Peters födelsedag

Idag fyller min älskling år och det har hittills varit en mycket mysig dag. Jag kan inte i ord beskriva hur mycket jag älskar honom, men han betyder allt för mig...

Lite trist att inte min present passade honom i storlek, men vi ska åka och byta det i eftermiddag. Just precis har vi tryckt i oss varsin en hjärtformad bakelse och druckit lite te och nu var jag tvungen att gå ifrån för att betala räkningar. Peter roar sig med golf på tv och passande på sin födelsedag fick han även sin golftidning i brevlådan...

Vi funderar på suchi ikväll, men vi får se. Träning och lite annat ska hinnas med först.




Begravningstæmning på Kastrup

Stæmningen  i morse nær jag checkade in på Kastrup var dyster. Journalister var som vanligt på plats nær det hænder något større æn vanligt. Kollegorna på basen var nedstæmda. Man kunde kænna behovet att man ville prata. Alla ville prata och diskutera. Alla var chockade att Sterling hade gått i konkurs. Fruktansvært! Vi mærkte t.o.m av det nær vi gick igenom security på væg till flygplanen. Nær vi åkte med crewbussen på plattan och såg sterlingflyg reste sig håren på armarna. Det ær så ofattbart. Det ær nog ingenting som "vanliga" icke flygande personer kan førstå, men det kændes som att vara på begravning. Det ær sorgligt! Lika sorgligt som det ær før alla volvo-anstællda, men jag har lættare att identifiera mig med mina "sterlingkollegor". Idag læmnar dom in sitt ID-kort och sitt havnekort och sedan har dom inte tillgång till Kastrup flygplats længre. Allt inom loppet på 24 timmar!!!

Nu ska jag snart flyga till Helsingfors fram och tillbaka. Besættningen ær den samma som till Bryssel. Trevlig och lættsam! Dagen har gått rætt så fort hittills;)

Ikvæll ska vi møta upp Tim på Vinyl før att ta en avskedsøl med honom. Han har återigen bestæmt sig før att gøra en sæsong i Verbier som kock.  Innan dess blir det några veckors semester i Thailand. Han ær en riktig lyxlirare!!!
Jag hoppas att jag och Peter kan hælsa på honom några dagar i Januari som vi har pratat om længe!!!


Pytt i min mage

Jag spyr snart så mætt jag ær. Har tryckt i mig en fet pytt i panna med stekt ægg på toppen!



Det smakade gott, men jag ska nog inte ha mer att æta idag. Inte som det kænns just nu...

Sterling i konkurs och jag kan inte tro det

Nu har min älskling somnat igen och då måste jag snart väcka honom igen då han ska köra mig till tåget. Den stackaren som har sovit mindre än mig och då kan jag berätta att jag har sovit mycket lite!!!

Till dig kära J. När jag fick höra av Peter i natt att Sterling hade gått i konkurs kunde jag först inte tro det. Det är ju helt jäkla sjukt! Jag lovar dig att det inte finns så mycket annat i mitt huvud just nu. Alla mina tankar koncentrerar sig på dig och självklart alla dina kollegor, men MEST dig eftersom jag bryr mig om dig så otroligt mycket.
En stor varm kram till dig och jag ringer sig under dagen!!!

sterling.jpg

Sorgligt, men tyvärr sant...


Så länge jag själv vill

Det är många som säger att det är bra att kunna följa med i mitt liv i syfte på att dom vet när jag är hemma och när jag är borta. Det är sant förvisso, men ibland undrar jag varför jag bloggar. Jag menar, det jag skriver om är ju princip bara mitt liv. Själv kan jag hamna i svackor och tycka att jag skulle vilja skriva om något mer roligt. För tillfället är ju mitt liv ganska vardagligt. Vissa dagar skriver jag mer än andra. Lite beroende på om jag har hittat på något som är värt att skriva om. Sedan måste jag få lov att erkänna att jag har blivit beroende av allt detta skrivande. Jag tycker det är roligt och så länge jag själv gillar det jag gör tänker jag fortsätta...

Jag landade vid middagstid idag och körde inom uniformslagret för att hämta en serveringsväst till Peter. Sedan körde jag hemåt och packade upp min resväska. Hängde in ren tvätt och bytte om. Jag hade bestämt att jag skulle träffa Marie och på vägen dit stannade jag till på kemtvätten och Willys. Nästan sida vid sida. Det var lika mysigt som vanligt hemma hos familjen Leth/Pernum. Vi lagade lite mat och Noa lekte bredvid på golvet i sin gåstol. Hon packade upp dom låga kökslådornas innehåll (påminner mig om vad lille Zack brukar göra inne hos grannen). Jag kom hem för cirka två timmar sedan och nu har jag duschat. Nej tyvärr blev det ingen träning och jag har jättedåligt samvete för detta, men jag känner mig så trött i kroppen och då är det inte bra med för mycket påfrestning. Imorgon kör jag förhoppningsvis igång igen.

Jag väntar på att Peter ska höra av sig. Han har haft fyra fram och tillbaka turer idag. Exakt samma dag som jag ska imorgon. Köpenhamn - Bryssel, Bryssel - Köpenhamn, Köpenhamn - Helsingfors, Helsingfors - Köpenhamn. Prata om en givande dag. Har redan varit inne och tittat på passagerarsiffrorna och lyckligtvis är flygningarna inte fulla hela tiden. Pust! Det gör att dagen blir lite lättare. Jag ska ju checka in tidigt igen på morgonen, 7.15. 

Det blir inte mer bloggande ikväll. Jag ska försöka att komma i säng tidigt idag igen.
Kram på er alla!!!



Natti

natti natti. Jag hoppas pa en god natts somn och att jag ar utvilad imorgon. Jag har pick up fran hotellet redan kl 5.25 sa det innebar uppstigning i ottan igen:(
Imorgon ska jag faktiskt flyga till Warsawa fram och tillbaka. Landar strax innan klockan 12 sa det ar helt okek. Sedan blir det hardtraning igen i nagra dagar. Har  haft uppehall i tva dagar sa det ar val dags igen att kora jarnet.


Kop aldrig din pincett pa H&M

Sa nu har jag varit ute en tur i byn. Det e en mysig stad. Liten men mysig for er som aldrig har varit dar.

Tyvarr upptackte jag att jag hade glomt min pincett hemma och just idag behovde jag verkligen noppa mina ogonbryn. Just dar vaxer det som ogras. Lika fort dessutom. Fortare tror jag. Naja, jag begav mig ut pa stan for att kopa en billig efterssom jag har varldens basta darhemma. Det slutade med H&M. Efter jag hade kopt den sa skyndade jag in i provrummet med tva stycken trojor som tackmantel. Jag hade redan kollat in ljuset i mitt hotellbadrum och det var dunkelt. Sa skulle jag till att borja noppa dom svarta haren, men det gick fan inte. Pincetten var riktigt vardelos. Jag holl pa att krevera och till slut gav jag upp. Jag sag inte klok ut nar jag lamnade provrummet. Helt rod over ogonen. Jag fick titta ner i marken typ. Pinsamt. Jag brukar inte gora sahar men jag hade inget val. Ett tips till er. Kop aldrig pincetter pa H&M...

Sedan skulle jag ata och jag valde en bistro i narheten av hotellet. Jag bestallde in en biff med pommes och bearnaisas och grona artor. Det smakade inte gott. Pommesen var okej, men jag ville ju inte bara ata det dar onyttiga. Jag lamnade bistron med nastan allt kvar pa tallriken och NEJ. Jag skamdes INTE!!! Det var riktigt vidrigt!!!

Nu sitter jag pa rummet istallet med lite smatt och gott. En skinksallad, grovt brod och sa har jag kopt tva bananer och yoghurt. Perfekt!

Jag har pratat med Peter flera ganger i telefon idag. Mitt abonnemang 3 ar riktigt bra. Vi ringer gratis till varandra. Inte bara han och jag men jag ringer gratis inom det svenska och det danska natet. Nastan obegransat mycket och det galler aven sms inom Sverige och Danmark. Allt for 599 kronor i manaden!

Ja nu hade jag mundiarr'e.

Tjingeling!!!!



Computer in your room

Sa nu e jag i Alborg och har finns inga prickar pa bokstaverna eftersom det ar ett internatioellt sadant, MEN ni e val vana vid det har laget. Usch ja! Tack snalla Jens for att du forsoker pigga upp mig. En stor KRAM till dig! Det ar faktiskt forsta gangsom jag har sett att hotellet forsorjer sina gaster (oss fran SAS) tanker jag pa framst pa med egna datorer pa rummet. Det e hekt perfekt kan jag tycka. Lyxigt!
Jag vet inte riktigt vad jag ska gora pa mitt stopp. Lonen har inte kommit in pa mitt konto annu, men det ar bara dumt att shoppa. Jag har redan handlat Peters fodelsedagspresent. Det gjorde jag igar, men en runda i byn ska jag nog ta...

Nej, jag ær inget psykfall

Råkar man sæga en sak, typ næmna ett namn så MÅSTE alla LYSSNA hær på jobb! Alla kænner alla! Alla tror dom kænner alla! Jag undrade om man kunde gå in och kolla våra kollegors (som jobbar på marken) schema? Detta med tanke på att jag har en faster som arbetar hær på SAS. Jag funderar på om jag ska ta med mig någon på mitt Dubaistopp och dom kan alltid kolla sittplatser. Det kan vi också gøra, men deras siffror ær sækrare. Ja då ska det snackas om en hel massa annat. Det ska frågas en massa saker om vem som ska med och vem som jag kænner och vem jag ska hælsa på i Dubai. Ta hand om era saker!!! Det blir bæst før oss alla. Nu får jag se om jag kan få tag i min faster privat istællet (hon ær så svår att få tag i). Det hade varit skønt att møta upp henne hær på Kastrup!!!

Som ni hør ær jag fortfarande på mycket dåligt humør. Jag kænner en inre stress som får mig att må illa. Den dær uniformskjolen passar mig utmærkt igen faktiskt. Har tappat min aptit før tillfællet och då går det fort. Inte før att jag rasat i vikt, men kjolen sitter inte lika tajt før stunden;)

Jag vet inte vad det ær som oroar mig mest, men just nu hade jag bara behøvt læmna landet. Åka hærifrån ett tag. Inandas frisk luft och sola på en vit sandstrand med bra musik i min ipod. Bara ett litet tag...
Det var længesedan vi unnade oss en sådan resa. Jag længtar bort från all stress! Allt som påverkar en negativt hade behøvt sig en liten positiv klatch i røven och sedan hade man sækert mått bra igen:)
Nej, jag ær inget psykfall. Jag ær bara som du. Jag ær ganska sæker på att just du också længtar bort från allting just nu hær i denna stund. Det gør vi væl alla eller? Jag hade behøvt semester, men det har jag sækert inte førræn i mars, men mitt stopp i Dubai kommer nog att kænnas hærligt. Jag får længta till det istællet och dit åker jag næsta torsdag:)







Jag længtar...

Usch vad tidigt!!!

God morgon i ottan,
igår var ingen bra dag. Dærav att jag inte skrev så mycket på min blogg. Nu har jag precis checkat in till en tidig Stockholmflygning och sedan ska jag sova i Ålborg i natt. Som vanligt har jag aldrig någon lust att flyga nær det ska innebæra att jag ska stiga upp nær det fortfarande ær mørkt :(

jag gå, men jag skriver mer senare!

Kramen och ha en skitbra dag!!!

Träningen börjar ge resultat

God morgon!

Älskar att vi har dragit tillbaka klockan en timme. Nu blir det fortare mörkt om kvällarna vilket jag kan tycka är mysigt. För alla er som har barn vet jag att det inte innebär sovmorgnar den närmsta tiden, men barnen kommer att vänja sig precis som vi andra gör helt för fort...

Igår var både jag och Peter helt utslagna. Det gick så fort. Plötsligt var vi helt däckade. Därför blev det sängen ganska så tidigt, men jag valde att sova i soffan. Jag ville så gärna titta på den sena filmen med Tom Cruise, men så somnade jag istället.

Jag gav järnet på träningen igår också. Känner mig så nöjd! Idag har jag träningsvärk på insidan av låren och i magen. Jag joggade för för första gången på ett år lite försiktigt och jag känner ingenting i höften idag. Då menar jag att smärtan inte har blivit värre för att jag joggade. Det tycker jag är positivt, men jag ska inte jogga alltför mycket ännu. Jag ska hålla mig till säker träning vilket är crosstraining i konditionssyfte. Sedan kör jag styrketräning som som ett komplement att bli starkare runt höftpartiet och självklart den övriga kroppen.

Idag mina vänner ska jag träffa Camilla. Det ser jag fram emot. Vi ska fika och snacka lite skit. 

Vad ska ni göra idag?

Här har varit folk hela dagen, kul kul

Hej!
Jag har inte uppdaterat mig ännu...

Min mamma knackade på kl 9 i morse och trodde nog att jag skulle vara pigg och vaken. Det var jag inte, men efter en timme började mitt trista morgonhumör försvinna. Sen kom Peter hem från sin tredagarsslinga och så åt vi lite frukost tillsammans. Stående. Idag saknade jag verkligen att ha barstolar till vår köksö. Självklart skulle Peter försvinna till golfbanan. Det är ju underbart vackert höstväder. 
Jussi kom hit strax efter elva. Han är vår hantverkare och så är han min mosters man. Det är han som har försökt sopa igen Gustavs missar. Gustav är den där hantverkaren som inte gjorde annat än fuskbygge. Jussi har idag fixat toalettlåset och nu är han uppe på sovrumstaket och borrar hål till två stycken hattar som ska sitta där. Ja det är en del av den där processen att få in lite mer luft i sovrummet. Vi känner nämligen att det är för innestängt och vi hostar både två på nätterna.

Sen kom min lillebror Kristoffer hit på ett spontant besök som var mycket uppskattat. Det är sällan som bror och syster får tillfälle att snacka ensamma. Det var väldigt mysigt och snart kommer han hit med sin hund och då ska vi gå ut och gå i det fina vädret. Har ju än så länge bara suttit inne.

Nu e jag svinhungrig och måste proppa i mig en smörgås eller något. Egentligen borde jag gå och träna också. Hrmm, ja det måste jag klämma in någonstans idag...


Usch vad pinsamt!!!

Sen mitt i alltihop frågar hon Peter Jihde vilken hans favoritSEXställning är. Hon har fan inte alla hönsen hemma den där Katrin. UT MED HENNE! JAG SKÄMS!!!

Tillbaka till idol,
skam att Loulou åkte ut. Hon föll antagligen eftersom hon var ärlig i sin ställning om vad hon egentligen tycker om ABBA. Enligt henne var dom töntiga. Då trampade hon på Sverige enligt Laila Bagge.
Synd! Hon har så jävla skön röst!!! Härlig personlighet!!!


Laddar ni för idol ikväll?

Ja ikväll blir det idol och en massa god mat framför tv,n. Det blev ett hårt pass idag och efter det unnade jag mig återigen bastubad. Så himla mysigt! Nu är jag tröttare än tröttast. Ska alldeles strax hänga upp tvätt och sen blir det lite matlagning. Inget avancerat. Har ju bara en ugn...

Jag måste bara säga en sak. En liten hemlighet. Kanske är det löjligt, men min uniformskjol satt inte lika illa idag, *fniss*
DET ÄR SANT!!! Nu känner man ju sig ännu mer sporrad och dessutom gör inte min höft lika ont. Peppar peppar tar i trä.

Heja Alice! Jag vill faktiskt ha ut Johan eller Robin B ikväll. Johan är bara för sprallig för min smak och nästan lite smådivig. Han var söt i början, men nu har jag tröttnat på hans slentriana stil. Robin B är mesig. Ingen bra röst och sen tar han för sig helt för lite på scen...

Vi får la sa...


Beslutsångest

Amen gud vad svårt det blev nu. Hade halvbestämt med Marie ikväll att komma hem till henne och dricka lite vin och titta på idol, men efter nattens dåliga sömn orkar jag faktiskt inte.
Det är nätt och jämt att jag orkar dra på ett träningspass, men jag har ju gett mig fan på att tappa vikt så nu kan jag fan inte backa!!!

Skærp dig ikvæll!!!

Jag ska kolla hur Katrin skøter sig ikvæll på tv 400...
Tycker sjælv att det ær otroligt att hon ær tillbaka...


Bild lånad av sthlms finest.com

Vad ær det som hænder - egentligen?

Vad hænder egentligen?
Børsen har rasat 8% idag och dollarn ær øver 8 kronor samtidigt som den danska kronan blivit starkare. Shit!
Vad ær det som hænder då i stora drag?
Nær børsen går ner så børjar føretag att førlora pengar och det leder i sin tur till uppsægningar (vilket vi har sett den sista tiden). Huspriser faller p.g.a att folk helt enkelt inte har råd att bo kvar i sina hus eller att betala vad det kostar idag. Detta ær allvarligt!

På basen

Nu sitter jag med en stor STOR kaffe latte framfør mig som ska avnjutas innan briefing. Befinner mig på basen i Kastrup. Jag fattar det inte, men allting snurrade igår nær jag kom hem från min och Lisettes fika. Jag læt bli att sætta på tv.n och fick pendla mellan køket och sængen før att bre två smørgåsar. Kunde inte stå på benen någon længre stund. Sen fick jag ligga i soffan och æta. Det var skitsvårt att pressa i sig dom dær mackorna. Mådde lite bættre efteråt, men detta påverkade hela min sømn. Jættetrist!
Jag åt dåligt igår hela dagen!

Kram

Sova kudden

Har inte sovit en blund i natt. Inbillat mig en massa saker igen. Inte känt mig trygg och nu ska jag fan ta mig till Kastrup och flyga en Dublin! Vill inte! Vill sova! Längtar hem till min säng redan!

Godnatt

Godnatt mina vänner. Är helt slut nu. Det har varit en lång dag. Peter fick en tredagarsslinga strax innan hans standby var slut. Typiskt, men samtidigt var det ju skönt att han fick veta hur resten av hans standby skulle bli. Det var dessutom en bra slinga. Jag måste sova nu för att eventuellt behöva gå upp kl fyra imorgon bitti. Jag ringde trafikvakten nu ikväll, men då hade dom ingenting till mig ännu.

Dagen med Noa gick bra. Hon gillar inte att sitta i sin vagn. Hon vill vara med hela tiden och att gå på cafe gick jättebra. Hon somnade faktiskt i vagnen på väg in till Limhamn och sen sov hon cirka i en timme innan vi fikade. Det var jättemysigt!

Sedan ringde Lisette och även om jag var totalt slut så bestämde jag mig för att tacka ja till en spontan fika i stan. En timmes snack och mera kaffe och nu är jag hemma. 

Hoppas även att ni har haft en bra dag.

Kram och godnatt

lyrics

... och här kommer texten så att ni förstår varför jag älskar texten...


BEYONCE - “IF I WERE A BOY” LYRICS If I were a boy Even just for a day I’d roll outta bed in the morning And throw on what I wanted then go Drink beer with the guys And chase after girls I’d kick it with who I wated And I’d never get confronted for it. Cause they’d stick up for me. [Chorus] If I were a boy I think I could understand How it feels to love a girl I swear I’d be a better man. I’d listen to her Cause I know how it hurts When you lose the one you wanted Cause he’s taken you for granted And everything you had got destroyed If I were a boy I could turn off my phone Tell evveryone it’s broken So they’d think that I was sleepin’ alone I’d put myself first And make the rules as I go Cause I know that she’d be faithful Waitin’ for me to come home (to come home) (Chorus) It’s a little too late for you to come back Say its just a mistake Think I’d forgive you like that If you thought I would wait for you You thought wrong (Chorus) But you’re just a boy You don’t understand Yeah you don’t understand How it feels to love a girl someday You wish you were a better man You don’t listen to her You don’t care how it hurts Until you lose the one you wanted Cause you’ve taken her for granted And everything you have got destroyed But you’re just a boy

Här kommer videon, den riktiga

Så då lyckades det äntligen att klistra in videon till min nya favvislåt

Bra beslut av Riksbanken!!!

Idag ska jag vara barnvakt till Noa i två timmar. Hon kommer hit kl 14 och sedan tror jag att vi promenerar ner mot Limhamn i det vackra höstvädret. Underbart!
Peter har inte fått något på sin standby ännu och jag tror att han slipper idag också, men imorgon när det är min tur att ha standby från kl fyra på morgonen kommer telefonen säkert att ringa prick! "Hej Charlotte, det är Morten fra trafikvagten, vi har en lille tur til dig..." Gud vad jag hatar det där samatalet när man ska låtsas som om man är jätteglad när han ringer. Usch jag har redan ångest och det är bara förmiddag ännu och det är torsdag!!!

Jag har varit duktig idag. Har b.la varit ute och borrat i fasaden på sovrumsväggen. Har satt dit fem nät i fogarna för att kunna få in lite ventilation när vi sover. Ja jag vet inte om det är tillräckligt. Totalt har vi nu tio nät som jag har satt upp. Det gick fortare idag när man har vanan inne liksom.

Sen får vi inte glömma att riksbanken sänkte räntan med 0,5% idag och det är bara att tacka och ta emot, men nu hoppas jag att bankerna följer efter. Jävla skitbanker!!!

Nu dusch, sen hänga tvätt och sen bara invänta prinsessan Noa av Limhamn...

Vad dumt att jag inte tänkte på det

God morgon,
en söt kollega som heter Charlotte påstår att det är uniformskjolarna som har blivit mindre och mindre. Storlekarna stämmer inte överrens med siffran längre. Gud så skönt att veta. Nu mår jag ännu bättre och tusen tack Charlotte!!!
Du är en ängel! Att jag inte tänkte på det...



Jäkla så bra jag mår!!!

Jävlar var bra jag mår! Körde crosstraining och det har jag gjort nu i tre dagar. Det ska vara den lindrigaste konditionsövningen för min höft. Jag har pressat mig in i det sista när jag bara har velat lägga av. Fick laddat hem lite ny och fräsch musik till min ipod igår kväll och bra musik sporrar ju alltid.
Jag mår jättebra igen! Unnade mig lite bastubad efteråt och sedan hämtade jag Peter på Friskis. Just nu har vi ätit fullkornspasta och köttfärssås som jag lagade hemma hos Sylvia tidigare idag. Bara att värma upp! Skönt och behändigt! Det bästa av allt var att det smakade så himla gott efter träningen.

Nu blir det bara tv och soffliggande resten av kvällen. Mina krafter är slut...



Spegelbild

En blick i spegeln.

Naken.

Blek.

Snabbt hafsar jag ihop kläderna och spänner upp håret i en stram hästsvans. Nu ska det brännas!!!

Fast.

Inte lös.

Jag vill bli fast.

Mina jeans ska sitta lika bra som för ett år sedan.

Uniformskjolen får bli min måttstock.

Jag vägrar att väga mig.

Nu är det hårda tider.

Nu gäller det!

Mattant

Så nu har jag lagat en massa mat hema hos Sylvia. Jo det är sant. Jag fick lov att komma in till henne idag och låna hennes kök eftersom hon ändå inte är hemma. Det är jag henne tacksam för. Vi börjar bli trötta på att använda vår fantasi när det kommer till matlagning. Man blir lite handikappad när man bara har en ugn, men ingen spis.

Nu ska jag duscha och klä på mig något annat än detta myspysiga som jag använder nu. Sedan tror jag att jag kör och hämtar min lilla godbit på dagis.

Vid 17-tiden ska vi träna! Måste samla lite krafter!!!


If I were a boy



Har ni hört beyonces nya låt,"If I were a boy"?
Grymt bra.
Synd bara att det inte går att klistra in hennes nya video, men ovanför kan ni i alla fall höra låten.
Har ni möjlighet så gå in på youtube och sök hennes låt och titta på videon.
Kram så länge!

Idag är en ny dag

Igår var jag deppig. Kanske lite höstdeprimerad, men jag älskar ju hösten. Nej, jag tror att det hela började med att jag råkade vara så dum att jag raderade all min musik på min ipod. Allt försvann och gick inte att rädda. Jag blev så ledsen att tårarna sprutade. Jag skrek NEJ NEJ NEJ NEJ flera gånger och försökte få Peter att rädda situationen. Tyvärr. Musiken är borta. Det är bara att acceptera och gå vidare...

Sedan är vi lite trötta på att bo i ett halvklart hus. Med tanke på att det skulle vara klart för mer än ett år sedan. Allt tar sin tid och man ska helst vara miljonär om man vill ha det klart direkt. Fortfarande klandrar jag den jäkla hantverkaren Gustav för det mesta som har gått fel, men sedan kan han ju inte stå till svars för hur marknaden ser ut idag. Tyvärr. Det hade varit så himla skönt att hitta en syndabock för allting som har gått fel...

Tack Camilla, för att du är en så bra lyssnare...

Idag är en ny dag och jag känner mig lite hängig efter gårdagens nedgång men jag ska upp igen. Upp och hoppa! Jag ska faktiskt hämta grannens son på dagis idag. Jag får låna hennes spillrans nya bil dessutom. Det ska bli roligt att se hur han reagerar när jag kommer istället för Sylvia. Han brukar bli glad det lilla trollet.
Han är så go och glad och får mig alltid på gott humör.

Ska försöka hinna med ett lika bra träningspass som igår dessutom...

Knockad men utvilad

God morgon.
Jag var helt knockad i natt. Har sovit som en stock. Vaknade och var helt torr i munnen i morse. Sov så dåligt i Chicago denna gången så nu är det ganska skönt att det var sista gången på länge. Nu ser jag fram emot två långa Dubai istället med sol och bad.

Har inga planer idag. Peter är på golfbanan, men jag har bilen. Funderar på att åka och träna nu på förmiddagen. Ett riktigt mördarpass hade suttit fint. Sedan hade det varit mysigt att ta en fika med någon kompis, men alla verkar smått upptagna idag. Typiskt!!!

Först ska jag avnjuta en lugn och gottig frukost framför tv,n. Det regnar. Då finns det egentlgen inget mysigare än att vara inne.

Kramen


Ursäkta, men du är för tjock

tjockis1.jpg


Prickarna har kommit tillbaka

Nu går det! Jippi! Med mycket hjälp från Peter så är det fixat! Äntlgen!
Är dock inte alls på humör idag. Ingenting är bra! Trist trist trist! Hur lång tid ska det ta innan vi blir helt klara i huset. Vill inte ha det så här längre...

Tror att det var min uniformskjol som upprörde mig mest i eftermiddags. Jag har gått och dragit i den på både ut och hemturen. Den har veckat sig och magen har stått ut som en ballong att jag har varit tvungen att knäppa upp knappen och dra ner dragkedjan litegrand. Det var en kjol som jag inte har använt på länge. Man har ju några på lager om man uttrycker sig så och denna letade jag fram i lördags. Nästan helt ny.
I vilket fall som helst så skulle Kitty köra inom uniformslagret på väg hem och jag följde med henne in. Under tiden hon fick hjälp hade jag bestämt mig för att fråga om min kjol möjligen kunde var felsydd då den veckade sig så på magen. Med direktiv att jag ska visa hur jag ser ut i den poserar jag fint med uppdragen kavaj. Då får man minsann veta att den är alldeles för liten. Sådär ska den inte sitta. Hon visar med sin hand på min rumpa och förklarar att den inte ska sitta så tajt där t.e.x. Okej tänker jag. Trist läge. Med tanke på att detta var den sista helt hela kjolen i min garderob. Dom andra som jag har här hemma sitter bra och dom har samma storlek, men dom är antingen dåliga i dragkedja eller har söndrigt foder. Jag försöker inte att förklara bort mig. Det kanske är så att jag har lagt på mig några smygkilon. Om det ÄR så ska dom i så fall väck ögonblickligen!!!





ZXNVLFFJJZXXXXXXXXXXX

L:"
\][poiuytAAAaaaAAa`````````
-***//.,,.;'
zascvbnm,./';lkjhgfdsaqwerttyyuiiopp[[]=-0987654321234:"?

DET GAR INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En kurs i hur MAC fungerar

Hemma!
Inte riktigt! jag ær på basen, men det kænns som att vara hemma ændå. Jag ska bara fixa lite småsaker och sedan åker jag med Kitty hem. Hon har varit min privara chauffør på førra Chicago också. Får bjuda henne på något en dag. En fika, en lunch eller bara en fram och tillbaka tur øver bron, men visst ær det trevligare att fika...

Styrman Henrik fick stå ut med mitt tjat att jag inte har prickar øver mina å, æ och ø dær hemma på Tims mac-dator. Dærfør var han så snæll och bjød in mig i cockpit på en femminuters lektion i hur man ændrar tangentbordet till ett svenskt. Han hade skrivit ner allt på en liten lapp och avslutat med:
"var ikke så sur på MAC. Du trenger bare et lille kursus, kram Henrik" Det var væl gulligt av honom? Nu ska jag hem och se hur jækla lætt det ær.
Håll tummarna før mig!!!

Kram

Nu drar jag till Chicago

Nu aker jag till Chicago igen mina vanner.
Gardagen hos Helene var trevlig och jag tyckte att Yasmine var den som skulle aka ut igar. Hon har namligen ingenting som sticker ut. 
Lite mycket vin kunde jag kanna nar jag satt pa bussen pa vag hem igar, men det blev inte sent. Jag var hemma nagon gang strax efter 23, sa det var ju okej.
Ni maste lyssna pa det dar sista youtubeklippet som jag lade in igar kvall. En kille osm sjunger bade som en man och kvinna. Otroligt vackert och imponerande!

Peter ligger och sussar gott pa kudden. Hemkommen fran New York i morse. Vi jobbar om varandra lite nu, men det kanns anda okej. Da har vi mer kvalitetstid nar vi traffas och jag langtar efter honom redan.

Kommer hem igen pa mandag eftermiddag...

Tjingeling

Lyssna på denna NU!!!

Han är lika bra som kille som tjej!!!

Ut med henne som programledare!!!

Okej, medan jag vantar pa rormokaren som inte verkar dyka upp i tid idag heller sa kan vi ju diskutera idol som vanligt. Det ar ju trots allt fredag.

Idag tankte jag dock inte skriva om dom tavlande. Jag tankte blogga lite om fd fru Catrin Schulman. Hon arbetar just nu som programledare pa tv 400. Det ar kanske inte alla som har den kanalen, men for er som har den. Sag ni hennes eftersnack forra fredagen efter idolsandningen pa tv 4 var over. Shit var pinsam hon var. Jag tror inte pa henne som programledare. Det var sa pinsamt att jag nastan var tvungen att zappa vidare till nagon annan kanal. Sarskilt pinsamt blev det om Jesper som akte ut. Hennes snack om att hon tyckte att han sag lite bogig "gayaktig" ut. T.o.m hennes kollegor rynkade pannan och ville forsvinna langt darifran. Vad fan! Vad sysslar hon med?

Min fraga just nu ar om ni tittade pa hennes program?
Vad tyckte ni?
Hon ar inget vidare proggsig?
Aven om hon ar nyborjare, sa finns det val granser. Granser som vi alla har. Sparrar som man fods med eller?




Mysig eftermiddag

I natt sov jag tolv timmar exakt. Antar att jag behovde ta igen for forlorad somn. Nar jag vaknade hade jag ett missat samtal fran min pappa sa jag ringde upp honom. Det visade sig att han var ledig fran jobb idag. Vi tog en fika i stan och det var jattemysigt. Vi satt ute i den underbara hostsolen. Efterat gick vi en tur i stan och tittade pa lite klader till pappa. Han ar valdigt fortjust i GANT och Polo by Ralph Lauren. Jag ska titta efter en billigare prislapp i Chicago. Det kanske lonar sig for honom om jag koper det till honom dar. Pappa har alltid haft dyr smak om man jamfor med mig och mamma. Vi tycker om att fynda och tittar garna efter roda prislappar. En gang da och da kan jag val unna mig markesklader, men jag ar ganska ombytlig. Jag ar krasen och tycker inte om att anvanda fjolarets klader som hanger i garderoben och da ar det ju battre att fynda an att kasta ut en massa klader, eller?

Efter min harliga eftermiddag med min pappa passade jag pa att kora hem till Helene och hon var hemma. Vi drack kaffe med mjolk och bestamde att jag ska komma hem till dom ikvall och titta pa idol. Det blir nog fullt med folk. Barnen har antagligen alla sina vanner dar. Tva tonarsflickor . Helene har mycket att se till nu. Det ar manga killar som jagar hennes dottrar;)

Nu vantar jag pa rormokaren. Undrar nar han ska komma...

Tjingeling



I hate this computer!!!

Min kropp ar morbultad. Min lakare/sjukgymnast pa IMC har gett mig ett nytt traningsprogram. Jag kallar det for mordarprogrammet. "The killer program". Sjukt frustrerande med prickarna. JAG VET!
I vilket fall som helst sa ar inte min hoft battre. Inte alls, men vi kor vidare. Talamod! Det kan ta upp till tva ar fick jag veta idag. Tva ar!!! Jag far se om jag borjar pa Friskis nu. Kanske ger min rehabilitering  atta veckor till pa IMC. Hrmm, far se. maste fundera...

Nu har jag nyss tryckt i mig en bakad potatis och snart ska jag bege mig till Mobilia. Jag kanner mig trott idag. Sovit daligt tva natter i rad. Vaknat hungrig liksom.

Funderar att skriva pa engelska fram till jag far tillbaka mina prickar;)



Cocktailparty, here I come

Jag ar overlycklig for mitt underbara schema. Ni anar inte. Det kanns som om jag har tva minisemestrar i november. Passar mig helt perfekt. sedan ar jag fri till cocktailpartyt och det gladjer jag mig till. Da har jag kanske hunnit fa lite solbranna i Dubai. Passar mig ocksa perfekt eftersom jag antagligen kommer att visa lite hud i klanningen som jag ska ha pa mig. Har faktiskt ingen aning om vad jag ska ha pa mig. Har inte kopt nagot annu.

Nu ska jag snart bege mig till min lakare. Far se vad han sager om mina hoftsmartor idag. Sjalv kanner jag liksom ingen forbattring.

Vackert hostvader idag. Vackra farger overallt!

Jippi

God morgon!

Tva langa Dubai och en Tokyo. That's it! Precis som jag har biddat!!!!
Jippi!!!!



...och sa Amy Mac Donald

...och sa Amy Mac Donald

Viva la vida och babysim

Det blev träning idag och det var jätteskönt!
Efter det var jag fotograf åt Marie. Jag följde nämligen med på babysim idag och Noa var så duktig. Det där med babysim är så fantastiskt. Barnen verkar känna sig hemma där i vattnet. Dom jollrar och skrattar. Får en kallsup då och då men står sig ganska bra igen efter några sekunder igen. Jag lyckades fånga några underbara ögonblick på bild.

Hela eftermiddagen har jag spenderat hemma hos Marie, men nu ska jag snart bege mig hemåt.

Vilket innesittarväder det är idag. Mysigt! Marie har bränt två skivor på cd till mig idag. En med Coldplay och den nya hiten " Viva la vida". Jag bara älskar den. Den andra var med Amy Mac Donald. Musik man blir så glad av. Lite modern folkmusik. Sett henne på reklam på tv och jo jag gillar musiken.

Viva la vida

Sunt och bra

Peter har borjat trana pa allvar nu, sa da blir det automatiskt ordning pa allt som vi trycker i oss. Skont! Igar gjorde han fisk i ugnen, med wokade gronsaker till. Det smakade jattegott!
Vi ska snart ivag och trana. Han pa friskis som ligger narmast oss och jag pa IMC, men snart efter mitt lakarbesok imorgon sa borjar nog aven jag pa friskis.

Idag har jag inga planer. Kanns markligt! Brukar alltid ha nagot pa min agenda, men icke sa nicke. Tror att jag ska forska traffa Noa och Marie en stund atminstone. Ska alldeles strax ringa till dom.

Kramen

Ibland har jag varldens basta jobb!!!

Hemma igen!
Dejligt!

Pa mitt stopp i Chicago har jag bara tagit det lugnt. Tro det eller ej, men dar var hela 29 grader varmt. Hade ju helt for mycket klader med mig.
Jag shoppade Tims northface vaska som var pa 140 liter. Den rymde hela min resvaska nastan sa efter det kunde jag inte shoppa mer vilket i sig var bra.

Besattningen var bast! Hade sa himla kul med dom tva norska stewardarna. Tva norrman som var otroligt snalla och roliga. Tiden gick sa fort och plotsligt var vi tillbaka i danmark. 35 minuter fore tid. Mycket bra!!!

Kitty skjutsade mig hem till dorren i Sibbarp och foljde med pa en liten husvisning. Jag och Kitty ska flyga tillbaka till Chicago pa lordag igen. Det ser jag fram emot. Jattemycket!!!

Peter hade plockat upp lite i huset. Packat upp flyttkartonger fran lagenheten sa det var en lattnad nar man kom hem. Skont att slippa se all skit!

Nu ska jag byta om och bara slappa och njuta!!!

Kramen

Tycker ni om postorderkataloger?

Nu ska jag titta lite i min Halens postorderkatalog och se om jag hittar något fint att klæ på mig i høst. Jag kænner mig som en tant nu nær jag  har bestællt en postorderkatalog, men man blir ju påverkad av andras bloggar. Man kan inte døma ut något som som man inte ens har provat. Sedan personligen tycker inte jag att Halens eller Ellos har haft så fina klæder, men jag kanske ændrar mig. Vem vet?

Peter har gått værdinna hem från New York och han påstod hela morgonen att han inte var så trøtt. Det var enligt honom en enkel match att gå værdinna om man jæmførde det med att vara steward. Jo jag vet att han gjorde det før att retas. Normalt brukar han vara på dåligt humør innan han får sin skønhetssømn, men idag var han verkligen i form. Jag tror minsann att han bara har stått med armarna i kors eftersom han inte visste vad han skulle gøra ute i kabinen. Ha! Ha!
Internt skæmt!! Ha! Ha!

Vi kommer nog att resa på semester i mars månad istællet før januari. Vi kom øverens om att det kændes bættre. Peter har tagit på sig ansvaret att bidda semester. Deadline ær imorgon. Det klarar han sækert galant!!!

Nu drar jag snart till Chicago med FEM stewards. Undrar om vi pløtsligt blivit før många av den varan. Jag førstår inte att vi fortfarande håller nya stewardkurser. Inte nog med att alla kommer ut på långt efter ett år numera. Nu ska alla bli stewards dessutom. Någon ordning på torpet måste det bli snart hoppas jag!!!
I min besættning ær hælften från Oslobasen idag kan jag se.

Ha det riktigt gøtt hær hemma!!!

Kramelikramen

Somnade i soffan

Shit vad trott jag var igar. Orkade inte halla ogonen uppe nastan. Blev sa somnig efter att jag lagt Zack, men jag tittade pa 'stjarnor pa is' och jag tyckte att det var ratt att Josefin Crawford akte ur.
Det var ett battre program igar, men dock tycker jag att det ar lite for langt...

Nu ska jag hamta Peter pa Svagertorp och sedan bar det av till Chicago i eftermiddag. Far kanske ta med mig den stora vaska denna gangen eftersom jag ska ta med mig en vaska hem till Tim.

Tjingeling

Vad kommer dom at ha på sig ikväll?

Ska bli spännande att se vad Gynning och Berg har på sig i kvällens show.



Barnvakt

Nu sitter jag faktiskt barnvakt till Zack. Hans föräldrar är bortbjudna så då fick jag en förfrågan och självklart tackade jag ja. Än så länge har allting gått bra. Jag har nyss gett honom lite mjölk på flaska och lagt honom i sin säng. Allting är tyst. Han var nog jättetrött. Han är bara så söt. Om jag hade fått bestämma hade jag velat hålla honom vaken, men det går ju inte. Är glad över att allting har gått bra.

Ja så det blir nog "stjärnor på is" för min del ändå ikväll. Jag hoppas att det blir en bättre show än sist. Det var ganska drygt förra lördagen och stackars Peter fick hålla mig sällskap.

Imorgon flyger jag till Chicago. Hade varit skönt att vara ledig imorgon också och sedan åka på måndag,men när har jag själv kunnat styra över mitt schema? Aldrig!!!

Det blir nog lite inlägg under kvällen...

Kicka loss NU!!!

Har nyss atit en god lunch hos grannen. Ugnsgratinerad kyckling med brocoli och blomkal. Jattegott! Tillbaka i hemmet och maste kicka igang mig sjalv att ga och trana. Vill inte, men jag MASTE!!!
Battre att trana en liten stund an ingenting alls, sa nu ska jag ga och byta om.

Tjingeling!!!

Andra planer

Camilla och jag skulle traffas idag, men stackaren har blivit sjuk. Det ar mest synd om henne eftersom hon ikvall skulle ga pa en stor fest som hon hade sett fram emot. Sen ar det lite synd om mig eftersom jag idag skulle hora en massa smaskiga nyheter som hon hade lockat mig med under gardagen. Det var allt fran en utflippad grabbhelg, separationer, graviditeter, husprojekt och jobb. Allt mojligt, men det far vi ta pa telefon senare idag istallet.

Nu ska jag en svang till Mobilia med Sylvia och Zack och sedan tankte jag motionera. Antingen pa IMC eller avnjuta en frisk promenad. Eftersom jag har ont i mina hofter (knaet ar bra igen) sa far jag ta det lite lugnt. Ska till lakaren igen pa torsdag, men overkroppen kan ju svarvas till lite. Jag vill garna inte vara for slapp om jag och Peter drar till Filipinerna i januari.



Den som maste lamna...

Yezzzzzzz!!!
Jesper akte ut och antligen kan det bli lite ordning och reda!
Ratt eller fel?

Ut med Jesper!!!

Det har gatt i ett idag. Med lite hjalp av grannen Sylvia sa fick jag lastat in det lanade kylskapet fran Malin. Sen korde jag till Hollviken och blev bjuden pa en sen frukost tillsammans med henne och pojkarna och dar var aven Elin och Patrik med sina tva barn, Wilhelm och Signe, Vi promenerade till stranden och tro det eller ej, men Patrik badade. Han kladde av sig naken och sprang ut i det kalla vattnet. Det kallar jag viking!!!
Vi drack lite varmt kaffe innan vi promenerade hemat igen.

Sen var det dags for mig att mota upp rormokaren i lagenheten. Ja vi har en del masten kvar innan den ar helt ute ur varlden och detta var ett av dom. Ett element skulle monteras upp i sovrummet. Det gick bra. Perica ar duktig och han foreslog att vi skulle ta en runda inom huset ocksa och montera upp en blandare under vasken i tvattstugan. Perfekt nar man ska tvatta golven. Da slipper man att lyfta upp och ner tunga vattenfyllda hinkar. Sa det blev ocksa gjort idag.
Nar allting var klart var klockan starx efter 19 och jag fick skynda mig till Willys for att kopa mig nagot att ata tillsammans med idol pa tv4.

Vad jag tyckte om idol? Ja Kevin Borg var klart bast ikvall. Han har rytmen i sig och ror sig allra bast pa scen. Anna hade kvallens allra basta lat och sjong den bra. Jag hoppas fortfarande och det har jag hoppats sedan dag ett att Jesper ska aka ut. Han ar inget bra. LouLou var inget bra ikvall men hon MASTE fa stanna kvar.

Vad tycker ni?


Ont øverallt

Godmorgon.
Fan!
Det knæppte till i mitt knæ igår nær jag steg upp på tåget. Det onda førsvann igen efter circus en timme. Sedan har jag haft ont i natt och nu i morse kunde jag knappt få på mig mina strumpbyxor. Eftersom jag ær optimistisk så hoppas jag att det førsvinner igen under dagen, men nu måste jag uppsøka lækare før detta. Detta också:(
Ær på jobb nu och har pratat med pursern om att jag har bestæmt mig før att jobba, men jag ska få gøra sånt som inte kræver att jag bøjer mig. Det ær då som smærtan ær tydligast.
Status på mig just nu: Ont i høger høft, ont i vænster høft och ont i vænster knæ. Jippiiiii!!! Ålder: 31 år!!!!

Dricker just nu en jættegod smoothie by minute maid, Breakfast on the go, frukt och fiber

Kaos overallt

Allting ar ett javla spel och det handlar om att hanga med i spelets regler. Vad hander i varlden egentligen? Man borjar bli orolig. Ingenting ar gratis har i livet. Man maste offra och man maste vaga for att na dit man vill. En jakla berg och dalbana upp och ner hela tiden. Media forstorar ocksa upp allting sa kolosalt. Sa ar det ju. Vad ska dom annars skriva om?
Vad tror ni sjalva om allt som hander?
Finansraset som orsakar KAOS overallt! Ar det inte hemskt? Tank pa alla VOLVO- anstallda som far kicken nu. Era stackare. Ingen sitter sakert i sin bat numera...
INGEN!!!

Jag ar supertrott ikvall och ska snart sova. Vi har atit gott tillsammans med Tim pa Mollan. Ahhhhhh vad jag hatar att jag saknar alla dom bokstaver med prickar pa. Sjukt irriterande!!!

Imorgon ska jag flyga till Aten vilket jag inte alls kanner for. Hade hellre velat ha sovmorgon. Vem vill inte det?

Forlat om jag inte verkar helt pa topp, men det ligger mycket i mitt huvud for tillfallet.

Kram och natti



Ræntorna på væg neråt!!!

Så då var klockan 16:13 och jag har avslutat min långa arbetsdag och sitter på basen. Ska snart bege mig hemåt. Fick ett glædjande besked på sms nær jag hade landat. Ræntorna har sænkts med 0,5%. Det kænns skønt! Jag vet att allting kommer att ta tid, men jag hoppas att det på sikt vænder.

Ett glædjetjut. AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!

Nu ska jag ta tåget och Tim ska bjuda mig och Peter på thaimat idag. Tror det blir næstan direkt. Dom var hungriga och jag dør om jag inte får varm mat i magen snart!

Ses sen!!!

Vackert, men dyrt

Det ær så satans dyrt i Norge tyværr. Allt ær sækert det dubbla priset om man jæmfør med dærhemma. Det ær somman brukar sæga. Borta bra, men hemma bæst.

Har strosat runt lite i staden, ætit en tidig kvællsmat och alldeles nyss njutit av en kaffe och en tidning. Riktigt avkopplande.







Nu ska jag gå upp på mitt lilla pytte pytte rum och ta ett varmt bad tror jag...

Bergen

Nu sitter jag hær i Bergen med en aftonbladet, expressen och en skvallertidning. Ska alldeles strax sætta mig och dricka en god varm kaffe latte på ett cafè. Strålande v'æder precis som dær hemma och Bergen ær en mycket vacker stad. Det kunde inte bli bættre. Ær så glad att jag slapp flyga till Stockholm innan idag med check in 5:20.

Vi hade en liggande passagerare ombord idag. En norsk tjej i 25-årsåldern som hade varit med om en trafikolycka. Hon var hjærnskadad. Det gjorde så ont i mig att se. Hennes førældrar reste tillsammans med henne och en sjukskøterska. Tænk att hon var fullt frisk før ett tag sedan. Man vet aldrig nær olyckan ær framme...

Jag tror inte att det blir fler inlægg idag. Ska ju mysa som sagt och bara ta det lugnt...

Kramen så længe



Fina håruppsættningar

På basen i førra veckan och æven pågående denna vecka ær dom hær från uniformslagret. Dom berættar om hur man ska se ut och inte se ut på arbetet (som om man inte visste detta efter nio år). I førra veckan sprang det runt kvinnliga kollegor med værsta håruppsættningarna. Jag fattade ingenting, men nær jag kom in på basen så satt det en frisør och gjorde håruppsættningar på oss flygværdinnor. Jættefint var det! Sjælv ær jag trøtt på att jæmt ha det i hæstsvans och vill gærna prova på något nytt, men jag hade ingen tid just då tyværr...

Alltid nær jag ær hos min egen frisør låter jag alltid jobbet bestæmma. Jag vill næmligen ha det så pass långt att jag alltid kan sætta upp det i en svans utan att behøva anvænda klæmmor. Det ær ganska så styrande eftersom jag aldrig då kan klippa mig mycket kortare æn till axlarna. Det gæller ju æven nær man klipper upp håret i etapper.

Har ni några bra tips om hur man lætt och smidigt får till en fin frisyr? En håruppsættning?



Ett litet hej før fan!!!

Ær allt bra med er idag?
Med mig ær det toppen och just nu befinner jag mig på basen om ni undrar. Lite småirriterad ær jag på en kollega som jag aldrig har flugit med. Vi har setts på tåget några gånger. Nærmare bestæmt på Svågertorp och hon går alltid førbi utan att sæga hej. Det stør mig som fan! Jag har aldrig sett henne førut så jag førmodar att hon ær ganska så ny i firman. Vad ær det som gør att hon inte sæger hej? Vi har på oss likadana unifomer som visar att vi flyger før samma firma och det kan ju hænda att vi faktiskt ska flyga tillsammans snart. Kanske redan imorgon!!! Lite fisførnæm! Det går liksom inte hem hær! Jag avskyr sånt beteende!!!



"MAKE UP STORE"

Nu har jag fatt tillgang till en ny dator. En mac och det ar inte ett svenskt skrivbord, sa framover kommer jag dessvarre att sakna dom bokstaver med prickar over sig. Hoppas ni har overseende med detta ett tag.

Nu ar lagenheten sald! Jippi!!! An sa lange kanner man ingen skillnad, men i nasta manad borjar man nog kanna det. Atminstone pa sin ekonomi. Ha! Ha!

Helgen har sprungit forbi och vi ar bada supertrotta! Det har varit stressigt att hinna med alla masten men nu ar det nastan over. Fortfarande nagra punkter pa listan som ska prickas av i veckan som kommer.

imorgon flyger jag till Bergen. Kommer hem igen pa onsdag och sedan flyger jag en Aten pa torsdag. Fri fredag och lordag och sedan ar det dags for Chicago pa sondag!!!

Hrmm, lite jobbigt med detta skrivbordet. Vill ha bokstaverna med prickar over sig, men man kan inte fa allt. 
Apropa fa sa har jag unnat mig lite nytt smink fran "MAKE UP STORE" idag. Min gamla klassiker till ogonskugga som heter "muffin". En mycket bra bas. Till den kan man ha alla mojliga farger och nyanser. Till vardags brukar jag enbart anvanda den. Sedan stod jag lange och valde en rouge. Jag tycker det ar jattesvart att valja nu till hosten nar man borjar bli lite blek.  Min forra kom fran "FACE" och hette "tonight", men den var ratt knallig. For chockig kunde jag tycka. I alla fall kopte jag en helt ny farg idag som heter "seashell". Lite mer at det bruna hallet.

Nu kallar sangen som sagt. Trottare an vanligt!
Tack for det sota inlagget Charlotte och pussa din sota lilla dotter fran mig och hoppas vi ses snart!!!


Undrar om P.C. jersild förstod gårdagens program?

Sluta klaga på Gynning!
Hon är ju störtskön!!!
Heja skånskan!

Vad tycker du P. C. Jersild?
Förstod du gårdagens "stjärnor på is?"

Sista dagen

God morgon!
Idag har jag varit vaken nästan hela natten. Av vana sover jag med öronproppar alltid, men efter ett tag får man öronskav och det gör jätteont. Istället fick jag ta ut dom och lyssna på den häftiga och oroliga stormen utanför PLUS att vår fläkt slog som fan. Det har den gjort från start, men nu i nästa vecka kommer det hit en ventilationsnisse som ska fixa det förhoppningsvis.
Sedan gick vi upp klockan 9 för att köra till lägenheten direkt och fixa med det sista. Just nu sitter vi på ett internetcafé i stan för att kunna printa ut ett viktigt papper till försäljningen imorgon. Tänk att det är sista dagen idag som vi står som ägare på S:t Pauli Kyrkogata 17. Imorgon är förhoppningsvis hela den här karusellen överstökad med allt fix och trix.

Ikväll ska Peter träffa grabbarna i lägenheten för att dricka ett glas whisky. Det har varit bestämt sedan tidigare och det har liksom inte blivit av. Så varför inte köra på sista dagen istället?;)

Igår hade vi en diskussion gällande tv-program. Just nu har vi bara en tv och vi vill se olika program hela tiden. Jag har inte tänkt på det tidigare, men Peter är den som får vika sig hela tiden. Det är typ mina program som vi ser på kvällarna om vi inte båda bestämmer oss för att se en film eller något. Jag kände mig lite dum men å andra sidan så somnar jag till golfen Hur roligt är det att titta på golf en fredag eller lördag kväll? Men vi får nog kompromissa litegrand. Det är inte heller rätt att han ska få vika sig hela tiden. Jag längtar till vi får en andra tv...
Usch nu låter det som om vi är tv-bögar, men det är vi inte. Inte hela tiden i alla fall, men det är mysigt att sitta i soffan och titta på tv med en massa gott framför sig och tända ljus.

Åh vad trött jag är. Vi ska snart köra och äta frukost någonstans och sedan är det lägenhettömning igen efter det. Kul eller? Nej inte det minsta, men det är sista dagen idag...

Frosta av frysen smart!!!

Det var mysigt hemma hos Mats och Anna-Christina. Dom hade tänt ljus i princip överallt och det gör allting så mycket hemtrevligare. Grejen är den att deras hus inte är i direkt behov av renovering, men det är inte heller up to date. Tanken är att dom ska renovera allt och precis som oss har dom planer och dom kommer att sätta igång så fort Anna har fått sålt sin lägenhet i stan. Kul med fler trevliga grannar. Vi drack lite vin, men jag och Peter var trötta så vi stannade inte så länge.

Idag var vi uppe tidigt för att flyttstäda lägenheten. Nu får det vara sista gången jag städar den där lägenheten. Inte roligt när man själv inte ska bo där. På måndag tar den nya ägaren över. Äntligen!!! Ett tips för er som ska frosta av frysen. På ICA finns det speciella dukar som man lägger in i frysen som suger upp all vätska upp till 5 liter. Man kan alltså frosta av frysen med dörren stängd och slipper en massa vatten och is på golvet. Perfekt!!!

Ikväll blir det nog lite tapas och vin. Vi är både trötta och Peter har fortfarande ont i sin fot. Vi pratade om att vi skulle gå och träna, men jag tror att vi hoppar det idag. Tyvärr, men ibland måste man lyssna på kroppens signaler.

Jag tror att vi har tillgång till dator igen imorgon. Skönt. Lite jobbigt att behöva sätta sig på internetcafé ihop med skolungdomar som sitter och spelar. Dom är så jädrans högljudda!!!

Vad ska ni själv göra ikväll?


Vælkomna!!!

Våra nya grannar som vi kænner har æntligen flyttat in! Jætteroligt! Peter ær dær just nu och hælsar på! Ær jættenyfiken på hur dær ser ut. Får se om jag svænger inom nu på hemvægen.
Tyværr blev vi en timme sena nu ikvæll p.g.a hjulbyte, men så ær det inom denna branchen...

...och så har jag en jævla finne på kinden... BAJS!!!

Fredagsuppdatering

Nu æntligen har jag tagit mig sjælv i kragen och bokat en tid till en tandlækare. Det blev en privat eftersom folktandvården har sån kø. Jag skulle egentligen ha blivit kallad nu i høst,men dom har inte hunnit kallat dom patienter som skulle kommit i våras ænnu...
Priserna ska inte skilja så mycket faktiskt och jag MÅSTE gå NU!!!

Jag blev kallad till en Stockholm fram och tillbaka hær nu på eftermiddagen. Jag hade precis børjat slappna av och tro att det inte skulle bli någonting idag, men nej dær hade jag fel! Riktigt fel, men det ær min sista arbetsdag idag inna helgen så det ær skønt!

Idag har rørmokaren varit hemma hos oss och stællt in værmeslingorna i golven. Nu har vi en liten sensor i varje rum och en termometer så att vi sjælva kan reglera temperaturen. Bra va?

Nær jag kommer hem ikvæll blir det fredagsmys och jag længtar! Lite ledsen att jag missar idol, men vad fan. Hittils har det bara varit kaos. Jag var næstan helt sæker att Jesper skulle åka ur igår, men NEJ. Då åkte den talangfulle Elias ut! SKÆRPNING!

Jag ska på cocktailfest i november och jag letar klænning. Hittade faktiskt en igår på Mobilia som jag provade och tog bild på. Jag hoppas att jag kanske redan imorgon har tillgång till en dator i hemmet igen. I så fall ska jag lægga in lite nya bilder!


Tänk så lätt ett rykte kan starta

Peter skadade sig i Seattle. Han trampade fel på golfbanan så en gammal skada som han ådrog sig för cirka en månad sedan gick upp igen. Han hade så ont i foten att han inte kunde arbeta hem. Jag hämtade därför honom i Kastrup så att han slapp kånka med alla sina väskor på tåget.
Så gick jag där på basen i civila kläder vilket är den hemliga koden. Jag har ju nämnt det förut i min blogg, men kollegor som dyker upp i civila kläder på basen är nästan alltid gravida. Jag märkte att många tittade och undrade. Lite småkul faktiskt, men jag är INTE gravid så jag hoppas inte att detta startade ett rykte. Ha!Ha!

Jo tillbaka till det här med idol på tv4. Nu minns jag varför jag tyckte att det var lite trist sista gången jag tittade på det förra hösten. Dom bästa talangerna åker ut för tidigt! Man får inte sticka ut för mycket i Sverige. Det stör sig folket på och eftersom det är dom som bestämmer så...
Jag tyckte i år att den nya juryn hade gjort ett utmärkt jobb att hitta så många bra blivande artister. Ska deras arbete nu vara förgäves? Helt ärligt! Det borde vara juryn som fortätter att bestämma resultatet framtill finalen när dom två sista och förhoppningsvis bästa tävlar om förstaplatsen...

Imorgon har jag min sista standby-dag och sedan väntar en fri weekend vilket är superduper dejligt!!!

Alldeles strax ska jag dra till Mobilia och gå på Vero Moda.

Idol børjar floppa

Ja och hur fan kunde Linda åka ut ur idol igår? Hur røstar folk? Det var ju kristallklart att Jenny skulle åka ut. Hon  var sæmst!!!

Njuta

Det är nu som jag bara ska åka hem och byta om till bekvämare kläder. Laga någon god mat. Dricka ett glas vin och bara njuta! Flera dagar i sträck med tidiga morgnar gör en trött. Nu har jag nyss varit på Willys och handlat lite käk och nu är jag bara en snabb vända inne på ett internetcafé för att kolla ett recept!
Tjingeling!!!

Missnøjd med idol igår

Nu har jag precis landat från en dubbel Stockholm Puhhhh! Æntligen klart! Sedan ringde disponeringen alldeles nyss och informerade mig om att jag var fri imorgon. Jippi!!!! Jag hade visst gått øver mina arbetstimmar annars! Då har jag bara fredag kvar på min strøstandby och sedan fri till helgen. Hærligt!!!

Jag har som sagt ingen dator hemma just nu och det ær så trist eftersom jag just nu har ett extra stort behov av att skriva!!! Kanske blir det internetcafé i Limhamn idag igen.

Nu væntar jag på att Peter ska høra av sig från Seattle angående banken. Vi ska ju gøra klart lægenhetsaffæren på måndag.

Jag måste gå nu, men vi kanske hørs av senare idag.

Vill bara føra fram min åsikt angående idolkvalet igår! Varfør i hela friden åkte inte den klena och bleka och intetsægande Jesper ut istællet?
Fattar ingenting!!!

Hoppas att det blir bættre kval ikvæll...


RSS 2.0