Eländig är namnet, men mycket har gjorts

Trots att jag känner mig eländig så har jag haft lite besök och dessutom fått saker gjort. Peter och Micke blev klara med panelen på baksidan idag. Det återstår lite arbete med skjutdörrarpartiet nästa helg.
Jag visar i bilder.
Inte kreativ nog att skriva...


Sjuk och jävlig


...så kommer Zack förbi


...då blir man så glad






I morse


Lite senare på dagen


Resten ska putsas och nya fönsterbläck, stupränna och plåtar ska upp


Nyfiken granne tittar upp;)


Lite städning i garderoben och idag har jag hängt in ytterligare och satt
in nya lådor

Nu är jag trött och ska snart krypa till kojs...
Natti...

Effektiv trots allt

Trots att Peter inte har ätit någonting på hela dagen idag så har han och Micke jobbat på bra med panelen. Allting är förberett till i morgon och det känns super duper. Ett tag trodde jag faktiskt att min "förkylning" var på väg tillbaka och jag kände mig lite piggare. Jag gjorde fläderblomssaft och mat till grabbarna och sedan kom mamma på besök och hon hjälpte mig att få ordning lite i vår garderob. Efter det så kom förkylningen som om man hade satt på en kran på max. Det bara rann ur näsan och huvudvärken kom tillbaka. Det var bara att ringa trafikvakten och säga att jag inte kan flyga Tokyo imorgon. Lite trist, men vad ska jag göra. Totalt orklös!

Detta innebär att jag har fritt flera dagar på rad. Jag hoppas att jag snart blir frisk så jag kan ta tag i träningen igen...


Matförgiftning ovan på allt

Vi blev magsjuka igår. Både jag och Peter. Kramper i magen och illamående. Peter satt nog på toaletten hela natten och jag ulkade från och till. Nu har vi det bättre, men man känner av sviterna...
Det var den där satans kebabpizzan som förgiftade oss...

Nu är Micke här och ska hjälpa oss med panelen och det är bara att försöka anstränga sig att må bättre. Känns fel att ligga i sovrummet när männen arbetar.

Mina gaser i magen höll på att ta ihjäl oss

Stackars Peter har fått stå ut med en mycket gasig flickvän idag. Fy jävlar vilken uppsvälld mage jag har. Jag trodde att jag själv skulle dö i bilen. Då kan ni tänka er hur Peter har haft det. Ibland kan man bara inte stoppa dom. Smygare heter dom och det är oftast dom som luktar värst!!!

Jag fick i alla fall med honom till IKEA för att köpa den sista garderoben till vår walk in closet. Det gäller att passa på så länge vi har vår kombi kvar. Det är slut på det när vår nya bil anländer.
Han klarade det faktiskt galant, men det var inte heller så mycket folk där idag som trängdes. Tack och lov!

Nu känner jag mig totalt slut igen. Har stoppat in em Mucoangin i munnen för halsen och stoppat ner mig själv under täcket. Jag tänkte titta på lite webb-tv. Peter tittat på PGA på tv. GOLF alltså!

I morgon ska grabbarna grus som sagt börja med paneluppsättning på baksidan. Jag glädjer mig...

Bläääääääääääää

Tack och lov att Christin (min frisör sedan länge) kunde rädda mitt hår. Nu är det jättefint med glans och den rätta mörka färgen överallt. Dessvärre var det jobbigt att sitta hos henne eftersom jag fortfarande är sjuk. Det har inte brutit ut riktigt ännu, men antingen blir det en megaförkylning eller går det bara tillbaks av sig själv. Jag hoppas att jag vaknar i morgon bitti och känner mig kry kry kry!

Nu är jag i alla fall uppe igen. Har legat och sovit mestadels av dagen, men nu ska jag och Peter ta en tur med bilen (den gamla än så länge). Måste ut härifrån nu!


Märkligt väder är det också!
Varmt och sedan kallt och så tvärtom igen!

Känner mig inspirationsfattig idag

Sjuk

Orkar inte skriva så mycket idag. Jag är lite krasslig och det är Peter också. Tror att vi båda har feber. Det har stegrat framåt dagen. Jag tror att jag saknar sömn och att det är därför som jag har dragit på mig något virus:(

Jag ville bara berätta att vi har köpt en ny bil och att den är jättefin!!!
Ni får se den på bild i nästa vecka när vi får hem den:)

Däckad

Totalt däckad idag. Kom in sent på hotellet i Göteborg igår och det var nästintill storm. Sov så klart dåligt i natt när jag som mest behövde det. Vaknade. Åt en brunch. Uträttade mina ärenden som jag hade. B.l.a att handla en tröja till Annas Mats som hon hade lagt undan. Igår köpte jag en ny neccessär ombord och därav att jag köpte lite nya produkter så som ansiktsvatten och ansiktskräm. Behövde det. Nu har jag legat i sängen ett tag och snyftat till Cityakuten och Tyra show. Lite känslosam. Om två timmar är det dags att dra till flygplatsen och flyga en Frankfurt. Sen fri tre dagar.

Efterlysning tjejer!!!

Ja nu ær jag hær på basen. Jag kænner mig inte riktigt på G om jag ska vara ærlig. Hade helst av allt spolat fram dagen till landning i Gøteborg i kvæll, men men. Såhær ær det ju ibland. Fjærde dagen på kort kænns alltid hård. Jag hoppas att passagerarna till Milano ær søta och rara.
Mina nya uniformsskor sitter bra på mina føtter. Stabilt før en gångs skull. Det ær bra med något bredare klack;) Jag køpte marinblå skokræm hos skomakaren igår och detblev kanonbra resultat. Ett tips før er som letar udda færg på er skokræm ær att gå till just en skomakare.
Nu efterlyser jag snygga strumpbyxor också till uniformen. Jag vænder mig sjælvklart till mina kollegor eftersom dom vet vilket bry det ær att hitta rætt færg och rætt tajthet osv. Hudfærgade strumpbyxor ær lætt att uppfattas som tantaktiga. Benen kan se lite døda ut. Særskilt på sommaren då man oftast har snyggare solbrænna æn dom dær nylonstrumporna. Just nu anvænder jag twilfits, nearly black, stand up, 40 den. Mycket bra faktiskt. Innan dess anvænde jag deras navy, också 40 den. Har ni några tips på några snygga hudfærgade strumpor tar jag gærna emot det.

En härlig förmiddag innan jobb

Hej hej!
Vilket härligt väder! Allt började så bra i morse innan jag tappade in mobiltelefon i stengolvet. hela displayen spräcktes:(
Blev jätteledsen, men så sa Peter att jag kunde ha hans istället (han har likadan) och så blev jag glad igen. Han brys sig inte om en spricka eftersom han bara använder sin till att ringa och ta emot samtal.

Jag fick ett trevligt sms från Helena Morfiadaki i morse. Ja jag vet att hon nog inte heter så i efternamn längre, men för mig är hon alltid en Morfiadaki. Hi!HI! Jag var välkommen hem till henne på en frukost tillsammans med Malin Lindow och Juanita. Det tackade jag ja till. Peter var ju ändå så trött efter sin Seattle. Äntligen fick jag träffa lilla Elly. Helenas tredje barn. En jättesöt knubbig liten tjej.


Titta så söt det lilla trollet är:)




...och så lilla Chloé. Juanitas söta dotter...

Efter frukosten var det tänkt att jag skulle träna, men jag följde med Peter och tittade på en ny bil istället. Vi ska byta bil alldeles strax eftersom vår gamla ford har gjort sitt. Den är slutkörd och orkar snart inte starta upp motor eller använda sina bromsar. Vi har hittat en intressant sak, men vi ska se till at få en bra deal innan jag tänker avslöja någonting. Vi får se vad det bli. En bil blir det i alla fall och snart lär det bli, men vad för något kan ju ändra sig från dag till dag.

Snart ska jag checka in till en Milano och så ska jag ha ett långt stopp i Göteborg. Det ska bli riktigt trevligt och jag tänkte ta med mig träningskläder och träna där i morgon efetrsom det inte blev något idag.

Jag använde lite av den spanska korven igår. Jag gjorde en god sallad och så stekte jag upp korven i skivor och blandade ihop den med salladen sen. Väldigt gott! Resten av korven ska vi grilla i veckan tror jag.






Resultatet blev lyckat!

Nya uniformsskor inhandlade idag minsann

Nej Peter är jetlagad.
Jag är bara trött efter alla tidiga morgnar.
Nu måste det händå något!

Solen skiner och det är pefekt väder att sätta sig på cykeln. Jag måste ha ett mål. Målet får bli friskis. Inte för att jag känner för. Mer för den sköna känslan som jag får efteråt:)

Jag har köpt nya skor idag på a pair på Kastrup flygplats. Dom hade erbjudande på blåa skor (uniformsskor). Jag köpte dom för halva priset. 500 dkr och det blir dessvärre strax över 700 skr. Jag kunde inte använda mina Peter Kaiser längre. Skinnet har gett med sig säkert två storlekar för stora och det har inte blivit bättre med sula och dessutom var dom grymt fula för tillfället. Jag fick bara ett spontant infall och jag ångrar inte mig, MEN den blåa färgen är lite för blå enligt mitt eget tycke. Därför har jag alldeles nyss varit och köpt marinblå skokräm hos skomakaren för att mörka ner dom en nyans (a pairs försäljarens tips). Jag hoppas att det blir bra. En annan sak som är ny är att dom är rundade framtill. I alla år har jag nästan bara haft spetsiga skor. lite ovant, men jag vänjer väl mig...
Jag tror att detta är bättre för min kropp och för mina tår...




Vad tycker ni om mina nya skor?

Herre jesus i himmelen

Man blev rätt trött och sliten efter Moskva. Det vill jag lova. En massa ryssar som drack sprit hela tiden. Till slut satte vår Purser stopp för det. Nu får det vara nog. Dom kunde inte heller uppföra sig på ett bra sätt. Riktiga ryssar med andra ord. Nu ligger jag på hotell. Nyss badat och tittar på tv för tillfället, men ska snart släcka lampan. Peter är upptagen. Golf med Micke i Seattle. Han brukar annars skriva många många sms, men vi träffas imorgon. Jag längtar. Däremot har jag två arbetsdagar kvar med ytterligare en natt i Göteborg:-). Godnatt mina vänner

Det ær ju en DKNY

jag skrev tidigare att min parfym ær en DIOR, men detær det inte. Det ær en DKNY. Inte før att det ær så viktigt, men ibland kan det spela vældigt stor roll. Tænkte att jag rættar till problemet innan någon annan gør det. Ha!Ha!

Nu ska jag flyga med en av mina favoritpursers!

På väg

Tjohoo!
På väg till jobb nu, men jag tänkte göra ett stopp på Shell-macken. Köpa lite skvaller eftersom vi inte har så mycket passagerare över och det är en relativt lång flygtid.
Just nu äter jag musli med dom sista dropparna filmjölk. Glömde köpa igår...
I natt sover jag i Göteborg. Perfekt! Svensk television:)
Jag glömde skriva att jag gjorde en fantastisk deal igår på flightshop ombord. Jag köpte parfym. Dom hade lastat fel eller hade dom lastat rätt men det stod fel i katalogen. I vilket fall som helst så tjänade jag 10 ml PLUS att jag fick två olika dofter av DIOR. Kommer inte ihåg vad den heter nu, men den äppelformade flaskan. En ljusrosa och så den gröna som jag har haft tidigare. Jag fick också ett jäkligt bra pris!!!
Jag var på shoppinghumör igår visst:)

Idag åker pappa och Ingalill till Costa del Sol. Jag önskar er en trevlig resa!

Ryssland i morgon, tjohoo!

Jag tänkte stoppa mig själv i säng nu. Vet att  jag kommer att somna ganska så omgående när jag lägger huvudet på kudden. Ska ju upp tidigt i morgon igen, så fest blir det knappast. Det blir en Moskva i morgon med en massa trevliga och drickglada ryssar minsann. Det kallar jag för en härlig söndagsupplevelse. Någon som vill byta?

Peter skickade ett sms från Seattle. Nio timmar bakom oss i tiden. Han var på golfbanan med Micke och dom njöt. Det glädjer mig. Då vet jag att han är extra flitig när han kommer hem:)

Sov gott ni som ska det!
Festa för mig ni som ska göra det!

Chorizo och oliver från Malaga

Det har varit en låååång dag, men vi har haft det trevligt. En mycket rolig besättning att arbeta tillsammans med och det gör ju att dagen känns kortare på något vis. En massa flams och trams ju fler timmar vi hade arbetat. En timme kvar till landning stod vi i det främre galleyt och asgarvade. Ha! Ha!

Vi var fyra i kabinen. Två som jag aldrig har flugit med förr och så en kollega som nyss har kommit tillbaka från mammaledighet. Man lär känna varandra på några timmar. Det är så vi fungerar! Det är ganska fantastiskt när man tänker på det. Vi har det ganska bra som får träffa så många olika människor och som är våra kollegor. Idag har det berättats både glädje och sorg. Vi har käkat en massa onyttigheter! Fan! Jag äter mer på kortlinjer än på långlinjer!


När vi kom till Malaga flygplats körde vår crewshop-bil fram till flyget och det blev lite shopping. För min egen del blev det bara chorizokorvar och oliver, men dom andra köpte lådor med jordgubbar, spanska vitlökar och öl och sprit!


Vad döljer sig i den här bilen?


En kollega tittar sig omkring


Ser ni korvarna till vänster?




Trine

Malaga

Nu ska jag jobba. Jag ska till Malaga fram och tillbaka. Jag är tacksam att jag gjorde så mycket mat igår att jag kan äta rester ikväll när jag komer hem. Jag tyckte att jag gick och lade mig tidigt igår, men ändå har jag varit uppe flera gånger i natt och ätit naturgodis. Olydig flicka! Fy! Fy!

Det regnar, men klockan fem i morse sken solen. Märkligt väder, men det passar mig perfekt när jag ska arbeta.

Vi hörs senare!

Tack Vesna

Vilket skiftande väder det har varit idag.
Peter råkade ta med sig bilnyckeln till Kastrup idag. Först blev jag galen, men sedan när jag satte mig ner och försökte komma på möjliga lösningar. Allt för att inte själv behöva åka över som jag gjorde sist (när han råkade ta med sig min mobiltelefon). Först då blev jag lugn och sansad. Jag kollade många kollegors scheman och just idag verkade ALLA vara fria!!! När jag nästan hade gett upp hoppet ringde jag till Vesna som är gravid och arbetar på Cargo. Hon var faktiskt där idag och hon var min räddande ängel. Hon körde inom basen och hämtade hem nyckeln igen som Peter nu hade lagt i mitt postfack. TACK VESNA!

Det ordnade sig för Micke förresten. Glad jag blev!!!

Jag har varit hos sjukgymnasten och sedan har jag hunnit med lite crosstraining. Känner mig nöjd! Nu ska jag köra och köpa lite mat till min egen lilla myskväll;)

K.A.O.S

Kaos!
Ja det tyckte i alla fall jag att det blev när jag plötsligt kom på att from den 1:a januari 2009 ska resenärer till USA ansöka om ett ESTA Authorization osv.
Det visste ju inte Peter. Inte jag heller egentligen, men så blev jag påmind om det nyss när jag tänkte på min förra tur till USA. Där hade en kollega med sig en väninna som hade glömt bort att fylla i ett sådant formulär på nätet. I detta fall slutade det bra eftersom vår kapten var så söt och hjälpte henne på plats att ansöka om ett sådant. Nu fick vi stress. Snabbt ut på nätet, men just idag har dom problem med sin sida och ber oss återkomma i morgon. BAJS!
Nu har grabbarna precis kört hemifrån och jag hoppas innerligt att det löser sig på någon vänster i alla fall. USA är alltid så satans stränga när det kommer till resenärer!!!

Separationsångest

Nu har jag lite separationsångest för att Peter ska åka till Seattle alldeles strax tillsammans med Micke. Ibland vill man bara att han ska vara hemma. Idag är en sådan dag. Trist att han ska dra, men å andra sidan är det jag som ska jobba i morgon. Ingenting som jag har väldigt stor lust med. Malaga fram och tillbaka.

En förmiddag med Noa

Marie behövde lite hjälp med Noa i morse då hennes bil är på verkstad. Det är alltid lika mysigt att leka med Noa.


... allt för att fånga prinsessans uppmärksamhet


Noa och skrållan (inte vidare varsam med hennes dock;))


Koncentrerad för att ta en bra bild (Ha! Ha!)


Plutläppar


Vem är det som gömmer sig därinne?


Åh vilken sötnos hon är!


Här kommer jag stolt som jag vet inte vad;)


Lite glass som belöning

Tessans 26-årskalas

Tessan hade tur med vädret eftersom regnet smattrat mot fönsterrutorna nu. Det var ett trevligt kalas på deras utegård/trädgård i slottsstaden. Morgan stod självklart i fokus - igen. Alla ville krama, pussa, kela och hålla om det lille grynet. Hon blev glad för vår present. Eva Solo drickglas som jag gav henne förra julafton och som hon har börjat spara på. Idag fick hon fyra av oss och fyra av min pappa. Totalt har dom nu tolv stycken och det är dom nöjda med. Hon fick även en tårtspade som var designad en damsko/pumps, en blus, en grill och lite annat fint.

Nu har vi precis ätit tacos och är riktigt mätta. Jag var ute och gick en promenad efter kalaset och blev riktigt hungrig därefter. Då smakar det extra gott!


Födelsedagsbarnet Therese

Kristoffer





Mmm vad gott med tårta



Den fina vagnen

Morgan lille vaknar snart



















Natti

Godnatt mina vänner,
har varit ute och gått med Sylvia nu ikväll. Riktigt skönt och dessutom hämtade vi inspiration från dom andra husen. Nu ska jag strecha Peters höft (han är stel).
Sov gott!

Grillat ikväll

Idag har vi träffat Peters mamma och mormor på en fika i stan. Det var riktigt trevligt och hans mormor är ju bara så söt. Enorm humor! Jag älskar dom både väldigt mycket.

Nu är vi hemma i vårt hus igen. Peter ska snart dra över det andra lagret med färg på våra fönster och jag förbereder för grill. Jag har marinerat kycklingfileér med en barbequesås från Rydbergs som heter "Buffalo Hickory" och sedan har jag kryddat med rökt paprikapulver som Peter köpte hem från Seattle.
Jag tror att det kan bli riktigt gott. Det ska bara dra i någon timme först:)

Jag tror att jag ska gå en powerwalk nu ikväll dessutom för att vara helt nöjd med mitt träningspass idag. Då har jag fått både styrka och kondition.

Presenten till Tessan är avklarad. Om det av någon anledning skulle regna imorgon och det blir inställt behåller jag presenten själv;)


Ett+

två=


kladdigt men gott resultat förhoppningsvis. Kanske en ny favorit.

Albin 8 år


Tröttare än tröttast

Kom aldrig till ro i natt och när jag väl hade kurat ihop mig och det var tidigt i morse. Då började det åska och blixtra. SKIT! Det känns som jag har värsta bakfyllan! Jag är dödstrött, men jag ska ta mig samman. Tänkte att jag skulle cykla till gymet för och köra mitt pass. Då brukar jag genast må bättre. Lite trögstartad, men sen brukar det gå.

Lite trädgårdsarbete, men först senare. Nu känner jag inte det minsta för det. Det är inte klokt så fort gräset växer på sommaren. Funderar mer och mer på en elgräsklippare. Det är tungt att klippa med den andra...

Vädret utanför är ju fint nu så kanske att man kan ligga i trädgården och jobba lite på brännan;)

Fönsterna är svarta nu

Peter har målat framsidans alla fönster en gång nu och ska dra över med ett andra lager imorgon. Det ser kanon bra ut. Jag är jätteglad! Dessutom har Micke varit här. Han har tittat på vår baksida och han har Peter ska börja sätta upp panel om två veckor där. Kan det bli bättre? Det känns så skönt! Kan vi också få plattor på framsidan nu i sommar är allting perfekt!





Nu sitter vi och slappar och jag har på desperate housewifes i bakgrunden. Jag är fri tre dagar nu och det ska bli såååå skönt. På torsdag ska vi fira Therese 26-årsdag om det är fint väder. Det kommer det nog att bli.

Igår träffade jag en kvinna som kunde se in i min framtid. Hon är faktiskt en kollega och en helt fanatstisk sådan. Efter det mötet. Den lilla stunden som vi hade tillsammans. Jag kramade om henne. Tackade henne med ett stort leende på läpparna. Jag vet att hon har den erfarenhet som krävs och jag litar på hennes ord av andra anledningar.
Det kändes bra...
Det kändes jättebra...

Medarbetardag är över nu

Nu har jag precis kommit hem från träning på Friskis. Jävligt stolt att jag körde dit eftersom jag har varit på medarbetardag hela dagen i köpenhamn. Är som sagt inte van att sitta vid en skolbänk och lyssna på när folk talar. Jag är ganska aktiv fram till lunch, men sedan segnar jag. Gud vad trött jag var på slutet...

Nu ska vi snart göra lite mat, men jag hoppas jag återkommer lite mer under kvällen. Har varit stressigt igår och idag.

Før mycket snack mellan varven højer lusten att arbeta;)

Sov i Paris i natt. Slæckte lampan redan kl 20:00 och tror att jag somnade direkt. Idag har jag ju en rætt så lång dag. Først nu från Paris till Køpenhamn och alldeles strax ska jag en fram och tillbaka tur till Nice, men jag har lært kænna en jættegullig kollega från Åhus som jag ska jobba med. Då kænns det genast roligare.
Vi pratade så mycket nu inann landning att hon næstan glømde att dra vælkomstannonseringen;) Ha! Ha!
Ja så kan det bli ibland...

I morgon kommer Micke och tittar på baksidan av huset. Det var ju han som hjælpte oss tillsammans med Peter att sætta panel på framsidan. Nu ær det dags igen som sagt.
Det blir væl æven fortsatt målning av fønsterna kan jag tippa vilket jag tycker ær roligt.





Grattis!

Ær på Kastrup nu och jag ær trøttare æn trøttast.
Ville bara passa på att gratulera Norge till vinsten i ESC!!!
Island min favorit kom på en bra andraplats!

Eurovison Song Contest 2009

Jag som ska upp i ottan imorgon kunde inte låta bli att lyssna på alla 25 bidragen i årets Eurovision song contest. j
Jag är imponerad av att det finns så många bra låtar med i år. Extra utstickande är Island, Armenien, Azerbajdzan, Malta, Estland,Turkiet, Norge, Finland och Rumänien. Givetvis så sticker  även Sveriges bidrag ut, men jag har aldrig tyckt att opera hör hemma i den här tävlingen. Sorry Malena, MEN om hon vinner så blir jag som svensk medborgare jätteglad över vinsten.
Tyvärr kommer jag inte stanna uppe och se röstningen. Måste sova, men jag ska läsa nyheterna innan jag drar till jobbet imorgon.
Min favorit är Yohanna med låten "Is it true?", men jag tror tyvärr inte att den kommer att gå vidare då den är en ballad.

Älskade Morgan

Har träffat min brorsson Morgan idag. Jag blir helt såld när jag träffar denn lille pojken. Han är såååå söt! Han blir roligare och sötare för varje dag som går!






Titta på den lille pågens stora och nyfikna ögon










Storebror Alfons






Älskar honom så mycket




Efter alla pussar från faster blev Morgan helt slut;)

Naproxen mot menssmärtor

Vilken natt! Jag vaknade av att jag hade fruktansvärt ont i magen. Värre menssmärtor än vanligt. Jag hade tagit slut på mina tabletter och kunde bara förlita mig på kokande varmt vatten i en PET-flaska. Så småningom spred sig värmen till ett lugn som gjorde att jag kunde somna igen.
Idag har jag varit på apoteket och köpt naproxen. Ett läkemedel som för många år sedan var ett läkarutskrivet recept. Om ni lider av ont i magen när ni har er mens så är dessa tabletter att rekommendera. Har nämligen ätit dom för många år sedan.

Kvällen igår med Anna på Nama var väldigt trevlig. Vi satt ute, men till slut blev det lite väl kallt och då cyklade vi hemåt. Sushi är så gott och Nama gör det riktigt bra!!!

Nu ska jag gå och träna!

Smärtans dag!!!

Nej jag är inte på humör att prata om samtalet med ortopeden. Det var ändå inget givande samtal. Det är inte alla som är telefonmänniskor. Att prata med icke telefonmänniskor gör mig stressad. Dessutom så avbröt vi varandra hela tiden. Jag ska i stora drag fortsätta med min behandling hos min sjukgymnast. Jag ska dras med detta ett jävla tag till.
SUR, ARG, FRUSTRERAD OCH LEDSEN!!!

Jag köpte nya skor för att göra mig lite glad. Behövde ett par sköna skor som inte är öppna och som inte är gympaskor.
Vad tycker ni om dessa?


Jag tycker att dom ser fräscha ut på foten

Peter började måla parfönsterna idag, men detär svårt att avgöra om det blev bra. Kanske att man behövde en bredare pensel, men vi är medvetna om att det behöver målas minst en gång till. I vilket fall som helst ser det bättre ut än det bruna eftersom plåten mellan fönsterna är svart.



Idag har annars varit en smärtans dag. MENSSMÄRTOR!!! Fan vad ont det kan göra ibland och fan vilket uselt humör man kan bli på. Fan vad man kan gråta utan anledning. Fan! Fan! Fan! Ha! Ha!

Nu är Peter på väg till Seattle och jag ska ut och äta sushi på Nama i Limhamn ikväll tillsammans med Anna vilket ska bli trevligt. Höll på att avboka middagen eftersom jag hade så ont, men med lite träning så kändes det faktiskt bättre och det är jag glad för.

Det är inte helt omöjligt att jag återkommer ikväll.

Kram

Redo att ta samtalet nu

Jag sitter här med alla mina journaler. Redo att ta samtalet från ortopeden. Lite nervös. Många latinska termer som jag har fått slå upp eftersom jag själv vill förstå vad jag snackar om.
Om jag läser mina journaler så tolkar jag dom som att jag har haft en seninflammation på höger sida längs gluteus medius-senorna. Detta behandlar dom mig för, men det ger inget långvarigt resultat. Min ömhet och smärta fortsätter. Man pratar delvis om ett piriformis syndrom, men det är lite suddigt.
Besvären börjar uppkomma på vänster sida. Seninflammationen har blivit markant mindre på höger sida. Däremot har jag en slemsäcksinflammation som ligger ganska lokalt. På vänster sida har jag en kraftigt svullen tractus ileotibilius. Samma besked som min SAS-läkare kom fram till. Senan som löper från höften till knäet är inflammerad.

Jag får se vad han säger. Jag känner ju varje steg som jag tar i höftbenen. Fästet.
Intressant ska det bli...

Hemma

Det var ett nöje att träffa Lollo. Jättefin mage!
Nu är jag precis hemkommen och har snackat massvis i telefon i bilen hem. Perfekt när man vill få tiden att gå;)
Tyvärr utan headset dock:(

I morgon ska Peter börja måla fönsterna. Han har förberett med en annan genomskinlig sak idag. Jag är lite nervös. Man vill så klart att det ska bli bra,  men man kan ändå inte sluta att vara orolig.
Efter allt man har gått igenom är väl det ganska naturligt.

Tjingeling

Bronski Beat, smalltown Boy

I just love


Valkar och blåsor för att veta att man lever

Man ser inte alltför kvinnlig ut med valkar i händerna efter trädgårdsarbete. Jag glömmer ALLTID att gå ut efter handskarna. Idag har jag dessutom fått en blåsa på insidan av tummen. Det gör ont.

Just nu är Peter i gång med förberedelser inför målning av fönsterna. Vi ska måla dom svarta nämligen och jag hoppas innerligt att det blir bra nu. Plåten är svart och det skulle vara snyggt med en helhet.

Jag har varit hos Dan idag och jag är ett solklart fall av det som han alltid har behandlat mig för. Däremot förstår han min frustation att jag aldrig blir frisk. Han såg både en förbättring och en försämring. Nu har jag i alla fall fått allt underlag inför samtalet med ortopeden i morgon förmiddag. Dan rekommenderade ytterligare ett ultraljud för att se vad som är bra och vad som är inflammerat.

Nej nu ska jag duscha. Helt slut och vi planerar att åka ut till Hofterup och hälsa på Lollo i eftermiddag.

...såhär blev resultatet


Oreda i den hemska trädgården


Åh så roligt det är att flytta bråte från en plats till en annan;)


Vi har faktiskt släng en hel del...

Hårda tag idag

Baksidan är röjd nu, men det finns ju jättemycket kvar att ta tag i. Just nu är vi i alla fall nöjde med reultatet. Vi har nyss ätit middag. Kyckling thai med fullkornsris. Innan dess var vi på gymet och det gick mycket bra idag. Det kändes super efter. Då har man gjort bra ifrån sig.
Nu ser jag fram emot en varm dusch och mys i soffan. Seg och trött nu.

Lite bloggsugen

Ja då blir det Eurovision Song Contest på lördag i alla fall. Hade inte tänkt titta om inte Sverige hade kvalificerat sig, men jag ska upp i ottan nästa morgon och jobba. Semestern är slut, men gud så skönt det har varit att vara långledig!

När som helst ska vi ta ett lyft på baksidan(trädgården). Vi ska köra iväg med en massa bråte som ligger och ser fult ut. Det där trävirket som Jussi skulle använda har väl ändå blivit förstört och han verkar inte vilja arbeta här något mer. Han är utarbetad. Nu måste vi i alla fall gå vidare i projektet och göra det som vi kan göra själva.

I morgon klockan åtta på morgonen kommer en snubbe hit och ska titta på framsidan. Vi ska ju lägga sten och behöver en offert. Vi ska även låta honom titta på en del andra saker som står ofärdiga i huset. Det börjar gå framåt. Det känns härligt! Vi hoppas kunna få framsidan klar till sommaren åtminstone. Lite roligare att komma hem när det ser ordentligt ut.

I morgon klockan 10 ska jag faktiskt besöka min gamla sjukgymnast Dan. På något vis känns det säkrare med honom. Jag sprang på honom häromdagen och jag berättade om min nya diagnos. Han skakade lite på huvudet. Han tyckte dock att mitt onda hade förflyttat sig. Nu sitter det ju mest på höftbenen/fästet. Han ska undersöka mig i morgon och nej. Han går inte under försäkringskassan. Han kostar mycket, men jag ska bara se vad han har att säga.

På fredag förmiddag har jag inbokat ett telefonmöte med en ortoped. Jag måste verkligen förbereda mig inför det där samtalet. Alla detaljer som kan vara viktiga för honom måste jag anteckna.

Jag pratade även med Lollo idag. Jaghar fan inte sett henne gravid och hon ska föda lille Harry inom nio veckor. Jag ska köra hem till hennes föräldrar på fredag eftermiddag (hon bor där för tillfället) och hälsa på. det ser jag fram emot.

Nu ringde min älsling och vi ska äta lunch på fiskrökeriet i Limhamn strax.

Scott Kelby är författaren

Om du tycker om att fotografera och vill lära dig lite mer och framförallt lite om hur du jobbar i fotoprogram.

11 maj i stora drag

Jag var lite dålig på att fotografera min dag igår. Som tur var så gav Peter mig en kamera i födelsedagspresent. Har dock inte bestämt mig för om jag vill ha en kompaktkamera eller en systemkamera. Det lutar dock åt en systemkamera. En Lumix T2-6 eller en Lumix T2-7. Dess föregångare vann pris förra året för årets kamera. Hrmm, det är inte alltid så lätt att bestämma sig. Jag ska gå in och läsa lite mer om dom ikväll på nätet.






Jag och Peter hade en jättemysig dag för oss själva. Vi njöt av det fina vädret och jag var ivrig att komma hem för att få frysskåpet på rätt plats. Det tog som sagt lite tid, men det var det värt. Så jädrans skönt att ha det äntligen.
Efter det så skulle vi ut och äta och jag fick givetvis bestämma. Jag var trött och ville inte åka så väldigt långt. Först funderade vi på den  franska restaurangen Le Colisé på Regementsgatan, men gud så svårt det var att hitta parkeringsplats. Vi körde en del rundor och sen gav vi upp. Vi bestämde oss för att käka fondue på Pers krog. Mycket bra val och det var sådär flottigt gott. Mat som man kan unna sig någon gång ibland.

När vi kom hem så hade Peter lagt en champagne på kylning som avslutning på en mysig dag. Vi tog på oss varma kläder och satte oss i trädgården med stearinljus. Stämningsfullt. Vi somnade båda på soffan.

Tack för alla fina hälsningar på sms och på facebook. Jag blev rejält bortskämd:)




Nu är frysen äntligen kommen

Champagne










Födelsedagen är nu överstökad

Så många som gratulerade mig igår. Man blir glad! Jätteglad!
Jag tänkte blogga mer i eftermiddag, men just nu är jag på väg ut. Jag ska träffa min kompis Camilla i stan. Dagen igår var i alla fall lyckad. Peter var noga med att allt skulle bli bra och han var så gullig hela tiden.
Att frysskåpet också kom var gräddet på moset. Att det tog en hel evighet att fixa för inbyggningen och ändra på gångjärnen. Från höger till vänsterhängd ska vi inte prata om. Nu är den ju på plats.
I stora drag är jag jättenöjd med min födelsedag och mina presenter.

En dag med mamsen

Idag har jag varit tillsammans med min mamma hela dagen och det har varit jättemysigt. Vi gick i stan och jag blev förvånad över hur många butiker som faktiskt var öppet på en söndag. Det var tänkt att jag skulle köpa ett smycke från SNÖ, men just när jag hade hittat ett som jag ville ha så var det lite repigt. Nu måste jag vänta på nästa leverans. Bättre det än att gå och störa sig på en repa.

Sedan åkte vi hem till mormor i Bara som väntade med mat. Att komma hem till henne är som att gå på en restaurang. Man blir alltid upppassad och det är alltid möjligt att ta mer än en gång.
Hon ska fira sin 80-årsdag den 13 juni och då ska det ställas till med en riktig FEST!

Nu väntar jag på Peter som landar sent ikväll. Jag ska hämta honom på Svågertorp!

Trött och sista dagen som jag är 31 år:(

Superkväll

Kvällen igår var superlyckad! Så himla trevligt och det var ett bra tag sedan jag var ute och rörde mig i Malmö. Vi åt väldigt god mat på Mosaik som alltid har varit mitt och Jennys favoritställe. Det bästa på menyn där är b.la friterad fetaost. Mumsigt! Vi delade en flaska rött och sedan begav vi oss vidare till Moosehead. Jenny sötis gav mig ett presentkort så att jag kan köpa lite SNÖ-smycken. Tack min vän. Jag älskar dig!
Det blev en lång kväll med mycket okända människor som vi pratade med. Både danskar och svenskar. Någon knäppare, någon trevligare. Ja ni vet. Där är ju ett helt hav av folk. Vi köpte varsin drink. En mojito gick loss på 136 kronor. Jag fick chocken. Jag menar. Så jävla god är den inte, men det var som sagt ett tag sedan. Hi!Hi!
Jag tog bussen hem klockan 01:00 och Jenny stannade kvar ett tag till. Hon träffade någon att ha sällskap med till Fagans och där träffade hon en gammal klasskamrat till oss som hade sin svensexa där. Ha!Ha!
Sedan blev det en vända med svarttaxi bara för att en halvtimme senare börja om på ruta ett igen. Hitta en ny taxi från stortorget till Lund. Hon fick ner priset till 150 kronor. Bra jobbat!






Platta skor istället för pumps för att hålla ut hela kvällen

Vem har sagt att man måste ha klackskor på sig när man går ut? Idag vänder jag trenden. Jag ska ha på mig mina röda sandaler. Om fötterna  trivs så tror jag på en längre och roligare kväll. Dessutom tycker jag ju att skon är fin:)
Dessutom är jag ganska enkelt klädd.




Skönt med vänner

Dagen började med en powerwalk med Anna-Christina och sedan så handlade vi på bageriet på vägen tillbaka.



Sedan spenderade jag några timmar med Marie och Noa.


Kul att ratta på ratten


världens bästa mamma




Liten flicka tittar ut på pallen som hon fick en gång i doppresent

Dra åt hel-ete skitsnackare där!

En skitdag så far. Verkligen!
JAG HATAR SKITSNACKARE!

Tur att jag ska träffa Jenny om några timmar och mysa till det på Mosaik.

Vilsen i tankevärlden

Ibland när man går och handlar mat så tänker man på helt andra saker. När man då som jag kommer hem och ser vad jag egentligen har roffat åt mig så är det liksom ingenting som passar ihop. Hrmm. Ja, men det får ju gå ändå. Det finns inget annat att göra. Jag är trött och orkar inte gå utanför huset igen.

Dagen som varit hittills har inneburit styrketräning. Gick mycket bra idag trots härlig träningsvärk från igår. Efter det så fikade jag tillsammans med min pappa i stan (Malmö). Mycket trevligt! Det var meningen att jag skulle strosa omkring i stan efteråt men jag orkade inte. Jag träffade istället Jens på en fika nummer två. Också mycket trevligt!

Just nu är jag oroad för en vän. Det kvittar vad man säger till henne. Det går in och ut igen. Ibland orkar man inte bry sig, men kan man göra så mot en vän? En annan fråga är hur mycket en vän ska stå ut med?

Ikväll blir det bara en lugn kväll. Home alone. Kanske ett eller två glas rödvin;)

Prata aldrig illa om änglar

Mycket märkligt.
Man ska aldrig prata illa om änglar. Beviset har ni imitt förra inlägg. Lite scary!!!
Jag bara menade på att i ett kedjebrev som jag hade fått av Lisette handlade det om att en ängel skulle komma hit idag klockan 10.28 med en glädjande nyhet som jag innerligt önskade?
I stora drag hände det aldrig.
Vågar inte skriva mer om detta nu...

Den där ängeln kom aldrig hem till mig

Jag öppnade upp min mailxox i hotmail igår. Där hade jag ett gammalt mail från Lisette. En ängel som jag har skickat vidare till många (kedjebrev). Det handlade om att man nästa dag klockan 10:28 skulle få höra en glad nyhet. Något som man verkligen innerligt önskade. Sedan om man tror på det eller inte är ju en sak, men i bakhuvudet hade jag det där förtrollade klockslaget. Jag var på dåligt humör i morse när jag vaknade så jag gick och lade mig en stund igen efter att jag hade kört Peter till tåget. När klockan var 11:00 hade jag fortfarande inte fått någon glädjande nyhet. Det var ingen ängel som tänkte på mig inte...


Godnatt

Gud så trött jag är. Ligger faktiskt redan i sängen men så använder jag min mobil istället. Peter tittar på ishockey, men jag höll på att somna i soffan ikväll igen:-S. Nåja, jag ville bara säga godnatt till alla kära människor där ute. Natti och sov gott

God gärning

Peter har varit så snäll idag och hjälpt min lilla mamma att slänga en massa sopsäckar (från trädgårdsarbete) på tippen i Kävlinge. Hon hade mer än 40 säckar som väntade och det blev bara en vända idag med Alberts släp. Mammas granne, men Peter har lovat att göra det sista nästa tisdag. Är han inte bara världens bästa?


Bra att ni svarar så att jag vet...

Okej Jenny gumman. Till dig ska jag inte skicka brevet, men då kanske du går miste om miljonen:)
Ha!Ha!

Beställt smycken till mig själv:)

Nu har jag beställt ett par örhängen och halsband. Ingenting bindande, men jag gillade det direkt.


 

Vad tycker ni?

Väldigt dansant bebis

Ja titta själv på detta underbara klipp när en liten bebis "Lucas" rockar loss. Jag kan inte sluta skratta!!! Klippet fanns med på aftonbladet idag.
'

Strandhuset i Sibbarp är såååå mysigt

www.strandhuset.nu


Länken ovanför är ett tips för dig som vill äta något gott i sommar och känna doften av hav och se solnedgången med din älskade eller tillsammans med dina vänner. Spela en omgång minigolf innan du beställer in nästa glas vin/öl. Deras inredning är supermysig och adressen är Sibbarp.

Tyvärr så har dom inte öppet på måndag när jag tänkte ta dit min familj.

Några andra tips?

Resultat

Nu ska jag snart bege mig och titta efter lite "snö of Sweden"-smycken som jag ska önska mig i födelsdagspresent, men innan dess.
Mötet med Annette (sjukgymnasten) var som vanligt. Laserbehandlingen och tejpningen hade ju faktiskt hjälp mig litegrand sedan sist så vi fortsatte med det. Hon berättade för mig att pirriformis syndrom och löparknä hängde lite ihop. Dock var det svårt att säga vilken muskel, sena, senfäste eller slemsäck som var inflammerad. Hon gav mig nya övningar och det gäller för mig att stretcha ut senan varje dag. Gärna flera gånger om dagen...

Skrapa och vinn!

När jag kom hem från träningen idag så hade jag fått ett brev skickat till mig från grannen. Ett sk "skrapa och vinn" brev. Det står tydligt och klart att det inte är något kedjebrev. Det är endast ett försök att göra vardagen lite roligare. Man ska skicka ett brev och trisslott till fyra av sina vänner. I brevet som jag fick av Sylvia låg där en trisslott till mig. I stora drag är det ju ganska svårt att låta bli att skrapa lotten. Man vet ju aldrig om man går miste om miljonen. Därför blir det ju lite av ett kedjebrev kan jag tycka. Man vill ju inte bryta kedjan och samtidigt får man en chans att vinna lite stålar. Leken kostar dig 100 kronor, men å andra sidan kanske den ger dig mer.

Nu ska jag bara bestämma mig för vem jag skka skicka det här brevet till.
Jag har nämligen många vänner som HATAR att få kedjebrev och då vill jag gärna att ni låter mig veta - snarast!!!

Snö of Sweden

Jag är ett stort fan av märket "snö of Sweden".



    





Lite av min dag

Istället för lättfil hade jag råkat köpa hem naturell lättyoghurt. Väldigt lika förpackningar och när jag fick in den första skeden i munnen smakade det väldigt annorlunda. Trodde först att filen var gammal och var tvungen att kontrollera, men det var ju då som jag upptäckte det lilla felet.

Jag har inte skrivit så mycket dom sista dagarna, men både jag och Peter har varit jättetrötta på kvällarna. Vi har ätit, legat i soffan och somnat där varje kväll. Vi har väl saknat god sömn den sista tiden. I morse när Peter var tvungen att stiga upp tidigare än mig så var det extra svårt för honom att se mig ligga kvar i den sköna sängen. Jag berättade för honom att jag skulle unna mig sovmorgon i nio dagar till. Han tittade på mig med trötta ögon och sa: Gud så skönt, det hade jag
också velat...

Sylvia, min granne tyckte att jag hade rätt i mitt påstående om att det är mycket bättre att fylla år senare på året. Man känner sig liksom yngre längre. Innan man har hunnit fylla arton är det nog pest och pina. Förfalskning av leg osv...

Jag är på väg till träning snart. Idag är det skivstång kondition som står på agendan. Det är någon av tvillingarna Brost som håller i det (kollegor till mig). Då vet man att det är ett bra tempo. Min sjukgymnast ska gå på samma pass och sedan ska jag träffa henne för behandling en halvtimme senare. Det är idag jag ska berätta vad min SAS-läkare sa om min höft. Vi får se hur hennes reaktion blir och om hon kan ge mig några bra träningstips för att stretcha ut senorna.

Jag funderar fram och tillbaka vad jag ska göra för min familj när jag fyller år. Vi brukar ju alltid träffas på varandras födelsedagar, men vädret ser ju inte ut till att bli bra. Det är i så fall ett stort undantag. Det brukar nämligen alltid vara fint när jag fyller år. Jag är ju beroende av det fina vädret om vi ska sitta ute i trädgården. Funderade ett tag på att vi skulle ses på strandhuset. Jag ska undersöka öppetitderna idag och se om det passar med dag osv.

En önskan om att tiden stod still här och nu

En runda på Mobilia med Peter. Fick värsta magattacken och behövde åka hem, men vi hann med underkläder, strumpor och t-shirts. Ha!Ha!
Nu ska vi snart bege oss vidare. Jag till Jenny i Lund och överlämna hennes i.d make up som jag köpte i Chicago och samt snacka lite skit.

Vår vanliga otur att inte frysen kommer på torsdag. Nej det ska minsann anlända på måndag. På min födelsedag mellan klockan 12 och 17. Roligt? Nej, inte precis. Hoppas det kommer tidigt så att man kan göra annat sen.
Jag sa till Peter innan idag att jag verkligen inte vill bli äldre. Jag vill vara 31 år för alltid. Jag har alltid tyckt om att fylla år, men inte att bli äldre...
Därför önskar jag att man kunde ha dragit på det en tid till. Typ december. Då hade man känt sig yngre längre eller?

På med varma kläder nu. Det är inget vidare varmt ute idag...

Regn och rusk skor

Funderar på vad jag ska hitta på i eftermiddag. Hrmm. Just nu ska vi ut på en runda för att titta på skor till Peter och även till mig. Har just kommit på att jag inte har några vardagsskor som inte är öppna. T.e.x så har jag inga skor till grått och trist sommarväder. Det måste jag ju ha;)
Jag har absolut ingenting emot regn och rusk. Det är bara mysigt att kura ihop sig i soffan i sånt väder. Det är ju lätt att det blir stress när solen skiner utanför och att man bara låter alla måsten skjutas upp.

Idag eller i morgon så får vi äntligen vår frys. Jippi!!!
Härligt!

Sandaler gånger två

Så är man hemma och fri i hela tio dagar. Dejligt:)
Jag har haft en bra tur. Prioriterat sömn, men uträttat dom ärenden som jag hade planerat hemifrån. Sedan gick jag tillbaka till ALDO, skobutiken där jag köpte mina röda sandaler i New Jersey. Jag  köpte ett par till, men i knallgul färg. Jag blev så förälskad i dom och dessutom är dom sååååå sköna. Tyvärr var det regn och rusk när jag landade på Kastup och det tar väl några dagar innan jag kan använda dom. Jag hoppas i alla fall att det fina vädret kommer tillbaka på min födelsedag.

Idag har jag och Peter bara myst. Kört omkring. Lagat god middag. Han har tränat och jag har klippt gräsmattan. Nu har jag precis tittat på desperate housewifes på kanal 5. Snart är det dags att gå och lägga sig.

Jag tänker skriva mer i morgon, men nu är jag lite nannig.

Godnatt

Chicago, here I come

Godmorgon alla,
idag ska jag till Chicago och sedan är jag fri en hel massa dagar efter det:)
Jag har lovat mina vänner att köpa i.d make up på bare minerals och det är också det enda ärendet som jag har. Skönt! Tänkte bara strosa omkring och njuta.

Vi hörs sen!

Nu har jag fått en annan diagnos av mina höfter

Jo jag var ju hos SAS-läkarenn häromdagen för att göra en hälsocheck. Jag var frisk som en nötkärna och det var ju skönt att höra. Den här SAS-läkaren var en helt underbar person. Han ska snart pensionera sig, men jag är glad att jag fick möjlighet att träffa honom. Vi pratade nämligen om mina höfter eftersom han råkade se kinesologtejpen som jag har på skinkorna. Jag fick dra hela historien från början till slut och han lovade att titta på mig efter hälsokontrollen. Det visade sig att han har joppat som idrottsläkare i trettio år och har haft hand om Björn Borg, Stefan Edberg och stora landslag osv.
När han fick höra om pirriformis syndrom skakade han på huvudet och sa att det inte var det. Han hade sett många pirriformis under sin tid och kände sig riktigt säker på sin sak. Nej detta var något annat. Han gjorde lite övningar och tryckte på punkter som jag inte trodde jag hade ont på. Sedan sa han att jag hade tractus iliotibialis (löparknä). Märkligt tänkte jag eftersom jag inte haft problem med mina knän speciellt mycket. Det har hänt, men väldigt sällan. Då har jag haft små kramper i något av mitt knä och haft jätteont. I vilket fall som helst så har jag läst mycket om det nu och det verkar som att han har rätt. Symtomen stämmer in på mig.
Jag har fel på den breda senan som som går från en muskel på utsidan av höften och på vägen ner till utsidan av knäet passerar den ett stort utskott på lårbenet. Där kan det bli "skavsår" . Samma sak kan ske på utsida av knät men där kallas det för "löparknä" . Mekanismen är detsamma. Gnidning av senan mot ett benutskott.

Muskeln det är fråga om lyfter ut lårbenet ut åt sidan eller hindrar höften från att falla ner på höger sida då du tar belastning på vänster ben och så vice versa.

Om det är detta så har jag gått med detta i två år snart och då finns det en stor risk att jag har fått en kronisk förtjockning på senan och då kan det vara svårt att få bort, men nu måste man vara positiv och hoppas på det bästa.

Svininfluensan skrämmer livet av folk

Gick och lade mig någorlunda tidigt igår, men sedan så tyckte jag att jag hörde en massa ljud och inbillade mig saker. Kom inte till ro förrään efter 3.00 i natt och nuär jag trött, MEN NU KOMMER ÄLSKLINGEN HEM NÄR SOM HELST! JIPPI!!!

Malin skrev till mig vid 22-tiden igår kväll och sa att dom hade hittat en person i Danmark som hade testat positiv för svininfluensan och denna person hade landat från New York i onsdags. Nu skulle man ta kontakt med dom passagerare som satt två rader bakom och framför den drabbade. Dessutom med cabin crew. När jag sedan ringde upp Malin blev jag så klart nojjig. Vi hade nämligen en man i businessclass som hostade en hel del och berättade att han var på väg hem från Mexico. Vi som serverade honom tvättade händerna hela tiden...
Nu visade det sig att det var en ung dansk kvinna från Själland som landade med Continental och inte med SAS i onsdags på Kastrup.
Andas in och andas ut...

Eftermiddag på Geijersgatan

Idag har jag varit hemma hos Marie och Noa. Marie bjöd på en underbar korvgryta till lunch.










Prinsessan

Mitt valborgsfirande

Ja det blev fest igår. Väldigt spontant, men Anna fyllde 31 och tyckte att vi skulle grilla. Det blev jättemysigt. Vi träffades i deras trädgård redan klockan 16 och Fredrik och Natasha var också på plats med sina söner. Det blev en läcker förrätt om man ska uttrycka sig så. Mats grillade kräftor med persiljesmör. Gud så gott det var och sedan blev det grillspett och sallad som också smakade förträffligt. Min första grill i år. När man träffas så tidigt och börjar dricka på tom mage och solen skiner är det lätt att det blir för mycket. Jag hade från början bestämt mig för att gå hem i tid, men jag stannade till en av dom sista. Det blev lite dansuppvisningar. Både från min och Annas sida. Hennes lite mer åt den som hon lärde sig i förra veckan av Emma. Strippaerobic. Min var något försök att se sexig ut. Ingen hit. I morse hade jag lite ont överallt. Ha!Ha!
Nu får det bli några vita dagar framöver. Peter kommer hem i morgon bitti från Sydafrika. Jag längtar!!!


Födelsedagsgrisen som blev 31 år


Jag och Natasha


Fredrik med sina söner, Phoneix och Koda


Mats grillmästare




Det bor redan en liten hantverkare i den lille pojken;)




Annelie och Tony (Annas vänner)


Jag tror att Anna var nöjd med sin dag

RSS 2.0