?. Jag valde att städa för då vet jag att det blir grundligt gjort. Nu har jag hunnit med att dammsuga och tvätta av golven samt torka av alla fettiga ytor. Jag har fyllt på vårt nya kylskåp och tömt det andra som vi har fått låna av Malin. Det känns skönt och Peter ska tilllaga köttfärslimpa i ugnen. Gott!

Nu måste jag gå in och duscha känner jag.

Nu är jag fri i två dagar! Härligt!
Jag tänkte lära mig min nya telefon och kanske börja mobilblogga dessutom.

Kram så länge

Alla magar putar!

Just nu ser jag gravida kvinnor øverallt! Inte minst hær på basen dær det dyker upp magar på kollegor som jag inte ens visste att dom hade en lite etta  krypandes dær hemma redan. Det går så fort! I denna værld som jag lever i dær vi bara har månadsschema snurrar livet på løjligt fort ibland. Lite kusligt kan man tycka! Idag træffade jag Fia. Jag var bjuden på hennes brøllop før två somrar sedan och då hade hon redan lilla Ida som ska bli två år nu i oktober. Ja och nu var hon gravid igen och får en liten tjej någon gång i mellandagarna kring jul SAMTIDIGT som sin syster! Det måste ju vara jætteroligt! Mammalediga samtidigt!!!

Jessica ær en annan kollega som væntar sin trea.

Marianne (också en kollega) væntar sin etta.

Dær ær många fler, men jag minns inte deras namn just nu...

Jag kan væl erkænna att jag ær rætt sugen på barn just nu, men jag kænner ingen stress. Det får komma nær det kommer och det finns fortfarande tusen saker som jag vill bli færdig med først. Jag ælskar barn! Næstan alla mina vænner har barn nu så visserligen får jag bra træning;)



Nu ska jag flyga vidare kæra læsare!!!

Rom kallar!!!

Vi e så vackra

Jag fick denna texten av Lollo skickad till min hotmail idag. Ganska så læsværd...


VI EEEEEEEEEEEE SÅ VACKRA!!!!!

Kvinnan tar sig en titt i spegeln när hon är:

3 år: Tittar på sig själv och ser en Drottning

8 år: Tittar på sig själv och ser Askungen eller Törnrosa.

15 år: Tittar på sig själv och ser Askungen, Törnrosa eller
Hejaklacksledaren - om hon inte har PMS och ser en fet, finnig och FUL tjej.
(Mamma, jag KAN inte gå till skolan och se ut så här!).

20 år: Tittar på sig själv och ser 'Jag är för smal/tjock, för kort/lång,
för stripigt/lockigt hår - men bestämmer sig för att gå ändå.

30 år: Tittar på sig själv och ser 'Jag är för smal/tjock, för kort/lång,
för stripigt/lockigt hår - men bestämmer sig för att hon inte har tid att
fixa till sig själv så hon går ändå.

40 år: Tittar på sig själv och ser 'Jag är för smal/tjock, för kort/lång,för
stripigt/lockigt hår' - men säger 'Jag är åtminstone ren' och går ändå.

50 år: Tittar på sig själv och ser 'Jag är' och går vart hon vill.

60 år: Tittar på sig själv och påminner sig om alla människor som inte ens
kan se sig själv i en spegel längre. Går ut och återvinner världen.

70 år: Tittar på sig själv och ser visdom, skratt, förmåga - och går ut och
njuter av livet.

80 år: Bryr sig inte om utseendet. Sätter bara på sig den lilla hatten och
går ut för att ha kul i den här världen.

Kanske skulle vi alla ta på den där lilla hatten tidigare.


Guten morgen

God morgon alla!
Nu ær jag åter tillbaka på Kastrup och har två timmar hær innan jag ska vidare till Rom fram och tillbaka. Jag gjorde faktiskt ingenting igår som ær vært att informera om. Jag kænde mig så trøtt nær jag kom fram till hotellet i Århus. Jag slæckte lampan redan kl 20:00 och sen ringde klockan i morse kl 05:10. Jag har fått tillræckligt med sømn, men i uniformen kænner man sig alltid trøtt...

Lite uppdateringar dærhemma. Kylskåpet fungerar och ugnen ær inkopplad! Idag ska Jussi komma och sætta dit fodret och låset på toalettdørren. Det børjar hænda lite saker nu och det kænns roligt!

Jag ær vældigt hemmakær før tillfællet...

Vælkomna till Sibbarp!

Igår kvæll, typ vid 23-tiden (hade redan somnat) fick jag ett sms som gjorde mig glad. Det var från Anna-Christina. Hon meddelade att vi nu skulle bli grannar! Jag har berættat om dom tidigare. Mats och Anna som budade på ett hus två gator ifrån oss. Førsæljaren fick en lættare form av stroke och allting lades på is, men nu ær huset deras! Jippi! Vi blev så glada både jag och Peter! Kul med roliga grannar!

VÆLKOMNA TILL SIBBARP!


Idag ska jag sova i Århus! Har redan hunnit flyga en Stockholm tur/retur.

Detta ær vårt hotell!




Helt okej rum faktiskt och jag gillar hotellet! Det ligger i City och det ær lugn och ro ændå. Jag ska bara slappa! Skæmma bort mig sjælv tænkte jag...

Ja nu undrar jag hur det går før vår kæra elektriker dær hemma i huset. Har ænnu inte hørt någonting från Peter. Jag hoppas det går bra...

Bild på min nya mobiltelefon


Finare i verkligheten faktiskt



Jag hann med att lægga in en bild på min nya telefon Sony Ericsson C902.
Den har så fin uppløsning. Bilderna blir næstan bættre æn i en vanlig kamera!!!
Knapparna ær lagom stora! Lætt att skriva sms osv...

Det blev en Sony Ericsson C902

God morgon!
Åh så gott jag sov nær Peter væckte mig i morse kl 04:50 før att sæga att det var dags att kliva upp ur sængen. Det ær jobbigt att gå upp så tidigt på morgonen och særskilt nær det fortfarande ær mørkt ute. Nu ær kl 06:15 och det ær væl nætt och jæmt att solen har børjat komma upp. Som ni kanske ser på bokstæverna befinner jag mig på Kastrup nu. Jag blev næmligen frisk under dagen igår. Førkylningen var som bortblåst på kvællen så antagligen måste jag ge Peter rætt. Det måste ha varit någon allergireaktion.
Idag ska jag flyga till Stockholm fram och tillbaka och sen ska jag flyga som passagerare vidare till Århus på stopp. Hærligt!

Kommer hem imorgon igen. Landar 17:05.

Jo jag och Peter køpte varsin mobiltelefon igår med abonnemanget TRE. Jag køpte en ny Sony Ericsson, modell C902. Den ær jættefin och har en bra kamera med 5 megapixlar som jag tycker ær vældigt bra. Nu kan jag kanske børja mobilblogga dessutom. Jag har inte børjat anvænda den ænnu, men av det lilla som jag sett och testat igår ær jag bara supernøjd! Peter køpte också en Sony Ericsson, men jag minns inte exakt vad hans modell heter. Det var mer en  smarttelefon, men han var missnøjd och ska byta sin idag till en likadan som jag:)

TRE slår alla på marknaden med sina erbjudanden. Jag kommer att halvera mina månadskostnader nu! Jippiiii!!!!

Jo jag svævar fortfarande på små rosa moln. Ær i harmoni med allt runtomkring før tillfællet.

Tjingeling!!!

(Ska kopiera in en bild på min telefon senare. Nu måste jag jobba!)

Förkylning på gång

Jag har blivit dunderförkyld inom loppet på en timme. Jättemärkligt! Peter tror det är allergi, men nej. Jag känner skillnaden. Näsan rinner och jag känner mig tung i huvet. Märkligt! Jag hoppas det stannar såhär och inte blir värre eftersom jag känner att jag MÅSTE jobba imorgon. Annars försöker jag jobba och känner jag det i öronen så får jag stiga av slingan.
Vi får se framåt dagen vad som händer...

...och jag som svävade på rosa moln...

Kylskåpet står på plats, MEN tydligen så slog den ut hela systemet. Imorgon kommer elektrikern och försöker få ordning det hela...

Min mamma är så söt. Hon ville gärna bjuda oss på middag idag. Lettjo. En ungersk korvgryta. Det var Peters önskemål.
Lilla söta mamsen...

Kylskåpsmontering

Nu ska grabbarna grus (Tim och Peter) sätta in kylskåpet på plats! Det är så fint! Man kommer att kunna se alla livsmedel utan att böja sig ner. Grönsakslådan är gigantisk och glider så fint på en skena. Jag längtar!

Om en liten stund ska jag ringa till min mamma och se om hon vill bjuda oss på middag i eftermiddag! Jag har ju som sagt rengjort grillen nu och täckt över den med presenning. Vi har ju ingen spishäll och ugnen är inte inkopplad ännu.- Alltså är vi glada om vi slipper att äta ute varje dag. Mikromat är väl inte heller så där jättekul...
Snart är denna campingtid förbi. Ni fattar inte hur lättad man blir!

Måste in i duschen innan grabbarna anländer!

Det är bara jag som svävar



Idag svävar jag på små rosa moln. Är bara just nu så lycklig!            
Det var supermysigt igår och vi tömde hela champagnen! Kändes fantastiskt att äntligen få fira att vi har blivit av med lägenheten!
Vi är glada!                                                                                      


Mys Pys

Ville bara skriva ett litet kvällsinlägg.
Jag och Peter dricker champagne nu. Har Kristallen på Kanal 5 på i bakgrunden!
Åh vad skönt  det är att ha min älskade hemma igen!!!

Ps. Det blev ingen telefon idag. Istället blev det middag på den kinesiska restaurangen Shanghai i malmö. Vi var båda sugna på asiatisk mat och ville äta ute...


Tillbaka till soffan...

Skåla i Champagne


När jag kom hem från farbror doktorn stod det en smal silverfärgad påse utanför dörren med en champagneflaska i.

På kortet stod det följande:


Stort grattis till föräljningen av Peters verk. Vi glädjs med er! Nu när ni idag är tillsammans tycker vi att det ska firas med champagne. Kram Pierre och Lisette

Var det inte bara så gulligt! En söt tanke från brorsan och svägerskan!

...men Peter sover fortfarande:(


Piri Piri


Nyss hemkommen från läkaren i Köpenhamn. Ja, vad ska jag säga? Inte mycket mer att tillägga än det som jag redan visste. Jag hade önskat av hela mitt hjärta att han hade ställt en helt annan diagnos och att man hade börjat om på nytt. Istället berömmer han arbetet som har gjorts på mig hittils men ställer sig också frågande till varför jag inte blivit bättre?

Om ni tittar på bilden så sitter mitt problem i det som kallas för piriformis. En liten sena som ställer till stora problem.




Jag har ju smärtor/värk i den högra piriformismuskeln och ingen behandling har bitit på mig hittills, men den danska läkaren menade på att senor tar längre tid på sig att tillfriskna än muskler. Det är bra att jag går och tränar på IMC och har ett speciellt träningsprogram för höftpartiet. Han rekommenderade mig att fortsätta med detta och sen gav han mig en ny injicering av kortison utblandat med tandläkarbedövning. Nu är jag öm och höften känner sig trött och jag ska vila i en vecka. Inte utöva någon form av idrott. Sedan återbesök om fyra veckor.
Håll nu tummarna!!!


Samsung är inget bra

Jag ska enligt Jens inte välja samsung-telefoner! Tack för tipset! Vad tycker ni andra?

Nu har Peter kommit hem och nu ligger han och sussar i sängen och tar igen lite av nattens flygning! Man blir så jäkla trött efter nattflygningar! Samtidigt som vi klev in genom ytterdörren anlände kylskåpet! Jippi!
I eftermiddag ska vi testa att ställa det på plats och även försöka koppla in ugnen!
Jag hoppas att vi snart kan se färdigheten på köket! Det är så fint egentligen! Stilrent med raka linjer som passar så fint till det svarta stengolvet.

Nu måste jag rusa! Doktorn kallar i Danmark!
Wish me luck!

Hög midja är urläckert!

Godmorgon!
Hade lite svårt att komma till ro i natt och ännu svårare att stiga upp nu när klockan ringde, men den som väntar på något gott...

Jag har ännu inte fått några tips på någon bra mobitelefon? Vad har du för någon? Är den bra? Är du nöjd? Lämna gärna en kommentar som sagt...

Idag känns det som en riktig sommarmorgon. Solen skiner på en klarblå himmel, men nu tänker man inte längre på stranden. September är ju september trots allt och då går det mot höst även om det kallas sensommar...

Jag väntar på ett sms från Peter där han skriver vilket tåg han hoppar på så att jag vet när jag ska hämta honom. Jag vet åtminstone att han har landat.

Under tiden jag väntar så vill jag bara säga att jag gillar mina kläder som har hög midja. Det är ett bra mode som man ser både smal och stilfull ut i. Man ska dock passa sig för att äta för mycket när man väl har dom på eftersom magsäcken sitter ungefär mitt där linningen börjar...

 


Bild lånad från www.modette.se
Denna gillar jag som fan! Det är så mina kjolar ser ut ungefär!

Nu skrev Peter sms så då måste jag tyvärr rusa!
Glöm inte att lämna en kommentar om mobiltelefon;)

Jag behöver en ny mobil!!!

Mitt sista inlägg ikväll blir detta...

Imorgon kommer äntligen Peter hem. Gud vad jag har saknat honom! Det är nästan så att jag har längtat efter tjafs om vem som ska ha datorn och vem som ska ha fjärrkontrollen. Lustigt att det kan bli så ibland. Jag ska hämta honom imorgon bitti på Svågertorp. Räknar nästan timmarna nu...

Peter skrev tidigare att hans mobil har börjat krångla. Det har även min... Vi sa upp vårt abonnemang på telenor för snart tre månader sedan (uppsägningstiden är alltid tre månader). Vi tyckte inte att dom kunde erbjuda oss bättre priser än t.e.x TRE. Vi ringer nämligen för ganska mycket pengar i månaden och en hel del utlandssamtal. Det blir en massa sms och främst till varandra. Därför vill Peter att vi ska fixa detta imorgon. Han vill att vi ska hitta en ny operatör som kan erbjuda oss nya telefoner och ett bra abonnemang. Just nu har jag inte alls hängt med på den marknaden. Har ingen aning om vad som är en bra mobiltelefon. Idag använder jag  en Sony ericsson W850i, men i jämförelse med andras mobiler idag ser den ut som en tegelsten. Jag har varit väldigt nöjd med den och jag hatar t.ex för små knappar. Jag använder den mest för att skicka sms och prata i telefon, men kameran är också viktig för mig.
Så nu alla ni som läser:
Vad har ni för telefoner?
Bra tips på både abonnemang och telefoner?

Skicka gärna kommentarer!!!


Krypandes hotade det lilla äcklet mig

Jag har rengjort grillen nu ikväll och det är jag stolt över. Jag tänkte att den skulle rengöras innan hösten kom. Den var riktigt fettig och jag var helt svart efteråt. Ibland får jag bara såna ryck. Gör det gör det gör det. Såna ryck är bra och det ska vara när jag själv känner för det annars vet jag med mig själv att det blir drygt och tråkigt. Inte för att det var världen s roligaste, men det kändes inte jobbigt heller...

Nu tittar jag på film för tillfället på kanal 5, men det är reklam nu. Ni fattar inte vad som kom krypande på golvet. Först trodde jag att det var en skugga av något som jag inte vet vad det skulle kunna vara, men det var den största spindeln jag har sett. En kropp stor som en femkrona och jag skrek. AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! Jag blev livrädd! Jag ställde mig upp i soffan och funderade snabbt på hur jag skulle kunna bli av med det äckliga krypet. Det slutade med att jag kastade en av Peters golftidningar på golvet. Jag stod och stampade några gånger innan jag vågade lyfta på tidningen och såg att spindeln var krossad! Fy fan vad vidrigt det var...
Om det regnar imorgon gott folk så ska ni veta att jag var tvungen! Jag höll på att dö!!!

Milen på Bulltofta

Jag och Lisette tog bilen ner till rekreationsområdet på Bulltofta. Shit vilka köer det var till IKEA! Är glad att det inte var dit vi skulle idag faktiskt! Först tog vi en runda på 5 km i rask takt, men när vi var i mål så bestämde vi oss för att ta ett varv till. Vi kände oss laddade och hade mycket att prata om. Efteråt var vi svettiga och fingrarna var svullna! När vi satte oss i bilen hem kändes benen möra. Det är en härlig känsla!

Sen körde jag inom Mi och lilla Noa. Fick se Noas alla nya framsteg. Hon tar sig fram på sitt eget lilla sätt;)
Lilla sötnosen!

Nu är det lite mat och så ska jag försöka fylla i en blankett som jag ska ha med mig til läkaren imorgon. Den var klurig tyckte jag när jag skummade igenom den igår kväll. Hoppas jag förstår mig bättre på den idag...

Mopsvakt åt Alfons!!!

God morgon!
Nu är jag vaken! Låg och drog mig och det var härligt skönt! Pappas bil stod utanför vårt hus när jag vaknade så jag undrade självklart var han var. Hade dessutom två missade samtal på min mobil. Det visade sig att han var hundvakt till Kristoffers och Tessans hund Alfons och var ute och gick en lång promenad i Sibbarp. Därför stod hans bil utanför. jag skrattade lite för mig själv. Bra övning att vara hundvakt. Snart kommer ju bebisen:) Kristoffer och Tessan är idag i Ullared och tittar på bebistillbehör:)
Igår köpte dom t.o.m. en ny bil!
Detta är förresten Alfons!
Är han inte söt?




Nu däremot ska jag hem till Lisette(svägerskan) till min storebror. Hon bjuder på sen frukost och sen är det planerat att vi ska ut och gå, men vi hörs av lite senare!

Natti

Godnatt!
I en timme har jag nu pratat med min syster. Jag jag kallar Mi för min syster. En storasyster! Hon lyssnar alltid och jag kommer alltid att finnas här för henne. oavsett vad.
Nu är jag däremot trött. Riktigt trött.
Godnatt!


Detta är Mi!!!

Någon har lagt av en riktig rökare här!!!

Vad gör alla idag? Det är ju trots allt lördag kväll. Jag själv gör inget speciellt i nuläget. Är slö som jag vet inte vad. Sippar på ett glas rödvin och surfar lite på internet. Borde väl nanna kudden, men vill vara vaken en stund till känner jag. Magen är väl inte jätteglad idag. Den blir ganska gasig efter en långlinjetur. När jag reste från Chicago igår kväll så såg jag nästintill gravid ut. Kjolen fick jag spänna upp vid ett flertal tillfällen då jag hade mitt förkläde som skyddade mot insyn. Jag är inte den enda. Vi är ganska många om inte alla inom flygbranchen som lider av samma problem. Det gäller att tänka på vad man stoppar i sin mun. Så som vitkål, bönor och bröd kan få förödande konsekvenser;)

Nu är det ju så att det finns skyltar för allt ombord på ett flygplan. Det skulle inte förvåna mig om nedanstående skylt skulle sättas upp på toaletterna snart. Det hade ju varit lite skoj eller?

Tror ni min adress blev rätt denna gången då?

Har fått ett brev hemskickat från Codan (min sundhetsförsäkring) och denna gång var det jag som bokstaverade min adress. Jag var nästan helt säker på att det skulle bli rätt, men nu blev det Friskspurtaragatan och Lindham.
Jag skrattade lite lätt för mig själv när jag läste brevet;)

Nu har jag precis kommit hem från sturup. Har ju hämtat Peters föräldrar som varit på charterresa i Santorini i två veckor. Under den tiden har vi fått låna deras ena bil. Helt perfekt! Det är underbart att ha två bilar!
Yvonne som Peters mamma heter var negerbrun, eller förlåt, jag menar chokladbrun. Jag inser vem Peters har fått ärva sitt pigment ifrån.


Ikväll ska jag roa mig med lite god mat (vet ännu inte vad), bloggläsning, tv-tittning och sen kommer jag förmodligen att somna väldigt tidigt. Saknar Peter jättemycket! Nu jobbar vi om varandra igen och det är jättetrist!!!

Kramen


Vad är det för hundmat ni serverar mig?

Härligt att komma hem till ett tomt kylskåp?

Hemma igen efter min Chicagorunda. Hade sjukt ont i fötterna och benen på turen över. Det var som värsta växtverken och det höll i sig hela stoppet. Jag fick ligga med en kudde i knävecken när jag låg i sängen. Vet faktiskt inte vad det var och jag hoppas inte att det kommer tillbaka.

Jag fick faktiskt en svit denna gång eftersom mitt första och "vanliga" rum var fyllt av mygg. I kompensation fick jag då en tvårumssvit som var helt underbar. Med tanke på att jag inte var helt på topp så var det skönt att ha ett stort rum.

På vägen över från Köpenhamn till Kastrup var det en äldre amerikansk herre som var missnöjd med sin mat. Han hade faktiskt inte blivit tilldelad sin mat ännu utan det han var otillfreds med var snacksen. Det varierar vad vi serverar till cocktailen. Denna gång var det något som jag själv inte hade smakat. Smaksatta gröna ärtor (lite starka). Herren kastade den lilla påsen på mig och frågade vad det var för någon JÄVLA hundmat jag nyss hade serverat honom. Trevlig gubbe tänkte jag och log. I nästa ögonblick när jag befinner mig på raden bakom honom hör jag honom t.o.m kalla mig för BITCH! Denna gång har jag lust att vända mig om och lappa till honom i ansiktet. Jävla ohyfsade idiot! Så beter man sig väl inte? Istället skickade jag dit min goda manliga kollega som skällde ut herren efter noter. Det slutade med att han bad om ursäkt efter några timmar i luften.
Så var man tillbaka i verkligheten igen...


Back på jobb

Ryktet sprider sig fort speciellt om man har en blogg och ett konto på facebook:)
Alla kollegor som man kænner gratulerar mig før att lægenheten æntligen ær såld! Så himla gulligt! Många vet ju att det har varit tufft med två boenden!

Kul att vara tillbaka. Har pratat med Emilia som nyss har gift sig och hon visade sin glittrande vigselring och berættade lite om møhippan och brøllopet. Den bæsta dagen i hennes liv. Så længe som hon har planerat før denna dag så var det ju roligt att høra!
Pratade lite med Yvette. Hon ær ju bara så rar den tjejen! Alltid ett leende på læpparna! Vi stæmde av att vi skulle høras av snart och bestæmma en dag som vi skulle træffas allihopa igen. Marie och Kenneth då också førstås!
Det var så lyckat sist vi sågs, men då var det Peter som mådde dåligt dagen efter. Inte jag alltså;)

Nu ser jag en annan kollega på håll i privata klæder minsann. Privata klæder ær koden før att man ær gravid hær på basen. Ska gå och prata med henne nu.

Kram

Uniformen passade mig tack och lov!!!

Så mina vänner. Nu beger jag mig till Kastrup. Tack och lov att uniformen passade. Det brukar innebära ångest efter semestern, men jag har ju bara varit hemma. Ätit ganska regelbundet osv, men däremot har jag känt mig tung. Märkligt och på nätterna går jag upp och tar något litet i skafferiet. Det kan variera. I natt var det en bit mörk choklad. Nej jag är inte gravid. Jag beter mig såhär ibland bara. Gottesugen på nätterna, men inte på dagarna...

Jag kommer inte att blogga imorgon. Har ingen dator i Chicago. Vi har bara en bärbar och än så länge har vi den här hemma fram till att vi skaffar ytterligare en. Tyvärr. Jag kommer att sakna bloggandet. Har ju blivit en del av min vardag. Ni ska se att jag säkert slänger in ett inlägg från Kastrup också! Ha! Ha!

Ha det gott!!!

Försäljaren fick annat att tänka på

Så typiskt!
Här går ett kompispar till mig och Peter och är förväntansfulla. Dom har lagt ett bud på ett hus som ligger två gator längre ner än vårt. Ett likadant som vårt (inget kan väl egentligen bli likadant som vårt, men det har sett likadant ut år 1958 när husen byggdes). Dom skulle ha fått besked redan igår kväll och nu skrev jag ett sms till Anna som hon kallas och frågade hur det gick. Då visar det sig att försäljaren har fått en stroke. Visserligen bara en liten, men tillräckligt för att allting ska läggas på is en tid. Ja vad ska man säga? Hade det hänt mig skulle jag inte ha blivit förvånad. Det har nämligen varit så för oss nu i två års tid, men jag tyckte så synd om dom.
Jag hoppas verkligen att dom flyttar in! Vi har så trevliga grannar i detta området!

En ny dag är här och jag ska jobba igen

Godmorgon alla bloggare och non bloggers!
Sov länge idag och det var riktigt dejligt!!!

Idag ska jag till Chicago alltså. Känner mig fortfarande lite lurig i kroppen, men det ska nog gå bra ändå.
Vädret ska bli upp mot 22 grader imorgon. Helt okej. Trodde i och för sig att det skulle vara varmare. På sommaren kan det bli ohyggligt varmt och på vintern blir det oftast ruskigt kallt. Det blåser som fan! Isiga vindar! Jag antar att september inte tillhör sommaren. Jag skulle faktiskt vilja kalla den månaden för sensommar. Det är i vart fall inte höst ännu!

Jag är lite kluven. Imorgon är nämligen den sista dagen att lämna in biddings inför nästa månads schema. Vart vill jag flyga? Funderar på New York, men har fortfarande inte bestämt mig. Hade varit skönt att komma österut också. Kanske Tokyo. Det var rätt längesedan.
Får ta mig en funderare...

Ingen kan bota min sms-sjukdom tyvärr

Jag skickar nog lite väl många sms till Peter nu när han är bortrest, men så fort det händer något som jag annars skulle vilja prata med honom om så måste jag skicka ett sms.
Det blir dyrt. Allra dyrast för honom och vi som skulle sänka våra mobilkostnader. Ooops! Mitt fel!
Han spelar golf och njuter av bra banor har jag förstått. Igår när lägenheten hade blivit såld spelade han extra bra! Det var roligt att höra tyckte jag!

När vi träffas på måndag ska vi skåla i champagne och njuta av att kontraktet är påskrivet!

Fan vad jag haltar nu igen! Jäkla höft! Fick förresten tid hos en expertläkare på tisdag. Hoppas att han hittar felet direkt och kan bota mig! Orkar inte ha ont mer som sagt!

Kram och godnatt!

men det var synd om denna tjejen (idol 2008)

... men jag tyckte synd om Hanna. Hon ville så gärna, men det kom liksom inte ut något. Hon pep fram ljuden. Antingen var hon nervös eller så hade hon ingen bra röst. Däremot var hon otroligt vacker!
Hanna Lindroth Foto: TV4


Vem tyckte ni om ikväll?

IDOL 2008

Indisk kvinna från audition Foto: TV4

Den indiska tjejen var litesmårolig! Håller med juryn att den med lite remix skulle kunna bli en sommarplåga, men hon sjöng skitdåligt!!!

Chicago nästa!

Imorgon ska jag då till Chicago och vi har nyss bytt hotell. Vi har alltid bott centralt här och det gör vi även nu. Vi bor på 701 North Michigan Avenue. Alltså direkt på shoppinggatan och jag önskade att jag hade haft hela plånboken laddad med tusenlappar! Jag älskar Chicago! Den staden erbjuder allt! Har ni inte varit där så måste ni åka dit!



Här är vårt hotell, The Allertomn hotel Crowne Plaza och på hörnan ligger Apple Store:)

och sen har du hela shoppingstråket utanför din dörr


Mitt i staden har vi en av världens fem största sjöar som känns mer som hav



Jag är så glad eftersom jag har tre stopp till Chicago denna månaden så jag känner ingen stress.

Det bästa för dina läppar!!!

Jag är beroende av carmex till mina läppar. Jag kan inte leva utan det! Det började med att Peter köpte det till mig för cirka två år sedan i USA och sedan dess är jag fast! Det bästa läppbalsamet någonsin mot torra läppar! Nu har det även kommit hit till Sverige och burken ser ut såhär!
Carmex Lip Balm for Cold Sores

...och tuben ser ut såhär
Carmex Medicated Lip Balm

Personligen föredrar jag burken, men om du har långa naglar så rekommenderar jag tuben!

Prova så får du se vad jag menar!!!

Jag köper alltid på mig en massa när jag är i USA!


Converse är jäkligt snyggt igen

Jag och Sylvia har pratat om att vi vill köpa Converse-kängor. Jag har velat ha vita hela sommaren, men nu när hösten är på intåg så är jag mer sugen på chokladbruna. Sylvia är sugen på mörkblåa. Jag tänkte titta i Chicago vad dom har för färger och hur mycket billigare dom är där. Normalt sätt brukar jag inte springa i stan men i Chicago så bor vi mitt i smeten. Nästan mitt på Michigan avenue.



 

Vad är egentligen snyggast?
Vad är mest användbart?
Det är svårt!!!

Manlig eller kvinnlig gynekolog?

Är det någon mer än jag som vantrivs med att stå i trosor och bh framför en doktor?
Det är inte lika illa som att behöva streta på benen i en gyn-stol. Det är det värsta!
Apropå gynstol. Vad föredrar ni? Man eller kvinna?
Själv vet jag fortfarande inte vad jag känner mig mest bekväm med. Kvinna tror jag. Jag har alltid undrat varför män vill bli gynekologer? Jag menar. Vad födde det intresset?

Skyddet är inte lika starkt längre

God morgon!
Har knappt sovit någonting i natt. Vände och vred på mig. Sen fick jag ont i halsen och nu när jag vaknade i morse kände jag mig sjuk. Som att en influensa är på intåg eller något. Hade helst av allt bara velat stanna kvar i sängen men så ska jag till farbror doktorn idag så då har jag ju inget val.
Tyvärr fick jag ställa in tjejträffen ikväll. Eftersom jag har varit hemma från jobb redan denna veckan p.g.a min höft så vill jag fokusera på att bli bättre tills imorgon så att jag kan jobba. Det är som sagt inte säkert nu när jag mår såhär:(

Tror att min kropp har haft ett sådant skydd mot alla virus och skit nu när jag har behövt vara stark, men nu när lägenheten är kontraktskriven så faller den muren. Då tillåter sig kroppen att bli sjuk. jag kopplar av på ett helt annat sätt.
Vad tror ni?




TACK

Tack alla fina vänner och kära familj för all omtänksamhet på vår stora dag! Vi är jätteglada! En sten har lossnat från mitt hjärta. Flera kilon lättare. Undrar om ni kanske kan se det på mig nästa gång vi ses;)?

Imorgon väntar ett läkarbesök hos min SAS-läkare som ska titta närmare på min höft. Har hämtat mina journaler hos min sjukgymnast idag så man vet vad som tidigare har gjorts. Hoppas han är bra. Mitt hopp ligger helt hos honom nu.
Vill bara bli frisk!

Nu ska jag lägga mig. Firade med lite rödvin nu ikväll och jag känner mig trött av allt som har hänt, men än en gång ett STORT TACK!

Nu är det fritt fram att gratulera!

Lägenheten gick till en jättefin kille. Verkligen en ödmjuk person som var lite blyg och tillbakadragen. Tänk att denna person dök upp från ingenstans. Det var inte planerat berättade han, men så kom han att titta på vår lägenhet av någon anledning på internet på torsdagen. På fredagen dan därpå gick han på visning och idag tisdag( fyra dagar senare) skrev vi kontrakt. Kan ni förstå min lycka?
Innan vi skildes åt så lät han hälsa till Peter:
- Hälsa Peter att jag tar över den med mitt hjärta. Jag tycker mycket om design, men jag är inte kapabel att skapa och färdigställa. Därför är jag så glad för lägenheten!

Det var faktiskt nästan att jag fick tårar och när jag satt i bilen och ringde till min mamma så började jag faktiskt att gråta. Det var så mycket stress och nervositet som släppte. Så mycket oro och huvudvärk som lämnade min kropp.
Detta känns skönt och befriande, men självklart också lite vemodigt.
Därför känns det lättare att den gick till en kille som uppskattar Peters verk!



Kl 16:30 idag gäller det!!!



Det är både med sorg och mycket lättnad som jag skriver på lägenhetskontraktet idag. Tänker på all den tid som Peter har lagt ner på den. Inte bara tid, utan hela sin själ, Lägenheten blev någonting som folk pratade om till slut. Visst har det gått många troll i den och visst har det till större delen varit jobbigt, men idag är den så fin! Vi skulle t.o.m. ibland kunna tänk oss bo i den igen, men det är bara en känsla. Det kommer att kännas märkligt. Lägenheten har varit som ett plåster. Den har alltid funnits med i bakhuvudet. I alla situationer mer eller mindre. Nu blir man några kilo lättare plötsligt! Vemodigt med härligt på samma gång!
Nu ska vi bara koncentrera oss på ett projekt istället. Vårt hus i Sibbarp!









Ja håll nu tummarna. Är jättenervös! Har kissat miljontals gånger redan! Jag har ju varit med förr. Det brukar inte gå min väg. Tänk om han drar sig ur i sista sekund! Andas in. Andas ut. Andas in. Andas ut...

Test

Nu e jag trött! Ska bara försöka göra en sak här först och tyvärr blir det ett mycket ointressant inlägg.
Nämligen ett test!!!

TEST

Ingen skorstensfejare här inte

Så nu är klockan 09:10 oh ingen skorstensfejare har varit här. Jag blir så jäkla förbannad! E.on förra veckan där man skulle vara beredd på ett besök mellan kl 07:00-12:00 och idag skulle man vara beredd på ett morgonbesök mellan kl07:00-09:00. Dålig stil att inte dyka upp.
Vänta ett ögonblick så ska jag ringa dom och se vad dom har för ursäkt. Dröj kvar...

Tur att jag kikade en gång till på vad det stod på brevet som dom hade skickat hem. Det var mitt eget fel. Det är i nästa vecka dom ska komma! Självklart är det jag som är hemma då igen och då blir det ingen sovmorgon då heller!
Ja vad ska jag säga! Skönt att vara uppe i tid!!!



Den här lilla filuren kommer alltså om en vecka istället

Ja vad ska jag göra idag då. Ja först och främst ska jag ringa till mitt jobb och sen strax innan tolv ska jag faktiskt luncha med Lisette. Min storebrors fru. Det ska bli trevligt. Det var ett tag sedan sist!

SÖKER FÖNSTERPUTSARE I MALMÖOMRÅDET!!!

Jag vill inte längre!!!
Blääääääääääääå!

Ingen tv som fungerar!
Viasat kundtjänst kunde inte hjälpa mig heller!
Peter messade ett nummer som gick till någon som han kallade för "parabol-Krystof" och honom har jag nyss ringt. Egentligen var han helt fullbokad, men han skulle försöka komma kl 19 ikväll. Jag hoppas det! Mina myskvällar är förstörda annars...

Sedan har jag varit vaken sedan kl sju i morse p.g.a.att en skorstensfejare skulle komma mellan kl 7 och 9. Fortfarande ingen nisse som har kommit!
Jag som var så trött och hade mensvärk dessutom!!!

Som om inte detta var nog försökte jag göra något vettigt av tiden när jag ändå var uppe liksom. Jag ställde mig att börja putsa det stora skjutdörrspartiet. Varför blir det aldrig bra? Varför skriver dom på alla putsdukar och fönsterputsmedel att det inte ska bli några rändor? Det blir ju alltid rändor! Man ser varje putstag som jag har tagit. Vänta bara tills i eftermiddag när solen står på. Jag får fly fältet så jag inte blir galen!

DÄRFÖR SÖKER JAG NU DUKTIGA FÖNSTERPUTSARE I MALMÖOMRÅDET!!! KILLE ELLER TJEJ! VET DU NÅGON SOM DU KAN REKOMMENDERA TILL MIG? NÅGON SOM HAR ETT BRA RYKTE OM SIG OCH SOM ÄR BILLIG?

Snälla lämna en kommentar här på min blogg fortast möjligt! Jag hade blivit så glad. Ni kan även tipsa mig om hur ni putsar era fönster? Kanske är det jag som gör fel?

Ingen mottagning

Nu står jag i telefonkö på visat för att jag inte får någon signal till tv´n. Så störigt och irriterande! Jag har provat med allt so står på deras hemsida för en egen felsökning

MÖGIGT!

En stund senare...
Fortfarande ingen bild!

Rubriken säger allt!

Jag håller på att småändra min design på bloggens hemsida, men är lite rädd för att skriva in fel koder. Jäkla svårt att lära sig allt om dessa märkliga kodmallar! Var lär sig folk detta? Jag är oerhört tacksam att det finns andra bloggare som har valt att blogga om webdesign. Det tycker jag är intressant, men jäkligt svårt.

Än så länge har jag ändrat färgen på rubriken på mina inlägg från grön till röd. Tyckte att det matchade med den röda digitala klockan. Jag gjorde den dessutom lite större så att man inte missar vad inlägget handlar om.

Rubriken säger allt! Den är det viktigaste!
Hrmm och med det måste jag nog jobba lite mer på vad en bra rubrik är.
Den ska fånga dig som läsare!
Ibland får jag till det riktigt bra och ibland så suger det riktigt illa...
Ursäkta ordvalet...

Nu måste jag fylla på med lite ny energi...

En bra webdesign-blogg är www.designadinblogg.se

Lagt bud ligger, eller?

Vi har fått ett nytt bud på lägeneheten förresten som inte är så illa. Det är i alla fall inget skambud. Lite beror ju på när mannen kan ta över den. Om det är tre månaders övertag så måste vi fortsätta att betala räntor och avgifter ändå och det är inte världens billigaste. Vi vill att han tar den pang bom! Även denna "köparen" har lite krav på vad han vill ha, men han  verkar mindre strulig än den förra spekulanten. Jobbigt när Peter är i New York och mäklaren är på mig att acceptera budet hela tiden. Jag vill ju ha en budgivning!

Det gick bra att passa Zack. Han passade på att bajsa när mamma Sylvia var hos tandläkaren så jag fick t.o.m. byta blöja. Det var okej. Jag har ju faktiskt jobbat på en småbarnsavdelning innan jag började på SAS så jag har gjort många blöjbyten. Man måste ju förbereda sig inför den förhoppningsvis kommande "mammatiden";)

Det blir en tjejträff med Katarina, Jenny och Emma på onsdag kväll. Vi ska hem till Katarina som har flyttat till Dösjebro. Det ska bli trevligt att se hur hon har det och sen få snacka lite skit med gamla barndomsvänner.

Nu är det lunch!!!

Nu får vi se hur sjukvården i Danmark är?

Godmorgon sjusovare!
Har fått en tid till vår SAS-läkare på onsdag kl 10.30 och det känns jättebra! Via honom och min sundhetsförsäkring i Danmark kan han sedan skicka mig vidare till en expert. Jag känner mig faktiskt hoppfull och det är jag lycklig för.
Ska ställa in min tid imorgon hos min sjukgymnast. Vill först höra vad Kristan Rasmussen säger.

Har ni varit osams med någon? Klart ni har, men jag vill inte påstå att jag är osams med någon nu. Det är väl bara så att man  i grund och botten inte går ihop med alla människor?
Jag har försökt en och tusen gånger, men nu ska jag verkligen göra en kraftansträngning. En gång för alla! Det var ju tur att jag vaknade på rätt sida idag och ser allt från ett litet annat perspektiv. Jag antar att ni inte har någon aning om vad jag pratar om nu. Helt förståeligt dock! Är bara inte redo att skriva allting som jag går och håller inom mig. Det finns ju gränser hos alla. Här är min gräns och jag skulle aldrig medvetet hänga ut någon person på min blogg. Aldrig i livet såra honom/henne. Så gör man bara inte. Jag vet att det finns många av dom ute i bloggvärlden, men då skiljer jag mig åtminstone från mängden;)

Om en liten stund ska jag sitta barnvakt hos Sylvia. Hon ska till tandläkaren och då sitter jag inne hos gobiten Zack.

Jag mår mycket bättre idag. Aldrig mer sprit! Så heter det ju alltid när man har varit dålig dagen efter en fest, men nej. Så som jag mådde igår var inte alls likt mig. Pytonilla. Snurrig mer än halva dagen och min längtan efter Peter var jättestor. Åh nu saknar jaghonom igen. Vi borde väl vara rätt vana att vara ifrån varandra, men nu har vi levt så intensivt på varandra dom två veckor vi nu har haft semester. Då blir det automatiskt svårare.

RSS 2.0