...vilken härlig dag...

Hej på er!
Jag vill börja detta inlägg med en sång som heter "vilken härlig dag", skriven av Ted Gärdestad.







Det var precis så jag kände när jag promenerade till videobutiken i Limhamn för att returnera en film. Solen sken och det var ett riktigt härligt sensommarklimat.
Jag köpte mig en kaffe latte på macken på vägen hem och satte mig en stund på en bänk och bara njöt.


Egobild 1


Egobild 2

Sedan kom jag hem och började ringa lite samtal. B.la. till 3´s kundtjänst. Peter nämligen, min finaste älskling hade tänkt överraska mig med en iphone som han skulle köpa i Chicago. Tyvärr fick han inte köpa den eftersom han inte var amerikansk medborgare osv. Han skrev till mig på sms att han ändå ville köpa den till mig. Han tyckte att jag skulle unna mig den eftersom jag verkligen ville ha den och det var längesedan jag unnade mig något som kostade lite pengar. Jag funderade länge på det och tyckte att han hade rätt, men en iphone hemma i Sverige är inte billigt.
Jag får 973 kronor för min Sony Ericson C902 från försäkringsbolaget. Nypris ligger på 3295 kronor. Ganska så stor skillnad ellerhur?
Sedan en iphone kostar ju lite olika beroende på hur många gb man ska ha. Jag tänkte mig 8 gb, men så fick jag veta att det var fjolårets modell. Jaha...
Det skulle vara roligt att kunna blogga mer från sin mobil. Då hade jag blivit lite mer aktiv och kanske hade jag kunnat öppna upp en ny blogg i en annan anda...
Tankar...
Vi får väl diskutera det närmare när han kommer hem...

Nu är jag mer eller mindre på väg till Kastrup. Jag ska flyga till Tokyo och denna gång blir det en favorit i repris. Nämligen ett besök på Stonespa.
Peter landar om en timme från Chicago så vi hinner med en fika på basen innan jag ska ha briefing.

Kära läsare, ha en underbar dag!

Kram




Jobbet kallar

Fullproppad med müsli beger jag mig nu till Kastrup. Roligt att läsa alla status på facebook efter en blöt lördagkväll. Själv är jag kry. Gick i sängs tidigt, men ikväll blir det nog en lite uppesittarkväll.
Snabbt in och borsta tänderna nu...

Bye Bye


Tomt och lite ensamt

Jag känner mig faktiskt lite ensam nu ikväll.  Kom hem för en stund sedan från Marie. Ibland kan jag längta efter ensamma kvällar med mys i soffan, men idag känns det lite tomt.
Jag har i alla fall varit och tränat och kört igenom hela kroppen med relativt lätta vikter för en mjukstart. Nu hoppas jag att det ska gå av sig själv. Sommartiderna upphör den sjunde september och då drar det väl i gång ordentligt med aerobicpass osv.

I morgon ska jag flyga en fram och tillbaka tur till Nice och landar ändå hyfsat tidigt på eftermiddagen. Sedan är det dags igen för Japan och Tokyo;)

Ha en skön kväll!

Vad är det med dom där 80-talisterna?

Okej, för er som undrar hur det går för min viktminskning. Jag har nog inte minskat något ännu, men jag tänker på vad jag äter förutom igår. Då hade jag och Peter en väldigt mysig tapas-kväll med goda ostar, korvar, lufttorkad skinka, oliver från Malaga, gott bröd och så rödvin förstås. Jag tillät mig detta p.g.a jag hade satt in en vilodag på schemat. Detta för att jag hade ont i mina benhinnor och höfter osv.
Nu däremot står träning på schemat och jag ska snart klä på mig träningsutstyrseln och bege mig till gymet. Ska bara logga in mig på itunes först och se om jag ska ladda ner några låtar till min ipod.

Min mobil är vattenskadad igen och denna gång gick den inte att rädda. Lite trist. Dom hade ingen lånemobil heller till mig i 3- butiken så jag fick ringa runt till en massa vänner och fråga. Det är långt ifrån alla som har gamla mobiltelefoner som inte är låsta till ett gammalt abonnemang. Det är sista gången jag själv gör det i alla fall. Anna, min granne blev min räddare i nöden.
Den där fjanten till försäljare född på 80-talet borde nog ta lärdom av sina äldre och mer erfarna kollegor. Den där attityden som uppvisades var inte till sin fördel.
Jag blev SJUKT irriterad på honom och fick säga till honom skarpen. Översittarfasoner!!!

Dagens shopping


Finns i fler färger, men idag fick det räcka med två från Gina Tricote
129:- /st


Från Zara, halvlånga ärmar 279:-


En present från mamma:)
Från Rut m.fl.

Shoppingsugen

Står just nu och väntar på bussen. Jag har som sagt fikat med pappa och bror. Det var trevligt och jag var grymt hungrig. Planen är att gå på gym ikväll men jag har tyvärr ont i både höfter och benhinnor. Kanske borde vila idag. Dessvärre måste jag redan bege mig hemåt från stan för att ta emot en Plåtslagare kl 13.30. Han ska ta mått på fönsterbläck på baksidan. Däremot kommer Marie och hämtar mig efteråt. Vi ska till Entré och där ska jag in på Gina Tricote och köpa några fina spetslinnen som Marie har köpt där i somras. Jättefina. Peter spelar golf i Barsebäck idag och jag är ensam hela dagen och fixar som sagt;-).

Fullt ös hela gårdagen

Jag känner mig så sliten efter allt joggande/powerwalkande. Träningsvärk i hela kroppen, men å andra sidan är det en känsla som jag normalt gillar.
Jag hann inte skriva någonting alls igår på min blogg. På förmiddagen var jag barnvakt till lilla Noa och vi var uppe i stan och väntade på att Marie skulle bli klar till lunch på ett indiskt favoritställe. Vi hade en mysig dag i det fantastiska sensommarvädret som kändes som värsta högsommartrycket.

På eftermiddagen fick vi lånat Mats och Annas bil för att kunna hyra ett släp. Vi slängde allt skit som vi hade på framsidan och en del gammalt renoveringsskit som vi hade i förrådet. Det kändes väldigt befriande måste jag säga.

Efter det så följde jag med Peter till mamma i Hofterup. Vi skulle bogsera bort den lilla originalfiaten som hade stått i hennes garage i säkert två år till en mekaniker i Barsebäck. Tyvärr hade det blivit en djup triangelliknande repa på huven. Peter blev självklart lite ledsen över detta. Jag vet inte riktigt, men han har ett stort hjärta för den där bilen. Nu ska han fixa till den till försäljning dock, men först ska han köra med den en månad:)

Vi åt lite middag hos mamma på kvällen och jag fick en jättesöt klänning av henne i färgen lila. Jag blev superglad!

Så det blev inte så mycket tid för bloggande.

Nu ska jag snart träffa min pappa och storebror i stan vilket ska bli supernice!

Svalkande god natt till er alla

Säger godnatt från sängen. Ett svalt sovrum. Har låtit dörren stå öppen i några timmar och frisk luft har kommit in och ska nu natta oss till sömns. I morgon väntar en ny dag med lite lugnare förmiddag, men lite mer aktiv eftermiddag med tippen som mål;-). Träning och sund mat står överst på listan. Dag ett är överstökad och lyckad. Godnatt

Tokyostopp i bilder

Ja okej. Då kommer bilderna från mitt Tokyostopp:)


Jag och Nete är färdigklädda för vårt Stonespa


Heidi tvättar av sin make up


Efter behandlingen gör vi oss i ordning i en loge-liknande avdelning




STOR hårfön;)


... och så bjöds det på japanskt te efteråt


...men det blir man ju inte mätt på


...därav smarrig mat efteråt med andra delar av besättningen




På rummet provade jag sedan denna japanskliknande morgonrock


Ser väl lite småkäckt ut? Ha! Ha!

Lite smått rörigt i hjärnkontoret idag

Idag har jag tagit fel på dagarna helt. Jag trodde nämligen att jag skulle till hudvårdaren och frisören imorgon först, men så var det inte. Som tur var så kom jag på det relativt tidigt och kunde fixa med tiderna litegrand. Jag fick en senare tid hos hudvårdaren och min frisör klämde in mig mellan två tider. Så är det att flyga ibland;)
Resultatet blev bra. Det känns så skönt efteråt, men jag har inte hunnit duscha ännu. Allting gick så fort i morse när jag kom på detta och då hade jag precis hunnit med att gå en sk powerwalk.

Mitt nya och sunda liv har påbörjats idag så smått och jag ska verkligen försöka att hålla det såhär ett tag. Tänka på vad jag äter och börja träna så smått igen på gymet nu när värmen har lagt sig. Det känns skönt!

Stonespa

Hej!
Nu hemkommen från ett underbart stopp i Tokyo/Makuhari. Jag kænner mig ganska utvilad før att komma hem från en långtur. Vi har haft det så trevligt. Jag och två andra danska tjejer. Nete och Heidi. Vi var på ett sk "stonespa" igår och svettades ut massa gifter. Det var lite spænnande faktiskt. Iførda klæder som mer liknade något som fångar har på sig låg vi på varma stenar i en sal full av ånga. Man låg dær tio minuter, fem minuter på varje sida. Sedan gick man ut och svalkade sig i fem minuter och så upprepade man ritualen tre eller fyra gånger. Klæderna var dyngsura, men gud så fræsch man kænde sig. Nu har vi alla inførskaffat varsitt medlemskort och detta ska bli rutin på alla mina Tokyostopp.
Bilder kommer.



Nu vet inte jag om ni kan se dessa bilder som jag har kopierat från nætet, men om ni kan det. Såhær såg det ut ungefær, men våra klæder var inte lika fina och vi låg på stora plattor...

Tænkte och så blev det så

Jag børjar tro att jag kan styra mina tankar...

Inre riktigt i form

Just nu ær jag inne i något som jag inte riktigt vet hur jag tar mig ur. Jag ær trøtt och hængig och lite smått deprimerad. Lite tidigt ænnu. Brukar ju komma først på høsten, men å andra sidan så ælskar jag ju høst och vinter. Hade bara varit skønt om tiden stannade upp ett tag. Jag tycker att allting ska stanna upp ett tag, så man hinner andas mellan varven. Just nu kænner jag mig totalt stressad.

Jag ær på væg till Tokyo.
Sitter på basen och væntar på att briefing ska børja. Jag och Peter hann med en mysig brunch på café Knus i slottstaden innan jag tog tåget från Svågertorp.

Maries fest var toppen. Vi hade supertrevligt, men jag tog inga bilder dessværre. Hade en kvæll utan kameran och læt andra ta bilder i stællet. Marie ska nog skicka mig några av hennes. Vet bara inte nær, så vi håller det øppet ett tag...
Det blev karaoke och peruker i vanlig ordning nær Marie stæller till fest.

Usch ja! Nu borde jag ha någon hær som fick mig lætt att dra på smilbanden eller bara få en varm kram. Det brukar normalt sætt bli bættre nær jag børjar jobba så det blir det væl idag igen...

Kram på er...

Mobilia var tömt på det bästa

Idag är det annars en sådan dag där man bara känner sig sådär seg och trist. Jag hittade ingenting på Mobilia. Inte ens en liten topp. Skittråkigt!
Jag får se om jag lyckas knåpa ihop något annat här hemma att ha på mig ikväll. Fick låna hem några toppar av Sylvia för att se hur det såg ut till min pennkjol.
Jag ska göra mig en kopp kaffe och sedan ska jag försöka friska upp mig. Naglar och hår, smink. Usch! Inte alls på humör för sånt här idag. Jag vill bara vara klar typ...

Pajbakning på morgonkvisten

Kvällen med Ola blev superlyckad och jag tackar Marie för recpetet med kasslern. Det blev mycket gott och det var mycket enkelt att göra. Jag och Ola har alltid så himla trevligt och igår diskuterade vi gamla minnen och skrattade och var allvarliga om vartannat. Vi bestämde oss för att göra detta en gång i månaden och sedan får vi se hur duktiga vi blir på att göra det i verkligheten;)

Nu har jag precis blivit klar med min ost och skinkpaj som jag ska ha med mig till Marie ikväll.
Det var det första jag gjorde när jag vaknade idag:)













Nu ska jag göra mig i ordning och dra till Mobilia och hänga lite;)
Jag ska titta efter något att ha på mig ikväll och sedan ska jag köpa blommor till värdinnan och en flaska vin på systembolaget.

Efter Tokyo på tisdag ska mitt nya och sunda liv starta. Då ska jag gå ner tre kilon har jag bestämt mig för och börja träna på gymmet igen...

Härlig eftermiddag i Limhamns småbåtshamn

Om cirka en timme kommer min kusin Ola hit på besök och jag ska tillaga oss en enkel men god kasslerrätt.
Idag har jag annars bara valt att det lugnt. Har fixat lite i trädgården, men fan vad det blåser. Vågar nästan inte ha parasollen uppe. Jag har varit i småbåtshamnen med Marie och Noa också. Härligt var det!

















Lång dag

Flyger till Gran Canaria idag.

Pinsamt värre...

Pinsamt!
Jag misstänkte nämligen att jag spelade lite väl hög musik igår kväll. Var ju laddad eftersom jag hade köpt "the collection" med Michael Jackson. Eftersom vi inte har så mycket möbler ännu så tycker inte jag att det blir tillräckligt högt. Ljudet försvinner ut i det tomma. Fick ringa Sylvia idag och fråga om hon hade hört någonting. Hon var ärlig och sa att hon hade hört basen. Hon var absolut inte sur, men det är det negativa att bo i kedjehus:(

Nybliven fan av Michael Jackson

Ja det har jag faktiskt blivit:)
Köpte the collection idag och nu går skivorna varma här hemma...




En dag på festivalen

Idag har jag varit inne på Malmöfestivalen med Marie och Noa. Skulle egentligen ha träffat Emma och Jens, men Emma var tidspressad och jag skulle ha hit en köpare från blocket. Därför hoppade jag av vår date och åkte in lite senare idag. Jag valde att ta på mig höga klackar dagen till ära vilket resulterade i ömma fötter. Blir så imponerad Marie som alltid väljer klackar före platta skor. Det är mycket kvinnligare. Nästa gång ska jag dock ta med mig plåster...


Skorna som jag inte lyckades sälja på tradera


Inte heller denna söta topp, så då använder jag den istället;)


Noa åker karusell med sin mamma


Det blev mat från Louisana


Noa gillade maten


...också jag:)




Mitt lilla charmtroll


Busungen fick hoppa studsmatta på festivalen




På väg mot bilen innan regnet kom

Moppen blev en mikrofon;)

Ja just det. När det är bra musik i bakgrunden kan det bli att jag gör om moppen till mikrofon. Ha! Ha! Det är så JÄVLA tråkigt att MOPPA golv!!!





Snyggt!!!

Båten

Det slutade med att jag följde med ut igår. Det är jag glad över eftersom vi hade riktigt roligt. Först var vi på förfest hemma hos Magnus. Vi kom dit rätt så sent eftersom Jenny först var på kräftskiva, men jag kom i gång ändå. Jag hade tänkt backa, men jag var lite nyfiken på den här båten som alla pratar om.  Precis min stil av ställe. Snygg inredning och bra musik. Det var ett tag sedan man var ute på en hel runda och det var nog därför som man tyckte att det var lite extra kul igår. Vi var ett trevligt gäng och det blev mycket skratt under kvällen...

Tack alla som var med!


Lite suddig bild på Jenny och Emma


Magnus


En solbränd Micke och jag


...sådär, lite bättre nu


Emma hade köpt skor med klackar för en gångs skull;)


Magnus och Emma i baren




Jenny och Micke


Egobild


... och så en till


Micke






I bilen hem

Minipurser

Nu ska jag gå etta till München. Før er som inte flyger betyder detta att jag ska vara purser ombord idag. Det knyter sig i magen, men samtidigt ær det roligt! Lite nya utmaningar. Det gillar jag!
Har ingen aning om vem mina medarbetare ær idag. Har aldrig sett dom førr. Jo sånt hænder fortfarande efter tio år i firman.
Jag får væl gå och førbereda mina "purseruppgifter" nu. Ha! Ha!

Ikvæll vet jag inte vad som hænder. Ena stunden kænner jag før att gøra någonting roligt. Klæ på mig något fint och anvænda høga klackar. Andra stunden kænner jag bara før att laga lite god mat och lægga mig i mysklæder på soffan. Vi får se vilket humør jag ær på nær jag landar idag.

Jag har køpt nya ørhængen idag som matchar mitt armband som jag køpte hæromdagen. Trevligt! Kanske visar upp dom senare hær på bloggen.

Skärp dig!!!

God förmiddag,
en riktig brakfrukost har jag fått i mig och ska snart göra mig i ordning för en liten tur till München fram och tillbaka. Jag är laddad eller åtminstone på ett strålande humör. Känns skönt efter en jobbig vecka. Det var tyvärr en surkärring som höll på att förstöra den här dagen för mig i morse när jag handlade mat. Jag visste inte om jag skulle explodera. Jag fick verkligen anstränga mig för att behålla behärskningen. Apropå surkärringar. Vi hade en svensk suring ombord igår till Frankfurt. När jag vänligen bad henne att akta sig för att en annan passagerares jacka inte skulle bli skrynklig när hon satte sig ner säger hon:
- SKÄRP DIG!
Jag tittar på Charlotte ( en kollega ) och himlar med ögonen. Hörde jag rätt? Hon himlar tillbaka och svarar ja med ett nickande.
- Vissa har en dålig dag, säger jag
- JA VISSA HAR UPPENBART EN DÅLIG DAG, säger surkärringen tillbaka.
Jag säger inte mer. Jag går bak i köket tillsammans med charlotte och börjar asgarva. Vilken grej! Skärp dig! Skärp dig! SKÄRP DIG!


Leendet ær tillbaka

Hej Hej!
Nu ær jag på bættre humør. Vårt kæra fackførbund har varit hær på basen och jag har fått prata av mig litegrand och nu kænner jag mig lite lugnare. Det ær skønt att sitta och prata med andra kollegor. Några lugna och några mindre lugna.
Sedan har jag fått en tur till Frankfurt med Charlotte Larsson och Helle Jensen. Det ska bli roligt!
Jag landar først kl 21.30 men sedan har jag redan fått en tur i morgon till Munchen  fram och tillbaka. Det betyder att jag slipper min standby i morgon. Jippi!!!

Ja vad ska ni sjælva gøra ikvæll? Jag har bestæmt mig før att køpa en liten flaska rødtjut nær jag landar på flygplasen før att sedan nær jag kommer hem kænna att det ær fredag.

Jag tror att det ser ut som om att jag har fått två Chicago och en Tokyo næsta månad!
GØTT!

Tack finaste älskling

Peter vet hur man gör en flicka glad. Jag blev i alla fall jätteglad när han överraskade mig med en handväska som jag tittat på här i Limhamn. Ja ni vet den där butiken i Limhamn som jag har skrivit om förr. Maria Margaretha tror jag den heter. Han visste att jag hade lagt undan en väska där i går och idag kom han hem med den till mig och igår köpte jag ett armband som jag också har tittat på där. Norsk design.  I samma butik. Jag blev genast på bättre humör:)


Min nya gråa handväska:)


Det norskdesignade armbandet


Jättefint tycker jag


Leendet är borta

Jag är inne i en liten "downperiod" just nu. Semester hade varit skönt. Åka bort med Peter någonstans. Åka bort långt härifrån på en oviss tid och komma tillbaka efter turbulensen. Just nu känner jag så. Allting som var roligt sotas ner p.g.a. en viss chef som styr och bestämmer.

Jag börjar min standby klockan 11 idag och nej. Jag har ingen lust. Det är svårt att hitta lusten när den sitter så djupt inom en. Det är svårt att hitta motivationen. Glädjen.
Å andra sidan brukar den komma av sig själv när jag väl sitter där på basen i Köpenhamn med mina kollegor.

Nu måste jag hinna med lite hushållsbestyr innan det är dags. Peter flyger till Tokyo idag.


Bra och mindre bra

Tradera.se är roligt igen:)

Något som är mindre roligt är att mina hudvårdsprodukter har läckt ut i min väska.
FAN!!!

Stress

Jag har varit i Bukarest idag. Intressanta passagerare, men som vanligt. Jag gav allt! Inte många som förstod skandinaviska, men vad fan. Kroppsspråk går ju lika bra!

Jag var faktiskt lite orolig igår kväll när jag kom in på hotell i Helsingfors. Min högra sida av bakhuvudet hade domnat bort. Det kändes som tusen nålar eller rinnande kolsyra. Har aldrig känt det förr och därför ringde jag till Peters pappa som arbetar inom sjukvården. Han sa att det kunde vara stress eller något virus. Stress hade jag ju utsatt mig för redan tidigt på morgonen när Mats Jansson presenterade det senaste sparpaketet. Han rådde mig till att vila och jag släckte lampan redan vid åttatiden.
I morse när jag vaknade var det borta, men det kom dock tillbaka framåt eftermiddagen. obehagligt!
Jag får se hur jag har det i morgon. Kommer inte att arbeta om jag vaknar och känner obehag.

Inte nog med det så fick jag värsta krampattacken i magen efter att jag och Peter hade ätit ute nu här ikväll. Jag låg dubbelvikt i framsätet och Peter körde det fortaste han kunde i riktning mot huset. Emellanåt kändes det som om vi var på väg till BB. Jag fick nämligen kramperna ganska tätt och vägrade att prata med honom. Jag var fokuserad på smärtan och inte på något annat. Ha! Ha! Så har man provat det...


Førståelse får man først av kunskap och information

Jag ska sova i Helsingfors i natt. That´s it! Kort dag! Sitter på basen nu och lyssnar på alla dialoger som mina kæra kollegor har angående vår lednings uttalande i morse.
Det ær många utanfør SAS som har åsikter och dom har jag varit  inne och læst på dagens industri b.la. Dumt av mig. Man blir ju bara sårad av alla dumma inlægg. Det ær ren och skær avundsjuka och det har det alltid varit. Vi kommer nog att reda ut den hær stormen också, men visst kommer det att bli kæmpigt. Det ær man inførstådd med.

I morgon ska jag upp relativt tidigt i finlændsk tid och flyga tillbaka till Køpenhamn och sedan flyga vidare mot Kiev fram och tillbaka. Landar någon gång efter 15.00. Sedan har jag två stanbydagar kvar och sedan ær jag væl befriad från dom ett tag får jag hoppas.

Mina næra och kæra!
Hoppas att ni tænker på mig idag...

Kram från "lilla" mig:)

Falsterbo i lördags











Det är helt fantastiskt att min mobilkamera som har badat i Noas lilla pool faktiskt återigen kan ta bilder. Dessa blider är tagna dagen efter olyckshändelsen. Då var det ingen imma på linsen, men i kameran var det fortfarande tecken på fukt, men när jag väl överförde bilderna till datorn är dom superklara igen.
Tjohoo!!!

Hej! Det är jag som är Morgan!

Jag är inte på speciellt gott humör idag nej.
Jag tror att dom som känner mig och som är kollegor förstår...
Ja ja skitsamma!
Jag håller standby här hemma nu och har ännu inte blivit utkallad men jag känner på mig att det kan bli en Bryssel fram och tillbaka idag...

Nu har jag i alla fall lite tid över att presentera bilderna från grillningen här hemma i måndags. Min älskade lilla brorson Morgan. Åh vad jag saknar honom redan.




Dom där ögonen...


I en annan värld med sina egna små tankar


Gosedjuret "Puffe" fick han av sin faster när han kom på besök.


Är Puffe redan glömd??


I den "fina" trädgården hos oss, men snart är den klar förhoppnnigsvis;)


I faster Charlottas trygga famn trivs han mycket bra;)


- Titta in i kameran Morgan! Så där ja. Duktig pojke!


Busar i mammas famn


Puffe blev döpt under kvällen


Lite tröttsamt det där med fotografier...

Inget idag...

Fick inget på min standby idag vilket var superskönt. Jag har inte sovit en blund i natt! Efter att jag hade hämtat Peter på Svågertorp kl 7.30 så sov vi båda till kl 11.30 och sedan slutade min standby kl 13.00. Jag räknar med att jag får något i morgon istället, men man ska aldrig utlova för mycket.
Jag har Peter har har haft en underbar dag tillsammans.
Jag har inte varit hemma så mycket och nu ska jag hoppa i säng. Det får bli bloggande en annan dag istället.

Jävla Portal

Åh vad jag blir galen!
Kommer inte in på SAS-portalen och jag har tidig morgonstandby i morgon och skulle leka lite trafikvakt nu ikväll. TYPISKT!

Jag ska sova nu mina vänner, menjag har haft en mysig dag. Faktiskt har alla min atre fridagar varit jättemysiga. Innehållsrika men lugna.
Följde med Marie på IKEA och fick köpt lite smått och gått. B.l.a två nya filtar. Dom andra som vi hade har gjort sitt. Noppriga till tusan!

Sedan kom Kristoffer och Tezz hit och vi grillade och jag fick mysa med min älskade Morgan.
Åhhhhhhh vad han är mysig!!!
Bilder kommer så fort jag kan. Vet som sagt inte hur jag ska jobba denna veckan då standby står på schemat:(

Sov gott

Kräftskiva i bilder

För exakt en vecka sedan hade Anna kräftskiva för lite tjejer. Det regnade som fanken, men vi satt väl inskyddade under tak och väggar med presenning. Det var en trevlig kväll och många tog bilder och det är lite dom som jag har gått och väntat på, men nu får ni mest hålla till godo med mina egna bilder från festen. Känner jag mig själv så kommer jag att glömma bort bilder från festen annars.

KRÄFTSKIVA MED TJEJERNA


Förberedning



Jag och Jenny








Natasha och jag


Anna var en av fotograferna för kvällen


Snyggt! Både modell och fotograf!


Natasha var en av dom andra fotograferna


Dansen körde i gång


Jag skulle föreställa Natashas modell;)




Jag och Jenny

'
Anna berättar för Anna om sin fotograftid, alltså fotograf nr 3




Kom igen tjejen!









Denna dagen bjuder på följande

Det kom inga nissar som det var utlovat idag.
Jag sov fantastiskt bra efter kl 07:00 i morse. Jag fick en inre ro liksom eftersom det inte var några byggare i huset, men självklart tycker jag att det är trist. Hade varit skönt att få det sista i förrådet klart. Det ser väldigt rörigt ut i vardagsrummet för tillfället.

Ja vad bjuder då denna dagen på för äventyr?
Jag har nyss varit hemma hos Marie och käkat frukost. Vi ska nog köra till IKEA senare i eftermiddag. Tyckte det lät trevligt när hon föreslog det. Behöver ju alltid någonting därifrån.
Grillningen med Kristoffer och Tezz ikväll är inställd, men jag ska åndå åka dit och mysa lite med Morgan.
Sedan är det väl dags för sängen.
Standby i morgon från kl 3!!!


...och så fick jag säga hej till Harry

Lollos son Harry har kommit till världen


Bad i poolen hos Emmas föräldrar

En härlig dag hos Emmas föräldrar. Jag och Emma och hennes lilla Nelly har badat  i poolen och Charlotta hade självklart med sig i kameran i vattnet.






























Kämpinge

Jag ska ner på stranden i Kämpinge med min bror och hans fru idag. Jag hade efterlyst en träff med lillebror också, men dom har inte hört av sig och jag vill ut i det fina vädret så vi får se längre framåt dagen vad det kan bli.
Ikväll är planera än så länge bara att ta det lugnt. Kanske se en bra film eller något annat. Det är skönt att bara vara hemma ibland.

Jag ska sortera bland mina bilder också.


My day

Det var faktiskt en rätt så ansträngande dag på jobb ändå. När vi flög ner till Alicante lyckades inte cockpit värma upp kabinen tillräckligt och med dom få passagerare vi hade ombord blev det inte så mycket varmare. Vi frös i tre timmar och tio minuter. På vägen hem var det tvärtom. Vi hade fullt hus och så mitt i alltihop pajade en OBT (vår kassaapparat) och då fick vi gå två på en vagn och springa fram och tillbaka i kabinen och hämta fler sandwichar och smörrebröd och dricka osv. Det blev min uppgift och efteråt var jag helt slut, men framförallt heöt genomsvettig.

Peter hämtade mig på Svågertorp och så körde vi hem och den ena nissen var här och jobbade fortfarande. Han är jätteduktig Jag var rastlös och ville ute i den friska luften. Jag cyklade hem till Marie och Noa. Det var trevligt som vanligt, men Noa var snabb i svängarna. Hon lyckades på en sekund att doppa min mobiltelefon i hennes lilla plastpool. Den fungerar inte så bra nu kan jag meddela. Kameran är helt värdelös. Det blir att uppsöka 3-butiken i morgon...

Sedan så var jag hemma och myste med Peter innan jag skulle köra honom till Svågertorp. Han flyger till Bangkok i natt på ett långt stopp. Önskade att det hade varit jag i stället...

Nu är jag fri i tre hela dagar och det ska bli jätteskönt. Hade tänkt sova ut i morgon, men jag tror att nissen kommer i morgon tidigt igen för att arbeta. Det får bli på söndag i så fall.

Jag ska uppdatera mina kräftskivebilder också...

Till Alicante ær det inte många som vill till idag

35 pasagerare ner till Alicante skulle kanske kunna vara skønt såhær på morgonen, men jag har inte medtagit något att læsa så då kan det bli ganska drygt. Dæremot har vi fullt hus hem!
Jag ær inte så trøtt som jag normalt brukar vara vid den hær tidpunkten. Jag fick sovit mina timmar i natt, men det hade varit skønt att sova några timmar till givetvis. Nissarna kommer kl 7.00 idag så det ær lika bra att man ær på jobb och arbetar.
Strålande solsken idag, men jag vilar min hud. Ha! Ha! Kændes skønt att ha det att skylla på...

Strandbilder














På stranden

Just nu är jag och Anna på stranden i Falsterbo och vi har haft en helt fantastisk dag tillsammans med hennes mamma Lulu som hade gjort god picknick. Vi har badat och vilket härligt vatten. Man vill nästan inte gå upp. Jag har lite bilder sen när jag kommer hem. Tänkte göra en ansträngning ikväll. Peter kommer hem senare. Förresten har jag och Anna tackat ja till att servera på en fest i Lomma nästa lördag. Lite nervöst. Anna kan stapla tallrikar, men det kan ju inte jag kanske...

Inte på humör för att...

Jag är inte riktigt på G.
Sovit dåligt som fan!
Känner mig fortfarande en smula irriterad. Träffade tjejerna igår i Lund. Vi åt på ett itailenskt ställe som heter V.E.S.P.A. Alla tog pizza eftersom deras pizza är underbart god. Dom drack vin. Jag körde. Det blev en massa uppdateringar till Katarina. Hon ville veta vad som hände i våra liv eftersom hon har varit så upptagen med planering av bröllop osv.  Hon fick höra både det ena och det andra.
Efter en stund åkte jag hem. Jag hade en del att fixa med. B.la att bidda turer till nästa månads schema.

Jag vill i alla fall passa på att gratulera Lollo till sin nyfödde son Harry. Äntligen har han anlänt efter ett dygns arbete;)
GRATTIS!

Nu ska vi till stranden!
Det blir väl en heldag även för min del idag!

Up to date

Åh så fint det blir där hemma idag. Nissarna kom tidigt i morse och jag och Peter var väldigt nyvakna om jag säger så. Dom är flitiga och snabba. Förrådet blir ju kanon. Vår nya grovingång med snyggt golv dessutom;-). Det kommer bli riktigt bra och sedan har vi bestämt oss för att ha dörrar i vår walk in closet. Det blir bäst! Dom sätter listor idag oxå och det blir pricken över i:et. Ser mer färdigt och rent ut. Jag har varit hos min frisör idag oxå. Färgat både hårbotten och bryn. Skönt! Sedan har jag och Peter kört rundor för att hämta inspiration till vår framsida. Det är väldigt varmt och jag har nyss kommit ner till vattnet för att ta mig ett snabbt bad. Svalkande! Sedan hem igen och se vad som ska göras. Ikväll ska jag träffa tjejerna i Lund. Kram Kram

Hej

Hej på er!
Idag har dagen flugit förbi tycker jag, men så har man också varit lite sliten efter gårdagens kräftskiva hemma hos Anna. Gud så trevligt det var. Vi var totalt tio tjejer som åt kräftor med allt vad detta innebar. Sedan blev det dans och sång och en hel rad med foton. Alla var fotografer. Somliga mer än andra! Ha! Ha! Jag bjöd på tysk hip hop rap eller vad man nu ska säga att det var.
Allt detta ska jag presentera för er och på min blogg alldeles snart. Kanske i morgon redan, men just nu är jag trött.
Jag har passat lilla Noa idag dessutom. Min lilla prinsessa...

Kräftskiva ikväll

Jag har nyss kommit hem från Anna. Jag har hjälpt henne att ställa ordning till kräftskivan ikväll. Vi ska sitta ute och då måste man skydda sig från regnet. En riktig höstdag idag...
Jag har sjukt ont i ryggen, men fick låna en spikmatta från Anna som jag har legat på i femton minuter. Gjorde satans ont i början, men man vande sig så småningom.

Det ska bli jätteroligt ikväll. Vi är totalt nio stycken tjejer! Det blir säkert en massa skvaller och roliga historier. Dans och snaps och goda kräftor!

Jag måste göra mig i ordning nu. Snart kommer Jenny hit.

Kram

Tokyo med min älskling




Vi började med att äta sushi i gamla stan. Hungriga efter en lång flygning!


Peter testade lite allt möjligt


Så kom sushin in på rullande band och så räknade dom antalet tallrikar när man
sedan betalade för sig efteråt.


Det blev en del tallrikar för oss sushiälskare:)


Grönt te


Vi promenerade lite i gamla stan, Asakusa


Varmt


En del använder åsnor för att bli dragna med vagn. Andra...




Vi listade aldrig ut vad detta var... Någon efterapning av Hollywood eller?


och så var det dags att köpa knivar


En hel massa att välja emellan


Sedan tog vi oss till Roppongi Crossing




Givetvis hade det varit mer effektfullt på kvällen med alla neonljus, men
man kan inte välja när man bara har ett dygnsstopp. Måste hinna sova
innan du ska resa hem nästa morgon osv.


Tokyo Tower i bakgrunden


Peter håller en svalkande öl i sin hand




Peter fotograferar


Ja vem är den här lilla söta apan?


Han ser inte så himla glad ut


...men han kan en hel del tricks


Han uppträdde i Makuhari i närheten av vårt hotell





...och så ville hans ägare tjäna pengar på honom så klart

Vi var nöjda med vår dag. Vi hann med en hel del på dom få timmar vi hade. Vi åt kvällsmat i Makuhari. Vi somnade i tåget på väg hem och vaknade en station innan vi skulle gå av som tur var. 
Vi sov i tolv timmar i sträck innan klockan ringde i morse. Det har aldrig hänt mig! Jag var stendöd!

Nu är vi hemma och har precis ätit lite mat och nu kallar sängen igen.

Natti!

Hemma igen

Tokyo med Peter var superbra! Vi åkte in till Tokyo direkt från flygplatsen för att spara tid. Flemming tog hand om våra väskor och såg till att dom kom fram till hotellet.
Det var roligt och jag och Peter fick jobba tillsammans på både ut och hemturen.
Jag är lite trött idag och orkar inte lägga in alla bilder, men jag ska försöka göra det i morgon. Apropå morgondagen blir det kräftskiva hos Anna i morgon. Bara tjejer. Mysigt!

Natti!!!


En liten bild till att börja med från gamla stan

RSS 2.0