Godnatt

Tänkte skriva ett litet inlägg. Ska snart lägga mig. Vi har delat en flaska vin, jag och Peter.
Han har jobbat hela dagen och jag har varit speedad och full av energi. Fått såååå mycket gjort. Nu ikväll har jag även ätit middag med Emma och Jenny i Hofterup.

Hoppas ni haft en fin dag...

You rock my world

Denna oxå...
Fan han har ju gjort en hel drös med bra låtar...

Mina M J favoriter

 




Denna låten väcker gamla minnen till liv. Hade nyss tagit körkort och spelade
denna låten om och om igen i bilen.

Stoppet i Japan i bilder


Off duty i 2 timmar cirka, skönt


Min bästa väns dotter (Mycket bra bok)


Jon Vidar och Thomas i crewbussen in till hotellet


På hotellerummet på väg ut


Vibeke, kapten och purser


Thomas och styrman


Jetton


Mat






och så jag förstås


Frozen mango med vaniljglass från Baskin and Robbins


Redo för hemresan med en natt utan sammanhängande sömn


Jennie och Jetton utanför Starbucks på flygplatsen


Härligt skrattanfall efter en pinsam händelse:)


Mer kaffe för att hålla sig vaken


Trevliga Sayaka


Glada i hågen


En blöja för att suga ut vatten från en kaputt sink


God tårta från business

Borsta tänderna innan landning


Män kan visst det göra två saker samtidigt;)

Thriller från fängelset


Jag har...

Klockan är 7:51.
Jag har kört Peter till tåget.
Jag har dammsugit golven och rengjort ytterskåpen i köket.
Jag har moppat golven.
Jag har tvättat bilen på Fair play.
Jag har handlat mat på Willys.

Nu tänkte jag titta på en film och vila...

Tillbaka

Jag är tillbaka igen och jag har haft en mycket trevlig tur till Tokyo med underbara kollegor. Dock har jag sovit lite dåligt och är så trött nu att jag inte orkar skriva. Jag har tagit lite bilder och det tänker jag blogga om lite mer i morgon. Måste bara få ta igen förlorad sömn...


Jobb

Så nu ær jag på basen på væg till Tokyo.
En bok ær inkøpt på centralstationen i Malmø efter en svettig bussresa från Limhamn. Jag træffade nyss Jennie och hon funderade på att besøka Disneyland nær vi kommer fram. Det ær inte helt omøjligt att jag hænger på, men jag ska låta det førbli osagt. Jag brukar vara seg och trøtt. Jag ska førsøka hitta min egen rutin nu nær jag har fyra Tokyo på rad. Mitt sista stopp ær i juli och det tillsammans med Peter. Då hade det varit roligt att inte vara så trøtt...

På väg igen

God sköna morgon,
men vart tog solen vägen?
Nåja, den kommer säkert fram förr eller senare. Bara det är fint till Katarinas bröllop nästa helg. Då blir vi nog alla tacksamma. Det är inte strålande sol i Tokyo heller har jag varit inne och sett.

Det var svårt att stiga upp idag. Jag var så trött, men så visste jag att jag hade en lista att följa med måsten innan det är dags att bege sig till jobb. Nu har jag b.la hunnit med dammsugning och en tvätt. Det blir ingen träning idag heller. Jävla skit är det! Jag som hade kommit i gång! När jag landar på måndag är det nya hårda tag som gäller.

Nu ska jag strax äta frulle och göra mig i ordning. Jag ska inte glömma att köpa med mig en pocketbol. Det är perfekt att ha om man vaknar om natten. Det ska bli roligt att flyga tillsammans med Jennie H. Jag hoppas att vi får arbeta tillsammans. Lite trist om hon går fram och jag där bak eller tvärtom.

Peter är just nu och tränar lite golf. Det unnar jag honom verkligen med tanke på att vi har varit tillsammans alla gemensamma fridagar. Det har varit jättemysigt och Peter sa att han hade lite separationsångest idag;)

Jag har med mig kameran till Tokyo!

Beroende

Såhär kan det se ut när jag sitter och bloggar om kvällarna;)


Bättre sent än aldrig

Nyss hemkomna! Jag är så trött. Jag har haft tre underbara fridagar, men gud så lite jag har fått gjort som jag egentligen BORDE få gjort. Syftar på städning, tvättning och träning. Det känns inte alls bra, men jag får tänka på allt roligt istället.

Idag har vi dessutom fått hem en jättefin lampa som vi förmodligen ska ha vid loungen. Jippi!!!


Hemma hos Peters föräldrar. Har redan börjat använda mina smycken
från SNÖ of sweden.




En av dom godaste salladerna någonsin åt vi idag på café Knus i
Slottstaden. Vårt favoritställe. Kyckling med paremasankräm...


Utanför Café Knus



Fram tillbaka och hit och dit

Sitter i bilen just nu. Peter kör. Vi har haft en underbar dag i härligt väder. Nyss kört hem från Skanör efter att ha hälsat på två kollegor som också är ett par;-). Nu ska vi köra hem till Roger och Susanne på ett glas vin. Det ska bli mycket trevligt. Vissa dagar är det svårt att få till bloggen. Man vill ju inte sitta inne en dag som denna, men tack vare min mobil kan jag hålla er uppdaterade. Imorgon drar jag till Tokyo, men kanske det blir ett inlägg ikväll. Om inte är jag den första att skriva imorgon när jag vaknar. Kram

Poeten har vaknat till liv;)

Nu har jag varit aktiv med min blogg i lite mer än ett år. Det roliga är att jag blev påmind häromdagen om ett annat internet-konto som jag faktiskt har. I en period av mitt liv skrev jag faktiskt lite dikter. Jag registrerade mig på en webbsida som heter poeter.se. Där skrev jag av mig varje dag om inte mer. Ha! Ha! Jag hade ett STORT behov av att bara skriva och skriva och skriva. Nu var det ett väldigt bra tag sedan jag var inne och tittade på den sidan och häromdagen läste jag en massa dikter skrivna av mig själv. Ni visste kanske inte att två av mina dikter är med i en diktsamling som heter " Spelblanka tankar"? Jag blev faktiskt uppringd och jag tackade självklart ja. Det är inte varje dag som man får ett sådant erbjudande.

Är ni nyfikna är ni mer än välkomna att läsa mina sk verk på www.poeter.se och söka på mitt alias "charly".



Kärlek är att klara svårigheter tillsammans

Kärlek är det här
Så många berg vi har bestigit
En massa hinder
men du och jag
kliver tillsammans ur elden
Starkare än någonsin
Nästintill oberörda


Charly


Tradera, here I come!

Jag är helt ny på tradera.com. Jag flög med en kollega häromdagen som var helt inbiten på att sälja saker på tradera och blocket. Jag måste erkänna att jag blev lite lockad. Mest för nyfikenhetens skull. Man har ju alltid lite saker som man kan sälja ellerhur?
Så med andra ord har jag idag registrerat mig på tradera och ska försöka sälja en platttång till att börja med. Utgångsbud är en krona så jag hoppas kunna locka till mig kunder. Ha! Ha!

Vi ska till Kristiantad idag

... och idag ska vi åka upp till Kristianstad. Vi har lite ärenden och självklart ska vi träffa Peters föräldrar:)

Gårdagen i bilder

Det blir en bildresumé av gårdagens händelser. Alltifrån strand, till röjning av trädgården, hämtning av bordet. Misslyckad grillning på stranden. Ha! Ha! Vi fick inte fjutt på grillen. Vi grillade i trädgården stället på kvällen.


Underbara Sibbarp






Förberedelse för mysig grillning på kvällen


Det blåste


Ingen fjutt på grillen:(


Vi åker hem istället älskling?




Blev ju ganska bra ändå...






Ja då var det montering av bordet som var nästa projekt







Ta daa

Det värsta med stranden

Det värsta med stranden är när man blir kissig. Därför blev jag så glad idag när jag såg att dom byggt nya och fina toaletter på SIBBARP. Väldigt fräscht! Inget vidrigt. Bra betyg;-). Nu har jag solat framsida resp baksida en timme vardera. Härligt! Nu har jag precis köpt en drickyoghurt och ska läsa lite ur ett magasin jag har med mig. Ja jag njuter. Första dagen på stranden i sommar, men jag ska inte bada. Det väntar jag med någon vecka till. Lite kallt för min del. Vi funderar på att göra en picknick ikväll på stranden, men vi får se. Kram från stranden

Finnarna gör attack

God sköna morgon,
igår tog jag en paus från mitt bloggande och hade en mysig kväll med Peter efter en en tolvtimmars charter till Hurghada. Jag var trött minst sagt.
Nu är jag faktiskt på väg till stranden. Måste sola! Jag har fått två stycken finnar på vardera kind. INTE KUL! Jag fattar inte vad det är som är fel med min hy för tillfället. Jag vill gråta...
Har jag fel ansiktskräm? Jag känner mig torr i hyn trots att jag smörjer mig... Känner mig som en tonåring igen...

Planerna senare är att vi ska hämta hem vårt matsalsbord. jippi!!! Jag hoppas att vi hyr en lastbil eller någons bil med dragkrog så vi kan hyra släp. Vi vill slänga en massa skit i trädgården också nämligen.

Förresten, någon bra salong som ni kan rekommendera attt göra en bra och relativt billig ansiktsbehandling?

Upp i ottan är ingenting jag gillar...

Fattar ni att jag ska checka in kl 6:00 i morgon bitti och landa exakt tolv timmar senare. Usch! Det kallar jag för en låååång arbetsdag.

Jag har nyss kommit hem från träning med Marie. Vi körde ben idag och vilket pass! Jag kommer till 100% ha träningsvärk om två dagar. Helt utmattad! Jag gillar det dock!

Nu ikväll känner jag mig snuvig igen. Blir osäker på om det är allergi ändå. Jag tycker symtomen är mer förkylningslika, men jag MÅSTE jobba i morgon och jag får hoppas att det inte gör ont i öronen. Jag kan tryckutjämna än så länge och då ska det inte vara någon fara.

Nu ska jag bara slappa och snart gå och lägga mig i sängan och titta på ett avsnitt av "Berg flyttar in" på webb-tv och sedan är det dags för sömn.

Ha det gott!

En skön dag i solen



En skön dag i solen med storebrorsan blev det idag. Antar det  var gräspollenallergi jag hade tidigare idag. Mådde mycket bättre efter medicinen...


Nu ska jag träna med Marie!!!

Sjukgymnasten nästa

Är nu på väg till min sjukgymnast och ska bli tejpad på nytt. Sedan ska jag nog sova en timme eller två och se om jag känner mig lite bättre efteråt.
Jag och Marie tänkte träna tillsammans idag och det har vi velat göra så länge, men inte kunnat. Det är väl typiskt då att jag ska känna mig lite småkrasslig idag. I morgon ska jag  flyga charter och MÅSTE vara i form. Det är nästan en tolvtimmars arbetsdag.

Smycken i bild

God morgon!
Ont i halsen och fortfarande täppt. Jag orkar int emed detta längre. Jag och Peter smittar varandra om vartannat hela tiden. Jag har planer att träna med Marie idag så jag hoppas att detta försvinner framåt dagen.

Jag lovade att visa mitt nyinköpta SNÖ- smycke! Jag är nyvaken och lyckades ändå ta dessa bilder;)




... och såhär ser det ut på...




Detta är den söta ringen...

En härlig dag i ett relativt fint väder

Antingen är det allergi eller så håller jag på att bli förkyld IGEN!!!

Dagen idag har varit bra. Det var ju faktiskt ganska juste väder. Jag köpte tidningen och njöt en stund i trädgårdenoch sedan körde jag bort en runda på Åhlens för att köpa ett smycke till mig själv. Ett halsband frå SNÖ OF SWEDEN som passar till den blåa klänningen som jag ska ha på mig på Katarinas bröllop. Ni ska få se det i morgon. Jag köpte dessutom en jättesöt ring med ett hjärta av glas. Ni ska få se detta i morgon också.

När jag kom hem från träningen hade jag fått sms av Charlotte att hon och Molly befann sig på lekplatsen vid oss. Jag gick dit och småpratade en stund. Molly är ju bara så söt och idag hade hon på sig nya kläder och var så stolt när hon visade upp dom för mig. Söta lilla Molly.

Jag har varit hemma hos Helene en stund idag också och snackat lite slit över en kopp kaffe.

När jag kom hem igen så var det dags att rengöra grillen från gammalt ingrott fett och pollen.




Duktig kicka

Ja nu har jag motionerat. Jag har både gått en powerwalk och varit på gymet och tränat styrka. Nu ska jag se vad resten av dagen har att bjuda på...


Måsten som måste göras i tid och otid

Idag har jag två måsten hängandes över mig. Ett måste KAN jag dock vänta med till i morgon om inte solen tittar fram idag. Nämligen att tvätta golvet. Träna är det andra och nu när det inte har blivit någon träning på fyra dagar p.g.a jobb så känns det alltid lite jobbigt att ta sig till gymet, MEN jag måste dit!

Jag ska snart få i mig lite frukost bestående av mûsli och en grov smörgås med ost. Jag hade en plan att träffa Emma och Nelly idag och gå på tivoli här i Sibbarp, men vi får se hur det blir med det. Ska i alla fall snart ringa till henne och höra hur deras lilla torg-kväll var igår.

Vi hörs av lite senare...

Tjingeling

Sofflocket passar mig perfekt ikväll

Vad gör ni för något ikväll?

Själv så har jag lagt mig på sofflocket. Det är så skönt och nu är solen på väg ned dessutom. Tittar lite på tv och softar. Jenny och Emma skulle sätta sig på lilla torg, men det orkade jag inte. Jag trivs bättre hemma ikväll. Köttbullarna blev inte riktigt så goda som normalt, men fullt ätbara absolut!
Jag blev inte utkallad på min standby vilket passade mig utmärkt. Nu är jag fri i två dagar och sedan flyger jag en charter på tisdag, fri i tre dagar och sedan bär det av till Tokyo igen. Denna gång med en kär kollega som jag lärde känna på en flygning för ungefär en månad sedan. Hon heter Jennie och bor i Åhus med sin kille och pendlar därifrån till Kastrup. Det är strongt kan jag tycka.

I morgon ska jag träna och på måndag ska jag träna. Jag pausar från träningen när jag jobbar, men när jag är hemma har jag ingen ursäkt att inte gå och träna. Därav att jag MÅSTE!!!

Midsommar hos Anna och Mats


Detta är topen och sjalen som jag köpte












Anna  var somrigt klädd hela kvällen


Goda grannar


Bordet börjar fyllas med godsaker


Peter och Ian


Glada "Tash" och jag






Sötnosen Koda








pappa Fredrik


Storebror Phoenix




Mys med gullpojken


Mys med min favoritkille;)








Kanske kan komma lite videoklipp senare...;)

Slapp

Idag är det verkligen en slappedag!
Jag har egentligen inte gjort något vettigt på hela dagen idag! Jag har ju standby! Då är det lätt att man bara hänger hemmavid!

Jag håller på med bilderna från midsommar just nu och alldeles snart lägger jag ut några på bloggen!
Jag har försökt få tag i Anna hela dagen, men jag vet inte vart hon håller hus. Fredrik och Natasha är i alla fall nere på tivolit på Sibbarp. Jag tror bara att Anna och Mats myser tillsammans idag eftersom han har varit borta på jobb i nästan tre veckor.

Midsommarafton är förbi

Midsommarafton är överstökad! Inte för att den inte var rolig. Det var den absolut, men nu är det en helt vanlig dag igen. Det var ju det som jag skrev igår. Midsommarafton är som vilken annan dag som helst. Om jag hade hade haft lust att fira midsommarafton i nästa vecka istället hade det inte varit några problem. Man äter och dricker gott. Umgås med sina vänner och har det trevligt! Som vilken annan festdag på året som helst!

Idag däremot mår man ju inte toppen! Egentligen har jag det rätt okej, men är dock trött. Både jag och Peter lämnade tillställningen först eftersom vi skulle arbeta idag. Man känner sig ändå lite mör efter nubbarna. Jag är inte van att dricka starksprit. Jag är rätt duktig på att bita av snapsarna och slänga med huvudet efteråt. Det är inte gott, men det hör till! Jag älskade maten igår. Det var så gott! Alltihopa var bara så somrigt läckert! Jag skulle kunna knacka på Anna och Mats idag och be om att få äta rester tillsammans med dom;) Det finns nämligen ingenting som smakar lika gott dagen efter en blöt fest som rester efter gårdagens mat...

Bilder kommer senare under dagen förhoppningsvis...

Överskattat eller inte...

Tyvärr har jag fortfarande ont i halsen. Fjärde dagen nu, men i natt hostade jag jättemycket. Jag trodde att det ena skulle ta bort det andra, men icke så nicke. Lika ont idag och borde egentligen låta bli att prata. Inte så lätt när man ska fira midsommar med sina vänner...

Jag och Peter har nyss ätit en lunch och slappar bara lite nu. Ska snart gå in i duschen och göra mig i ordning.
Jordgubbarna är snoppade. Så jädrans goda. Dom första i sommar. Mumsigt!
Tänk att midsommar är så stort i Sverige. En dansk tjej, men dock bosatt i Sverige frågade mig idag: "Varför är allting stängt? Tänk om jag skulle vilja gå ut och äta med min kille ikväll? Det hade inte gått!!!"
Nej, tänkte jag. Det hade nog inte gått. I så fall hade det väl blivit ett jalla jalla ställe. Inte vet jag. Det har blivit så stort och överskattat. Ungefär som nyårsafton. Alla får panik om dom inte vet vart dom ska fira någonstans. Man måste tänka att det bara är en helt vanlig dag. I morgon är den förbi. Så hade i alla fall jag blivit tvungen att tänka om jag skulle ha blivit tvungen att arbeta idag.

Jag har i alla fall inte lagt några sju blommor under huvudkudden i natt och tänker inte göra det ikväll heller. Jag har funnit min man och min kärlek. Av blommmor får jag allergi;) Ha! Ha!

Glad midsommar vänner!

Glad midsommar

Så nu har jag landat från Berlin och jag ær på strålande humør. Dock lite trøtt. Har varit uppe sedan klockan 4:00 i morse. Nu har jag varit inom affæren SOAKED på Kastrup och inhandlat mig en top och en sjal till ikvæll. Klænning ær uteslutet eftersom vædret inte ser så stadigt ut. Mitt problem ær snarare skor, men som Peter brukar sæga. Det ær ju ingen nobelmiddag som vi ær bjudna till;)

Jag måste rusa till tåget nu, men kanske att vi hørs senare idag.

Glad midsommar

Min sömn är rubbad

Den som sa det var varmt, han ljög.
Fy vad jag fryser och jag står just nu på Svågertorp på väg till jobb.

Sovit dåligt i natt. Delvis för att jag har ont i halsen. Delvis för att jag blev smått irriterad innan jag gick och la mig. Jag säger en sak. Det blir bäst om man rår om sitt eget hus och inte blandar sig med andra. Då blir det bara en massa snack. Typiskt "tjejigt";) Hon sa si. Hon sa så. Herregud! För mig är det nivå med sandlådan.

Jag mår sådär idag. Det sticker i halsen och jag hostar. Slem som irriterar nämligen:-(.

Det är en relativt kort dag idag och jag sover i Bergen. Sova är just det som jag ska göra. Längtar redan. Vad är detta för väder att fira midsommar i? Inte det ultimata precis, men det blir nog bra. Det är i alla fall kul att jag kan fira ihop med Peter även om vi ska jobba båda två på söndag.

Nu befinner jag mig på tåget gott folk. Ha en underbar dag! Kram

Ni får ha överseende

Det blir inte så mycket bloggande mer ikväll. Jag är trött och vi ska alldeles snart äta. Jag har lite ont i halsen och harklar mig hela tiden.
Jag ska checka in kl 05:45 i morgon bitti.
Jag är fortfarande glad att jag har fått en slinga och slipper att ha standby.

Kram och natti natti

Fri till midsommar trots allt:)

Charlotta har haft en jätterolig tur till Aten idag. Tre killar och en tjej ute i kabinen. Det är lite roligt det! Ha! Ha!
När jag landade och skulle checka ut fick jag glada nyheter dessutom. Lone från disponeringen hade gett mig en tvådagarsslinga med check ut på midsommar klockan 11.00. Jag skrev ett mail till henne direkt och tackade henne massvis. Man blir glad över oväntade saker. Jippi!!!

Relevant och inte relevant

Jag fick Aten på min standby idag.
Detta minimerar mina chanser att bli fri till midsommar.
Nær jag sedan vænde mig till disponeringen så tyckte dom att mitt ønskemål inte var relevant. Jag hade ett ønskemål om att landa tidig eftermiddag på fredag. Det kan jag tycka ær ganska relevant. Det ær ju inte det att jag ansøker om fritt. Jag kan gærna flyga, men jag vill gærna avsluta dagen tidigare æn vanligt.

Jag inser dock att disponeringen har mycket att gøra just innan midsommar...

Glad, gladare och så lite trött och sliten

Gud vad jag är trött! Nästan lite illamående!
Tog ut mig lite för mycket nu här ikväll på skivstång kondition, men det känns härligt skönt i benen!
Jag införskaffade mig nya träningskläder idag och därför blev det genast roligare att träna. En liten morot för att dra i gång sig själv!

Idag kom Peter hem och han är jättetrött. Just nu ligger han helt död i soffan. Sover. Inte bra. Han borde hålla sig vaken ett tag till för att inte vakna i natt, men i bland är det så svårt. Man vill bara sova.
Vi har i alla fall köpt ett nytt middagsbord idag och jag är jätteglad! Ett vitt sådant med två iläggsskivor. Peter ska hämta hem det i morgon. Stolarna är bara tills vidare. Vi vill hitta andra så småningom, men detta blev hur bra som helst till att börja med.

Imorgon kommer dessutom Tophem hit och ska räkna på en del saker. B.l.a slamning, plattläggning, trädäck osv.
Det rullar på i vårt hus...

Nu ska jag sluta skriva. Känner mig mör i armarna dessutom och ska snart titta på Desperate Housewifes. Det är ju tisdag. I just love...

Håll tummarna för något bra på min standby i morgon!!!

Kramen

Jag vill hem på midsommar

God morgon!
Sitter just nu och äter frukost framför tv,n.
Imorgon börjar min standby. Jag har standby i fyra dagar och den sträcker sig tyvärr över midsommar. Lite trist men jag hoppas ändå att det ska ske ett mirakel. Vi är bjudna hem till Anna och Mats och det är ju bara två gator längre ner.
Det skulle t.o.m vara okej om jag landar tidigt på kvällen, men HEM vill jag.

En Tokyo med mannen i mitt liv

Klockan är mycket.
Det blev relativt sent hos Marie ikväll, men det var trevligt.
Jag fick mitt schema för nästa månad nu här ikväll och jag blev glad. Jag fick tre Tokyo. Precis det som jag ville ha. Man får många fridagar efter en Tokyo. Dessutom fick jag en Tokyo tillsammans med Peter. Det ska bli jätteroligt! Det händer så sällan att man flyger tillsammans och nu var det ett tag sedan. Min älskade. Jag saknar dig, men i morgon ses vi igen...

Svarta blommor

Min sjukgymnast är ju bara världens snällaste. Jag har haft alla möjliga färger på den här kinesologi-tejpen nu. Glada färger. Inget diskret. Jo i förra veckan testade jag hudfärgat, men det tyckte jag var så trist. Jag frågade därför Annette om hon inte kunde fixa svart tejp. Nu i sommar är ju det ganska smart eftersom det matchar min bikini osv... Ha! Ha! jo men helt ärligt! Bättre det än knallrosa ellerhur?
Hon fixade svart tejp åt mig och såhär blev resultatet!!!


En dag med Noa

En dag med min älsklingstjej Noa. Vi hade ju en jättemysig dag tillsammans. Jag hade lagat mat till henne när hon kom hit och sedan så gick vi ner till campingens lekplats. Där fanns det skojiga saker att hitta på. Det är en tuff tjej. Hon trillar, men ställer sig snabbt på benen igen. Inget gråt! Bara springa vidare.
Efter lekplatsen blev det en päronglass för Noa och hon bara älskade den. Kul att se hennes njutning.

Sedan kom Marie tillbaka efter hon hade varit och hämtat hem sinn nya bil. Jo det är sant! Jag ville inte avslöja någonting sist när vi hade varit hos min kusin på Mazda i Svedala. Hon har köpt en helt ny Mazda 6 och den är bara sååååå grym!!!















Marie nya bil:)


Vi tog så klart en provtur med skönheten och hamnade på babyland för att köpa ett sparkskydd för Noa och så klart för att skydda bilens klädsel. Där roade sig Noa en hel massa.







Hon mötte Sally nästan jämngammal


Småplaner endast

God morgon!
Har lite på min lista idag, men inte överdrivet mycket och det är skönt!
Det har ju varit något nästan varje dag sedan jag landade från Tokyo.

Klockan 11 ska jag till min sjukgymnast och då passar jag på att träna tror jag. Får se om jag blir på det humöret snart. Känner mig lite sliten.
Jag ska till ILVA idag för att titta på ett matsalsbord och sex stolar.
Jag ska träffa marie och Noa en stund.

Klänningar till bröllpet

Okej.
Jag har en marinblå klänning som jag tycker sitter snyggt. Jag har fått låna den av Anna. Sedan  var jag på Cha Cha idag. Där hittade jag en rosa klänning. Ballongkjolaktig. Jag provade den och även den satt bra, men nu ikväll har jag nog ändå bestämt mig för den blå. Med skorna som jag köpte idag blir det nog bra. Vad tycker ni?

Det finns bilder som är tagna med och utan självutlösaren.


Har inte knutit den i midjan


Tänkte i så fall ha ett bälte i samma färg som skorna











Ja det är väl redan bestämt eftersom jag har tagit miljontals bilder idag bara för att se hur den sitter. Med rätt accessoarer blir nog den blå klänningen festlig, men vad tycker ni?

Gör er beredda för en omröstning

Nu har jag varit duktig och uppdaterat. Jag har tacksamt lärt mig hur självutlösaren på kameran fungerar idag. Därför ska ni få se två olika klädval jag har till Katarinas bröllop. Jag tror att jag ska köra på den marinblå klänningen. Jo visst ja. Idag har jag köpt dom där skorna som jag pratade om i förra veckan. Jag ångrar mig inte en sekund. Dom är supersnygga!!!

Ses om en stund!!!

Katarina och Marcus lysningskaffe


Katarina står brud den 4:e juli




Lite av presenterna. Någon hade målat en tavla av brudparet...


Jag och Emma


Jag och Jenny

Mormor 80 år

Här kommer lite bilder från hennes födelsedagfirande...


Huvudpersonen, mormor


Kusin


Kusiner


Hemlagad ungersk gulashsoppa


Min mamma


Kusin


Tre generationer






Kristoffer och Tessan


Morgan och faster


Fyra generationer (videoklipp finns nedan)

 





Paketöppning


Åh en klocka!!! (Som ett barn på julafton)









Lite back, men jag skyndar mig

Jag ligger back!
Jag har ju jättemycket bilder att lägga upp och så ska ni få se vilken klänning som jag ska ha på Katarinas bröllop. Måste bara laga lite käk nu och sedan ska jag arbeta på detta hela kvällen...


Tårdrypande verklighet

Usch jag tycker att det är så vidrigt hemskt att den där unga flickan, Therese Johansson Mojo är mördad.  Jag följer dom senaste nyhetena om mordet varje dag.

Jag har varit inne och läst hennes blogg och på något vis blir hon verklig för mig. Inte bara ett namn. Hon blir ett liv och det känns så fruktansvärt sorgligt med alla hennes drömmar och visioner.

Mina tankar går till hennes anhöriga...

thresrojo.blogg.se


Jag i Sushilandet

Vi åt fantastisk god sushi. Så jädrans gott var det! I love sushi! Dom andra drack öl, men jag kände bara för grönt te och det var verkligen GRÖNT!  Mina California rolls var däremot nedkladdade med majonäs, men gud så gott det var!


Den supergröna färgen visar sig dock sämre på bild


Mina majonäsiga California Rolls


Detta var vad jag åt


En annan kollega smaskade i sig detta


Trött som fanken

Jag sov i alla fall otroligt bra på natten mot vad jag brukar och var pigg som en mört nästa dag när vi skulle jobba. Jag började dagen ombord med en kaffe och ett marsipanbröd.


Mmmmm


Japaner med munskydd är MYCKET vanligt

Valparna stal mitt hjärta

Jag tänkte bara ligga in lite youtubeklipp på några fantastiska valpar som var till salu i Japan. Jag kunde inte sluta gosa med dom och hade jag haft möjligheten hade jag gärna kunnat ta med mig en hem.
Detta är på Carrefour. Just idag hade dom några valpar ute på golvet. Normalt brukar dom sitta bakom skyltfönstret. 





Dessa valparna befann sig bakom skyltfönstret


 
Här är min favorit igen;)

Träning

Nu ska en morgonpigg (för att vara Charlotta) cykla och träna. Ut i regnet! Peter har lånat ut sitt regnställ och det är alldeles för stort, men skit samma!
Jag hoppas faktiskt för min mormors skull att det klarnar upp framåt dagen. Det var ju tänkt att vi skulle vara rätt så mycket utomhus idag...

Stelfrusen

Ledsen, men det blir inget bra inlägg ikväll. Jag känner mig frusen och trött. Orkade inte äta något. Ville bara lägga mig under täcket för att få värme. Vilket höstväder det är ute. Jag har lite bilder och filmer från mitt stopp, men det får nog bli imorgon istället. Apropå imorgon är det ett stressigt schema. Träna, åka till Ilva (Peter ska visa mig något där), köra Peter till Svågertorp, lite shopping, sedan till min mormor i Bara som ska ha sin 80 års fest. Hade hoppats på lite sol, men efter kvällens nyheter ser det ganska dystert ut. Godnatt

Felfilmat och upp och ner

Hade förberett ett videoklipp idag. Ett videoklipp som jag filmade när jag var ute och gick min powerwalk i morse. Tyvärr blev det felfilmat så ni får hålla till godo med lite text.
Idag ska jag flyga till Tokyo och klimatet där är varmt och klibbigt. Lite soldis, men jag tar med mig bikinin om jag känner för att lägga mig vid poolen. Om sanningen ska fram är man ju alltid så jäkla trött på Tokyostoppen. Man går i dvala liksom. Det som jag säkert ska ha är sushi. Den är fantastisk god i hemlandet Japan.

Jag ska alldeles strax packa och duscha, men det är väl klart att jag ville skriva ett litet inlägg först på min blogg. Peter är fortfarande sjuk och är just nu hos farbror doktorn för att se om det är en öroninflammation.
Han har sovit dålig i natt stackaren medan jag har sovit som en prinsessa. Skönt för en gångs skull.

Jag vet inte om jag kommer att skriva några inlägg när jag är i Japan. Om inte så får gärna ni skriva lite till mig;)

Min dag idag

Idag har jag som sagt jobbat en tur till London fram och tillbaka! Det var helt okej. Var dock rätt så trött på hemvägen. Försökte ta igen mig lite i London under en snabb turn around, men när man går upp så tidigt blir man lätt trött.
När jag kom hem igen så körde jag nästan direkt till min sjukgymnast och fick mitt piriformis syndrom tejpat. Efter det så körde jag ett konditionspass.

Nu har vi precis ätit en god middag. Diskat osv.
Nu hoppas jag att det är något bra på tv. Vill bara softa och mysa.
Peter sitter redan i soffan...


Tar igen mig innan passagerarna till Köpenhamn kommer ombord


Okej, nu är jag väl redo


Bredvid oss står en MD-80 tillhörande SAS. Det regnar!!!

Kvällens middag

Köttbullar, potatis, sås och lingon. Mumsigt!


Laia pendellampor till salu!

Jag har nyss lagt in en annons på blocket gällande mina två pendellampor som jag hade i min förra lägenhet. Dom är inköpta på Ljusmiljö på Regementsgatan och kostade styckevis 1750 kronor. Idag säljer jag bägge för 1200 kronor. Det är ett kanonpris! Dom är jättefina, men här i huset ska vi ha en annan taklampa över matsalsbordet så småningom. En istället för två!
Är ni intresserade?
Ja i så fall är det ju bara att skriva en liten kommentar!


Mina tankar går till en ledsen væninna

Mina tankar går till dig min væn.
Det ær svårt att slæppa taget om dom man ælskar.
Jag hoppas att du och din mormor får en fin avslutning på er underbara relation.
Det ær så hjærtskærande.
Det gør så ont.
Nær jag hør dig gråta av førtvivlan gråter jag sjælv inombords.
Du ær en fantastisk mænniska.
Du kommer att ta dig igenom detta.
Mina tankar går till dig min væn...


Ps. Ring om du vill prata! Ds

Godmorgon

Tycker egentligen inte om såhär tidiga morgnar, men det är okej idag. Jag har sovit gott. Jag har redan gjort mig i ordning sitter och äter frukost nu. Jag kan ta bilen över idag vilket är superskönt. Jag längtar till den dagen då vi återigen har två bilar. Då kan jag köra till jobbet varje gång och slippa ta det där satans tåget!

En London fram och tillbaka idag står det på schemat.

I nöd och lust verkar inte vara helt lätt

Det blev inga skor. Jag åkte dit igen och provade dom efter träningen, MEN jag tror att dom blir en aning klumpiga. Jag fortsätter att hålla ögonen öppna efter silver eller bronsfärgade pumps som är öppna. Ni får gärna lov att hjälpa mig om ni vill.

Jag tränade bra idag. Mycket nöjd! Träffade en kollega som jag inte har pratat med på länge. Sist vi flög så berättade hon om hur bra allting var. Hennes liv lät som guld och gröna skogar.
Idag berättade samma kollega att hon låg i skilsmässa sedan tre månader tillbaka. Helt sjukt! Hon rådde mig att aldrig gå in i ett äktenskap. Vid skilsmässa var det omständigt.
Jo, men så där kan man ju inte tänka. Då skulle ju INGEN våga gifta sig. Förhoppningsvis håller äktenskapet livet ut. Det är ju det man lovar varandra.
I nöd och lust.
Somliga klarar det bättre än andra.

Själv har jag aldrig tillhört den där giftastypen. Det har aldrig varit min stora dröm, men en ring på fingret hade varit trevligt. Mest för smyckets skull. Det behöver inte vara en ring. Det skulle lika gärna kunna vara ett halsband, armband eller något annat. Bara det symboliserar kärleken.
Att stå inför präst är inte helt min grej,
MEN allt är ju relativt!!!


Smakråd till snygga skor?

Tjenis Penis!
Jag har beslutsångest!
HJÄLP MIG!

Jag visar skorna en gång till!!!



Jag ska nog äka tillbaka till Nilson och köpa dom på öppet, men är tacksam för smakråd! Dom går i bronsgrått och jag ska ha dom till b.la.en marinblå klänning.

... önskar att träningen redan var överstökad idag

För övrigt har jag proppat i mig en halv grillad kyckling och snart ska jag bege mig till gymmet. Är helt slut och ska bara ta det lugnt efter passet.
Jag ska flyga en London fram och tillbaka i morgon tidigt och sen bär det av till Tokyo på onsdag.

Färgglada brillor på helt rätt tjej!

... sen en bild på en kär vän med färgglada solglasögon designade av Matthew Willamson för H&M.


Snygga skor eller?

Jag är totalt slut efter ett besök på Mobilia. Jag fikade med camilla och det var jättetrevligt, men sedan startade jakten efter en lämplig 80-årspresent till mormor. Jag hamnade i en lätt konflikt med en sur försäljare på DUKA. Hon var långt ifrån serviceminded. Det slutade med att jag gick därifrån och lämnade sakerna som jag hade plockat på mig på ett bord som stod där. Jag orkade inte med henne längre!

Jag ringde mamma. Vad önskar mormor sig? Nattlinne eller några andra kläder. Lite mer personligt än något till hemmet. Okej, men gud så svårt det är att hitta kläder till en 80-åring, Jag tror jag var inne i varje butik och jag har fortfarande inte handlat någonting.

Innan jag lämnade Mobilia hittade jag ett par skor som jag har lagt undan. Vad tycker ni om dom?







En bra film!

Ond aning med Sandra Bullock i huvudrollen. En film som berörde mig ända in i hjärtat...

Dubbelspel och ond aning

En massa bra filmer och så mig själv i soffan.


Dålig hårprodukt

Jo den här produkten fick jag av min frisör i förra veckan. Den skulle typ verka som torrschampo. Det var det sämsta jag har använt. Mitt hår blev så fett av det att jag genast fick tvätta det. Det var just detta som jag skulle bespara mitt hår. Det är nämligen inte sunt att tvätta det varje dag. Funderar på att reklamera det.


Møtley Crüe ombord idag

Dessa tuffa grabbarna hade jag med mig ombord till Bergen idag. Snælla mænniskor, men gud så slitna dom såg ut allihop!
Så nu har jag sett Tommy Lee i verkligheten och serverat honom en enkel måltid med dricka och kaffe. Ha! Ha!


...men vet du inte det? Hallå!!!

Det ær lite lustigt hur mænniskor tænker och agerar  nær dom får se mig i uniform. Då ær man lite allt i allo pløtsligt. Tågværdinna, flygværdinna, seven eleven førsæljare. You name it!
Folk frågar mig om allt møjligt och førvæntar sig ett svar. Har man inte ett bra svar att ge så får man den dær sura blicken tillbaka. Den dær blicken som skulle kunna døda!
Ursækta mig om jag inte vet var tåget stannar någonstans efter Kastrup. Jag vet inte vad næsta station heter. Det ær i alla fall inte centralstationen i Køpenhamn!
Ursækta mig om jag inte vet hur mycket den dær trekantssandwichen som du håller i din hand just nu kostar!!!
HALLÅÅÅ!!!
Fråga mig gærna vad dom olika terminalerna heter, vart du ska checka in, flygrelaterade frågor. Jag har en vinge på jackan. Den betyder uppenbart något, men jag hjælper dig gærna om jag kan, men bli inte så dær førbaskat sur om jag inte har något svar!


Det ær skønt nær man ær framme på basen. Då ær man trygg. Alla andra ser likadana ut! Ha! Ha!

Flygfärdig!

Ja då var det snart dags att bege sig till jobb för att flyga en Bergen fram och tillbaka. Jag har varit hemma så länge nu att jag har gjömt hur det är att arbeta. Ha!Ha! Nej, men nästan...
Jag landar tidigt och är hemma tidigt ikväll. Då blir det en repris på gårdagens powerwalk. Ingen träning. Det hinner jag inte, men i morgon kör vi i gång igen. Det vill jag lova! Det är alltid lite segt att komma i gång efter sjukdom.

Idag spelar Peter golftävling och jag hoppas innerligt att han vinner en klocka till mig;)
Annars har jag sett ut en annan från Guess som jag GÄRNA skulle vilja ha!!!

Det går framåt med vårt hus nu och jag kan se ljuset i tunneln och det är så satans skönt! Äntligen har det börjat rulla på sig igen. På tisdag kommer det hit några nissar som ska ge oss en offert på det som kvarstår mer eller mindre.

Nu ska jag göra mig flygfärdig!

Faster hade abstinens efter Morgan

Jag tog vår nya bil i morse och körde hem till brorsan och Therese. Jag hade Morganabstinens. Jag hade hört att han var ivrig att börja krypa och att han blev frustrerad när det inte gick. Lilla godbiten blir faktiskt bara sex månader den 23:e juni och kan redan sitta och vända sig från rygg till mage. Han har fått två tänder och hela han är ju bara så duktig och underbar. Min älskade Morgan!
Självklart filmade jag honom. Det är väl kul hur man pratar till barn. Man pratar till dom som man pratar till hundar. Nu
menar jag till bebisar. Det är massa nya ord som kommer ur ens mun. Allting är så gullegulligt och pussinuttigt. Ha! Ha!
Det är kul och det är hemskt att höra sig själv prata. Ha! Ha!



Detta videoklipp visar när Morgan vänder sig från rygg till mage. Han blir frustrerad till slut eftersom han så gärna vill komma vidare själv. Han vill krypa, men det kommer nog snart...
 
Morgan han skrattar och tycker att hans pappa är såååå rolig!!!

Sprattelgubbe och så får faster honom till att visa gaddarna:)

Min utekväll med tjejerna

Det blev en lyckad kväll igår måste jag säga. Först åt vi på Mosaik och snackade lite skit, men allt efter att solen började gå ner blev det så mörkt på ovanvåningen. Det var dessutom en dyster belysning. Därför bestämde vi oss för att gå vidare. Vi hamnade på ett ställe där Annas kompis är barchef. Checkpoint. Jag vet att det inte stavas sådär, men det uttalas åtminstone så. Där träffade vi lite bekanta till Anna och en kille som hette Henrik sjöng en massa låtar för gästerna. Han pratade engelska så jag var nästan helt säker på att han var ifrån England, men icke så nicke. Han var supersvensk och superskånsk. Han pratade engelska eftersom många av gästerna var ifrån Danmark och andra delar av Europa. Gud vad internationellt Malmö är;)

Jag körde och det var helt okej. Jag drack en alkoholfri öl som faktiskt smakade helt okej. Vi var väl hemma strax efter midnatt.

PS. Jag har fått lov att lägga ut ett klipp på den där strippaerobicen på prov. Den ska godkännas. Om inte så har jag lovat plocka bort den. Tror den kommer in någon gång under dagen... DS


Anna och Jenny


Emma och jag


Jag beställde in grekisk sallad


... och kyckling med risotto


Anna-Christina


Jag med mina tryfflar




Henrik som sjöng. Man fick sår i öronen till slut.


Anna och kompis




Emma med cigg i minnen är inte en vanlig syn

Mosaik med mina girls!

Om circus två timmar ska jag träffa Jenny, Emma och Anna. Vi ska äta på Mosaik ikväll och det ska bli jättetrevligt. Sist vi träffades alla fyra var för lite mer än en månad sedan. Då var vi här hemma och Emma var superladdad eftersom hon nästa dag skulle ha uppvisning av sin strippaerobic. Ha! Ha! Det var roligt! Hon gick igenom den sk dansen med Jenny och Anna. Perfekt här hemma! Det är ju så luftigt och stort. Tre pinnstolar så var ju rekvisitan räddad!
Jo jag har videofilmat detta i omgångar och tittat på det lite då och då. Skrattar varenda gång, men jag måste nog höra med tjejerna om dom vill att jag ska lägga upp det där klippet på min blogg. Det är nämligen inte alls säkert...

Det blev en superkort runda med mina inlines. Började hosta redan runt hörnan och tyckte inte att det var värt det.
Jag får träna i morgon istället.

En helt ny känsla

Nu har vi hämtat hem vår nya bil. Vår SEAT leon. Den är så fin och därför ville jag visa er hur den ser ut från alla vinklar.
Håll till godo!


Äntligen fick jag upp ögonen

Så glad jag blir när jag kommer på nya saker helt ensam. Det där med att ha med videoklipp har jag velat ha jättelänge. Nu fick jag äntligen tid (igår också) att sätta mig in i youtube. Registrerade mitt eget konto osv. Däremot har jag blockerat inbäddning. Jag vill bara visa upp mina klipp här på min blogg.

Peter ligger i soffan och tittar på golf (tror han sover, det gör han alltid när han säger att han tittar på golf). 
Jag ska stänga ner och lägga mig i sängen. Trött och har bestämt mig för att träna i morgon bitti när Peter ska till sjukgymnasten.

Natti och sov så gott

Nelly går och dansar

Tror att jag lyckades med att få med Nellys dans i ett videoklipp.

Älskade lilla Nelly

Nu har jag kommit hem från min dag tillsammans med Emma och Nelly!
Emma var inte riktigt på humör. Hon har det lite jobbigt för tillfället med jobb osv, men hon biter ihop. Det gör hon alltid. Det var glädjande att se Nelly gå och dansa och prata.
Jag filmade henne också, men jag ska lära mig framåt kvällen hur jag lägger in det filmavsnittet på min blogg. Som ett youtube-klipp.


Här bor Emma med sin lilla Nelly


Nelly med sin mamma, lite blyg i början


Hon börjar krypa fram ur sitt skal;)


Jag kan ana ett litet leende


På egna ben på väg till Mc Donalds


Mammas favoritsyssla;)


Mumsigt


Doppa försiktigt i ketchup




Nelly älskar MC Donalds


och så var det där med att titta in i kameran


Vi försöker en gång till


JAAAAAAAA, det lyckades!


Idag kör det på igen

Idag ska jag köra Peter till tåget om cirka en timmes tid. Tänkte träna idag. Känner mig tjock och ful. Det kvittar att andra säger att det inte är så. Det är en känsla som jag har och då hjälper endast träning. Igår träffade jag Anna en snabbis. Då kom hon nyss från träning iförd hotpants! Fattar ni? Skitsygga ben! Det var längesedan jag själv kunde använda sådana. Jag vet att jag alltid har varit självkritisk, men jag vill vara fastare än fastast;)

Efter träning ska jag faktiskt köra hem till Emma i Hofterup. Träffa lilla Nelly som det har hänt så mycket för på kort tid. Hon har lärt sig att gå alldeles själv och hennes tal är helt fantastiskt. Hon blir tre år nu i sommar, men hon föddes med en lättare CP-skada och allt har tagit länge tid för henne. Hon har varit svagare på höger sida och därför blir man så glad när det händer framsteg.

Sedan kommer ju Peter hem ikväll igen och då blir det väl resterna från igår. Han gjorde ju en stor sats avv den thailändska maten.

Nostalgi

Jag och min pappa sittandes i likadan ställning.
Jag gillar tapeterna;)


Thaimat

Peter stod för matlagningen idag. Thaimat. Himmelskt gott!




Vinden

Okej, då var det färdigröjt på vinden. Klart att lägga golv där det fattas. Vi har faktiskt en stor vind. Det är jättebra. Tyvärr kan man ju inte stå upp rakryggad, men detär väl inte ofta man kan det i vindsutrymmen.


Ena änden är över vårt sovrum


Den andra änden är över vårt gamla garage (vår garderob idag)


I mitten saknas det brädor. Det ska Peter fixa!


Trappan ner till vårt grovkök och så glada jag förstås;)

Lite av vad jag ska göra idag

Allstå. Färgade barn är bara såååå söta. Såg precis Extreme home makeover. Där hjälpte man en färgad amerikansk familj och barnen där var ju bara såååå söta.

Dagen idag är inte helt planerad ännu. Jag ska snart röja undan litegrand, men bara lite. Om cirkus tre timmar är mannen hemma och vi ska köra ut till Ola och hämta en lånebil. Ja varför blev det en lånebil idag när vi egentligen skulle hämta hem vår fina SEAT? Jo, för att jag hittade ett fel på spoilern som dom ska rätta till. Vi hämtar hem bilen på fredag istället förhoppningsvis. En lånebil är inte illa det heller med tanke på att vår ford inte kan köra så mycket till.

Sedan vet jag inte alls vad som händer. Det blir helt säkert en sk mysrunda. Det brukar vi kalla våra körrundor för. Då kör vi någonstans utan att ha ett mål och det är superhärligt.
Jo jag ska förresten upp på vinden och flytta alla saker som står i vägen på ena sidan där Peter ska lägga golv idag. Brädorna ligger på framsidan och får inte bli blöta av eventuellt regn. Detta måste jag göra ganska så omgående.

Peter har blivit inbjuden till en golftävling på söndag med fina priser att vinna. Något klockmärke som håller tävlingen. Egentligen så ska han jobba. En Bergen fram och tillbaka och sedan vidare på ett nattstopp. Eftersom jag är så himla snäll så flyger jag hans Bergen och så hoppar han på slingan på kvällen. Jag har sagt att han måste VINNA en klocka till mig NU!
Jag behöver faktiskt en klocka...

Tycker ni om det?

Min bloggs utseende har ändrats litegrand. Är dock inte helt klar med nyanserna ännu. Jag tänker behålla den flickiga stilen över sommaren med rosa och lila, men jag ska tona ner det en aning när tid ges.
Vad tycker ni om förändringen?

Never ending story, music video


Gårdagens studentfest

Okej då var min mobil hämtad. Herr och fru Mandi var nyvakna och dottern som var huvudpersonen sussade fortfarande gott.
Här är lite bilder från gårdagen


En glad Annika har tagit studenten och är nyss hemkommen efter en
timmes färd på ett lastbilssläp genom staden.






Kusiner


Stolta föräldrar helt säkert


En annan kusin, Andreas


Andreas igen och så har vi Alvin som är Annikas storebror

Var e huvudet någonstans?

Jävla skit!

Glömde kvar min mobil på festen igår, så nu måste jag åka och hämta den...

Kvällens outfit











Lite svårt att få en helbild på sig själv. Ha!Ha!

Leker

Just nu leker jag lite med färger och så på min blogg och jag är långt ifrån klar, men nu ska jag snart bege mig till Annikas student. Jag vill ha ett lite somrigare intryck.
Jag ska göra lite mer ikväll...

Sjung om studentens lyckliga dag

Ikväll ska jag till min kusin Annikas studentskiva. Det ska bli trevligt. I present har jag köpt SNÖ-örhängen som jag har själv. Jag hade ingen fantasi och tyckte att detta var ett säkert kort. Dom är enkla och passar till alla, men vem vet. Hon kanske vill byta...

Jag kommer att återse släkt som jag inte annars träffar så ofta. Kusiner som jag inte vet namnet på allihopa. inte klokt egentligen när man tänker efter, men så är det bara.
Får se vad jag ska ha på mig. Inte lika roligt att klä upp sig när man fortfarande känner av sin förkylning, men jag ska göra mitt bästa.
Anna-Christina ska köra mig dit (hem till dom). Orkar nämligen inte med folksamlingen på skolgården när alla studenter sjunger i kör och trängs. Inte idag.
 

Fläderblomssaften är klar

Okej, det blev lite molnigt. Inte mycket till sol kvar, men skit samma. jag har silat min fläderblomssaft och den smakade jättegott. Nu har jag gjort en ny sats dessutom för att täcka för hela sommaren.
Det är roligt när det man bjuder på är hemlagat. Jag har fryst in saften för att den ska vara iskall när jag serverar den:)


Håller på att sila saften


Tappade upp lite på flaska och lite i burkar för frysen


Sen på det igen. Inte så svårt;)


För mycket av det som lindrar

Jag håller på att ändra utseendet på min blogg, men så har jag druckit för mycket hostmedicin. Nu darrar jag och mår dåligt. Måste sova. Natti...


Kul på bilfirman:)

Marie hjälpte mig att klippa ner vårt fläderblomsträd. Det har blivit så stort och snor solen från oss och från våra andra träd så som plommon och päron. Nu är det bättre. Det blev hela tre svarta sopsäckar. Det var bara att köra iväg direkt på tippen.
Jag mår faktiskt bättre idag. Näsan rinner inte. Jag känner det bara i huvudet och så är jag trött. Jag har förstått att min bild på mig själv igår var en skräckupplevelse. Ha! Ha! Ja jag var inte till min fördel, men JAG VAR JU SJUK!!! I morgon tror jag att ska njuta av solen i min trädgård. I morgon kommer det nog att kännas skönt. Inte lika nyskänslig;)

Jag var med Marie och tittade på ny bil idag hos min käre kusin i Svedala. Vi hade rätt så trevligt när kamerorna kom fram. Marie lyckades t.o.m att låsa in sig själv i baksätet på en bil som var barnsäker. Som jag skrattade...

Var tvungen att titta på min och Peters bil igen. Vi får den på onsdag. Jag längtar...


Vår nya ögonsten. Så skönt att bli av med gamla Bettan;)






Hjälp, jag kommer inte ut!
En bil som hon provsatte;)


Denna skönheten fastnade Marie för


Hon var jävligt läcker i den!


Ja, jag provade den också naturligtvis


Ingen bild på min kära kusin...

Dagens måltid

Jag bjöd min älskade väninna på lunch idag.
Det var uppskattat:)

Lax


Första dagen på sommaren

Idag är det första dagen på den offentliga sommaren kan jag tycka. 1:a juni. Nu är det sommar. Nu är det inte längre konstigt att cykla ner till stranden och än mindre att bada, MEN jag tror att vattnet är kallt.
Jagh ar sovit i tolv timmar. Fick så ont i mitt huvud efter allt snytande igår att jag somnade direkt. Nu har jag verkligen tagit igen all förlorad sömn, men jag är fortfarande förkyld. Får se hur mycket när jag kommer i gång med min dag. Jag ska promenera in till Limhamn och köpa fikabröd. Tänkte först baka eftersom jag hade lust, men jag orkar nog inte. Marie har lovat att komma hit och det ser jag fram emot. Jag har saknat henne, men Noa följer inte med idag.

Jag tänkte att jag skulle köpa em present till min kusins student i morgon också...


RSS 2.0